SOLIDPHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLIDPHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.168.103

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.06.2013 13229-0030-010
28/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I 1111

098565*

BRUS«

gG~j

i

l

Ondernemingsar : 0826.168.103

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1790 Affligem, Krokussenlaan 20

(volledig adres)

Onderwerp al te : Fusie door overname van de vennootschap onder firma 'EM CONSULTING'

Uit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor Notaris Yves De Ruyver te Liedekerke, op 30.05.2013, geregistreerd als volgt: " Gebeoekt acht bladen, geen verzendingen te Asse I op 06 juni 2013, boek 639 blad 86 vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25). De ontvanger (getekend) Henri Roseleth

blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1. Fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering,

Het verslag van bedrijfsrevisor Burg. BVBA Van Cauter-Saeys & C°, met maatschappelijke zetel te 9300' Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Burg. BVBA I. SAEYS, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys, Bedrijfsrevisor en vennoot, de dato 24 april 2013, besluit in volgende termen :

"7. BESLUIT`

In uitvoering van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen werd ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter-Saeys & C°, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor, verzocht door het bestuursorgaan van de NV SOLIDPHARMA (overnemende vennootschap) en door de zaakvoerder van de VOF EM CONSULTING (overgenomen vennootschap) het verslag over het fusievoorstel op te maken,

Ondergetekende verklaart op basis van de door haar uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlwerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat:

7.1. Het fusievoorstel tussen de overnemende en de overgenomen vennootschappen beantwcordt aan de voorwaarden voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

7.2. Als gehanteerde waarderingsmethode voor het bepalen van de rechtsvërhouding werd de kapitaalwaarde van beide vennootschappen weerhouden. De gehanteerde methode is verantwoord, gelet op de motivatie van de vennootschappen om over te gaan tot een fusie van beide vennootschappen en gelet op de familiale aandeelhoudersstructuur van beide vennootschappen.

7.3. De verhouding werd als volgt vastgesteld. Er zullen 100 nieuw gecreëerde aandelen van de NV SOLIDPHARMA toegekend worden in ruil voor de bestaande rechten in de vennootschap VOF EM, CONSULTING. Er wordt geen opleg in geld toegekend.

7.4. Ondergetekende heeft geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering vastgesteld.

7,5. De fusie gaat gepaard met een vermindering van het eigen vermogen, Na de fusie zijn artikels 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Aalst

Op 24 april 2013.

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter-Saeys & C°

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

SOLIDPHARMA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder De Burg. BVBA I. SAEYS

Vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder en een exemplaar van het verslag van de revisor zullen samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel.

2.Beslissing tot fusie

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de VOF EM Consulting door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap "SOLIDPHARMA" en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel bevatte voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat :

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2013 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied.

c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van honderd (100) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, heizij de verhouding van één nieuw aandeel van de VOF EM Consulting tegen één bestaande aandeel van de NV SOL1DPHARMA, Er dient geen opleg betaald te worden,

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 1 januari 2013.

Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast :

I.Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de gelijkenis van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap en de ovememende vennootschap.

2.0vereenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt: de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten én verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning aan haar aandeelhouders van honderd (100) nieuwe geheel volgestorte gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname in de winsten.

De activa en passiva worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 31 december 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, welke behoren tot het overgedragen vermogen,

3. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie vloeiende overdracht Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het maatschappelijke kapitaal van de tegenwoordige vennootschap vierenzestigduizend euro (64.000 ¬ ) bedraagt.

4. Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering" van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden,

5. Uitbreiding van het maatschappelijk doel

A) Verslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen die opgesteld werden overeenkomstig artikel 287 van de Vennootschappenwet en waarvan de leden verklaren sedert meer dan vijftien dagen kennis te hebben genomen.

In bijlage bij het verslag van de Raad van Bestuur is een staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op 1 maart 2013 gevoegd.

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van deze notulen.

B) Wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden door toevoeging van het volgende

"De aan- en verkoop van sportartikelen en aanverwante artikelen in de meest diverse sportsectoren, zonder

enige beperking ter zake."

en bijgevolg de tekst van artikel drie van de statuten aan te passen desbetreffende.

6. Kapitaalsverhoging

De vergadering beslist een kapitaalverhoging door te voeren ingevolge voorgenomen fusie, foor overneming van de VOF EM Consulting met een bedrag van duizend euro (1000 ¬ ) zijnde het kapitaal van de VOF EM Consulting om het brengen van drieënzestigduizend euro (63.000 ¬ ) naar vierenzestigduizend euro (64.000 ¬ ) door creatie van honderd (100) nieuwe aandelen.

7. Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging.

Daarop stelt de vergadering vast en verzoekt zij ondergetekende notaris te acteren dat het maatschappelijk kapitaal daadwerkelijk op vierenzestigduizend euro (64.000 ¬ ) is gebracht, volledig is geplaatst en vertegenwoordigd wordt door zesduizend vierhonderd (6.400) aandelen.

8. Omzetting van de vennootschap naar BVBA

Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel en het doel dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat.

al Verslag van de Raad van Bestuur opgésteld overeenkomstig artikel 413 van het Wetboek van vennootschappen dat het voorstel tot omzetting toelicht met in bijlage de staat van actief en passief per 1 maart 2013, en verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Van Cauter-Saeys & C", te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Burg. BVBA I. SAEYS, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys, Bedrijfsrevisor en vennoot, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de staat van actief en passief van de vennootschap per 1 maart 2013, met als besluit:

"7. CONCLUSIES

Dit verslag houdt rekening met de uitkomst van de voorafgaandelijke fusie van de vennootschap Solidpharma NV met de vennootschap EM Consulting VOF, Krokussenlaan 20 te 1790 Affligem en met ondernemingsnummer 0825.981.328 op een staat van actief en passief opgesteld per 31 december 2012. De conclusies van dit verslag zijn derhalve slechts geldig onder de voorwaarde van de realisatie van deze fusieverrichting, voorafgaand aan de omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa- en passiva bestanddelen, afgesloten per 1 maart 2013 van de Naamloze Vennootschap Solidpharma NV aan een controle onderworpen overeenkomstig de normen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de bestuurders zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto aktief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 1 maart 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Gezien het tijdstip van onze aanstelling hebben wij geen fysische controle kunnen uitvoeren van de voorraden aanwezig in de vennootschap op de datum waarop de staat van actief en passief werd opgesteld. Wij kunnen ons derhalve niet uitspreken over de waarde van de voorraden zoals blijkt uit de staat van actief en passief opgesteld per 1 maart 2013.

Onder voorbehoud van hetgeen opgenomen in de voorgaande paragrafen is uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief volgens deze staat van ¬ 29.977,92 is 34.022,08 kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 64.000,00.

Het netto actief is hoger dan het minimum maatschappelijk kapitaal vereist voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Gedaan te Aalst

Op 29 mei 2013

(getekend)

Burg, BVBA VAN CAUTER & C", bedrijfsrevisorenkantoor

i~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA I. Saeys -- Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door Inge Saeys  zaakvoerder"

b/ Goedkeuring van de statuten

De vergadering keurt artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, en worden herschreven.

9, Ontslag en kwijting aan de bestuurders

De vergadering verleent ontslag aan de bestuurders, te weten

- VOF EM Consulting, ondernemingsnummer 0825.981.328, vertegenwoordigd door de_ heer Michiels Erik;

- Mevrouw Vanderschrieck Cindy, nationaal nummer 72.06.05-232.08, wonende te 1790 Affligera (ex-

Teralfene), Krokussenlaan, 20,

en verleent kwijting van het door hen waargenomen mandaat.

10. Benoeming van zaakvoerders

De vergadering beslist als zaakvoerder aan te stellen

- de heer Michiels Erik, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende;

- mevrouw Vanderschrieck Cindy, hier aanwezig en aanvaardende;

De bezoldiging van de heer Michiels Erik als zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Het mandaat van mevrouw Vanderschrieck Cindy is onbezoldigd; tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

11. Bevoegdheden van de zaakvoerder

De vergadering kent aan de zaakvoerder alle bevoegdheden toe die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van

voorgaande besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift BAV + Coördinatie der statuten + bijzonder verslag van de raad van bestuur aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders m.b.t. de fusie door overneming van VOF EM CONSULTING door NV SOL1DPHARMA + verslag van de raad van bestuur i.v.m. de omzetting van een NV In een BVBA & doelwijziging + verslag van de raad van bestuur i.v.m. de omzetting van een NV in een BVBA + bed rijfsrevisoraal verslag

p

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2013
ÿþ r hhod W ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111V,Illi1.1111 ~I

2 2 MRT 2013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

(verkort)

0826.1 68.103

Solidpharma N.V. Solidpharma

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Krokussenlaan 20, 1790 Affligem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 1 maart 2013 overeenkomstig artikelen 671 en 693 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

- Bij de fusie betrokken vennootschappen :

1. de naamloze vennootschap Solidpharma, met zetel te 1790 Affligem, Krokussenlaan 20,; ondernemingsnummer 0826.168,103 (ovememende vennootschap)

2. de vennootschap onder firma EM Consulting, met zetel te 1790 Affligem, Krokussenlaan 20,, ondememingsnummer 0825.981.328 (overgenomen vennootschap)

-De fusie zal als volgt gebeuren:

Het betreft een fusie door overneming van het gehele vermogen - activa als passiva - zowel rechten ais verplichtingen van de VOF EM Consulting door de NV Solidpharma. De VOF EM Consulting verdwijnt na de fusie door overneming van rechtswege,

- De operatie is gebaseerd op een financiële situatie van 31 december 2012

-Aan de vennoten van de overgenomen vennootschap VOF EM CONSULTING worden in ruil 100 aandelen gegeven van de NV SOLIDPHARMA. De heer Erik Michiels krijgt in ruil voor zijn inbreng in de VOF EM' CONSULTING 90 aandelen van de NV SOLIOPHARMA en mevrouw Cindy Vanderschrieck krijgt in ruil voor haar inbreng in de VOF EM CONSULTING 10 aandelen van de NV SOLIDPHARMA. Er wordt geen opleg In" geld voorzien.

- De nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van. deze nieuwe aandelen in het aandeelhoudersregister.

- De nieuw uitgegeven aandelen van de NV Solidpharma zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 januari 2013.

- Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de ovememende vennootschap.

- Aile kosten voortvloeiende uit de fusie worden ten laste genomen van de NV SOLIDPHARMA.

- In de over te nemen vennootschappen zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Er wordt geen bijzonder voordeel toegkend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Mevrouw Cindy Vanderschrieck Bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd : het fusievoorstel.

VOF EM Consulting Krokussenlaan 20 vertegenwoordigd door Erik Michiels

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.08.2012 12470-0594-009
15/09/2011
ÿþ~ Mod 2.0

L[L,Ar'tig ': ; j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

sA1MeTpeiegd tor griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, an SEP. 2011

Griffie

Ondernemingsar : 0826.168.103 Benaming

(voluit) : Solidpharma b%)-4' Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Donkerstraat

9 2840 Rumst

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - wijziging maatschappelijke u

Tekst zetel

Bij buitengewone algemene vergadering van 29 augustus 2011 werden met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

- Ontslag met onmiddellijke ingang als bestuurder van de BVBA Varia Consulting met als vast vertegenwoordiger Bart Smets

- Benoeming met onmiddellijke ingang als bestuurder van Cindy Vanderschrieck, Krokussenlaan 20, 1790 Affligem. Haar mandaat is onbezoldigd.

- Wijziging maatschappelijke zetel naar Krokussenlaan 20, 1790 Affligem vanaf 01 september 2011.

EMCONSULTING VOF vast vert door Erik Michiels bestuurder

Cindy Vanderschrieck bestuurder

+11139524+

bol ai BE Sta

Bijlager bi} het Belgisch Staatsblad 15/09/2011 -Annexes du Maniteuw belge

26/01/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!~eergelegd ter grlfRe van de Rechtbank

~n Koophandel le Antwerpen, op

Griffie

1 4 JAN. 7011

I 111111,

Ondernemingsnr : 0826.168.103

Benaming

(voluit) : Solidpharma N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Morpheusstraat 23 - 2600 Antwerpen

Onderwerp akte : ontslag bestuurder en verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 14 december 2010: De vergadering beslist volgende bestuurder te ontslaan met ingang van heden:

- KAMA CONSULT VOF, met zetel te 2600 Antwerpen, Morpheusstraat 23, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0826.524.132, hier  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen -- vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Wouter De Beuckefaer, wonende te 2600 Antwerpen, Morpheusstraat 23. Haar wordt eervol ontslag verleend.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur de dato 14 december 2010:

Na beraadslaging, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen en met ingang van heden de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres:

2840 Reet, Donkerstraat 9

EMCONSULTING VOF VARIA CONSULTING BVBA

vertegenwoordigd door haar vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger vaste vertegenwoordiger

de heer Erik Michiels de heer Bart Smets

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

25/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot

aan

Belgi Staat:

*uaiasss*

lo

b-/serigekegd ter griffie van de RechtbaNt ~71 lt!c;ophaedal te Antwerpen, op

13 eu 71711

Griffie

Ondernemingsnr : 0826.168.103

Benaming

(voluit) : Solidpharma N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Morpheusstraat 23 - 2600 Antwerpen

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 november 2010: 1.De vergadering beslist volgende bestuurders te ontslaan met ingang van heden:

- Mevrouw Cindy Vanderschrieck, wonende te 1790 Affligem, Krokussenlaan 20.

Haar wordt eervol ontslag verleend.

Kwijting wordt haar verleend op de eerstvolgende jaarvergadering.

- Mevrouw Wendy Hemels, wonende te 2600 Antwerpen, Morpheusstraat 23.

Haar wordt eervol ontslag verleend.

Kwijting wordt haar verleend op de eerstvolgende jaarvergadering.

2.Worden benoemd tot bestuurders met ingang van heden voor een periode van 6 jaar:

EMConsulting VOF, met zetel te 1790 Affligem, Krokussen laan 20, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0825.981.328.

De vergadering neemt verder kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde vennootschap om  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  de heer Erik Michiels, wonende te 1790 Affligem, Krokussenlaan 20, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

De vennootschap  vertegenwoordigd als voormeld  verklaart haar bezoldigd mandaat te aanvaarden. De bezoldiging zal vastgesteld worden in een afzonderlijke overeenkomst vanaf januari 2011.

-KAMA Consult VOF, met zetel te 2600 Antwerpen, Morpheusstraat 23, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0826.524.132.

De vergadering neemt verder kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde vennootschap om  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  de heer Wouter De Beuckelaer, wonende te 2600 Antwerpen, Morpheusstraat 23, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

De vennootschap  vertegenwoordigd als voormeld  verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Deze beslissingen worden met unanimiteit van stemmen getroffen.

EMCONSULTING VOF VARIA CONSULTING BVBA

vertegenwoordigd door haar vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger vaste vertegenwoordiger

de heer Erik Michiels de heer Bart Smets

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SOLIDPHARMA

Adresse
KROKUSSENLAAN 20 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande