SOLUTAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLUTAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.482.819

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 29.07.2013 13368-0231-008
05/12/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3370 Boutersem, Heidestraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting  benoeming zaakvoerders

Uit een akte verleden voor notaris Filip DIELS te Boutersem op vierentwintig november tweeduizend elf, uitgereikt vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd ter inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, blijkt dat de heer SEMPELS Willy, geboren te Leuven op achtentwintig maart duizend negenhonderdtweeënzestig, en zijn echtgenote, mevrouw LUYPAERTS Lutgart Peter Leonia, geboren te Mol op dertien juni duizend negenhonderddrieënzestig, samenwonende te 3370 Boutersem, Heidestraat 19, een handelsvennootschap met de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam  Solutad .

ª% Maatschappelijke zetel:

te 3370 Boutersem, Heidestraat 19.

ª% Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of nog in samenwerking met derden, de handel onder al zijn vormen en onder meer de distributie, de invoer, de uitvoer, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging en bemiddeling, alsmede de vervaardiging, de omvorming en het vervoer van alle gebruiksvoorwerpen, machines en uitrusting.

1. De levering van alle diensten, studies en adviezen, alsook opleidingen in de volgende domeinen:

- Consultancy voor bedrijven

- Bedrijfsbeheer

- Uitoefenen van mandaten in andere bedrijven of organisaties

- Commerciëel beheer

- Optimalisatie en aanpassen van bedrijfsprocessen

- Change management

- Productie en beheer van producten en diensten

- Human resources management

- Communicatie

- Marketing

- Ontwikkeling van strategieën en actieprogramma s

- Projectbeheer

- Ontwikkeling en verkoop van IT-systemen

- Audits en opinieonderzoeken

- Kwaliteitsbeheer

- Creatie en begeleiding van nieuwe ondernemingen

- Organisatie van seminaries, opleidingen, conferenties en evenementen, inclusief de organisatie

van reizen in verband met deze activiteiten, aankoop, verkoop, import-export van wijnen en

spiritueusen

- Leiding van teams

- Organisatie van artistieke activiteiten en verkoop van goederen en diensten in verband met deze

activiteiten

- Socio-culturele activiteiten

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Solutad (verkort) :

Luik B

*11307102*

0841482819

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

01-12-2011

Mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Publicaties

- Organisatie van culinaire en gastronomische activiteiten, en van toeristische activiteiten

- De promotie en sensibilisering rond het gebruik en onderhoud van speciale voertuigen, oldtimers

en kitcars

2. Het doel van de vennootschap omvat tevens elke activiteit van tussenpersoon of van handelsagent voor rekening van derden.

2bis. Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, met uitzondering van gereglementeerde activiteiten.

3. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen.

ª% Maatschappelijk kapitaal:

achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volstort in speciën, ten belope van vijfendertig procent, hetzij een totaal bedrag van zesduizend vijfhonderd euro (¬ 6.500,00), waarbij het aandeel van mevrouw LUYPAERTS Lutgart volledig volstort werd. Derhalve dient nog te worden bijgestort door de heer SEMPELS Willy: een bedrag van twaalfduizend vijftig euro (¬ 12.050,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16 november 2011.

ª% Boekjaar:

begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

ª% Jaarvergadering:

wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in tweeduizend dertien.

ª% Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer SEMPELS Willy en mevrouw LUYPAERTS Lutgart, beiden voornoemd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders aangeduid worden, zullen er minstens twee van hen handelen voor alle rechtshandelingen inzake de aan- of verkoop van onroerende goederen, de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

ª% Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ª% Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

ª% Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan hebben de oprichters besloten geen commissaris te benoemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Filip Diels

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 30.08.2016 16536-0583-010

Coordonnées
SOLUTAD

Adresse
HEIDESTRAAT 19 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande