SOMANU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOMANU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.509.905

Publication

25/04/2014
ÿþOndememingsnr : 0543.509.905

Benaming ( /obit) SOMANU

(verkort;

Rechtsvorm : Besiot en vennootschap met beperkte aansprakelij kheid

ze& :

VoRednjadreE Vorstsesteenweg 13 te 1601 Ruisbroek

Onderwerp(en akte: ONTSLAG EN BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Tekst

De bijzondere algemene vergadering van 31/3/2014 heeft beslist om het ontslag op 31/3/2014 van Mijnheer VERAS PEREIRA Manuel Antonio te aanvaarden, en benoemd als nieuwe zaakvoerder, Ariane LUPPENS. Haar mandaat is gratis.

Ariane LUPPENS

Zaakvoerder

krotreoe11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111)1111,1,11111111e11111111

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

On do lu bIZ Vdn Ltn B verrtiolderi Recto Ndarrt ùil hue...1as-agi-1okt v.idn r1,!. iro-liumeiitorergle notens ht,tz.; jdil t,(-.1 lg

r)r," `10egri cle" r,:chd,nrre" rscoar) Ielru J.jI7lçn van dercfrp ic P; norniqn

Verso rvaarn en ree,ndtte.erdng

21/08/2014
ÿþ~ r À

jj(/1i " ~/`" ~i~

I

Mort POF 11.1

Ï_rY)'{r Íÿ In de bijlagen bij het BelgischeCedtgue ngl te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ;vangen op

1 i AIR ZoM

ter griffie van de Nederfan

rechtbank van koff dstalige

Gr'i e ande~ Brussel

Itto

*191579

Voor. behouden

aan het

Belgisch staatsbias

Ondememingsnr : 0543.509.905

Benaming (voluit) : SOMANU

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk--

Zetel : heid

(volledig adres) Vorstsesteenweg 13 te 1601. Ruisbroek

Onder lerp(eni akte : ONSLAG EN BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Tekst:

De bijzondere algemene vergadering van 31 Juli 2014, heeft beslist om het ontslag op 31/7/2014 van Ariane LUPPENS te aanvaarden, en benoemd als nieuwe zaakvoerder Mijnheer VERAS PEREIRA Manuel Antonio. Zijn mandaat is bezoldigd.

VERAS PEREIRA Manuel Antonio

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nótaris, hetzij van de perso(6)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2014
ÿþ Mod Wout 11.1

jL Yj i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11113

II

b~

E SI

HhII

!liesse

2 0 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Soi- 2oS-

Benaming

(voluit) : SOMANU

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1601 Ruisbroek, Vorstsesteenweg 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Eric THIBAUT de MAISIERES, geassocieerd notaris te Sint-Gillis,. (Brussel), dat

1) De Heer VERAS PEREIRA Manuel Antonio, geboren te San Joao de Negrilhos (Portugal) op 24 november 1970, gedomicilieerd te 1601 Ruisbroek, Vorstsesteenweg 13 en

2) Mevrouw LANçA MIRANDA Sonia Cristina, geboren te Barreiro (Portugal) op 2 oktober 1977, gedomicilieerd te 1601 Ruisbroek, Vorstsesteenweg 13, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht en waarvan de statuten volgende beschikkingen inhouden :

NAAM:SOMANU

ZETEL : 1601 Ruisbroek, Vorstsesteenweg 13.

DOEL : De vennootschap heeft ais doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor en met rekening van derden :

De algemene werken die verband houden met de bouw, constructie, restauratie van gebouwen, voorbereiding van sites, isolatiewerken, bepleistering, metselwerken, bezetting, dakwerken, betegeling, cementering, loodgieterij, electriciteit, airconditioning, schoonmaken in het algemeen en reiniging van industriele ondernemingen en andere, de onderneming, conceptualisatie en verwezelijking van bouwwerken, de binnenhuisinrichting en buiteninrichting, het verven, aanleg en restauratie, zoals de reiniging van gevels, herstellings-en renovatiewerken, het opknappen zowel binnen als buiten, de aankoop en verkoop van leveringen en alle elementen die betrekking hebben op de constructie en renovatie van gebouwen voor woonst, handel, kantoor of industrieel gebruik, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, plaatsing, groot, half groot en kleinhandel, import en export van al het materieel voor keuken, huishoudelijke apparaten, hifi, electrische installatie, verlichting, sanitair materiaal en alle verwarmingsbenodigdheden.

De fabricatie, de plaatsing en het herstel van luiken, schrijnwerkerij, metaal en plastiek, de consolidatie van de bodem door gebruik van alle systemen, werken van instalatie van ventilatie, verluchting, warme luchtverwarming, airconditionning en industriele leidingen, de plaatsing van tussenschotten en valse plafonds, de opkuis , de ontmossing van daken en kroonlijsten, het plaatsen van parket, werken plaatsing van' ingebouwde keukens, werken van overdekken van kroonlijsten met plastische materialen, atelier van reparatie van elektrisch materiaal, werken van opkuis en desinfectering van huizen, lokalen, meubels en diverse, objecten, de meubelmakerij, de grondwerken, installatie van stellingen, voegwerken, de schoonmaak van voor-' en achter-gevels, de installatie van elektriciteit en verwarming, het leggen van vloeren en betegeling, werken die ook kunnen uitgevoerd worden door onder-aannemers,

Ze zal alle constructies kunnen oprichten voor eigen rekening of voor rekening van derden als bouwheer of' algemeen ondernemer, en veranderingen en transformatie doen aan bouwwerken alsook studies uitvoeren, en' totstandbrengen van verkavelingen, hierbij inbegrepen wegenwerken en riolen, alle verplichtingen als raadgever in constructies uitvoeren, (studie van civiele genie en technische uitrusting van gebouwen); de aankoop van alle materiaal, alle nodige contracten tekenen; alle verrichtingen van wissel, commissie en makelarij alsook het beheer van gebouwen.

Ze kan kopen, uitbaten en bouwen zowel voor zichzelf ais voor derden, door huur en verhuur of anders van alle parkings, garages, diensten en onderhoud stations.

Het beheer van ondernemingen en het secretariaat.

In geval de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaandelijke voorwaarden van toegang tot het beroep zal de vennootschap haar handelingen onderwerpen aan de verwezenlijking van die voorwaarden. De hierboven vermelde opsomming is exemplatief en niet limitatief, meer bepaald wat de. technieken en nieuwe producten betreft en alleen de algemene vergadering van de vennootschap Kan dit artikel interpreteren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Over het algemeen kan ze aile commerciële, industriele, financiële, roerende en onroerende verrichtingen kunnen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

DUUR : onbeperkt vanaf 18 december2013.

KAPITAAL : achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ingeschreven in speciën en gestort ten beloop van éénlderde. AANLEGGEN VAN RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST :

Het positief saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, zoals dit blijkt uit de balans, maakt de jaarlijkse netto-winst uit.

Van deze winst wordt minimum vijf procent afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt; zij moet worden hervat wanneer het reservefonds opnieuw minder dan één tiende van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt.

De algemene vergadering beschikt over de toewijzing van het saldo op voorstel van de zaakvoerder(s). Dergelijke beslissing wordt genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De uitkeerbare winst omvat de winst van het laatste afgesloten boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst en met de voorafname op de uitkeerbare reserves en verminderd met het overgedragen verlies. VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO : volgens de wettelijke bepalingen. BOEKJAAR : begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal op 18 december 2013 beginnen om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

JAARVERGADERING : wordt van rechtswege gehouden op de laatste dinsdag van de maand mei om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE VERGADERING :

Iedere eigenaar van aandelen mag zich laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, al dan niet vennoot.

Medeëigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars, schuldeisers en schuldenaar-pandgevers moeten zich laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

De uitgiften of uittreksels die zowel in als buiten rechte voor te leggen zijn, worden door één zaakvoerder ondertekend.

BESTUUR - TOEZICHT

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één zaakvoerder of meerdere zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide machten om aile daden van dagelijks bestuur te stellen die de vennootschap aangelangen.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door één zaakvoerder worden vervolgd.

De zaakvoerder of zaakvoerders gezamenlijk handelend, kunnen bepaalde bijzondere machten toevertrouwen aan één of verschillende zaakvoer-'ders, of nog aan een direkteur, al dan niet vennoot, of aan elke andere lasthebber die zij goedvinden,

Indien er slechts één vennoot is oefent hij alleen alle voormelde bevoegdheden uit en kan dezelfde volmachten geven.

Allehandelingen die de vennootschap verbinden, buiten die van dagelijks bestuur, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap worden geldig ondertekend door één zaakvoerder.

UITOEFENING VAN HET STEMRECHT ; zoals voorzien door de wet.

BENOEMINGEN

Wetende dat de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid zal hebben vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van de noodzakelijke documenten voor de publicatie van onderhavige akte, hebben de vennoten in vergadering de volgende beslissingen genomen met eenparigheid:

a) het aantal zaakvoerder is vastgesteld op één.

b) wordt aangesteld in deze functie:

- de Heer VERAS PEREIRA Antonio, voornoemd,

c) Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

d) Het mandaat van zaakvoerder is vastgesteld voor een onbepaalde duur.

e) De algemene vergadering beslist, met het oog op het financieel plan, om geen commissaris te benoemen,

f) De vennootschap die thans is opgericht neemt alle verbintenissen over die werden verricht in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

De overname treedt slechts in werking op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOLMACHT

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan de Heer Geradus LUPPENS, kantoor houdende te 1060 Brussel, Blanchestraat 35, met recht van in de plaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle nodige stappen te ondernemen voor het inschrijven, neerleggen, mogelijke

.,ja+,' k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

aanpassing en/of schrapping in het Ondememingsregister van de Kruispuntendatabank van ondernemingen

(K.B.0) en de Fiscale en BTW administraties.

== VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL ==

afgeleverd voor registratie en uitsluitend dienende voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van

koophandel

(get) Eric THIBAUT de MAISIERES,

Geassocieerde Notaris,

Werd terzeffdertijd neergelegd : expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.05.2015, NGL 26.08.2015 15415-0041-006

Coordonnées
SOMANU

Adresse
VORSTSESTEENWEG 13 1601 RUISBROEK(BT)

Code postal : 1601
Localité : Ruisbroek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande