SOPHIMO EN CONFIDENS, AFGEKORT : SOPHIMO & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOPHIMO EN CONFIDENS, AFGEKORT : SOPHIMO & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.979.073

Publication

26/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-03-2015

Griffie

*15305178*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607979073

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

SOPHIMO EN CONFIDENS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te He-rent, op 23 maart 2015, vóór registratie, dat:

1. De heer KINO Philippe Romain Jean-Marie, geboren te Wilrijk op 23 maart 1976, echt-genoot van mevrouw DOCKIER Maureen, wonende te 3110 Rotselaar, Schoolstraat 61.

2. Mevrouw VERMEIR Isabelle Raymond Maria, geboren te Dendermonde op 22 decem-ber 1973, echtgenote van de heer SCHOOFS Johan Abdon Pol Luk Godfried, wonende te 3000 Leuven, Oudebaan 217.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de vol-gende bepalingen:

Naam : "SOPHIMO EN CONFIDENS BVBA", afgekort  Sophimo & Co .

Zetel : 3120 Tremelo, Schrieksebaan 51.

Duur : Onbepaalde duur.

Kapitaal : 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van no-minale waarde, geplaatst in geld, door de heer KINO Philippe, voornoemd, ten belope van 60 aandelen en door mevrouw VERMEIR Isabelle, voornoemd, ten belope van 40 aandeel, volgestort ten belope van 6.200 euro (attest KBC Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2016. Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten hon-derd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal be-draagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezen-lijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Ven-nootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aan-stelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bij-zondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

Onderwerp akte :

Sophimo & Co

Schrieksebaan 51 3120 Tremelo

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de ven-nootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzonde-re volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werden met ingang vanaf 23 maart 2015 be-noemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: de heer KINO Philippe en mevrouw VERMEIR Isabelle, beiden voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene verga-dering. Doel : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Optreden als makelaar bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen voor een vast bedrag of op contractbasis.

Bemiddeling bij verkoop in onroerend goed, bemiddeling bij overname van handelszaken, bemiddeling bij verhuring van onroerende goederen en het geven van verkoopstrainingen.

Het aanleggen, beheren, oordeelkundig uitbouwen en valoriseren van een roerend en/of on-roerend patrimonium.

Het verkrijgen van onroerend goed om haar activiteiten in uit te oefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, fi-nanciële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor de rekening van der-den, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te be-vorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen en/of onder-nemingen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of welke wijze dan ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffe-naar van andere vennootschappen en/of ondernemingen uitoefenen.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste vrij-dag van de maand november om twintig uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : aan  SBB Accountants & Bedrijfsadviseurs te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Tom De Schutter, evenals aan hun bedienden, aangestel-den en lasthebbers die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, allen indi-vidueel bevoegd met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de for-maliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belas-ting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de in-schrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verze-keren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Onder de op-schortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennoot-schap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Coordonnées
SOPHIMO EN CONFIDENS, AFGEKORT : SOPHIMO & CO

Adresse
SCHRIEKSEBAAN 51 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande