SOUND OF C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOUND OF C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.957.397

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 03.06.2014 14148-0011-012
16/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

' S ~ ; L~ '~. ~'~~~'" ` w, ~3 ~~~~~" ,~~' ~~~,~~

- ~-5''.j~~5:1~,ç4 .~=2~ " ..;~J;r_ _~.,`; .

0 3 APR. 2812

~" _ _. ,

Griffie

1I111k1 ~~IYmwdV'~~~

*iao~aosi*

Ondernemingsar : ©7zR-t Ç S 3 g q-

Benaming

(voluit) : SOUND OF C

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : August Nihoulstraat 178 B, 3270 Scherpenheuvel-Zichem (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 02 april 2012, blijkt dat door;

1. de heer THUYS Jo Pieter, geboren te Herk-de-Stad op 29 april 1981, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 178 B, echtgenoot van mevrouw CUSTERS Kathleen, geboren te Bree op 14 november 1982, met wie hij verklaart gehuwd te zijn te Diest op 23 augustus 2008, onder het wettelijk huwelijksvermogensstelsel, bij gebrek aan huwelijkscontract;

2. de naamloze vennootschap ZES, met zetel te 3500 Hasselt, Koningin Astridlaan 38, RPR Hasselt, ondernemingsnummer 0479.354.204. Vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte die werd verleden voor het ambt van notaris Herbert Houben, te Genk, op 14 januari 2003, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 januari 2003, onder het nummer 03012747, en waarvan de statuten gewijzigd werden, onder meer met aanneming van de vorm van een naamloze vennootschap, bij akte die werd verleden voor het ambt van notaris Jean-Luc Snyers, te Alken, op 06 oktober 2008, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 oktober 2008 onder nummer 08165090, en voor de laatste keer bij akte verleden voor voornoemde notaris Snyers, op 15 oktober 2008, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 oktober 2008 onder nummer 08171205 en hier vertegenwoordigd door de heer LEYSSENS Bruno Jef Joël, geboren te Tienen op 03 juli 1970, wonende te 3380 Glabbeek, Schoolstraat 4, ingevolge een bijzondere onderhandse volmacht die hem werd gegeven op heden, 02 april 2012, voorafgaandelijk aan deze akte, volmacht die als bijlage aan deze akte wordt gehecht;

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als maatschappelijke benaming "SOUND OF C", met zetel te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 178 B, en waarvan het kapitaal veertigduizend euro (¬ 40.000,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

* De heer THUYS Jo, oprichter genoemd onder 1., verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, tegen de prijs van vierhonderd euro (¬ 400,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

* De naamloze vennootschap ZES, oprichter genoemd onder 2., verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, tegen de prijs van vierhonderd euro (¬ 400,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

*Ais vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer THUYS Jo, oprichter genoemd onder 1., die verklaart te aanvaarden, de vijftig (50) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

* Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën worden aan de naamloze vennootschap ZES, oprichter genoemd onder 2., die verklaart te aanvaarden, de vijftig (50) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichters stellen vast en verklaren dat;

- de aandelen, waarop door de heer THUYS Jo, oprichter genoemd onder 1., werd ingeschreven, volstort werden ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00);

- de aandelen, waarop door de naamloze vennootschap ZES, oprichter genoemd onder 2., werd ingeschreven, volstort werden ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend bij BNP Panbas Fortis, agentschap te 3500 Hasselt, Ridder Portmansstraat 1, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 30 maart 2012, wordt door de oprichters aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters stellen de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt. (uittreksel)

 De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "SOUND OF C".

---De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 178 B. ---De vennootschap heeft als doet, zowel in België als in het buitenland, hetgeen hierna volgt.

-Aile activiteiten in verband met publiciteit en verkooppromotie in de ruimst mogelijke zin van het woord, waaronder reclame en verkoopadviesbureau, creatie inzake publiciteit onder aile vormen, het vervaardigen van voorwerpen en apparaten bestemd tot de publiciteit, het opzetten van reclamecampagnes, creaties en uitvoering van communicatietools.

-Industriële vormgeving.

-Het verrichten van marketingonderzoeken; public relations; adviezen in de grafische sector.

-Studie, organisatie - en raadgevend bureau inzake marketingonderzoek en bedrijfsstrategie.

-Het uitgeven van drukwerken en rapporten op gebied van dit onderzoek en deze adviezen; alle activiteiten in verband met fotografie.

-Het uitvoeren van alle drukwerk.

-De organisatie van mediaplanning, de aan- en verkoop van mediaruimte.

-De vennootschap mag zich borg stellen voor haar eigen engagementen, onder andere door haar goederen, inclusief haar eigen bedrijfskapitaal te hypothekeren of in onderpand te geven.

-De vennootschap mag zich bezig houden met het verstrekken van advies, producten en diensten, ontwerp en realisatie op het gebied van public relations, copywriting, mediarepresentatie, prepress- en premediadiensten.

-Het verlenen van advies en diensten, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van (project) management, public affairs, maatschappelijk verantwoord ondernemen, training en opleidingen, interim management, faciliteren en modereren van vergaderingen, marktonderzoek, gedrukte, audiovisuele en online producties, webontwikkeling, webhosting, organisatie van evenementen, seminaries, lezingen, congressen, beurzen, reizen, wedstrijden.

-De vennootschap mag zich met name bezighouden met elke vorm van communicatiestrategie, het ontwerpen van publicitaire campagnes, het verrichten van marktstudies en zich bezighouden met de ontwikkeling, de commercialisatie en het adviseren van alle nieuwe communicatiemethoden.

-Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen beheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag tenslotte op elke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, met inbegrip van het waarnemen van mandaten van bestuurder of vereffenaar.

-De vennootschap mag in het algemeen alle verrichtingen, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Hiertoe mag de vennootschap op aile manieren, rechtstreeks of onrechtstreeks, meewerken en deelnemen aan en belangen verwerven in andere ondernemingen.

-De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, haar maatschappelijk doet overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt kijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Deze opsomming is enkel aanwijzend en niet beperkend.

---De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

--Het kapitaal van de vennootschap bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000,00) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

---De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder : de gewone commanditaire vennootschap C-PR, met zetel te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 178 B, RPR Leuven, ondememingsnummer 0809.857.255. Vennootschap opgericht bij onderhandse akte van 13 februari 2009 en bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 februari 2009, onder het nummer 09030560, en waarvan de statuten nadien niet werden gewijzigd, behalve bij besluit tot zetelverplaatsing genomen door haar statutair zaakvoerder, nog bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, die vertegenwoordig door haar zaakvoerder, voornoemde heer THUYS Jo verklaart haar mandaat te aanvaarden. Ais vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van haar bestuursmandaat wordt genoemde heer THUYS Jo Pieter, geboren te Herk-de-Stad op 29 april 1981, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 178 B, aangeduid.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De zaaKvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ln afwijking van het voorgaande kan/kunnen de zaakvoerder(s) niet zonder de toestemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met

-investering en van meer dan tweeduizend (2.000) euro;

-aanwervingen en verloning personeel;

-winstverdeling, bonussen en dergelijke meer;

-oprichting van bijkantoren en dergelijke meer.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

--De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien mei. Indien die dag een zondag is of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

---Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

De oprichters verklaren

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 02 april 2012 en eindigt op 31 december 2013, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 01 maart 2012 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 mei 2014.

Voor eensluidend verklaard uittreksel«

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

' [ ~

"")

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam cn handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 29.06.2016 16248-0131-012

Coordonnées
SOUND OF C

Adresse
AUGUST NIHOULSTRAAT 178 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande