SOVAVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOVAVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 406.851.157

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 22.08.2013 13450-0596-010
03/07/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan h

Belgis Staatsk

Neergelegd ter gnthe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 4 JUNI 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

u

*13101577*

Ondernemingsnr :0406.851.157

Benaming (voluit) :SOVAVI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Grote Markt 38 bus 3  3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : FUSIE » STATUTENWIJZIGING

Tekst

Er blijkt uit een proces-verbaal, gesloten voor het ambt van Meester Albert JANSSEN, notaris met standplaats te Tienen, op 18 juni 2013 "Geregistreerd te Tienen 1 op 20 juni 2013. zestien blad drie verzending reg 5 Boek 736 blad 53 vak 13. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger (Get.) ï... Schollaert ea inspecteur wnd.", dat de buitengewone algemene vergaderingen der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOVAVI", met zetel te 3300 Tienen, Grote Markt bus 3, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'IMMO CEKE", beiden geldig beraadslagend, met éénparig goedvinden, volgende beslissingen hebben genomen, na kennisname van de fusievoorstellen, opgesteld door de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap en de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, kosteloos ter inzage op de zetel van de vennootschap:

1. BESLUITEN TOT FUSIE

Fusiebesluiten waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOVAVI" bij wijze van fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO CEKE" volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden als bepaald in het fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in deze fusievoorstellen, bepalen ondermeer:

a. De ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt: 2000 nieuwe aandelen van IMMO CEKE worden uitgereikt aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SOVAVI, hetzij per aandeel van de over te nemen vennootschap 8 nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap.

Er is geen opleg in geld, gezien de afronding zeer klein is en de uiteindelijke vennoten-natuurlijke personen in beide vennootschappen dezelfde waren.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van:

-de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op 1 januari 2013: -voor de vennootschap SOVAVI op de datum waarop de laatste jaarrekening werd afgesloten, te weten 31 december 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdsti pen door de over te nemen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen op de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

2. OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ten gevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de vennootschap SOVAVI ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap IMMO CEKE en dit met ingang van 1 januari 2013.

Samenvattende omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "SOVAVI", op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per 31 december 2012.

Bijzondere omschrijving van het onroerend goed en vaststelling van de algemene voorwaarden van overgang:

In het door de overgenomen vennootschap SOVAVI aan de overnemende vennootschap IMMO CEKE overgedragen vermogen is onder meer het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden werden beschreven en wat een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt.

BESCHRIJVING VAST ACTIEF

GEMEENTE UKKEL - Tweede kadastrale afdeling

In een appartementsgebouw, gelegen Winston Churchillaan 248-250, gekadastreerd volgens titel sectie C nummers of deel van nummers 56/2/A/51, 56/A/37/2 en 56/2/B/37, en volgens recent kadastraal uittreksel Sectie C nr.56/02 C 84 voor eenzelfde oppervlakte van acht are zestig centiare (8a 60ca)

A. Het appartement op de zevende verdieping, rechts gelegen, gevelwaarts bekeken, genummerd appartement D/7 en omvattende:

In privatieve en exclusieve eigendom: hall; vestiaire; bureau; keuken; ontbijthoek; living met terras; toiletkamer; w.c.; een nachthall met kastruimte; tweede w.c., twee badkamers; drie slaapkamers waarvan twee met terras met twee bergkasten.

In de kelderverdieping de kelder met nummer 6

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zeshonderd éénenzeventig tienduizendsten (677./10.000sten) in de gemene delen waaronder de grond

B. De garage met nummer 16 in de eerste kelderverdieping, omvattende: In privatieve en exclusieve eigendom: de eigenlijke garage met zijn poort of luik

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: drieëndertig tienduizendsten (33/10.000sten) in de gemene delen waaronder de grond

Zoals voormelde goederen beschreven staan in de basisakte verleden voor notaris Jacques Van Wetter, alsdan te Elsene, op 1 februari 1967, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brussel op 28 februari nadien, boek 6081 nummer 3bis.

3. KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap IMMO CEKE, verhoogd wordt met zesduizend honderd zevenennegentig euro vierendertig eurocent (¬ 6.197,34), om het aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vierentwintigduizend zevenhonderd zevenennegentig euro vierendertig eurocent (¬ 24.797,34), door uitgifte van 2.000 nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hierboven gezegd.

4. WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP IMMO CEKE

I. Aanvulling artikel 3 - zetel

De vergadering beslist met éénparig goedvinden artikel 3 van de statuten aan te vullen als volgt:

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

II. Doelsuitbreiding

De vergadering beslist met éénparig goedvinden het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende tekst, in te lassen na het laatste gedachtestreepje in de tekst der statuten:

- Het verstrekken van consultancy en bijstand zowel aan derden als desgevallend aan ondernemingen waarin zij deelnemen, al dan niet bezoldigd, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks on onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, het voeren van het dagelijks management van vennootschappen.

Hieronder wordt onder meer vervat :

" Organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

" Het bepalen van het aan- en verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

" Het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

" Het verstrekken van secretariaat en administratieve diensten;

"

- voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid het verwerven en het beheer van een onroerend en roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende en roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van het onroerend en roerend vermogen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- zich rechtstreeks of onrechtstreeks interesseren bij middel van inbrengsten, afstand, samensmelting, inschrijving of aankoop van titels, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in

Woor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

tiVoor-behouden aan het --1%- gisc Staatsblad

Luik B - vervolg

alle zaken, ondernemingen, associaties of vennootschappen waarvan het maatschappelijk doel gelijkwaardig, soortgelijk, samenhangend of eenvoudigweg nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland."

III. Wijziging van artikel vijf om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging en de uitgifte van de nieuwe aandelen

Dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierentwintigduizend zevenhonderd zevenennegentig euro vierendertig eurocent (¬ 24.797,34), vertegenwoordigd door 2.186 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

IV. Schrapping en vervanging artikel 11

De vergadering beslist met éénparig goedvinden alinea 3 en alinea 6 van artikel 11 van de statuten te schrappen en alinea 3 te vervangen als volgt:

"De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen de vijf maanden na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten (of) (zaakvoerders) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven."

V. Aanvulling artikel 12

De vergadering beslist met éénparig goedvinden artikel 12 van de statuten aan te vullen als volgt:

"Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen.

De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen."

VI. Schrapping en vervanging artikel 14

De vergadering beslist met éénparig goedvinden artikel 14 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Luik B - vervolg

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde

aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid."

VII. Schrapping en vervanging alinea 2 van artikel 16

De vergadering beslist met éénparig goedvinden alinea 2 van artikel 16 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerderrs), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn."

VIII. Aanvulling artikel 17

De vergadering beslist met éénparig goedvinden artikel 17 van de statuten aan te vullen als volgt:

"De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt."

IX. Wijziging dag en uur van de jaarvergadering en aanpassing artikel

19

De vergadering beslist met éénparig goedvinden de dag en het uur van de jaarvergadering te wijzigen naar de eerste vrijdag van juni om zestien uur (16.00u) en artikel 19 dienovereenkomstig aan te passen, zodat alinea 1 van artikel 19 zal luiden als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni van ieder jaar om zestien uur, op de zetel van de vennootschap."

X. Schrapping en vervanging alinea 3 van artikel 20

De vergadering beslist met éénparig goedvinden alinea 3 artikel 20 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen."

XI. Schrapping en vervanging artikel 24

De vergadering beslist met éénparig goedvinden artikel 24 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De algemene vergadering beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden vit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt In plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op

Noor-behouden

aan het TEelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

de zetel wordt bijgehouden.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens strengere meerderheid.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap."

XII. Schrapping en vervanging artikel 26

De vergadering beslist met éénparig goedvinden artikel 26 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 van het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen."

XIII. Toevoeging van een artikel 31

De vergadering beslist met éénparig goedvinden een artikel 31 toe te voegen aan de statuten dat zal luiden als volgt:

mArfikel 3I

Er wordt naar het Wetboek van Vennootschappen verwezen voor al wat niet in onderhavige statuten wordt geregeld.

Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke voorschriften hernemen of verwijzen naar wettelijke bepalingen, zijn slechts opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen."

5. BEVOEGDHEDEN TE VERLENEN AAN DE ZAAKVOERDER VOOR DE UITVORING VAN DE BELSTIITEN OVER DE VOORGAANDE PUNTEN VAN DE AGENDA

Aan de zaakvoerder worden tevens alle bevoegdheden verleend om uitvoering te geven aan alle voorgaande beslissingen.

6. ONTSLAG EN VESTIGING BIJKOMENDE ADMINISTRATIEVE ZETEL

A. De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de volgende

zaakvoerder:

Ontslag van de heer Cedric PIJCKE als zaakvoerder in de vennootschap

SOVAVI.

Er wordt hem kwijting en décharge verleend voor zijn bestuur over de

afgesloten boekjaren.

De huidige zaakvoerder van de vennootschap IMMO CEKE, de heer Cedric

PIJCKE, blijft zaakvoerder voor een onbepaalde termijn en bevestigt

dienaangaande dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934

en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Noor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

eVoor-

+ behouden

aan het " Bëlgisc íE-Staatsblad

Luik B - vervolg

B. De zaakvoerder, hier aanwezig, beslist conform de (gewijzigde) bepalingen van artikel 3 van de statuten, een bijkomende administratieve zetel te vestigen, te weten te 3300 Tienen, Grote Markt 38 bus 3.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Albert JANSSEN, Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

-- Expeditie van de akte

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/05/2013
ÿþa

Mad Woed 11.1 .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bel iu

Sta





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanck.

te Leuven, de 06 M.Ej 2013

DE GRIFFIER

Griffie

Ondemerningsnr : 0406.851.157

Benaming

(voluit) : SOVAVI

(verkort) .

Rechtsvorm : SPRL

Zetel : GROTE MARKT 38/3 - 3300 TIENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

De bestuursorganen van

(1) BVBA IMMO CEKE, met zetel te 3300 Tienen, Tiensebaan 91 RPR Leuven 0841.972.470 en

(2) SPRL SOVAV1, met zetel te 3300 Tienen, Grote Markt 38/3 RPR Leuven 0406.851.157 hebben op 20 maart 2013 een fusievoorstel goedgekeurd,

De BVBA IMMO CEKE, ovememende vennootschap, zou de SPRL SOVAVI, over te nemen vennootschap, overnemen bij wijze van fusie door overneming.

Als vergoeding zullen aan de aandeelhouders in ruil voor 1 bestaand aandeel van de over te nemen vennootschap 8 nieuw volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt.

Het totaal aantal nieuw uit te geven aandelen bedraagt 2.000.

Ingevolge de fusie zal het kapitaal van BVBA IMMO CEKE worden verhoogd van 18.600 EUR naar 24.797,34 EUR en vertegenwoordigd worden door 2,186 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde (186 + 2.000).

Boekhoudkundig wordt 1 januari 2013 de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap geacht worden te zijn verricht voor de overnemende vennootschap.

Het fusievoorstel wordt neergelegd ter griffie.

Cedric PIJCKE

Zaakvoerder

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 31.08.2012 12541-0078-010
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 30.08.2011 11486-0512-010
04/02/2010 : LE093203
02/09/2009 : LE093203
03/09/2008 : LE093203
28/08/2007 : LE093203
24/08/2006 : LE093203
04/11/2005 : LE093203
03/09/2004 : LE093203
08/12/2003 : LE093203
27/09/2002 : LE093203
26/09/2001 : LE093203
31/10/2000 : LE093203
01/01/1997 : LE93203
01/01/1988 : BL354531
01/01/1986 : BL354531

Coordonnées
SOVAVI

Adresse
GROTE MARKT 38, BUS 3 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande