SP BRAND HOLDING

Divers


Dénomination : SP BRAND HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 451.201.339

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 25.07.2014 14362-0195-022
08/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0461.201.339

Benaming

(voluit) : SP BRAND HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm: Europees Economisch Samenwerkingsverband

Zetel Culliganlaan 2A, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen en Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 18 juni 2014:

De leden beslissen om het mandaat als zaakvoerder van de Vennootschap van de heer Philippe Degeer, geboren op 11 februari 1962 in Cologne Ehrenfeld, Duitsland en met professioneel adres te Culliganlaan 2A, 1831 Diegem niet te hernieuwen. De leden beslissen verder om de heer Christophe Dieret, geboren op 22 Juni 1976 te Saint Louis, Frankrijk, en met professioneel adres te avenue Gordon Smith, L-7750, Colmar-Berg, Groot Hertogdom Luxemburg aan te stellen als zaakvoerder van de Vennootschap, met uitwerking op vandaag en tot de Algemene Vergadering die de jaarrekening van het boekjaar 2014 goedkeurt, De leden beslissen verder om het mandaat als zaakvoerder van de Vennootschap van Mevrouw Monique Stephany, geboren op 4 November 1952 in Ettelbruck, Groot Hertogdom Luxemburg en met professioneel adres te avenue Gordon Smith, L-7750, Colmar-Berg, Groot Hertogdom Luxemburg te hernieuwen met uitwerking op vandaag en tot de Algemene Vergadering die de jaarrekening van het boekjaar 2014 goedkeurt

IDe zaakvoerders van de Vennootschap zijn bijgevolg:

ODe heer Hans-Joachim Famula (voor onbepaalde duur).

0Mevrouw Monique Stephany (tot de Algemene Vergadering die de jaarrekeningen van het boekjaar 2014

goedkeurt);

ODe heer Christophe Dieret (tot de Algemene Vergadering die de jaarrekeningen van het boekjaar 2014;

goedkeurt).

De leden beslissen unaniem om het bedrag van het maatschappelijk kapitaal zoals voorzien in de statuten1 aan te passen van 8.776.373 euro naar 8.718.166,89 euro en om artikel 6 van de statuten in die zin te wijzigen.

De leden beslissen unaniem om de gewijzigde gecoördineerde statuten te aanvaarden.

De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft Dhr, Sascha Van Dyck, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der vennoten die de jaarrekening per 31 december 2016 dient goed te keuren.

De. vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 7.970 per jaar (plus BTW, onkosten en bijdrage IBR) onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen.

De leden verlenen bij eenparigheid van stemmen volmacht aan Nicole VAN RANST, of elke advocaat van het advocatenkantoor Marx Van Ranst Vermeersch & Partners, Tervurenlaan 270, 1150 Brussel om, elk op individuele basis, de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te

neergelegWontvangen op

30 JULI 20Vi

ter griffie vaBrîfteeNederlandstalige

rechtbank _ " -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

verzeKeren, alsook de nodige publicatieformulieren op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie , van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en de Nationale Bard( van België.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 26 mal 2014:

Het college van zaakvoerders bevestigt en actualiseert hierbij alle volmachten om het samenwerkingsverband te vertegenwoordigen verleend aan volgende personen n overeenstemming met artikel 15 van de statuten van het Samenwerkingsverband:

 Ven nootschapsrechtelijke handtekening:

De Vennootschap is vertegenwoordigd in alle aangelegenheden door de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders.

De Vennootschap is vertegenwoordigd voor aangelegenheden van Dagelijks Bestuur door de gezamenlijke handtekening van een zaakvoerder en een directeur bevoegd voor het dagelijks bestuur.

Oankhandtekeningen:

Het collage van zaakvoerders geeft - zoals hierna omschreven - volmacht aan volgende personen om de Vennootschap te vertegenwoordigen voor bancaire instructies, met in begrip van betaalopdrachten, transacties in buitenlandse munteenheden en geldmarkt transacties:

Handtekening class "A": Mevr. Monique Stephany

Handtekening class "B": Dhr, Hans-Joachim Famula

Lubos Velicka

And rzej Polak

Dhr. Grégoire Andrieux

Malcolm Goodall

Paul Koetz

René Krack

Eva Callmar

In alle aangelegenheden die betrekking hebben op de bancaire relatie van het Samenwerkingsverband (zoals hiervoor uiteengezet), zal de Vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door de gezamenlijke handtekening van twee class "A" handtekeningen of één class "A" handtekening met één class "B" handtekening,

De leden verlenen bij eenparigheid van stemmen volmacht aan Nicole VAN RANST, of elke advocaat van het advocatenkantoor Marx Van Ranst Vermeersch & Partners, Tervurenlaan 270, 1150 Brussel om, elk op individuele basis, de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzeKeren, alsook de nodige publicatieformulieren op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en de Nationale Bank van België.

Mater Decruynaere

Vol machtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterande notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2013
ÿþN

MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111fl 11111(11 1111 11(1 111

X13119639"

VI behi aai Bel Staa

1111

liii

22J51L~. 2.G11a~º%us

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.201.339

Benaming

(voluit) : SP BRAND HOLDING EESV

(verkort) :

Rechtsvorm : Europees Economisch Samenwerkingsverband

Zetel : Culliganlaan 2A, 1831 Diegem, België (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en Benoemingen

Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op 21 mei 2013:

Het college van zaakvoerders bevestigt en actualiseert hierbij alle volmachten om het Samenwerkingsverband te vertegenwoordigen verleend aan volgende personen in overeenstemming met artikel 15 van de statuten van het Samenwerkingsverband:

- Vennootschapsrechtelijke handtekening:

De vennootschap is vertegenwoordigd in aile aangelegenheden door de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders;

De Vennootschap is vertegenwoordigd voor aangelegenheden van dagelijks bestuur door de gezamenlijke handtekening van een zaakvoerder en een directeur bevoegd voor het dagelijks bestuur.

- Bankhandtekeningen:

Het college van zaakvoerders geeft - zoals hierna omschreven - volmacht aan volgende personen om de vennootschap te vertegenwoordigen voor bancaire instructies, met in begrip van betaalopdrachten, transacties in buitenlandse munteenheden en geldmarkt transacties:

Handtekening class "A": Mrs Irina Shchepakina

Monique Stephany

Mr Hans-Joachim Famille

Pierre-Alain Nilsson

Lubos Velicka

Handtekening class "B": Mr Grégoire Andrieux

Malcolm Goodall

Paul Koetz

René Krack

Laurens Roets

In alle aangelegenheden die betrekking hebben op de bancaire relatie van het Samenwerkingsverband (zoals hiervoor uiteengezet), zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door de gezamenlijke handtekening van twee dass "A" handtekeningen of één class "A" handtekening met één class "B" handtekening.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering gehouden op 14 juni 2013:

1. De leden beslissen om de heer Philippe Degeer, geboren op 11 februari 1982 in Cologne Ehrenfeld, Duitsland en met professioneel adres te Culliganlaan 2A, 1831 Diegem en mevrouw Monique Stephany,

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

_geboren op 4 november 1952 in Ettelbruck, Groot Hertogdom Luxemburg en met professioneel adres te avenue Gordon Smith, L-7750, Colmar-Berg, Groot Hertogdom Luxemburg te herbenoemen als zaakvoerders van de Vennootschap, met onmiddellijke uitwerking op vandaag en voor een termijn van 1 jaar, die eindigt na de algemene vergadering vdie de jaarrekening van het boekjaar 2013 goedkeurt.

Voo z_ etiouden taan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerders van de vennootschap zijn bijgevolg:

- De heer Hans-Joachim Famula (voor onbepaalde duur)

- Mevrouw Monique Stephany (tot de algemene vergadering die de jaarrekeningen van het boekjaar 2013

goedkeurt)

- De heer Philippe Degeer (tot de algemene vergadering die de jaarrekeningen van het boekjaar 2013

goedkeurt)

Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

2. De leden verlenen bij eenparigheid van stemmen volmacht aan Nicole VAN RANST of elke advocaat van het advocatenkantoor Marx Van Ranst Vermeersch & Partners, Tervurenlaan 270, 1150 Brussel om, elk op individuele basis, de vervulling van de formaliteiten bij het rechts personenregister, en bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren, alsook de nodige publicatieformulieren op te stellen, te ondertekenen en neer te [eggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en de Nationale Bank van België.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Nicole VAN RANST Volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)RN bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 12.07.2013 13305-0060-053
18/04/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 11.04.2013 13088-0068-024
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 04.07.2012 12264-0188-018
13/06/2012
ÿþiï7 i Mad Word 1t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Europees Economisch SamenwerkingsVerband

Zetel : Culliganlaan 2A, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen, Benoemingen

Uittreksel van de notulen van de algemene vergadering van de Leden, gehouden op 25 mei 2012:

1. De leden nemen kennis van de ontslagbrief van Mr. Hermann Lange ais zaakvoerder van het samenwerkingsverband. Zijn ontslag treedt in werking vanaf 23 :59 u op 31 oktober 2011.

2. De aandeelhouders beslissen om de heer Philippe Degeer, geboren op 11 februari 1962 in Cologne Ehrenfeld, Duitsland en met professioneel adres te Culliganlaan 2A, 1831 Diegem en mevrouw Monique Stephany, geboren op 4 november 1952 in Ettelbruck, Groot Hertogdom Luxemburg en met professioneel adres te avenue Gordon Smith, L-7750,Colmar-Berg, Groot Hertogdom Luxemburg te herbenoemen als zaakvoerders van het samenwerkingsverband, met effect vanaf de algemene vergadering van 30 juni 2011 voor een termijn van 1 jaar, hetwelk eindigt na de Algemene Vergadering die de jaarrekening van het boekjaar 2012 goedkeurt.

De aandeelhouders beslissen voorts om de Heer Hans Joachim Famula, geboren op 20 oktober 1953 in Fulda, Duitsland en met professioneel adres te avenue Gordon Smith, L-7750,Colmar-Berg, Groot Hertogdom Luxemburg, te benoemen als zaakvoerder van het samenwerkingsverband voor een onbepaalde termijn.

3, De leden besluiten om de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van 30 juni 2011 ais volgt te ' wijzigen: "De leden benoemen de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-' ' Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris van het samenwerkingsverband voor een termijn van 3 jaar, hetwelk in werking treedt vanaf het boekjaar dat op 1 januari 2011 een aanvang nam. Deze vennootschap heeft de heer Peter D'Hondt, bedrijfsrevisor, als vertegenwoordiger benoemd, die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren.

Dit mandaat vervalt na de Algemene Vergadering die de jaarrekening per 31 December 2013 goedkeurt.

De vergoeding voor de uitoefening van dit mandaat bedraagt EUR 7.286 per jaar (plus BTW, onkosten en', bijdrage voor het Instituut der Bedrijfsrevisoren), onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen de partijen,

De algemene vergadering van aandeelhouders neemt akte van de wijziging van de vertegenwoordiger van de vennootschap PwC Bedrijfsrevisoren, die vanaf 1 december 2011 zal vertegenwoordigd worden door Sascha Van Dyck in de uitoefening van zijn mandaat van commissaris ter vervanging van Peter D'Hondt,

4. De leden verlenen bij eenparigheid van stemmen volmacht aan Nicole VAN RANST, Jan VAN DEN ABBEELE of elke advocaat van het advocatenkantoor Marx Van Ranst Vormeersch & Partners, Tervurenlaan 270, 1150 Brussel om, elk op individuele basis, de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister,, en bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Krulspuntbank van Ondernemingen te verzekeren, alsook de nodige publicatieformulieren op te stellen, te ondertekenen en: neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

11*111111j1j1 IIIIIII I II II

as3~"

BRUSSEL

p 4 JUN

Griffie

Ondememingsnr ; 0451.201.339 Benaming

(voluit) SP BRAND HOLDING EESV

(verkort) :

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de leden, gehouden op 10 december 2007:

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Ronald Archer, de Heer Loul Reiles en de Heer Philippe Regnault als zaakvoerders van het samenwerkingsverband.

Nicole VAN RANST Volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

12/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

e 262

Griffie

HhlIIIN1IIIIIVIIIINI 51n

bf

6 st

Ondememingsnr : 0451.201.339

Benaming

(voluit) : SP BRAND HOLDING EESV

(verkort) :

Rechtsvorm : Europees Economisch SamenwerkingsVerband

Zetel : Culliganlaan 2A, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

1. De algemene vergadering van de Leden, gehouden op 25 mei 2012, heeft volgende nieuwe statuten: goedgekeurd:

EERSTE TITEL

Benaming  Zetel  Doel  Duur

Artikel 1 -- Vorm

"SP Brand Holding" EESV is een Europees Economisch Samenwerkingsverband dat beheerst wordt door de

Verordening EEG n" 2137/85 van 25 juli 1985, door de Wet van 12 juli 1989 houdende verscheidene'

maatregelen tot toepassing van het reglement, evenals door alle latere teksten die de voornoemde wetgevingen

zouden wijzigen of vervolledigen, en door onderhavige overeenkomst.

Artikel 2 -- Benaming

Het samenwerkingsverband heeft als naam "SP BRAND HOLDING".

Alle aktes en documenten uitgaande van het samenwerkingsverband en bestemd voor derden, in he

bijzonder brieven, facturen, bestelbonnen, meldingen, allerhande publicaties, moeten de benaming van het

samenwerkingsverband vermelden of gevolgd worden door de woorden "Europees Economisch

Samenwerkingsverband", hetzij de afkorting "EESV", evenals het adres van de zetel, de plaats en de nummer

van inschrijving van het samenwerkingsverband in het rechtspersonenregister.

Artikel 3  Zetel

De maatschappelijke zetel van het samenwerkingsverband is gelegen te Culliganlaan 2A, 1831 Diegem.

Dit adres kan gewijzigd worden naar eender welk adres in België na een beslissing van de algemene

vergadering. De maatschappelijke zetel kan enkel verplaatst worden naar een andere Lidstaat na een

unanieme beslissing van de algemene vergadering zoals gedefinieerd in artikel 14 van de Verordening,

Artikel 4  Doel

Met het oog op het vergemakkelijken of het ontwikkelen van de economische activiteit van haar leden, het

verbeteren of het doen toenemen van de resultaten van deze activiteit, heeft het samenwerkingsverband tot

voornaamste doel het in bezit houden en het beheer van merken en alle andere intellectuele rechten in verband

met de activiteit van de leden van het samenwerkingsverband.

Algemeen kan het samenwerkingsverband alle aktes verwezenlijken en alle handelingen uitvoeren die ze,

nuttig zal achten met betrekking tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. In het bijzonder kan zij,

alle merken en andere intellectuele rechten kopen, verkopen en in licentie geven.

Artikel 5  Duur

Het samenwerkingsverband is opgericht voor een onbeperkte duur.

TWEEDE TITEL

Kapitaal  Aandelen  Hoedanigheid van lid  Aansprakelijkheid

Artikel 6  Kapitaal

= Het kapitaal van het samenwerkingsverband is gelijk aan het bedrag dat de leden ingebracht hebben als

bijdragen aan het kapitaal. Het kapitaal is onbeperkt en varieert, door inbrengen in het kapitaal en door terugstortingen van kapitaal aan de leden, besloten door een unanieme beslissing van de algemene, vergadering van de leden.

Het initiële kapitaal van het samenwerkingsverband bedroeg 360.000.000 BEF, en was vertegenwoordigd door 3.000 aandelen, genummerd 1 tot 3.000.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

d Het kapitaal bedraagt momenteel 8.776.373 EUR, verdeeld in 2.931 aandelen genummerd van 1 tot 2931, die toebehoren aan de leden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge -Goodyear Dunlop Tyres France SA, 977 aandelen genummerd 1 tot 977;

-Goodyear Dunlop Tyres UK Ltd., 977 aandelen genummerd 978 tot 1954;

-Goodyear Dunlop Tyres Germany GmbH 977 aandelen genummerd 1955 tot 2931.

Artikel 7  Overdracht van aandelen

1.De gehele of gedeeltelijke overdracht van aandelen van een van de leden van het samenwerkingsverband aan een derde of zelfs aan een ander lid is slechts mogelijk na de unanieme toestemming van de algemene vergadering der leden.

Het lid dat zijn aandelen wenst over te dragen moet hier ieder van de leden van het samenwerkingsverband hiervan in kennis stellen per aangetekende brief waarin de maatschappelijke benaming, het maatschappelijk doel, de zetel van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen waarvan de overdracht is voorgesteld evenals de aangeboden prijs voor ieder aandeel wordt vermeld.

Bij gebrek aan een beslissing van de algemene vergadering der leden, aan de overdrager ter kennis gebracht binnen een termijn van drie maanden, wordt de toestemming geacht gegeven te zijn.

2.De overdracht is slechts tegenstelbaar aan het samenwerkingsverband en aan derden na betekend te zijn aan dit samenwerkingsverband of aangenomen door haar bij onderhandse akte, in overeenstemming met artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

3.Indien de toestemming geweigerd wordt door de algemene vergadering der leden, mag het overdragende lid zijn ontslag aanbieden binnen de maand na het ter kennis brengen van de weigering. Dit mag hem niet worden geweigerd.

De waarde van het aandeel van het ontslagnemende lid in het netto actief van het samenwerkingsverband wordt in onderling overleg tussen hem en het samenwerkingsverband vastgesteld en, bij gebrek aan een akkoord, door een bedrijfsrevisor aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel, op verzoek de meest gerede partij.

4.In het geval van faillissement, staking van betaling, onbekwaamheid of stopzetting van een activiteit van een van de leden, verliezen het lid, zijn schuldeisers of vertegenwoordigers de hoedanigheid van lid van het samenwerkingsverband en zal de waarde van zijn aandelen bepaald worden conform beschreven in lid 3 hierboven,

Artikel 8 -- Toelating

Elke rechtspersoon mag vragen om lid te worden van het samenwerkingsverband.

Het samenwerkingsverband kan deze toelating aanvaarden of niet aanvaarden; deze beslissing is ondergeschikt aan de toestemming van de algemene vergadering der leden die bij unanimiteit beslissen.

Artikel 9  Ontslag

Onder voorbehoud van artikel 7.3, kan het ontslag van een lid slechts plaats vinden door middel van een unanieme beslissing van de algemene vergadering van leden.

Het lid dat ontslag neemt zal aansprakelijk zijn voor elke schuld gecontracteerd of opgelopen door het samenwerkingsverband voor haar ontslag.

Artikel 10  Uitsluiting

De algemene vergadering van leden die beslist bij eenparigheid, kan, op voorstel van een lid, besluiten tot de uitsluiting van een lid van het samenwerkingsverband indien een lid zou ophouden, voor welke reden ook, deel uit te maken van dezelfde groep van vennootschappen waar de andere leden van het samenwerkingsverband deel van uitmaken,

De beslissing van de algemene vergadering van leden brengt de gevolgen voor die hierboven beschreven staan in artikel 7.3,

Artikel 11  Aansprakelijkheid

De leden van het samenwerkingsverband zijn aansprakelijk voor de schulden van het samenwerkingsverband met hun eigen vermogen.

Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk, tenzij andersluidende overeenkomst met de derde contractant,

In ieder geval kan ieder nieuw lid vrijgesteld worden van schulden die ontstaan zijn voor zijn toetreding door een unanieme beslissing van de algemene vergadering van de leden, bij uittreksel openbaar gemaakt.

DERDE TITEL

Bestuur  Algemene vergadering -- controle

Artikel 12  Bestuur

1.Het samenwerkingsverband wordt bestuurd door een raad van ten minste drie zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering van leden, voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat kan hernieuwd worden, Het mandaat van de zaakvoerder is ad nutum herroepbaar,

De zaakvoerders zijn herbenoembaar,

De zaakvoerder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van zaakvoerders, om welke reden ook, hebben de overblijvende zaakvoerders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene verga-+dering een nieuwe zaakvoerder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen, Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Artikel 13  Bijeenkomsten van Raad van Zaakvoerders

De raad van zaakvoerders wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd zaakvoerder of twee zaakvoerders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of -.e-mail.

Elke zaakvoerder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd, Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is. De vergaderingen van de raad van zaakvoerder worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van zaakvoerders, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie~

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit door-'slaggevend.

De besluiten van de raad van zaakvoerders kunnen worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De zaakvoerder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelij-'ke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van zaakvoerders behoort, dit mede te delen aan de andere zaakvoerders voor de raad van zaakvoerders een besluit neemt.

De besluiten van de raad van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register, De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd zaakvoerder of door twee zaakvoerders,

Artikel 14 - Bestuursbevoegdheid

De raad van zaakvoerders is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van het samenwerkingsverband, behoudens die waarvoor volgens de wet of volgens deze overeenkomst alleen de vergadering van de leden van het samenwerkingsverband bevoegd is.

De raad mag het dagelijks bestuur van het samenwerkingsverband, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer zaakvoerders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet leden, De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 15 - Vertegenwoordiging

Het samenwerkingsverband wordt in al haar handelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambte-'naar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders samen optredend.

Het samenwerkingsverband is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan het samenwerkingsverband in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van zaakvoerders~

Artikel 16  Algemene vergadering van leden

1.De behoorlijk samengestelde algemene vergaderingen van leden vertegenwoordigen het geheel der leden.

2.De jaarlijkse algemene vergadering van de leden vindt plaats de eerste donderdag van de maand april om 11 uur op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. indien deze dag een feestdag is in België, zal de jaarlijkse algemene vergadering plaats vinden op de eerstvolgende werkdag.

De voorzitter van de raad van zaakvoerders kan op ieder moment de jaarlijkse algemene vergadering bijeenroepen op een andere datum indien de omstandigheden dit rechtvaardigen, maar ten laatste binnen zes maanden na het einde van het voorafgaande boekjaar,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

' " Een buitengewone algemene vergadering van de leden zal bijeengeroepen worden door de voorzitter van de raad van zaakvoerders of door twee zaakvoerders telkens wanneer het belang van het samenwerkingsverband dit vereist, op vraag van de raad van zaakvoerders.

3.De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van zaakvoerders, een gedelegeerd zaakvoerder of twee zaakvoerders. De oproepingen bevatten de agenda en worden bezorgd aan ieder lid ten minste 15 dagen voor de algemene vergadering.

Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

Een algemene vergadering kan geldig beraadslagen zonder de formaliteiten van oproeping nageleefd te hebben; op voorwaarde dat alle leden aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, dat zij unaniem verzaken aan deze oproepingsformaliteiten en aanvaarden te beraadslagen over de voorgestelde agenda.

Elk lid wordt verondersteld aanwezig te zijn op de algemene vergadering indien zij vertegenwoordigd wordt door de persoon 1 personen die de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft/ hebben binnen hun vennootschap.

Elk lid kan zich altijd laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door elke andere persoon, krachtens een volmacht. Deze kan worden overgemaakt door eender welk communicatiemiddel.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een lid aangeduid door de algemene vergadering. De voorzitter duidt een secretaris aan. De algemene vergadering kiest tussen haar leden een stemopnemer indien het aantal aanwezig leden dit toestaat.

De zaakvoerders kunnen elke algemene vergadering bijwonen zonder een stemrecht te genieten.

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgemaakt in processen-verbaal die getekend worden door alle zaakvoerders aanwezig. De kopieën of de uittreksels van de processen-verbaal worden getekend door de voorzitter van de raad van zaakvoerders, of door twee zaakvoerders.

4.Elke beslissing van de algemene vergadering wordt genomen met een aanwezigheidsquorum van de leden van 100 % en met een gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige leden, behalve in de gevallen waar een unanieme beslissing vereist is, zijnde:

-in het geval waar het onderhavig reglement uitdrukkelijk een unanieme beslissing voorziet;

-in het geval van wijzigingen aan het reglement van het samenwerkingsverband;

-in het geval van schommelingen in het kapitaal van het samenwerkingsverband;

-in het geval van een overdracht of van een licentie van merken of van andere intellectuele rechten (inclusief

iedere wijziging van de algemene verkoopsvoorwaarden van dergelijke licenties);

-in het geval van leningen en van ontieningen op korte of op middellange termijn alsook van leningen op korte termijn voor een bedrag hoger dan 25.000 EUR;

-in het geval van toekenning van zekerheden op activa van het samenwerkingsverband.

In andere gevallen dan deze die een unanieme beslissing vereisen, indien geen enkele beslissing genomen kan worden omwille van quorumredenen, zal er een nieuwe algemene vergadering bijeengeroepen worden door de raad van zaakvoerders, op dewelke de beslissingen genomen kunnen worden met een " aanwezigheidsquorum van 50 % van de leden.

5.Elk lid beschikt over een aantal stemmen in verhouding met het bedrag van zijn inbrengen. In ieder geval kan geen enkel lid, op zichzelf, de meerderheid van de stemmen bezitten.

6.Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de leden eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle leden en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de leden de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Werd binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen,

Artikel 17  Controle

1.leder jaar maakt de raad van zaakvoerders de jaarrekeningen op conform de Wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding van de ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekeningen zijn onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering binnen de zes maanden na de sluiting van het boekjaar op hetwelk ze betrekking hebben,

2.De controle van de jaarrekeningen van het samenwerkingsverband zal toevertrouwd worden aan een of meerdere bedrijfsrevisoren,

VIERDE TITEL

Boekjaar  Verliezen  Winsten

Artikel 18  Boekjaar

Het boekjaar begint op de 1 ste januari en eindigt op de 31 ste december van elk jaar.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19  Winsten

Indien de jaarrekeningen een winst aantonen, kan de algemene vergadering beslissen om deze te reserveren, in zijn geheel of gedeeltelijk, op een reservepost, deze over te dragen of deze te verdelen onder de leden in verhouding met hun rechten in het kapitaal.

De leden van het samenwerkingsverband dragen bij aan de betaling wanneer de uitgaven de inkomsten overtreffen en in geval van verlies kan de algemene vergadering de leden van het samenwerkingsverband oproepen om bij te dragen in het geleden verlies, binnen de 30 dagen volgend op de gewone algemene vergadering, in verhouding met hun rechten In het kapitaal.

VIJFDE TITEL

Ontbinding  Vereffening

Artikel 20  Ontbinding

1,De algemene vergadering van leden kan unaniem beslissen tot de vroegtijdige ontbinding van het samenwerkingsverband.

2.Het samenwerkingsverband blijft bestaan tussen de andere leden in geval van ontslag, faillissement, ' staking van betaling, onbekwaamheid of stopzetting van een economische activiteit van een van haar leden, behalve indien het samenwerkingsverband slechts uit één enkel lid bestaat.

Artikel 21 -- Vereffening

In geval van een vroegtijdige ontbinding, wikkelt de vereffening zich af met behulp van de raad van zaakvoerders die op dat moment aangesteld is, tenzij de algemene vergadering niet beslist om deze zorg toe te vertrouwen aan een of meerdere vereffenaars waarvan zij de bevoegdheden vaststelt en, eventueel, de vergoeding,

Na betaling van de schulden en de kosten van het samenwerkingsverband, zal de netto opbrengst vooreerst " dienen tot terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal volgens verschuldigde hoogte en het saldo, indien het bestaat, zal worden verdeeld tussen de leden van het samenwerkingsverband in verhouding met hun rechten in het kapitaal.

Eventuele verliezen zullen in dezelfde verhouding gedragen worden.

Tegelijk neergelegd; eensluidend verklaard afschrift van de nieuwe statuten,

2. De leden verlenen bij eenparigheid van stemmen volmacht aan Nicole VAN RANST, Jan VAN DEN ABBEELE of elke advocaat van het advocatenkantoor Marx Van Ranst Vermeersch & Partners, Tervurenlaan 270, 1150 Brussel om, elk op individuele basis, de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren, alsook de nodige publioatieformulieren op te stellen, te ondertekenen en , neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.



Nicole VAN RANST

Volmachtdrager



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.09.2011 11539-0161-025
02/08/2010 : BLE000135
07/08/2009 : BLE000135
18/07/2008 : BLE000135
18/07/2008 : BLE000135
18/07/2008 : BLE000135
18/07/2008 : BLE000135
18/07/2008 : BLE000135
18/07/2008 : BLE000135
18/07/2008 : BLE000135
18/07/2008 : BLE000135
12/05/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0451.201.339

Benaming

(voluit) : SP BRAND HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Europees Economisch Samenwerkingsverband

*150672 1*

Voo beha}

aan t

Betgi Staats

i

111

*:eïcelegdIalixtvali ieI r

Griffie

{ .~ r., a,~ .~ reet t~f-«,

1i

. fe.gtt~.r~an

+eetttienk vol koijurtaft[>I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Culliganlaan 2A, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

1. De algemene vergadering van de Leden gehouden op 20 maart 2015, heeft de volgende statuten. goedgekeurd:

EERSTE TITEL

Benaming  Zetel  Doel  Duur

Artikel 1  Vorm

"SP Brand Holding" EESV is een Europees Economisch Samenwerkingsverband dat beheerst wordt door de', Verordening EEG n° 2137185 van 25 juli 1985, door de Wet van 12 juli 1989 houdende verscheidene maatregelen tot toepassing van het reglement, evenals door aile latere teksten die de voornoemde wetgevingen zouden wijzigen of vervolledigen, en door onderhavige overeenkomst.

Artikel 2  Benaming

Het samenwerkingsverband heeft als naam "SP BRAND HOLDING".

Alle aktes en documenten uitgaande van het samenwerkingsverband en bestemd voor derden, in het; bijzonder brieven, facturen, bestelbonnen, meldingen, allerhande publicaties, moeten de benaming van het; samenwerkingsverband vermelden of gevolgd worden door de woorden "Europees Economisch Samenwerkingsverband", hetzij de afkorting "EESV", evenals het adres van de zetel, de plaats en de nummer van inschrijving van het samenwerkingsverband in het rechtspersonenregister.

Artikel 3  Zetel

De maatschappelijke zetel van het samenwerkingsverband is gelegen te Culliganfaan 2A, 1831 Diegem.

Dit adres kan gewijzigd worden naar eender welk adres in België na een beslissing van de algemene vergadering. De maatschappelijke zetel kan enkel verplaatst worden naar een andere Lidstaat na een unanieme beslissing van de algemene vergadering zoals gedefinieerd in artikel 14 van de Verordening,

Artikel 4  Doel

Met het oog op het vergemakkelijken of het ontwikkelen van de economische activiteit van haar leden, het verbeteren of het doen toenemen van de resultaten van deze activiteit, heeft het samenwerkingsverband tot voornaamste doel het in bezit houden en het beheer van merken en aile andere intellectuele rechten in verband met de activiteit van de leden van het samenwerkingsverband.

Algemeen kan het samenwerkingsverband alle aktes verwezenlijken en alle handelingen uitvoeren die ze nuttig zal achten met betrekking tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. In het bijzonder kan zij aile merken en andere intellectuele rechten kopen, verkopen en in licentie geven.

_Artikel .5.-a Duur

._w_e._ ...,._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het samenwerkingsverband is opgericht voor een onbeperkte duur.

TWEEDE TITEL

Kapitaal  Aandelen  Hoedanigheid van lid  Aansprakelijkheid

Artikel 6  Kapitaal

Het kapitaal van het samenwerkingsverband is gelijk aan het bedrag dat de leden ingebracht hebben als bijdragen aan het kapitaal. Het kapitaal is onbeperkt en varieert, door inbrengen in het kapitaal en door terugstortingen van kapitaal aan de leden, besloten door een unanieme beslissing van de algemene vergadering van de leden.

Het initiële kapitaal van het samenwerkingsverband bedroeg 360.000.000 BEF, en was vertegenwoordigd door 3.000 aandelen, genummerd 1 tot 3.000,

Het kapitaal bedraagt momenteel 8.718.166,89 EUR, verdeeld in 2.931 aandelen genummerd van 1 tot 2931, die toebehoren aan de leden als volgt

-Goodyear Dunlop Tyres France SA, 977 aandelen genummerd 1 tot 977, -Goodyear Dunlop Tyres UK Ltd., 977 aandelen genummerd 978 tot 1954; -Goodyear Dunlop Tyres Germany GmbH 977 aandelen genummerd 1955 tot 2931.

Artikel 7  Overdracht van aandelen

1.De gehele of gedeeltelijke overdracht van aandelen van een van de leden van het samenwerkingsverband aan een derde of zelfs aan een ander lid is slechts mogelijk na de unanieme toestemming van de algemene vergadering der leden.

Het lid dat zijn aandelen wenst over te dragen moet hier ieder van de leden van het samenwerkingsverband hiervan in kennis stellen per aangetekende brief waarin de maatschappelijke benaming, het maatschappelijk doel, de zetel van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen waarvan de overdracht is voorgesteld evenals de aangeboden prijs voor ieder aandeel wordt vermeld,

Bij gebrek aan een beslissing van de algemene vergadering der leden, aan de overdrager ter kennis gebracht binnen een termijn van drie maanden, wordt de toestemming geacht gegeven te zijn,

2.De overdracht is slechts tegenstelbaar aan het samenwerkingsverband en aan derden na betekend te zijn aan dit samenwerkingsverband of aangenomen door haar bij onderhandse akte, in overeenstemming met artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

3.lndien de toestemming geweigerd wordt door de algemene vergadering der leden, mag het overdragende lid zijn ontslag aanbieden binnen de maand na het ter kennis brengen van de weigering. Dit mag hem niet worden geweigerd,

De waarde van het aandeel van het ontslagnemende lid in het netto actief van het samenwerkingsverband wordt in onderling overleg tussen hem en het samenwerkingsverband vastgesteld en, bij gebrek aan een akkoord, door een bedrijfsrevisor aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel, op verzoek de meest gerede partij.

4.In het geval van faillissement, staking van betaling, onbekwaamheid of stopzetting van een activiteit van een van de leden, verliezen het lid, zijn schuldeisers of vertegenwoordigers de hoedanigheid van lid van het samenwerkingsverband en zal de waarde van zijn aandelen bepaald worden conform beschreven in lid 3 hierboven.

Artikel 8  Toelating

Elke rechtspersoon mag vragen om lid te worden van het samenwerkingsverband.

Het samenwerkingsverband kan deze toelating aanvaarden of niet aanvaarden; deze beslissing is ondergeschikt aan de toestemming van de algemene vergadering der leden die bij unanimiteit beslissen

Artikel 9  Ontslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onder voorbehoud van artikel 7,3, kan het ontslag van een lid slechts plaats vinden door middel van een unanieme beslissing van de algemene vergadering van leden.

Het lid dat ontslag neemt zal aansprakelijk zijn voor elke schuld gecontracteerd of opgelopen door het samenwerkingsverband voor haar ontslag.

Artikel 10  Uitsluiting

De algemene vergadering van leden die beslist bij eenparigheid, kan, op voorstel van een lid, besluiten tot de uitsluiting van een lid van het samenwerkingsverband indien een lid zou ophouden, voor welke reden ook, deel uit te maken van dezelfde groep van vennootschappen waar de andere leden van het samenwerkingsverband deel van uitmaken.

De beslissing van de algemene vergadering van leden brengt de gevolgen voor die hierboven beschreven staan in artikel 7.3.

Artikel 11  Aansprakelijkheid

De leden van het samenwerkingsverband zijn aansprakelijk voor de schulden van het samenwerkingsverband met hun eigen vermogen.

Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk, tenzij andersluidende overeenkomst met de derde contractant.

In ieder geval kan ieder nieuw lid vrijgesteld worden van schulden die ontstaan zijn voor zijn toetreding door een unanieme beslissing van de algemene vergadering van de leden, bij uittreksel openbaar gemaakt.

DERDE TITEL

Bestuur -- Algemene vergadering -- controle

Artikel 12 -- Bestuur

1.Het samenwerkingsverband wordt bestuurd door een raad van ten minste drie zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering van leden, voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat kan hernieuwd worden. Het mandaat van de zaakvoerder is ad nutum herroepbaar,

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

De zaakvoerder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van zaakvoerders, om welke reden ook, hebben de overblijvende zaakvoerders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene verga-idering een nieuwe zaakvoerder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Artikel 13  Bijeenkomsten van Raad van Zaakvoerders

De raad van zaakvoerders wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd zaakvoerder of twee zaakvoerders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of -ie-mail.

Elke zaakvoerder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van zaakvoerder worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

geven aan een ander lid van de raad van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen,

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van zaakvoerders, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

De besluiten van de raad van zaakvoerders kunnen worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De zaakvoerder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van zaakvoerders behoort, dit mede te delen aan de andere zaakvoerders voor de raad van zaakvoerders een besluit neemt.

De besluiten van de raad van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd zaakvoerder of door twee zaakvoerders.

Artikel 14 - Bestuursbevoegdheid

De raad van zaakvoerders is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van het samenwerkingsverband, behoudens die waarvoor volgens de wet of volgens deze overeenkomst alleen de vergadering van de leden van het samenwerkingsverband bevoegd is.

De raad mag het dagelijks bestuur van het samenwerkingsverband, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer zaakvoerders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet leden. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 15 - Vertegenwoordiging

Het samenwerkingsverband wordt in al haar handelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambte-naar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders samen optredend.

Het samenwerkingsverband is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden,

Bovendien kan het samenwerkingsverband in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van zaakvoerders.

Artikel 16  Algemene vergadering van leden

1.De behoorlijk samengestelde algemene vergaderingen van leden vertegenwoordigen het geheel der leden.

2.De jaarlijkse algemene vergadering van de leden vindt plaats de eerste donderdag van de maand april om 11 uur op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. Indien deze dag een feestdag is in België, zal de jaarlijkse algemene vergadering plaats vinden op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter van de raad van zaakvoerders kan op ieder moment de jaarlijkse algemene vergadering bijeenroepen op een andere datum indien de omstandigheden dit rechtvaardigen, maar ten laatste binnen zes maanden na het einde van het voorafgaande boekjaar.

Een buitengewone algemene vergadering van de leden zal bijeengeroepen worden door de voorzitter van de raad van zaakvoerders of door twee zaakvoerders telkens wanneer het belang van het samenwerkingsverband dit vereist, op vraag van de raad van zaakvoerders.

3.De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van zaakvoerders, een gedelegeerd zaakvoerder of twee zaakvoerders. De oproepingen bevatten de agenda en worden bezorgd aan ieder lid ten minste 15 dagen voor de algemene vergadering.

Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

Een algemene vergadering kan geldig beraadslagen zonder de formaliteiten van oproeping nageleefd te hebben, op voorwaarde dat alle leden aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, dat zij unaniem verzaken aan deze oproepingsformaliteiten en aanvaarden te beraadslagen over de voorgestelde agenda.

Elk lid wordt verondersteld aanwezig te zijn op de algemene vergadering indien zij vertegenwoordigd wordt door de persoon / personen die de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft / hebben binnen hun vennootschap.

Elk lid kan zich altijd laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door elke andere persoon, krachtens een volmacht, Deze kan worden overgemaakt door eender welk communicatiemiddel.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een lid aangeduid door de algemene vergadering. De voorzitter duidt een secretaris aan. De algemene vergadering kiest tussen haar leden een stemopnemer indien het aantal aanwezig leden dit toestaat.

De zaakvoerders kunnen elke algemene vergadering bijwonen zonder een stemrecht te genieten.

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgemaakt in processen-verbaal die getekend worden door alle zaakvoerders aanwezig. De kopieën of de uittreksels van de processen-verbaal worden getekend door de voorzitter van de raad van zaakvoerders, of door twee zaakvoerders,

4.Elke beslissing van de algemene vergadering wordt genomen met een aanwezigheidsquorum van de leden van 100 % en met een gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige leden, behalve in de gevallen waar een unanieme beslissing vereist is, zijnde;

-in het geval waar het onderhavig reglement uitdrukkelijk een unanieme beslissing voorziet;

-in het geval ven wijzigingen aan het reglement van het samenwerkingsverband;

-in het geval ven schommelingen in het kapitaal van het samenwerkingsverband;

-in het geval van een overdracht of van een licentie van merken of van andere intellectuele rechten (inclusief

iedere wijziging van de algemene verkoopsvoorwaarden van dergelijke licenties);

-in het geval van leningen en van ontleningen op korte of op middellange termijn alsook van leningen op

korte termijn voor een bedrag hoger dan 25.000 EUR;

-in het geval van toekenning van zekerheden op activa van het samenwerkingsverband.

In andere gevallen dan deze die een unanieme beslissing vereisen, indien geen enkele beslissing genomen kan worden omwille van quorumredenen, zal er een nieuwe algemene vergadering bijeengeroepen warden door de raad van zaakvoerders, op dewelke de beslissingen genomen kunnen worden met een aanwezigheidsquorum van 50 % van de leden.

5.Elk lid beschikt over een aantal stemmen in verhouding met het bedrag van zijn inbrengen. In ieder geval kan geen enkel lid, op zichzelf, de meerderheid van de stemmen bezitten,

6.Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten warden verleden, kunnen de leden eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle leden en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de leden de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Werd binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 17  Controle

'.ieder jaar maakt de raad van zaakvoerders de jaarrekeningen op conform de Wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding van de ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekeningen zijn onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering binnen de zes maanden na de sluiting van het boekjaar op hetwelk ze betrekking hebben.

2.De controle van de jaarrekeningen van het samenwerkingsverband za! toevertrouwd worden aan een of meerdere bedrijfsrevisoren.

VIERDE TITEL

Boekjaar  Verliezen  Winsten

Artikel 18  Boekjaar

Het boekjaar begint op de 1 ste januari en eindigt op de 31ste december van elk jaar.

Artikel 19  Winsten

Indien de jaarrekeningen een winst aantonen, kan de algemene vergadering beslissen om deze te reserveren, in zijn geheel of gedeeltelijk, op een reservepost, deze over te dragen of deze te verdelen onder de leden in verhouding met hun rechten in het kapitaal.

De [eden van het samenwerkingsverband dragen bij aan de betaling wanneer de uitgaven de inkomsten overtreffen en in geval van verlies kan de algemene vergadering de leden van het samenwerkingsverband oproepen om bij te dragen in het geleden verlies, binnen de 30 dagen volgend op de gewone algemene vergadering, in verhouding met hun rechten in het kapitaal.

VIJFDE TITEL

Ontbinding  Vereffening

Artikel 20  Ontbinding

1,De algemene vergadering van leden kan unaniem beslissen tot de vroegtijdige ontbinding van het samenwerkingsverband.

2.Het samenwerkingsverband blijft bestaan tussen de andere leden in geval van ontslag, faillissement, staking van betaling, onbekwaamheid of stopzetting van een economische activiteit van een van haar leden, behalve indien het samenwerkingsverband slechts uit één enkel lid bestaat,

Artikel 21  Vereffening

In geval van een vroegtijdige ontbinding, wikkelt de vereffening zich af met behulp van de raad van zaakvoerders die op dat moment aangesteld is, tenzij de algemene vergadering niet beslist om deze zorg toe te vertrouwen aan een of meerdere vereffenaars waarvan zij de bevoegdheden vaststelt en, eventueel, de vergoeding.

Na betaling van de schulden en de kosten van het samenwerkingsverband, zal de netto opbrengst vooreerst dienen tot terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal volgens verschuldigde hoogte en het saldo, indien het bestaat, zal worden verdeeld tussen de leden van het samenwerkingsverband in verhouding met hun rechten in het kapitaal,

Eventuele verliezen zullen in dezelfde verhouding gedragen worden.

Tegelijk neergelegd: eensluidend verklaard afschrift van de nieuwe statuten.

2. De leden'nemen kennis van en aanvaarden het ontslag van Mevr. Monique Stephány met ingang'vanaf 31 December 2014, De leden beslissen unaniem om Mevr. Eva Bromels Cailmar geboren op 3 januari 1967 te Eskilstuna Kioster, Zweden , wonende te Avenue Gordon Smith, L-7750, Colmar Berg, Groothertogdom Luxemburg te benoemen als bestuurder van SP Brand Holding EESV, met ingang vanaf 31 December 2014.

3. De leden verlenen volmacht aan Mevr. Nicole VAN RANST of elke advocaat van het advocatenkantoor Marx Van Ranst Vermeersch & Partners, Tervurenlaan 270, 1150 Brussel om, elk op individuele basis, de vervulling van de forrnaSiteiten bij het rechtspersonenregister, en bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren, alsook de nodige publicatieformulieren op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en om de bovenvernoemde beslissingen uit te voeren.

Nicole Van Ranst

Volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden ,aan het

" Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2004 : BLE000135
25/08/2004 : BLE000135
11/07/2000 : BLE000135
15/07/1998 : BLE135
15/07/1998 : BLE135
18/07/1997 : BLE135
01/01/1997 : BLE135
03/12/1993 : BLE135
03/11/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.10.2016 16662-0143-022

Coordonnées
SP BRAND HOLDING

Adresse
CULLIGANLAAN 2A 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande