SPANS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPANS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.925.303

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 19.08.2014 14440-0106-006
23/12/2013
ÿþmod 11.1

' " friAt f

fi j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 1 BEC. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondem em ingsnr : 0502925303

Benaming (voluit) : SPANS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Rootstraat 16

3080 Tervuren

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging- kapitaalverhoging aangerekend op de belaste reserves fiscaal aanvaard als uitkering dividend.

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 2 december 2013 om 16.00 uur ( neergelegd voor registratie) blijkt het volgende:

"EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,- E) om het te brengen van één miljoen honderd negenendertig duizend vierhonderd zesenveertig euro vijfentachtig cent (E 1.139.446,85,-) naar één miljoen honderd achtenvijftig duizend zesenveertig euro vijfentachtig cent (E 1.158.046,85) door incorporatie van overgedragen winsten ten bedrage vang; achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) door uitgifte van driehonderd vijfenzeventig nieuwe aandelen;; die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten plichten bieden als de bestaande aandelen. De vergadering stelt vast dat deze kapitaalsverhoging werd aangeboden aan de vennoten in verhouding met het deel van het; kapitaal, dat hun aandelen vertegenwoordigen evenwel zonder dat aan de formaliteiten van de aankondiging, van de kapitaalsverhoging en de modaliteiten van de uitoefening van het voorkeurrecht werd voldaan. Als' vergoeding voor deze inbreng worden aan de voornoemde heer SPANS Dirk driehonderd drieënzeventig (373) nieuwe aandelen toegekend en aan mevrouw DEKERK Lucie twee (2) nieuwe aandelen toegekend.

Wijziging van artikel vijf door volgende tekst: "Het geplaatste kapitaal bedraagt één miljoen honderd achtenvijftig duizend zesenveertig euro vijfentachtig cent (E 1,158.046,85)) en het kapitaal in euro is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1500) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. "

TWEEDE BESLUIT: Beslissing tot kapitaalvermindering

De vergadering beslist tot kapitaalvermindering aangerekend op de belaste reserves ten bedrage van een, miljoen honderd negenendertig duizend vierhonderd zesenveertig euro vijfentachtig cent (E 1.139.446,85) door:: de vernietiging van de bestaande duizend honderd vijfentwintig (1.125) aandelen. De vergadering beslist met :" eenparigheid van stemmen om over te gaan tot deze kapitaalvermindering alsook de duizend honderd: vijfentwintig (1.125) bestaande aandelen materieel te vernietigen , doch dat er hierna onmiddellijk zal overgegaan worden tot herinbreng in kapitaalverhoging zoals hierna vermeld.

DERDE BESLUIT: Kennisname buitengewone algemene vergadering

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de buitengewone algemene vergadering van heden houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds brutodividend ten belope van één miljoen honderd negenendertig duizend vierhonderd zesenveertig euro vijfentachtig cent (E 1,139.446,85), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hefzij honderd en dertien duizend negenhonderd vierenveertig euro negenenzestig cent (E 113.944,69), en dit door, onttrekking aan de belaste reserves.

De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan de heer Spans Dirk, voornoemd sub 1, een bruto bedrag ten belope van een miljoen honderd, drieëndertig duizend driehonderd negenenzestig euro tachtig cent (E 1.133.369,80) ;

- aan mevrouw DEKERK Lucie, voornoemd sub 2, een bruto bedrag ten belope van zesduizend: zevenenzeventig euro vijf cent (E 6.077,05).

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op heden, door boeking op rekening-courant van de: respectieve vennoten.

VIERDE BESLUIT: Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt aldus vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap een miljoen vierhonderd zevenenzestig

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-.i Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



duizend zeshonderd vijfentachtig euro zeven cent (¬ 1.467.685,07) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

VIJFDE BESLUIT : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura, kapitaal vermindering en de kapitaalverhogingen en van het verslag van de voomoemde bedrijfsrevisor Inge Beernaert optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor BB&B bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 2 december 2013 opgesteld door voornoemde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B,Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door voornoemde mevrouw Inge Beernaert luiden letterlijk ais volgt: " De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA "SPANS INVEST" betreft de schuldvorderingen die de vennoten, de heer Dirk Spans en mevrouw Lucie Oekerk bezitten ten opzichte van de BVBA "Spans Invest", resulterend uit de kapitaalvermindering aangerekend op de belaste reserves, verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10%, ten bedrag van netto 1.025.502,16 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende, mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend ais permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor kapitaalvermindering aangerekend op de belaste reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Dirk SPANS ten bedrage van 1.020.032,82 EUR bestaat uit de uitgifte van 746 kapitaalaandelen van de BVBA «SPANS INVEST», zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1f746s1° van 1.020.032,82 EUR, toegekend aan de heer Dirk SPANS. De vergoeding voor de inbreng in natura door mevrouw Lucie DEKERK ten bedrage van 5.469,34 EUR bestaat uit de uitgifte van 4 kapitaalaandelen van de BVBA «SPANS INVEST»,zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/4de van 5.469,34 EUR, toegekend aan mevrouw Lucie DEKERK. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no faimess opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in Artikel 537 WIB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt ter goeder trouw.

Herent, 2 december 2013

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg.venn.o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge Beernaert.

(Volgt de handtekening) "

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde één miljoen vijfentwintig duizend vijfhonderd en twee euro zestien cent (¬ 1.025.502,16) om het van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op één miljoen vierenveertig duizend honderd en twee euro en zestien cent (¬ 1.044.102,16) door de uitgifte van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen. en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering resulterend uit de kapitaalvermindering aangerekend op de belaste reserves, die zij hebben ten faste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zijn vervolgens tussengekomen, alle voornoemde vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van' de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van één miljoen vijfentwintig duizend vijfhonderd en twee euro zestien cent (¬ 1.025.502,16) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort, te weten:

- de heer Dirk Spans voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart met haar netto-aandeel in voormelde uitgekeerd dividend, te weten een miljoen twintig duizend en tweeëndertig euro tweeëntachtig cent (¬ 1.020.032,82) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Mevrouw DEKERK Lucie, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart met haar netto-aandeel in voormelde uitgekeerd dividend, te weten

vijfduizend vierhonderd negenenzestig euro vierendertig cent (5.469,34) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de zevenhonderd vijftig (750) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

-aan de voornoemde heer Spans Dirk, vennoot sub 1: zevenhonderd zesenveertig (746) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één zevenhonderd zesenveertigste (1/746ste) van een miljoen twintig duizend en tweeëndertig euro tweeëntachtig cent (¬ 1.020.032,82).

- aan de voornoemde mevrouw Dekerk Lucie , vennoot sub 2 : vier (4) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/ 4e van vijfduizend vierhonderd negenenzestig euro negenendertig cent (¬ 5.469,34).

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in

artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije boekjaren.

ZESDE BESLUIT: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van een miljoen vijfentwintig duizend vijfhonderd en twee euro zestien cent (¬ 1.025.502,16) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen vierenveertig duizend honderd en twee euro zestien cent (¬ 1.044.102,16), vertegenwoordigd door duizend honderd vijfentwintig aandelen (1.125) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZEVENDE BESLUIT: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering het desbetreffende artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst: " Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vierenveertig duizend honderd en twee euro zestien cent (¬ 1.044.102,16).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend honderd vijfentwintig aandelen (1.125), zonder vermelding van waarde, die ieder één duizend honderd vijfentwintigste (1.125ste) van het kapitaal vertegenwoordigen." ACHTSTE BESLUIT: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor AccounTax BV BVBA met zetel te 3118 Werchter, Grotestraat 62, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren,

NEGENDE BESLUIT: Coordinatie van de statuten

De vergadering besluit de statuten te coördineren om deze in overeenstemming te brengen met het voorafgaande besluit.

TIENDE BESLUIT: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan bet bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van bet tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor analytisch uittreksel: notaris Stefan Vangoetsenhoven, samen mee neergelegd verslag bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

.;Voor,

~` behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 28.06.2013 13234-0116-006
12/02/2013
ÿþmod 11.1

[Luik B Ï ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

1

1111'1111111'011111111111111 '

Neetgei'ngd téïi" gdfik dé?

Rechtbank van K 4~pE~~arkdc=tt

te Leuven, de ~3 1 JAN, 2013

DE QiiiEFIER,

urirrie

Ondernemingsnr ,

Benaming (voluit) : SPANS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rootstraat 16

3080 Tervuren

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 28 januari. 2013 om 10.00 uur ( neergelegd voor registratie ) houdende onder meer oprichting van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkt onder meer het volgende:

"1. VENNOTEN:

A. De Heer SPANS Dirk Emile, geboren te Leuven op 14 januari 1962, ongehuwd, wonende te 3080 Tervuren (Vossem), Rootstraat 16, houder van 1.119 aandelen

B. Mevrouw DEKERK Lucie Marie, geboren te Leuven op 4 december 1939, weduwe van de heer Theophiel Spans, wonende te 3080 Tervuren (Vossem), Rootstraat 16, houdster van 6 aandelen

2. NAAM - RECHTSVORM:

il

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "SPANS INVEST". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4. ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3080 Tervuren, rootstraat 16. Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

5. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik > vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande ot op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest mime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag hij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te

richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uit-

oefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld docr de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6.KAPITAAL: Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN HONDERD NEGENENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD ZESENVEERTIG EURO VIJFENTACHTIG CENT (¬ 1.139.446,85) en het kapitaal is vertegenwoordigd door duizend honderd vijfentwintig (1.125) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

7.BESTUUR - a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

c) Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

" 'f

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van hun kosten, geen vaste bezoldiging toegekend, tenzij de algemene vergadering elk jaar anders besluit

a)als er slechts een zaakvoerder is en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in ken- nis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegen- strijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

b)Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Het college omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt in de notulen de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Deze notulen worden in hun geheel opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

8, WINSTVERDELING: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat die een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering,

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in vanaf één januari tweeduizend en twaalf en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

10. JAARVERGADERING  De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand juni om twintig (20) uur. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om twintig (20.00) uur in het jaar tweeduizend dertien.

Benoeming zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder de Heer SPANS Dirk, voornoemd en die uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden, De zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd.

VOLMACHT

De vergadering geeft aan ACCOUNTAX BV BVBA, Grotestraat 62, B-3118 Werchter (ondernemingsnummer. 0818206480) (zaakvoerder Marijn Devries) met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle machten om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel: notaris Stefan Vangoetsenhoven.

ln bijlage: 1) uitgifte van de splitsingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 20.07.2016 16340-0481-008

Coordonnées
SPANS INVEST

Adresse
ROOTSTRAAT 16 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande