SPARE PART SERVICES

Divers


Dénomination : SPARE PART SERVICES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 547.810.369

Publication

12/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302416*

Neergelegd

10-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0547810369

Benaming (voluit): Spare Part Services

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1560 Hoeilaart, Kasteelstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Joost DE POTTER, geassocieerd notaris, te Sint-Joost-ten-Node, op zeven maart tweeduizend veertien, blijkt dat :

1. COMPARANTEN :

1.- De naamloze vennootschap  E.L.O.R.G. , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1350 Orp-Le-Grand, Jules Hagnoulstraat 33, ondernemings nummer 0434.849.614 RPR Nivelles.

2.- De besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  Action ID , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 4140 Sprimont (Rouvreux), rue du Hollu 33, ondernemingsnummer 473.949.918 RPR Luik.

3.- De heer DOIGNIE Frabrice Laurent Jacques, geboren te Elsene, op 10 augustus 1972, wonende te 4987 Stoumont, Chession 34, nationaal nummer : 72.08.10-309.86.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : naamloze vennootschap  Spare Part Services".

3. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : 1560 Hoeilaart, Kasteelstraat

33.

4. DOEL :

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of bij wijze van deelneming in België of in het buitenland :

- De verdeling, in- en uitvoer, aankoop en verkoop van pompen en andere industriële uitrustingen, losse stukken voor pompen en andere industriële uitrustingen, de herstelling en advies.

- De dienstverlening in verband met de industrie in het algemeen.

Ze kan in het kader van dit doel eveneens alle activiteiten van public relations en van klantenwerving uitoefenen.

Ze mag alle roerende, onroerende, financiële,

commerciële en industriële handelingen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel verrichten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag belang stellen, door alle middelen, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen hebbende een gelijkaardig, dergelijk, gelijksoortig of verwant doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen en zelfs met deze te fusioneren.

De vennootschap kan eveneens de functies uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Deze opsomming is bewoording en niet beperkend.

5. DUUR : onbeperkt.

6. KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de

oprichting op tweehonderdduizend euro (200.000 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig ingeschreven en

volledig volgestort, vertegenwoordigende elk

één/tweehonderdduizendste van het maatschappelijk kapitaal, volledig in geld ingeschreven en volstort door elkeen van de verschijners voor een totale bedrag van honderd ééentachtigduizend euro (181.000,00 ¬ ).

De tweehonderd (200) aandelen worden als volgt verdeeld :

1.- De naamloze vennootschap  E.L.O.R.G. , voornoemd : honderd en één (101) aandelen hetzij voor een bedrag van honderdenéénduizend euro (101.000,00 ¬ ), volledig volgestort.

2.- De besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  Action ID , voornoemd : negenenzestig (69) aandelen hetzij voor een bedrag van negenenzestigduizend euro (69.000,00 ¬ ), volgestort ten belope van vijftig (50) aandelen hetzij voor een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ).

3.- De heer DOIGNIE Fabrice, voornoemd : dertig (30) aandelen hetzij voor een bedrag van dertigduziend euro (30.000,00 ¬ ), volledig volgestort.

7. BESTUUR  BEVOEGDHEID VAN DE BESTUURDERS :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen, alsook de vertegenwoordiging van wat de vennootschap aangaat ten aanzien van derden betreffende dit bestuur :

hetzij aan één of meer van zijn leden die de titel dragen van afgevaardigde bestuurder ;

hetzij aan één of meer afgevaardigden gekozen buiten haar schoot.

De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur mogen in het kader van dit bestuur bijzondere volmachten opdragen aan iedere mandataris. Hij mag ook alle bijzondere machten toekennen aan iedere mandataris.

De raad mag gebruik maken van bovengenoemde bevoegdheden en ten allen tijde de opdrachten herroepen die hij toestaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij bepaalt of de zo toegestane opdrachten al of niet bezoldigd zijn en in bevestigend geval, stelt de vaste en niet vaste bezoldigingen vast aangerekend op de algemene onkosten.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen deze waarin een openbare functionaris of een ministerieel officier tussenkomt :

- door twee bestuurders, hetzij indien de akte een bedrag betreft van maximum vijfentwintigduizend (25.000,-) euro door één afgevaardigd-bestuurder,

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde of de afgevaardigden tot deze, alleen of gezamenlijk handelende, met eigen delegatiebevoegdheid,

- hetzij, binnen de grenzen van hun mandaat, door bijzondere lasthebbers.

De vennootschap wordt in rechte vertegenwoordigd door hetzij de afgevaardigde bestuurder, hetzij door twee bestuurders, zowel als eiser als verweerder.

8. ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT :

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste maandag die de vijftien mei volgt om negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag ander dan een zaterdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer

aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebrek aan aanwijzing, in de maatschappelijke zetel.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder.

De rechtspersonen zijn vertegenwoordigd door hun wettelijk of statutair orgaan of door een aangestelde gevolmachtigde.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers, dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf dagen voor de algemene vergadering.

De oproepingen zijn gedaan gelijkvormig de wettelijke toepasselijke bepalingen.

De oproepingen tot de jaarlijkse algemene vergadering vermelden verplicht, onder de onderwerpen op de agenda, de bespreking van de bestuursverslagen van de raad van bestuur en de commissaris(sen), de bespreking en aanneming van de jaarrekeningen, de ontlasting van de bestuurders en de commissarissen, de herkiezing en de vervanging van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuurders en uittredende commissarissen, ontslagnemend of overleden.

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van aandelen of van titels op naam, vijf werkdagen vóór de bijeenkomst van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun voornemen aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen of titels mee te delen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Indien de aandelen een gelijke waarde hebben, geeft elk aandeel recht op een stem.

Indien zij een ongelijke waarde hebben, of indien hun waarde niet vermeld is, verleent ieder van hen van rechtswege een deel van de stemmen proportioneel aan het deel van het kapitaal dat zij vertegenwoordigt, tellende voor één stem, het aandeel dat het zwakste gedeelte vertegenwoordigt. Er werd geen rekening gehouden met de fractie van stemmen behoudens de gevallen voorzien in de wet.

Onverminderd de wettelijke toepasselijke bepalingen mag iedere aandeelhouder stemmen per briefwisse¬ling.

Deze stemming zal nochtans nietig zijn indien deze briefwisseling niet ten minste drie dagen voor de opening van de algemene vergadering ontvangen werd door de raad van bestuur. Hij zal eveneens nietig zijn indien deze briefwisseling niet vermeldt :

- de naam en de woonplaats van de aandeelhouder,

- de benaming van de vennootschap en haar maatschappelijke zetel,

- de datum van de algemene vergadering,

- het aantal aandelen waarvoor de aandeelhouder deelneemt aan de stemming,

- de stemming of de onthouding voor elk punt van de dagorde zoals hij vermeld is in de oproeping,

- de plaats en de datum van de handtekening,

- de handtekening van de aandeelhouder of van zijn mandataris.

Deze briefwisseling mag overgemaakt worden door alle middelen van communicatie en in het bijzonder, per post, telegram, telefax of e-mail, bijgevolg, alleen de geschreven wijze is vereist.

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en

- de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden ;

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle beslissingen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen. Zij vraagt aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

9. BOEKJAAR :

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien, dit bij afwijking aan artikel 31 en bij wijze van uitzondering.

10. VERDELING VAN DE WINST :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, sociale lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde balans, maakt de netto-winst uit.

Van deze winst wordt vijf procent afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afname houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ; hij moet opnieuw worden toegepast indien het reservefonds aangesproken wordt.

Het batig saldo zal de bestemming krijgen die de algemene vergadering beraadslagende op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen, het zal geven.

De uit te keren winst is samengesteld uit de winst van het laatst afgesloten boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst alsmede de uitgevoerde afhoudingen op de uit te keren reserves en verminderd met de overgedragen verliezen en de wettelijke en onbeschikbare reserves gecreëerd bij toepassing van de wet of de statuten.

Geen enkele uitkering mag geschieden indien het netto-actief is gedaald of zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het netto-actief mag niet omvatten :

- het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten ;

- het niet afgeschreven bedrag van de kosten van

onderzoek en ontwikkeling, behoudens in

uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door de begunstigden worden terugbetaald indien de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap bewijst dat zij niet onkundig konden zijn, gezien de omstandigheden.

11. VERDELING VAN HET VEREFFENINGOVERSCHOT  ONTBINDING :

De vennootschap mag op eender welk tijdstip, ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering beraadslagende gelijkvormig de wettelijke schikkingen vereist voor de wijziging van de statuten.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, zal de vereffening gebeuren door de zorgen van de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering en, bij gebreke aan zo n benoeming, geschiedt de vereffening door toedoen van de in functie zijnde raad van bestuur.

De vereffenaars of de algemene vergadering beschikken, te dien einde, over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend door de wet.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen te dien einde, dient het netto-actief eerst tot terugbetaling, in speciën of in waarden, van het niet afgeschreven volgestort bedrag der aandelen.

Het saldo wordt ook verdeeld tussen alle aandelen.

In geval van afschrijving van het kapitaal, hebben de eigenaars van tegen pari terugbetaalde aandelen, geen recht meer op enigerlei terugbetaling.

EERSTE BESTUURDERS :

1. Action ID, voornoemd, vertegenwoordigd door haar permanent vertegenwoordiger de heer JEANGILLE Dominique René Jean, geboren te Rocourt, op 16 september 1968, wonende te 4140 Sprimont (Rouvreux), rue du Hollu 33, nationaal nummer : 68.09.16-141.94.

2. E.L.O.R.G., vertegenwoordigd door haar permanent vertegenwoordiger, de heer t SERSTEVENS Louis Raoul Christophe Edmond Marie Corneil Ghislain, geboren te Stavelot, op 6 oktober 1955, wonende te 1350 Orp-Jauche, Jules Hagnoulstraat 33, nationaal nummer : 55.10.06-229.40

3. De heer de BAENST Jean Alfred Achille Ghislain Marcel, geboren te Ukkel, op 1 mei 1944, wonende te 1560 Hoeilaart, Ijzerstraat 50, nationaal nummer : 44.05.01-319.28.

COMMISSARIS :

Er wordt geen commissaris benoemd.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

Wordt tot volgende funties benoemd :

a) van voorzitter van de raad van bestuur, E.L.O.R.G.,

voornoemd, die aanvaardt, via haar voormelde permanent vertegenwoordiger;

b) van afgevaardigd bestuurders E.L.O.R.G. en Action ID, voornoemd, die aanvaarden via hun voormelde permanent vertegenwoordiger;

BIJZONDERE VOLMACHT :

Luik B - Vervolg

De comparanten verlenen aan de heer Guillaume t SERSTEVENS, alle machten toe, teneinde over te gaan tot de inschrijving van de vennootschap bij het Kruispuntbank Ondernemingen en de Belasting op de toegevoegde waarde, alle nodige toelatingen te verkrijgen voor de goede werking van de vennootschap en te dien einde alle documenten te tekenen.

De notaris bevestigt de neerlegging van de fondsen betreffende de volstorting van de inbrengen in speciën waarvan sprake hiervoor en de storting van gezegde fondsen op een bijzondere rekening nummer BE33 7320 3216 4746 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank  CBC .

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Joost DE POTTER,

Notaris

Voor gelijktijdige neerlegging een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

12/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Volet B Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l acte au greffe



Réservé

au

Moniteur

belge

*14302417*

Déposé

10-03-2014



Greffe

N° d entreprise : 0547810369

Dénomination (en entier): Spare Part Services

(en abrégé):

Forme juridique : Société anonyme

Siège: 1560 Hoeilaart, Kasteelstraat 33

(adresse complète)

Objet(s) de l acte : Constitution

D un acte reçu par nous, Maître Joost DE POTTER, notaire à Saint-Josse-ten-Noode, le sept mars deux mille quatorze, non enregistré, il résulte que :

1. COMPARANTS :

1.- La société anonyme « E.L.O.R.G. », dont le siège social est établi à 1350 Orp-Le-Grand, rue Jules Hagnoul 33, numéro d entreprise 0434.849.614 RPM Nivelles.

2.- La société privée à responsabilité limitée «Action ID», dont le siège social est établi à 4140 Sprimont (Rouvreux), rue du Hollu 33, numéro d entreprise 473.949.918 RPM Liège.

3.- Monsieur DOIGNIE Fabrice Laurent Jacques, né à Ixelles, le 10 août 1972, domicilié à 4987 Stoumont, Chession 34, numéro national : 72.08.10-309.86.

2. FORME ET DENOMINATION : société anonyme « Spare Part Services ».

3. SIEGE SOCIAL : 1560 Hoeilaart, Kasteelstraat 33.

4. OBJET

La société a pour objet pour compte propre, pour compte de tiers ou en participation, en Belgique ou à l'étranger :

- La distribution, l export, l import, la vente, l achat, de pompes et autres équipements industriels, de pièces détachées pour pompes et autres équipements industriels, la réparation, le conseil.

- La prestation de services liée à l industrie en général.

Elle pourra également dans le cadre de cet objet exercer toutes activités de relations publiques et de prospection de clientèle.

Elle peut accomplir toutes opérations mobilières, immobilières, financières, commerciales et industrielles se rapportant directement ou indirectement à son objet social.

La société peut s'intéresser par toutes voies dans toutes affaires, entreprises ou sociétés ayant un objet identique, analogue, similaire ou connexe, ou qui sont de nature à favoriser le développement de son entreprise et même fusionner avec elles.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

La société peut également exercer les fonctions d'administrateur, de gérant ou de liquidateur dans d'autres sociétés.

Cette énumération est énonciative et non limitative.

5. DUREE : illimitée.

6. CAPITAL :

Le capital social a été fixé, lors de la constitution, à

deux cent mille euros (200.000 EUR), représenté par deux cents (200) actions sans désignation de valeur nominale qui furent intégralement souscrites, représentant chacune un/deux centième du capital social, intégralement souscrites et libérées en espèces par les comparants pour un montant total de cent quatre-vingt-un mille euros (181.000,00 ¬ ).

Les deux cents (200) actions sont réparties comme suit :

1.- La société anonyme « E.L.O.R.G. », prénommé : cent et une (101) actions soit pour un montant de cent et un mille euros (101.000,00 ¬ ), entièrement libéré.

2.- La société privée à responsabilité limitée «Action ID», prénommée, soixante-neuf (69) actions soit pour un montant de soixante-neuf mille euros (69.000,00 ¬ ), libéré à concurrence de cinquante (50) actions soit pour un montant de cinquante mille euros (50.000,00 ¬ ).

3.- Monsieur DOIGNIE Fabrice, prénommé, trente (30) actions soit pour un montant de trente mille euros (30.000 ¬ ), entièrement libéré.

7. ADMINISTRATION  POUVOIRS DES ADMINISTRATEURS

Le conseil d'administration a le pouvoir d'accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet social, à l'exception de ceux que la loi réserve à l'assemblée générale.

Le conseil d'administration peut conférer la gestion journalière de la société ainsi que la représentation de la société à l'égard des tiers en ce qui concerne cette gestion:

soit à un ou plusieurs de ses membres qui portent le titre d'administrateur délégué;

soit à un ou plusieurs délégués choisis hors de son sein.

Le conseil d'administration et les délégués à la gestion journalière peuvent dans le cadre de cette gestion déléguer des pouvoirs spéciaux à tout mandataire. Il peut en outre conférer tous pouvoirs spéciaux à tout mandataire.

Le conseil peut faire usage de plusieurs des facultés ci dessus et révoquer en tout temps les délégations qu'il confère.

Il décide si les délégations ainsi consenties sont ou non rémunérées et dans l'affirmative fixe les rémunérations fixes ou variables imputées sur les frais généraux.

La société est représentée dans tous les actes, y compris ceux où intervient un fonctionnaire public ou un officier ministériel :

- par deux administrateurs, ou, si l acte en question concerne un montant de maximum vingt-cinq mille (25.000,-) euros par un administrateur-délégué,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- soit dans les limites de la gestion journalière, par le ou les délégués à celle-ci agissant ensemble ou séparément,

- soit, dans les limites de leurs mandats, par des mandataires spéciaux.

La société est représentée en justice soit par l'administrateur délégué, soit par deux administrateurs tant en demandant qu'en défendant.

8. ASSEMBLEE GENERALE  DROIT DE VOTE :

L'assemblée générale ordinaire se réunit annuellement le premier lundi qui suit le quinze mai à dix-neuf heures.

Si ce jour est un jour férié légal, l'assemblée a lieu le jour ouvrable suivant autre qu'un samedi.

L'assemblée peut être convoquée extraordinairement, chaque fois que l'intérêt de la société l'exige. Elle doit l'être sur la demande d'actionnaires représentant ensemble le cinquième des actions.

Les assemblées générales extraordinaires ou ordinaires se tiennent à l'endroit indiqué dans la convocation, et à défaut d'indication, au siège social.

Tout propriétaire de titres peut se faire représenter à l'assemblée générale par un autre actionnaire.

Les personnes morales sont représentées par leur organe légal ou statutaire, ou par un préposé fondé de pouvoirs.

Les copropriétaires, les usufruitiers et nus-propriétaires, les créanciers et débiteurs-gagistes doivent se faire représenter respectivement par une seule et même personne.

Le conseil d'administration peut arrêter la formule des procurations et exiger que celles-ci soient déposées au lieu indiqué par lui, cinq jours ouvrables avant l'assemblée générale.

Les convocations sont faites conformément aux dispositions légales.

Les convocations à l'assemblée générale annuelle mentionnent obligatoirement, parmi les objets à l'ordre du jour, la discussion des rapports de gestion du conseil d'administration et du (des) commissaire(s), la discussion et l'adoption des comptes annuels, la décharge des administrateurs et des commissaires, la réélection et le remplacement des administrateurs et commissaires sortants, démissionnaires ou décédés.

Pour être admis à l'assemblée générale, tout propriétaire d'actions ou d effets nominatifs doit, au plus tard cinq jours ouvrables avant la date fixée pour l'assemblée, informer par écrit, le conseil d'administration de son intention d'assister à l'assemblée et indiquer le nombre d'actions pour lesquelles il entend prendre part au vote.

Lorsque les actions sont de valeur égale, chacune donne droit à une voix.

Lorsqu'elles sont de valeurs inégales ou que leur valeur n'est pas mentionnée, chacune d'elles confère de plein droit un nombre de voix proportionnel à la partie du capital qu'elle représente, en comptant pour une voix l'action représentant la quotité la plus faible. Il n'est pas tenu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

compte des fractions de voix sauf les cas prévus par les dispositions légales.

Sans préjudice des dispositions légales applicables, tout actionnaire peut voter par correspondance.

Ce vote sera toutefois nul si cette correspondance n'est pas reçue par le conseil d'administration trois jours au moins avant l'assemblée générale. Il sera également nul si cette correspondance ne mentionne pas :

- le nom et le domicile de l'actionnaire,

- le nom de la société et son siège social,

- la date de l'assemblée générale,

- le nombre d actions pour lesquelles l actionnaire prend

part au vote,

- le vote ou l'abstention pour chaque point de l'ordre du jour tel qu'il figure dans la convocation,

- le lieu et la date de la signature.

- la signature de l'actionnaire ou de son mandataire.

Cette correspondance pourra être transmise par tous modes de communication et notamment par poste, télégramme, télécopie ou e-mail, en conséquence, seul le support écrit est requis.

A l exception de :

- les décisions à prendre dans le cadre de l article 633 du Code des Sociétés et

- les décisions qui doivent être passées par un acte authentique ;

les actionnaires peuvent prendre par écrit à l unanimité toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l assemblée générale.

A cette fin, le conseil d administration va envoyer à tous les actionnaires et aux commissaires éventuels, une circulaire, soit par lettre, fax, e-mail ou tout autre support informatique, mentionnant l agenda et les propositions de décisions. Elle demandera aux actionnaires d approuver les propositions de décisions et de renvoyer la circulaire dûment signée, dans le délai prescrit après réception de la circulaire, au siège de la société ou à tout autre endroit indiqué dans la circulaire.

Les propositions des décisions seront considérées comme n ayant pas été prises si la gérance n a pas reçu dans le délai prévu par la circulaire, l approbation de tous les actionnaires en ce qui concerne le principe de la procédure écrite ainsi qu en ce qui concerne les point de l agenda. Il en sera de même s il apparaît que bien qu endéans le délai, certaines propositions de décisions mais pas toutes, ont obtenu l accord unanime des actionnaires.

9. EXERCICE SOCIAL :

L'exercice social commence le premier janvier et finit le trente et un décembre.

Par dérogation à l'article 31 et exceptionnellement, le premier exercice social commence le jour du dépôt de l extrait des présents statuts au greffe du tribunal de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

commerce compétant, pour finir le trente et un décembre deux mille quatorze.

10. RESERVE - REPARTITION DES BENEFICES :

L'excédent favorable du bilan, déduction faite des frais généraux, charges sociales et amortissements, résultant du bilan approuvé, forme le bénéfice annuel net.

Sur ce bénéfice il est prélevé au moins cinq pour cent pour la réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de réserve atteint un/dixième du capital social; il doit être repris si la réserve légale vient à être entamée.

Le solde restant recevra l'affectation que lui donnera l'assemblée générale statuant à la majorité des voix sur proposition du conseil d'administration.

Le bénéfice distribuable est constitué par le bénéfice du dernier exercice clôturé, augmenté du report bénéficiaire, ainsi que des prélèvements effectués sur des réserves distribuables et diminué des pertes reportées et des réserves légales et indisponibles créées par application de la loi ou des statuts.

Aucune distribution ne peut être faite si l'actif net est ou devenait inférieur au montant du capital libéré, augmenté de toutes les réserves que la loi ou les statuts ne permettent pas de distribuer.

Par actif net il faut entendre le total de l'actif tel qu'il résulte du bilan déduction faite des provisions et dettes.

L'actif net ne peut comprendre :

- le montant non encore amorti des frais d'établissement; - le montant non amorti des frais de recherches et de développement, sauf cas exceptionnel.

Toute distribution faite en contravention de ces dispositions doit être restituée par les bénéficiaires si la société prouve que ceux-ci ne pouvaient l'ignorer compte tenu des circonstances.

11. REPARTITION DU BONI DE LIQUIDATION  DISSOLUTION

La société peut être dissoute à tout moment par décision de l'assemblée générale statuant conformément aux dispositions légales requises pour la modification des statuts.

En cas de dissolution de la société pour quelque cause et à quelque moment que ce soit, la liquidation s'opère par les soins de liquidateurs, nommés par l'assemblée générale et, à défaut de pareille nomination, la liquidation s'opère par les soins du conseil d'administration en fonction.

Les liquidateurs ou l assemblée générale dis-posent, à cette fin, des pouvoirs les plus étendus conférés par la loi.

L'assemblée générale détermine les émoluments éventuels des liquidateurs.

Après apurement de toutes les dettes, charges et frais de la liquidation ou consignation des sommes nécessaires à cet effet, l'actif net sert d'abord à rembourser, en espèces ou en valeurs, le montant libéré non amorti des actions.

Volet B - Suite

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Le solde est réparti également entre toutes les actions.

En cas d'amortissement du capital, les propriétaires des titres remboursés au pair n'ont plus droit à un remboursement quelconque.

PREMIERS ADMINISTRATEURS :

1. Action ID, précitée, représentée par son représentant permanent Monsieur JEANGILLE Dominique René Jean, né à Rocourt, le 16 septembre 1968, domicilié à 4140 Sprimont (Rouvreux), rue du Hollu 33, numéro national : 68.09.16141.94.

2. E.L.O.R.G., précitée, représentée par son représentant

permanent, Monsieur t SERSTEVENS Louis Raoul Christophe

Edmons Marie Corneil Ghislain, né à Stavelot, le 6 octobre 1955, domicilié à 1350 Orp-Jauche, rue Jules Hagnoul 33, numéro national : 55.10.06-229.40.

3. Monsieur de BAENST Jean Alfred Achille Ghislain Marcel, né à Uccle, le 1er mai 1944, domicilié à 1560 Hoeilaart, Ijzerstraat 50, numéro national : 44.05.01-319.28.

COMMISSAIRE :

Il n est pas nommé de commissaire.

REUNION DU CONSEIL D ADMINISTRATION :

Sont appelés aux fonctions de :

a) de Président du conseil, E.L.O.R.G.,

prénommée, qui accepte par l intermédiaire de son représentant permanent précité;

b) d'administrateur-délégué, E.L.O.R.G. et Action ID, prénommées, qui acceptent par l intermédiaire de leur représentant permanent.

DELEGATION DE POUVOIRS SPECIAUX :

Les comparants confèrent à Monsieur Louis Raoul t SERSTEVENS, tous pouvoirs à l'effet de procéder à l'immatriculation de la société à la banque carrefour des entreprises et à la taxe sur la valeur ajoutée, d'obtenir toutes autorisations requises pour le bon fonctionnement de la société et à ces fins signer tous documents.

Le notaire atteste le dépôt des fonds affectés à la libération des apports en numéraire dont question ci-avant et le versement des dits fonds sur un compte spécial numéro BE33 7320 3216 4746 ouvert au nom de la société en formation auprès de la banque « CBC » .

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

Joost DE POTTER,

Notaire

Déposé simultanément une expédition de l acte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

belge

14/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter-griffie van de akte

"

neergefegd/ontvanç en rep

e . "

IIIIIIIllIihIIIIIIIihIIihIIihIIJIIIIIIIIIIIIII

~" k'

~ ~ NOV, 2014

.-~* ~~~~..

14247421* ~~`~~~ van de Nc,d .rlandstaftge

f" eenwentK mem 5x>rtferif#,exl mYngsel

Ondernemrngsnr : 0547810369

Benaming

(voluit) : Spare Part Services

verkort)

Rechtsvorm - NV

Zetel . Kasteelstraat 33 1560 Hoeilaart

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statuten wijziging

Verhuizing van maatschapelijke zetel

Per beslissing van de buitegewoon algemen aandelhouders vergadering van de 7 september 2014, wordt

de maatschapelijke zetel van het bedrijf getransfereert naar

Rue du Luxembourg 6b

4280 Hannut

Op de laatste blz van Luik. B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(eni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SPARE PART SERVICES

Adresse
Zetel . Kasteelstraat 33 1560 Hoeilaart

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande