SPARVERIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPARVERIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.215.251

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0132-010
19/12/2012
ÿþ Mod Wort11 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

behc

aar

Bol!

Staa

van Koophandel

te Leuven, de

DE GRIFFIER~ DEC. 2C12Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0833.215251

Benaming

(voluit) : SPARVERIUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 143, 3191 Boortmeerbeek-hiever

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 6 december 2012 :

Ingevolge het besluit van de zaakvoerder dd, 6 december 2012 wordt de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 2 januari 2013 verplaatst naar het volgende adres

Ravesteinstraat 48

B-3191 Boortmeerbeek-Hever

Jeroen Poot,

zaakvoerder

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 13.07.2012 12295-0555-010
08/02/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : SPARVERIUS

®Ns~elrgetegd ter gri+i~J deo~p

f1E'+cr~tt~,b`~F~ 1.°?º%t PiC[Csj)IiF,FiÉ~efl

Lpi<'ygn, d? 2 7 i!!)o. 2CH

..: .- '.1tJ'i";l%i7,

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

aiaaoeaa+

111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Stationsstraat 143 te 3191 Boortmeerbeek (Hever)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN.

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Chris VAN EDOM te Boortmeerbeek (Hever) op 13 januari 2011, gereg.' 10 bladen, twee verzendingen, te Haacht op 18 januari daarna, boek S/68 blad 100 vak 15; ontvangen 25,00: EUR, De Ontvanger ai (get.) H. Mertens, Verificateur, blijkt de oprichting der BVBA " SPARVERIUS ".

1.VENNOTEN: 1. De Heer Poot, Jeroen Jos Rogier, bediende, geboren te Wilrijk op 29 december 1976-(rijkregisternummer. 76.12.29-063.68), echtgenoot van mevrouw Dewerianka Kristien, hierna vernoemd, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Never), Stationsstraat 143; 2. mevrouw Derewianka, Kristien Marleen Maria,: bediende, geboren te Gent op 4 juni 1976, echtgenote van de heer Poot Jeroen, voornoemd, en wonende tea 3191 Boortmeerbeek (Hever), Stationsstraat, 143; (rijksregisternummer 76.06.04-240.17). Zij hebben verklaard: gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract, ongewijzigd volgens hun verklaring.

2.NAAM en VORM : " SPARVERIUS ", BVBA.

3.ZETEL: Stationsstraat 143 te 3191 Boortmeerbeek (Hever).

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor', eigen rekening:

Het verlenen van adviezen en consulting van financiële, technische, commerciële, operationele en, administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

Bijstand en diensten verlenen van administratieve aard, in de ruimste zin van het woord, rechtstreeks of, onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, marketing, management (inclusief projectmanagement) en algemeen bestuur.

Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met informatica, systeemintegratie eng met organisatie en methoden, zoals onder meer systeemontwerp, systeemanalyse, programmering, installatie, training, projectbegeleiding en advies, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met telecommunicatie, internet; toepassingen, e commerce, hosting, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Zij kan licenties, patenten en octrooien nemen, kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen.

Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van management- opdrachten en  functies.

Het organiseren en opstellen van of meewerken aan trainingen, seminaries, cursussen en incentive trainingen; het aankopen, verkopen, verhuren, bewerken, ter beschikking stellen, van alle mogelijke trainings-en cursuspaketten evenals de aanverwante toestellen en uitrustingen. Het publiceren van boeken.

Het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigenbeheer.

Huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, voormelde activiteiten zijn andere dan deze bedoeld in artikel 3 het Koninklijk Besluit van 6 september 1993, houdende "bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar".

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen ter beschikking stellen van andere vennootschappen, zaakvoerders en derden.

Het ontwerpen van websites.

Het uitvoeren van om het even welke activiteit, verbandhoudende met webdesign en internetontwikkeling in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hcedanighe'd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Het leveren van diensten als productiemanager, marketingmanager, alsmede het aanmaken van alle drukwerk en voeren van publiciteit, en het deelnemen en medewerken hieraan.

Het verstrekken van adviezen en het leveren van diensten aan ondernemingen, vennootschappen en natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van marketing, public-relations, reclame, evenementen, communicatie en aanverwante.

Het ontwerpen, organiseren en voeren van reclame- en promotiecampagnes, marketingprestaties en marktonderzoeken.

Het organiseren van en lof deelname aan concerten, radio- en televisieprogramma's, dansavonden, revues, music-halls, modeshows, galadiners, cabaret- en theatervoorstellingen, kunsttentoonstellingen, sessies voor audio- en visuele opnamen op plaat, band, cassette, video, films en meer algemeen alle reeds bestaande en nog uit te vinden geluids-, beeld-, en informaticadragers.

Het huren en verhuren, de fabricage alsmede de handel in alle muziekinstrumenten, muziekmateriaal, computers, public-adressystemen, verlichtingsapparatuur, transmissie-apparatuur, opname- en weergave-apparatuur (klank, beeld en informatica), podia, decors, studio's, theater- en showkledij, rekwisieten, enzovoort.

Geluids- en beeldproduktie met inbegrip van geluids- en beeldstudio's, alle geluids- en beeldtechnisch alsook akoestisch werk.

Het houden, kweken, verkopen en tentoonstellen van alle mogelijke soorten vogels waaronder ook roofvogels, en pluimvee, door de wet toegestaan.

Het houden, kweken, verkopen en tentoonstellen van terrarlumdieren, meer bepaald amfibieën, reptielen, insecten en spinachtigen, door de wet toegestaan.

Import, export, aankoop, stockage en verkoop, zowel in groothandel als in kleinhandel, van zowel alcoholvrije als alcoholhoudende dranken en wijnen.

Het bevorderen van de oenologie, daartoe behorend de kennis en de geschiedenis van de wijnbouw, wijnindustrie, wijnhandel, het proeven van wijn, kortom alles wat met wijn te maken heeft. Het meedelen van deze kennis door middel van het geven van cursussen en inrichten van wijnproeverijen en degustaties.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: 18.600,00 Euro, volledig geplaatst, en volstort bij de oprichting ten betope van 6.200,00 Euro, waarbij er op elk aandeel één/derde gestort werd, verdeeld in 100 gelijke aandelen met stemrecht met elk een breukwaarde van 1/100ste van het kapitaal.

7.SAMENSTELLING: inbreng van geld door: 1. De heer Poot Jeroen, voornoemd, van 11.160,00 Euro, volstort ten belope van 6.720,00 Euro, waarvoor hem 60 aandelen zonder nominale waarde als vergoeding toegekend worden; 2. mevrouw Dewerianka Kristien voornoemd, van 7.440,00 Euro, volstort ten belope van 2.480,00 Euro, waarvoor haar 40 aandelen zonder nominale waarde als vergoeding toegekend wordt.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werden genoemde bedragen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nr. 652-8155948-76 bij Record Bank, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sparverius" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 12 januari 2011.

8.BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoten, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt en het kan hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders beslist. De reiskosten en kosten voor het uitvoeren van het ambt van zaakvoerder worden onmiddellijk door de vennootschap terugbetaald op voorlegging van maandelijkse door de zaakvoerders echt verklaarde afrekeningsstaten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doe! van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht: De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan treedt ieder individueel op.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

9.JAARVERGADERING: ieder jaar op de vierde vrijdag van de maand juni om 14 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voornamen en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van de het aantal aandelen dat zijn vertegenwoordigen te ondertekenen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, en dit schriftelijk of per telefax.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. In afwijking van artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord van de belanghebbende of verzet ingediend door de blote eigenaars.

In dit laatste geval zijn de rechten geschorst tot na akkoord van de belanghebbende of na gerechtelijke uitspraak.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand juni 2012 om 14 uur in de zetel van de vennootschap.

10.BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot en met 31 december 2011.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo beslist de algemene vergadering.

11. ONTBINDING - VEREFFENING. De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van de hierna vermelde homologatie door de rechtbank van koophandel.

Indien er geen vereffenaar benoemd is door de algemene vergadering, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, onder voorbehoud van de hierna vermelde homologatie door de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt de emolumenten van de vereffenaars.

Ingeval een vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, dan vormen zij een college.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treden de vereffenaars pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

benoeming en de bevestiging ervan, en kan de handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd is met de rechten van derden.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel door iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

De rechtbank doet uitspraak binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend.

Een akte houdende benoeming of wijziging van de benoeming kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd

Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig de voorgaande bepalingen worden besloten, neergelegd en bekendgemaakt.

De vereffenaars zullen niet alleen de kennisgevingen en betekeningen ontvangen, zij zullen ook de vennootschap daadwerkelijk vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, vermeldend onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en wat nog moet worden vereffend, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, om het te voegen bij het vereffeningsdossier. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaars alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Bij gebrek aan neerlegging van voormelde omstandige staat en/of plan voor de verdeling, kan de bevoegde rechtbank op verzoek van het openbaar ministerie dan wel van iedere belanghebbende derde en nadat de vereffenaars werden gehoord, overgaan tot hun vervanging. Bovendien kunnen zij tot een geldboete overeenkomstig artikel 196, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen veroordeeld worden.

12. BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER: Met eenparigheid van stemmen en onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, wordt door de oprichters reeds als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer POOT Jeroen, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Stationsstraat 143, voornoemd, en die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en tevens bevestigd heeft door geen enkele maatregel te zijn getroffen die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zljn mandaat zal een aanvang nemen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit.

13.BENOEMING EERSTE COMMISSARIS : De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel artikel 15 Wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

14. BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN. De vennoten verklaren dat alle verbintenissen ontstaan en alle rechten verkregen sedert 1 december 2010, ten name van de vennootschap in oprichting door de vennootschap worden overgenomen en aldus geacht vanaf de aanvang in hoofde van de vennootschap te zijn ontstaan, dit alles onder schorsende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

15. Volmacht. De vennoten hebben volmacht gegeven aan de heer Guy Vereecken, (Rijksregister nummer 63.04.04-133-31), zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit" met ondernemingsnummer BE 0459.336.471), met zetel te 2812 Mechelen (Muizen), Trianonlaan 9, en/of het BIZ Ondememingsloket te 1210 Brussel, Koningsstraat 284 met mogelijkheid van in de plaats stelling om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de Directe Belastingen en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, hiertoe de nodige documenten aan te vragen, in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, en te dien einde in het algemeen alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is dit onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Getekend Notaris Chris VAN EDOM te Boortmeerbeek (Never).

op onzegel, bestemd het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd: het afschrift der oprichtingstingsakte dd.13 januari 2010, eensluidend uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :. ecto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPARVERIUS

Adresse
RAVESTEINSTRAAT 48 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande