SPORTCENTRUM WATERMOLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPORTCENTRUM WATERMOLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.973.244

Publication

26/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 22.09.2014, NGL 24.09.2014 14596-0411-016
25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 23.09.2013, NGL 18.11.2013 13661-0328-017
29/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Neergelegd

27-02-2012



Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12301321*

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): Sportcentrum Watermolen

(verkort):

0843973244

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Tenboslaan 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de notulen opgesteld door notaris Maryelle Van den Moortel te Overijse op drieëntwintig februari

tweeduizend en twaalf, blijkt volgende oprichting :

Oprichters :

De heer BOCKSTAL Roel Johan Renaat, wonende te 1560 Hoeilaart, Tenboslaan 12, 60 aandelen, volgestort

voor de geheelheid.

De heer BRUSSELMAN Ruben, wonende te 1560 Hoeilaart, Josse Biesmansstraat 4, 20 aandelen, volgestort

voor de geheelheid.

De heer BRIES Davy, wonende te 1501 Halle, Derooverlaan (Emiel) 71, 20 aandelen, volgestort voor de

geheelheid.

Statuten

ARTIKEL 1 - VORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de

naam  Sportcentrum Watermolen .

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1560 Hoeilaart, Tenboslaan 12.

ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

A) Kinesitherapie en alle activiteiten die ermee verband houden.

B) Uitbating van fitness center, wellness center, schoonheidsinstituut, zonnecentrum, klein- en groothandel van schoonheidsproducten en toestellen, bediening van snacks, salades, frisdranken en wijnen in deze gelegenheden.

C) Fitness georganiseerd voor bedrijven, opmaken van trainingsschema s, personal training, gezondheidsbegeleiding en preventie.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, installaties en materiële voorwaarden tot verwezenlijking van haar doel.

Het aankopen, het huren en invoeren van alle apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten alsook het aanschaffen van infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde activiteit uit te oefenen.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten van roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen en het doen van financiële verrichtingen.

Zij mag deelnemen aan andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een een onbeperkte duur.

TITEL II - KAPITAAL

ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde. ARTIKEL 13 - ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijft de zaakvoerder waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

ARTIKEL 15  COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

Indien er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, vormen zij een college.

Het college van zaakvoerders kiest onder haar leden een voorzitter. Bij gebrek aan een voorzitter of indien de voorzitter is verhinderd, wordt het college van zaakvoerders voorgezeten door een zaakvoerder door zijn collega's daartoe aangeduid. Het college van zaakvoerders wordt bijeen geroepen door de voorzitter of door twee zaakvoerders telkens de belangen van de vennootschap het vereisen. De oproepingen vermelden plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste twee werkdagen voor de vergadering per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze verzonden. De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle zaakvoerders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen vertegenwoordigd is.

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan slechts geldig worden beraadslaagd met de instemming van het voltallige college van zaakvoerders en voor zover alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen door middel van telefoon- of videoconferentie.

Iedere zaakvoerder kan per brief, telefax, via e-mail of op iedere andere schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem op een vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen. De besluiten van het college van zaakvoerders worden bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behalve wanneer het college van zaakvoerders uit slechts twee leden is samengesteld.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen bij een eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Hun handtekeningen worden hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document aangebracht. Dergelijk schriftelijk besluit wordt geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening op het hierboven bedoelde document door de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die door de aanwezige leden of hun lasthebber worden ondertekend. De volmachten worden aan de notulen gehecht.

De afschriften of uittreksels ervan, die in rechte of anderszins dienen voorgelegd te worden, worden door één of meerdere zaakvoerders ondertekend. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber. ARTIKEL 16 - BEVOEGDHEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN

Het bestuursorgaan is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Het is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het bestuursorgaan kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

ARTIKEL 18 - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn door elke zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moet(en) leveren.

ARTIKEL 22 - VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde maandag van september om 18 uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

ARTIKEL 24 - TOELATING

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien het bestuursorgaan dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vóór de vergadering aan het bestuursorgaan zijn voornemen meedelen de algemene vergadering bij te wonen.

De obligatiehouders en houders van certificaten uitgegeven met de medewerking van de vennootschap mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Alvorens aan de vergadering zelf deel te nemen, moeten de vennoten of hun volmachtdragers de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de vennoot, (ii) indien toepasselijk, de identiteit van de volmachtdrager en (iii) het aantal aandelen waarmee zij aan de vergadering deelnemen. Ook de aanwezige zaakvoerder(s), commissaris(sen) en houders van certificaten die werden uitgegeven met de medewerking van de vennootschap, ondertekenen de aanwezigheidslijst alvorens de zitting wordt geopend. ARTIKEL 31 - JAARREKENING

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

ARTIKEL 33 - UITKERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent voorafgenomen tot vorming van een wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 37 - VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventuele overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder alle aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. III. SLOT- EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en eindigt op 31 maart 2013.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Verbintenissen voor rekening van de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de vennootschap verklaard de verbintenissen over te nemen, die door de voormelde oprichters in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan te rekenen vanaf één januari 2012.

Derhalve zullen deze verbintenissen geacht worden door de vennootschap zelf te zijn aangegaan, die alle rechten en verplichtingen die eruit voortvloeien overneemt, ter volledige ontlasting van de oprichters.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Zaakvoering - Controle.

De comparanten hebben beslist met unanimiteit

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Profit, met zetel te 1560 Hoeilaart, Tenboslaan, 12, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0895.132.331, met als vaste vertegenwoordiger de heer Roel BOCKSTAL, voornoemd, die aanvaardt, tot zaakvoerder te benoemen voor de duur der vennootschap.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brusselman Invest, met zetel te 1560 Hoeilaart, Josse Biesmansstraat, 4, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0884.415.613, met als vaste vertegenwoordiger de heer Ruben BRUSSELMAN, voornoemd, die aanvaardt, tot zaakvoerder te benoemen voor de duur der vennootschap.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Davy Bries Finance, met zetel te 1501 Halle, Derooverlaan (Emiel), 71, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0895.180.732, met als vaste vertegenwoordiger de heer Davy BRIES, voornoemd, die aanvaardt, tot zaakvoerder te benoemen voor de duur der vennootschap.

Deze benoeming zal slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap zal, bij het einde van het eerste boekjaar, niet beantwoorden aan de voorwaarden die het aanstellen van een commissaris verplicht stellen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

GELIJKTIJDIG HIERMEE NEERGELEGD EEN UITGIFTE

BESTEMD VOOR DE PUBLICATIE IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

MARYELLE VAN DEN MOORTEL

NOTARIS

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.09.2015, NGL 22.10.2015 15653-0577-014
15/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SPORTCENTRUM WATERMOLEN

Adresse
TENBOSLAAN 12 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande