SSE PRODUCTIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SSE PRODUCTIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.926.672

Publication

05/08/2013
ÿþ Abd POF 11.1

L(fíjr r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Naergeiegd ter griffie der

Rechtbank van K9opn~~ dj t2~13 1e Leuven, D~ t'RtFF10E

Griffie

hI1 II III IIIIIIII~IIII

*13122270*

I I

bel ai BE Sta

Jill

Ondernemingsnr : tJ S 3C . (31G G ~

Benaming (voluit) : Sse Productions

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Felix Moonsstraat 28 - 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 12/07/2013

PARTIJEN:

Op heden 12/07/2013 zijn de partijen :

de heer Vranckx Siebe, wonende in de Felix Moonsstraat 28, te 3290 Diest

en

de heer Piot Stefan ivo, wonende in de Lombardstraat 21 te 3300 Tienen

gezamenlijk verder te noemen: "de vennoten",

overeengekomen hierbij een vennootschap onder firma (V.O.F) op te richten.

IN AANMERKING NEMENDE:

dat zij met elkaar met ingang van 12/07/2013 een vennootschap onder firma zijn aangegaan, teneinde voor gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam een Audiovisueel Productiebedrijf uit te oefenen;

ZIJN OVEREENGEKOMEN ALS VOLGT:

Artikel 1: Naam en plaats van vestiging

De vennootschap draagt de naam Sse Productions' en is gevestigd in de Felix Moonsstraat 28 te Diest. De vennootschap kan elders nevenvestigingen hebben. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders / vennoten naar elke plaats van het land worden overgebracht.

Artikel 2: Doel

De vennootschap heeft tot doel het voor gezamenlijke rekening exploiteren van een Audio visueel Productiebedrijf :

i.e. activiteiten in verband met films en video en televisieprogramma's , productie van films en video-en televisieprogramma's (5991), productie van bioscoopfilms (59111), productie en realisatie van speelfilms met een normale lengte of van korte films, in beginsel bestemd voor projectie in bioscopen (5911101), productie van televisiefilms (59112) productie en realisatie van films van diverse aard (series, televisiefilms, documentaires enz. ) in beginsel enkel bestemd voor vertoning op de televisie (5911201)

Op de laatste blz van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz j van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

L!:E : r - vervolg klotl PDF St.t

productie en realisatie van publicitaire en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips (5911301),

productie van televisieprogramma's (59114) , productie van televisieprogramma's die niet door het bedrijf zelf uitgezonden worden (5911401), activiteiten van de onafhankelijke productiehuizen (5911402), activiteiten in verband met films en video- en televisieprogramma's na de productie (5912), activiteiten in verband met films en video- en televisieprogramma's na de productie (59120), voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de fiimproductie verwant zijn : nasynchroniseren; speciale effecten; ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben, ondertiteling, enz. (5912001), activiteiten van filmstudio's, inclusief terbeschikkingstelling van technisch materieel (5912002), distributie van films en video- en televisieprogramma's, en het ontwerpen van publicitaire films (7311004) en al hetgeen in de ruimste genomen daarmee verband houdt. () NAGE-codes

Artikel 3: Duur en opzegging

De vennootschap is met ingang van 12/07/2013 voor onbepaalde tijd aangegaan. Ieder van de vennoten heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen. Dit dient te geschieden bij aangetekende brief aan de andere venno(o)t(en), met inachtneming van een opzegtermijn van zes maanden en niet anders dan tegen het einde van het boekjaar.

Artikel 4: Inbreng

Lid 1: Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op EUR

3.000 (drieduizend), de bij wijze van geldschieting ingebrachte waarden worden door iedere

vennoot voor een gelijk aandeel volgestort.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen met gelijke fractiewaarde en

volgestort voor EUR 3000.

Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Lid 2: Door ieder van de vennoten wordt ingebracht zijn kennis, arbeid en vlijt, relaties en vergunningen voor zover deze op de door de vennootschap te drijven onderneming betrekking hebben.

Lid 3: Met onderling goedvinden kunnen door de vennoten meer geld en/of goederen in de vennootschap worden ingebracht.

Artikel 5: Bevoegdheid en controle

Lid 1: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die ook vennoot dienen te zijn van de vennootschap. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd

- de heer Vranckx Siebe, wonende in de Felix Moonsstraat 28, te 3290 Diest

- de heer Piot Stefan Ivo, wonende in de Lombardstraat 21 te 3300 Tienen

Lid 2: Iedere zaakvoerder I vennoot is bevoegd voor de vennootschap te handelen en te tekenen, gelden voor haar uit te geven en te ontvangen, de vennootschap aan derden en derden aan de vennootschap te verbinden, tenzij dit niet met het doel van de vennootschap in verband staat. Voor de uitgaven hoger dan EUR 1000 is de toestemming van alle zaakvoerders/vennoten gevorderd. Lid 3: De medewerking van alle zaakvoerders / vennoten wordt ook gevorderd voor:

a: het verkrijgen en vervreemden, huren en verhuren en huur opzeggen van onroerende zaken;

b: het verlenen van zakelijke rechten en het overdragen tot zekerheid van roerende zaken;

c: het in dienst nemen en het ontslaan van personeel;

d: het aangaan van geldleningen ten laste van de vennootschap;

e; het ter leen verstrekken van gelden van de vennootschap;

f: het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap of ten laste van het

privé-vermogen, het anderszins verbinden van de vennootschap voor de schulden van een derde of zich jegens derden garant stellen; dit alles behoudens schriftelijke toestemming van de andere vennoot;

g: het deelnemen in andere ondernemingen, het vestigen en opheffen van filialen;

h: het aangaan van verplichtingen die strekken tot de aankoop van activa, waaronder auto's en inventaris;

i: het voeren van rechtsgedingen.

Lid 4: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de zaakvoerders / vennoten. Iedere zaakvoerder / vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij/zij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Sttaaatsblled

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatsts blz. van Luik B vermelden : Ftecto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzti van de petso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versti : Naam en handtekening,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Lef :i[7 i - vervolg rood POF 11.1

Lid 5: De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van de maand April om 16 uur, op de

maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden indien die dag een wettelijke feestdag is. De agenda van de jaarvergadering omvat minstens : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van winst (verlies) en de kwijting van de zaakvoerders.

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 7: Boekjaar, balans en winst- en verliesrekening

Lid 1: Het boekjaar van de vennootschap loopt van éen januari tot en met eenendertig december, Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum met ingang van 12/07/2013 en eindigt op 31/12/2014.

Lid 2: Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het einde van de vennootschap in de loop van enig boekjaar, worden de boeken van de vennootschap afgesloten en wordt een balans en winst- en verliesrekening (hierna jaarrekening) opgemaakt. De vennoten tekenen deze ten bewijze van goedkeuring en van onderlinge décharge binnen zes maanden na afloop van het boekjaar, of, ingeval de vennootschap eindigt, binnen drie maanden na het einde van de vennootschap, Lid 3: Blijft een vennoot gedurende vier weken, nadat hij door de andere venno(o)t(en) daartoe bij aangetekend schrijven is aangemaand, in gebreke bedoelde stukken te tekenen, dan zal - tenzij hij binnen genoemde termijn van vier weken zijn bezwaar daartegen bij aangetekend schrijven heeft kenbaar gemaakt - de handtekening van de andere venno(o)t(en) ook voor hem verbindend zijn. Lid 4: Worden, nadat een vennoot binnen genoemde termijn van vier weken zijn bezwaren tegen de jaarrekening aan de andere venno(o)t(en) heeft medegedeeld, de vennoten het daarover niet eens, dan wordt dit geschil beslist overeenkomstig het bepaalde in artikel 16 van deze overeenkomst.

Lid 5: De jaarrekening zal ongeacht de ondertekening in ieder geval ten opzichte van een vennoot bindend zijn, na het verstrijken van één jaar na ontvangst hiervan, ais in die periode door hem geen bezwaren schriftelijk aan de mede-venno(o)t(en) of degene die de stukken vaststelt kenbaar zijn gemaakt.

Artikel 10: Opname winstaandeel

Lid 1: Voor zover dit de bedrijfsvoering en financiering van de vennootschap niet in gevaar brengt, is ieder der zaakvoerder / vennoten bevoegd om als voorschot op het hem toekomende winstaandeel uit de vennootschap maandelijks een bedrag uit de kas van de vennootschap op te nemen, waarvan de omvang door de zaakvoerders /vennoten in onderling overleg wordt vastgesteld.

Lid 2: Indien bij de vaststelling van de jaarstukken blijkt dat een zaakvoerder / vennoot meer dan het hem toekomende winstaandeel heeft opgenomen, is hij gehouden het teveel opgenomen binnen een maand na constatering hiervan te restitueren.

Lid 3: Voor zover in enig jaar een verlies is geleden, zullen de zaakvoerders /vennoten in daarop volgende jaren waarin winst wordt genoten, deze winst niet opnemen totdat het geleden verlies is gecompenseerd.

Aldus overeengekomen en in vijfvoud opgemaakt en ondertekend op 12/07/2013 te DIEST. Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 17/07/2013

Vranckx Siebe

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Overmeiden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
SSE PRODUCTIONS

Adresse
FELIX MOONSSTRAAT 28 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande