STAPPATO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : STAPPATO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 884.360.876

Publication

08/09/2014
ÿþ Idcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

IIIIIIRM1111111111

LEGD

28 ms, 2014

Griffie Rechtbank van KoophandEl

te t..(.3uvrâTi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0884.360.876

Benaming

(voluit) : STAPPATO

(verkort)

Rechtsvorrn Vennootschap onder Firma

Zetel 3010 KESSEL-LO, Kesseldallaan 2 bus 501

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding - sluiting vereffening

De buitengewone algemene vergadering d.d. 10.07.2014 heeft beslist tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf 10.07.2014.

Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap, neemt de algemene vergadering kennis van het

ontslag van de zaakvoerders, te weten:

1. Jens VAN VLEM, wonende te 9000 GENT, Henri Bernard de Tracylaan 18,

2, Jeroen VANDENSANDE, wonende te 9000 GENT, Sint-Lievenspoortstraat 66 bus 0102.

De algemene vergadering verklaart volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of

beperking, aan de zaakvoerders van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van hun opdracht.

De algemene vergadering heeft eveneens vastgesteld dat de belastingschulden op 02.07.2014 werden geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas en dat er hierdoor geen schulden ten aanzien van derden meer zijn luidens de staat van activa en passiva d.d. 08.07.2014. De algemene vergadering stelt eveneens vast dat aile vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De algemene vergadering heeft daarop beslist tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, verklaart de vereffening voor afgesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan. De terugname van de resterende activa gebeurt door de vennoten zelf, aan wie de activa in onverdeeldheid worden toegekend. Behoudens voor de geconsigneerde belastingschulden, dienen er geen bijzondere maatregelen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die hen niet kunnen worden afgegeven.

De algemene vergadering bevestigt dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende minstens vijf jaar bij en door Jeroen VANDENSANDE, voornoemd.

Al deze besleingen worden genomen met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen.

Met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer Jan VERHOEYE en/of de heer Sven DE WIT, beide kantoorhoudend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, alsook aan hun aangestelden die ieder afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en de nodige verrichtingen uit te voeren met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties, naar aanleiding van deze akte en alle formaliteiten te vervullen in verband met de fiscale aangiften, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

Jeroen VANDENSANDE,

zaakvoerder.

Jens VAN VLEM,

zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag van de buitengewone algemene vergadering d.d. 10.07.2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2013
ÿþ~

Mod Word 11.1

1~

L it ÿ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111

Neergelegd tte griffie der

Rectktbank van )o c 11e2OÎ3

te Leuven, de 1

DE GRIFFIER,

Griffie

111







Ondememingsnr : 0844360876

Benaming

(voluit) : STAP PATO

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 3010 Kessel-Lo, Kesseldallaan 2 bus 501

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - REGIME ARTIKEL 537 WIB 92

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten op 07 november 2013 (voor registratie) voor het ambt van Notaris STEVEN VERBIST te Oostakker, Stad Gent houdende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA "STAPPATO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3010 Kessel-Lo, Kesseldallaan 2 bus 501, KBO BTW BE 0884,360.876, blijkt dat er volgende beslissingen werden genomen, allen met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING : KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft beslist om onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992 het' maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van ZEVENENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD' EURO (¬ 77.400,00) om het te brengen naar NEGENENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ " 79.400,00) door inbreng in speciën van het netto tussentijds dividend uitgekeerd aan de vennoten zonder uitgifte van nieuwe aandelen, mits aanpassing van de fractiewaarde, met dien verstande dat de later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder artikel 537 WIB 1992.

TWEEDE BESLISSING : VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Iedere vennootschap schrijft in op de kapitaalverhoging in verhouding tot zijn/haar aandelenbezit door inbreng in speciën van het bedrag van het hem/haar toegekend netto tussentijds dividend en deze aandelen { onmiddellijk te volstorten.

Voormelde inbrengen in geld werden gestort op een bijzondere rekening nummer BE66 7470 422 573 op naam van de vennootschap bij KBC BANK ten belope van zevenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 77.400,00) zoals blijkt een bankuittreksel door deze financiële instelling op heden, dat bewaard wordt de instrumenterende notarï in diens dossier.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgekeerd, de fractiewaarde van de aandelen wordt aangepast.

De vergadering heeft vastgesteld en heeft verzocht aan de Notaris om authentiek te akteren dat, ten' gevolge van de genomen beslissingen, het kapitaal thans wordt vastgesteld op NEGENZEVENTIGDUIZEND; VIERHONDERD EURO (¬ 79.400,00). Het is vertegenwoordigd door veertig aandelen (40) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING : WIJZING STATUTEN

Wijziging van artikel 5 van de statuten door vervanging van de huidige tekst door volgende : "Het. maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGENENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 79.400,00), vertegenwoordigd door veertig aandelen (40) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft aan ondergetekende notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFDE BESLUIT - BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering heeft beslist om een bijzondere volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van" formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen alsook het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de. Kruispuntbank voor Ondernemingen, aan : de heer VERHOEYE Jan en/of de heer DE WIT Sven, beiden< kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, met macht van indeplaatstelling.

ZESDE BESLISSING

De zaakvoerders werden gelast met de uitvoeringen van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

y= _

Voorbehouden

.Manhut

Belgisch Staatsblad

Tegelijk neergelegd

-Expeditie proces-verbaal -Gecotirdineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STAPPATO

Adresse
KESSELDALLAAN 2, BUS 501 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande