STEBEN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEBEN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.438.745

Publication

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.11.2013, NGL 03.12.2013 13676-0247-011
15/01/2015
ÿþti Mod Word 11.1

A in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

VI~IIIII SIINVII I n II

*15007327'

NEERGELEGD

Q 5 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel

te nüee

Ondernemingsnr : 0844,438.745

Benaming

(voluit) : STEBEN INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Grijpenlaan 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 16/12/2014 blijkt dat volgende beslissingen eenparig genomen werden:

Eerste beslissing

Op vraag van de heer Stas Jan wonende te 3210 Lubbeek, Brakumpad 1 wordt hem ontslag verleend als zaakvoerder vanaf 16/12/2014.

Lismont Steven

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2012
ÿþMod Word 17.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.~

ICI IIIIIIINId1IIIIN

*12063217*

RI

" ~ _ ~ a ~' ° i " ) t 4,410F. e r fn

, , ;,

1.' 1 5 MAART 2012

Ondernemingsnr 1 -V? g `4L kS

Benaming

(voluit) : Steben Invest

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Grijpenlaan 19

Onderwerp akte : BVBA: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven op veertien maart tweeduizend en twaalf, nog te registreren blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « Steben Invest», met zetel te 3300 Tienen, Grijpenlaan 19, niet onbeperkte duur, door :

1. De heer LISMONT Steven Fried Tom, wonende te 3210 Lubbeek, Binkomstraat 68.

2. De heer STAS Jan Gaston Julien, NN 64.03.24-473.75, en zijn echtgenote mevrouw VANLANGENAKER Sigrid Marie Oscar Romaine, NN 70.07.18-170.33, samenwonende te 3210 Lubbeek, Brakumpad 1.

waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) gestort is en vertegenwoordigd is door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer LISMONT Steven, voornoemd, die een som gestort heeft van NEGENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 9.500,00), waarvoor hem VIJFENNEGENTIG (95) aandelen worden toegekend, volledig volstort. Verklaring van wederbelegging

Voormelde som van NEGENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 9.500,00) zijn eigen gelden die de heer Steven LISMONT toebehoren en dit ingevolge verwerving voor zijn huwelijk.

- de heer STAS Jan, en mevrouw VANLANGENAKER Sigrid, beiden voornoemd, die een som gestort hebben van NEGENDUIZEND HONDERD EURO (¬ 9.100,00), waarvoor hen EENENNEGENTIG (91) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

3) met een boekjaar dat begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van het kalenderjaar daarop; het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

4) met de jaarvergadering op de laatste donderdag van de maand november om negentien uur (19.00uur). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

5) met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk

de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor de onbeperkte duur worden aangesteld:

-1]e heer LISMONT Steven, voornoemd;

-De heer STAS, Jan, voornoemd.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO {¬

18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen,

gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6666997-69 bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt

uit een door voormelde financiële instelling op 14 maart 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd

overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derdeDe vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

* projectontwikkeling

* onderneming in onroerende goederen in de meest ruime zin

* verhuur en handel in onroerende goederen

* alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende

goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de

huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, In het algemeen, alle operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks

betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bestaande

of onbebouwde onroerende eigendommen

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordsgen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij-bet" Betgisth-StaatsbIad - 27fR312O12 - Armure! du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

* handel in onroerend goed voor eigen rekening

* verhuur van eigen onroerend goed

* het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen * handelsbemiddeling in de meest ruime zin

* adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

* managementactiviteiten van holdings

Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, bouwen, verbouwen, uitrusten, het onderhoud van eigen gebouwen en gebouwen van derden verzekeren, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren.

De vennootschap kan participeren, onder welke vorm dan ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met een of ander aspect van haar doel of die er de verwezenlijking van kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins deel hebben in of samenwerken met alle, in België of in het buitenland, bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met eenzelfde of gelijksoortig doel, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken,

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden. Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. ln geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld«

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

' Voor; hehotrden aan het Belgisch Staatsblad

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Door voornoemde zaakvoerders wordt hierbij volmacht gegeven aan de heer Vranken Jacques, wonende te 3500 Hasselt, Kiewitstraat 127 b2 met macht tot indeplaatsstelling, om ai het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie,

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisel Staatsblad = 27/0302012 - Aïiùeïes du 1V1ônitéür bëlge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso, Naam en handtekening

Coordonnées
STEBEN INVEST

Adresse
GRIJPENLAAN 19 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande