STEELMASTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEELMASTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.800.089

Publication

25/11/2014
ÿþ Mod Wald 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto ; l saam en hoedan'sgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

neergetegd/ôrtilvangen op

14 NOV. 2014

ter gri' e varedtfieederiandstaiige -rechtbank van-t-eoopnancea3_ 1.rs5e

Voa behoi. aan 1 Bergt Staats

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : STEELMASTERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . 1764 Raasdaat, Bercklernstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor PRi;DÉRIC BAUWENS, notaris te Haaltert, optredend als zaakvoerder van de: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaitert, Stationsstraat 131, ondernemingsnummer 888.130.317, op twaalf november tweeduizend veertien, blijkt dat de heer VANDERSCHUEREN Dirk Alfons lréné, nationaal; } nummer 6312.04-477.34, geboren te Ninove op vier december negentienhonderd drieënzestig, echtgenoot van; mevrouw MILO Pascale Rita Jean, wonende te 1760 Roosdaal, Berchemstraat 14, een besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "STEELMASTERS".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1760 Roosdaal, Berchemstraat 14,

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon:

1. consultancy en adviesverlening aangaande de productie en het productieproces van metalen, in het bijzonder staal

2. alle advies-, handels-, opleidings- en uitvoeringsactiviteiten inzake algemene metallurgie en metaalkunde en/of aanwendingen van materialen en/of materiaalbewerkingstechnologieën

3. management- en consultingactiviteiten

4. het begeleiden van de administratie, Informatica, organisatie en management van ondernemingen

5, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen voornamelijk , doch niet uitsluitend, op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing, informatica en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis

6. het vervullen van de functie van tussenpersdon en het verwerven van commissies en vergoedingen terzake in de meest ruime zin

7, het participeren in ondernemingen, opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere ondernemingen

8. het investeren in, aankopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, zowel voor eigen rekening als voor, rekening van derden, van onroerende goederen of gedeelten ervan voor industriële-, bureel-, recreatie-, bedrijfs- of privédoeleinden en het verkrijgen en verstrekken van zakelijke rechten terzake, met uitsluiting van de activiteiten waarvoor een bijzondere erkenning is vereist, indien deze erkenning niet is verkregen

9, patrimoniumbeheer, aankoop, verkoop, huur of verhuur, huurfinanciering, bouwen, doen bouwen, onderhouden, verkavelen, prospecteren en uitbaten, terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen

10, de aankoop, verkoop, importeren, exporteren, huur, verhuur en/of terbeschikkingstelling van allerhande' apparaten, installaties en materialen in de meest ruime zin

11. de organisatie van lezingen, congressen, nascholing en workshops

12. alle roerende- en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen

13. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

45~9, ere . o~.9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkwaardig of verwant voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen of diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten, kan de vennootschap zich laten afvaardigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volledig volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, behoudens hetgeen hierna vermeld.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de laatste vrijdag van de maand september om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De heer Dirk Vanderschueren, voornoemd, wordt voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder aangesteld,

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig maart tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Overname van de verbintenissen, namens de vennootschap in oprichting, vanaf één september tweeduizend veertien.

Volmacht aan Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingsconsulenten Burg. CVBA, met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat 122, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

; " ~

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

\

vervullen voor deµ inschrijvingtivan de vennoottschapbij de diensten van het ondememingstoket alsook voor de

vervulling van alle andere mogelijke administratieve formaliteiten die niet deze oprichting gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie oprichtingsakte,

2, Bankattest.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STEELMASTERS

Adresse
BECHEMSTRAAT 14 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande