STEFAN GOGAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEFAN GOGAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.997.874

Publication

21/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

MUS Un de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te LeUYen,dm 7-w"

DE GRIFFIER,

Griffie

.

Ondernemingsnr : 0877.997.874

Benaming

(voluit) : Stefan Gogaert

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Bierbeekstraat 93 - 3360

adres)

Onderwerp akte KAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt 0602/20

geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 10/02/2014, boek 1384 blad 46 vak 8, dat een buitengewone aIgemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stefan Gogaert, niet zetel te Bierbeek/Korbeek-Lo, Bierbeekstraat 93, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1.a)De vergadering beslist h et kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderddrieëntwintigduizend euro (¬ 423.000,00), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig

euro 18.550,00) op vierhonderdeenenveertigduizend vijfhonderdvijftig euro (E 441.550,00), door inbreng

geld ten belope van vierhonderddrieëntwintigduizend euro 423.000,00) deze kapitaalverhoging gebeurt

zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde van aile aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt onmiddellijk in geld ingeschreven door de enige huidige vennoot van de vennootschap, volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat voormelde volstorting voor een bedrag van vierhonderddrientwintigduizend euro (¬ 423.000,00) werd gedaan op een rekening, geopend ten name van de vennootschap bij de bank ING België, waarvan een attest werd afgeleverd op 06/02/2014.

b)Dienvolgens besluit vergadering tot aanpassing van artikel 6 (kapitaal) der statuten:

-de eerste zin van artikel 6 wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt vierhonderdeenenveertigduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 4415500

vertegenwoordigd door duizend achthonderdvijfenvijftig (1.855) oonde|en, zonder vermelding van nominale

waarde,"

2.Tenslotte d de algemene vergadering aan de zaakvoerderer de zor op voor de uitvoering van al wat

voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten.

Ingevolge de recente adreswijziging van de (enige statutaire) zaakvoerder van de vennootschap, geeft de algemene ver od dngoveneanuupdnunbtaandezaokvwænderumbUdeou0rd|nallovandoatatutmnde|motste zin van artikel 8 (bestuur) der statuten te wijzigen van

"Evenwel wordt thans aangesteld als enige en statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de heer Gogaert Stefan, oprichter, gehuisvest te Leuven-Heverlee, Arthur Meulemanslaan 6."

in

"Evenwel wordt aangesteld als enige en statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de heer Gogaert Stefan, oprichter, gehuisvest te Bierbeek/Korbeek-Lo, Bierbeekstraat 93."

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL Bijgevoegd:van buitengewone algemene vergadering, met aanwezigheidsljst, en 2) gecoördineerde statuten.

NOTARiS HUGO KUIJPERS

Op de laatste brz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoeda instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1uowAMi1M101uu

Neeraelegc ter griffie der i <ecr bank van Koophandel

te Leuven, de 2 1 JUNI 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0877.997.874

Benaming

(voluit) : Stefan Gogaert

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Arthur Meulemanslaan 6 - 3001 Leuven-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: ZETEL & DOEL

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 13/06/2013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 18106/2013, boek 1376 blad 79 vak 08, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stefan Gogaert, met zetel te Leuven-Heverlee, Arthur Meulemanslaan 6, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De zetel van de vennootschap wordt op 13/06/2013 verplaatst van Leuven-Heverlee, Arthur Meulemanslaan 6 naar Bierbeek/Korbeek-Lo, Bierbeekstraat 93. Overeenkomstige aanpassing van artikel 3 der statuten.

2. Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid, en de inhoud van artikel 4 der statuten wordt dienvolgens integraal vervangen door volgende tekst:

°De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening, in België alsook in het buitenland:

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

-de onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen evenals de renovatie van onroerende goederen in de meest ruime zin.

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen, en het verstrekken van zekerheden in dit verband.

-het verstrekken van (intragroeps-)leningen alsook het stellen van alle vormen van zekerheden binnen het kader van deze (intragroeps-)leningen.

-het uitbaten van een B&B (Bed and Breakfast) of gastenkamers.

-het verhuren van roerende en onroerende accommodatie(s) voor vergaderingen, seminaries, recepties of

om het even welke evenementen.

-het organiseren en/of geven van lessen, seminaries, ... en soortgelijke activiteiten, alsook het ter

beschikking stellen van al het nodige (studie-)materiaal ter zake (bijvoorbeeld cursussen, ...).

Deze opsomming is verklarend en niet-beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet

alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de

ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Bijlagen bij hëf lièrgiscfi

,

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten i maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De in huidig artikel bedoelde activiteiten van vermogensbeheer zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wetten en koninklijke besluiten inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs?

3.Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, met aanwezigheidslijst, en 2) gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-4eehouden aan het Belgisch Staatsblad

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 07.06.2013 13158-0571-012
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 30.07.2012 12356-0311-012
03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 27.05.2011 11127-0119-011
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 22.06.2010 10201-0194-011
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 18.05.2009 09148-0176-011
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 07.07.2008 08357-0022-012
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 11.06.2007 07231-0327-013
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 13.07.2015 15292-0550-011

Coordonnées
STEFAN GOGAERT

Adresse
BIERBEEKSTRAAT 93 3360 KORBEEK-LO

Code postal : 3360
Localité : Korbeek-Lo
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande