STELIEJO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : STELIEJO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 560.969.311

Publication

15/09/2014
ÿþ IV «I Word 11.1

14t, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



neergelegd/ontvangen op

0 4 SEP. 2014

ter griffie van ciGreitclerlandstalige

(ed1Lciik vcilt kuuphdIIdtlrusse

il Ille11,1,11161111111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : STELIEJO

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap Onder Firma

Zetel: Vinkenbaan 10 te 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte oprichting - vaststelling van de statuten - benoeming

Ondergetekenden:

1° dhr, PEREMANS Jozef Joannes, identiteitskaart nummer 591-3305195-22, nationaal nummer 48.01.19385-60, geboren te Diest op 19 januari 1948, wonende te B-1820 Steenokkerzeel, Vinkenbaan 10

20 dhr, PEREMANS Steven, Jan, identiteltskaartnummer 590-9910299-29, nationaal nummer 73.08.08-42749, geboren te Vilvoorde op 08 augustus 1973, wonende te B-2110 Wijnegem, Ruggeveldstraat 54.

3° mevr. PEREMANS Liesbet, Jenny, identiteitskaartnummer 690-9602120-26, nationaal nummer 78.06.21374-94, geboren te Vilvoorde op 21 juni 1978, wonende te B-2530 Boechout, Binnensteenweg 186.

richten als hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoten, heden een vennootschap onder firma op. Zij zijn als volgt overeengekomen:

Artikel 1, Naam

De vennootschap onder firma zal de naam "STELIEJO" dragen.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn in de Vinkenbaan 10 te B-1820 Steenokkerzeel, De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, hoe dan ook genaamd, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard. Het verlenen van adviezen m.b.t. algemeen bedrijfsbeheer, bedrijfsorganisatie, human resources management, financieel en administratief beheer. Het verlenen van adviezen Inzake beheer en verzekering van bedrijfsrisico's. De aanbreng en het beheer van verzekeringscontracten als tussenpersoon voor rekening van een verzekeringsmakelaar. De introductie en het beheer van internationale contacten voor grensoverschrijdende verzekeringsoplossingen.

De functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Alle mogelijke onroerende handelingen in de meest uitgebreide zin m.b.t. onroerende goederen, inzonderheid doch niet beperkend, de aan- en verkoop, renovatie, bouw en verbouwing, huur en verhuring, beheer, uitbating, verkaveling, valorisatie.

AI het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het woord te interpreteren.

De vennootschap handelt in binnen en buitenland, voor eigen rekening, in consignatie, in naam van derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen, inzonderheid door inbreng, fusie of inschrijving, of zich op andere wijze interesseren in Hellende bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, organisaties. De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B -Vervolg

De vennootschap kan alle industriële, handels-, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden.

Artikel 4, Duurtijd

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5. Kapitaal

De ondergetekende oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven: de heer PEREMANS Jozef, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 900,00 euro in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd wordt door 18 aandelen. De heer PEREMANS Steven, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 50,00 euro in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd wordt door 1 aandeel. Mevrouw PEREMANS Liesbet voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 50,00 euro, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 1 aandelen. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000,00 euro, vertegenwoordigd door 20 aandelen, volledig volstort.

Artikel 6. Overdracht

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7, Bestuur en vertegenwoordiging

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap aile handelingen mag of mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot statutair-zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, voormelde heer PEREMANS Jozef. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Artikel 8. Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid.

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

Artikel 10. Bestemming winst

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De

algemene vergadering alleen kan beslissen over de bestemming van het resultaat.

Artikel 11. Vergadering van de vennoten

Een vergadering van de vennoten, algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op 31 mei om 20.00 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. ledere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in de huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantel aanwezig vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

MOD 2.2

Luik B -Vervolg

Artikel 12. Overlijden van een vennoot

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 11 na afsluiten van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welk de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 13, Zegellegging

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laite) leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze dan ook,

Artikel 14, Onbekwaamheid

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem werden toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 12.

Artikel 15, Vereffenaars

In geval van de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s), vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen

Artikel 16. Ontbinding

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 10.

Artikel 17. Keuze woonplaats

He vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Overgangs- en slotbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt vanaf 01 oktober 2014 en loopt tot 31 december 2016. De eerste algemene

vergadering wordt gehouden op 31 mei 2016 om 20.00 uur,

Benoeming bijzondere volmachthouder

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel besluiten de aldus benoemde bestuurders, aan de handtekeningbevoegdheden van de Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Jordens, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kramerslaan 13 bus 0.1, ondernemingsnummer 0445.814.968, met recht van indeplaatsstelling, alle machten te verlenen voor het vervullen van aile vestigingsformaliteiten (waaronder deze bij het ondernemingsloket en de administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde).

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de partijen de akte ondertekend.

Opgemaakt te Steenokkerzeel op 25 augustus 2014 in drievoud, in evenveel exemplaren als er partijen zijn.

PEREMANS Jozef PEREMANS Steven PEREMANS Liesbet

oprichter oprichter oprichter

tegelijk hiermee neergelegd : statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

A i .

, Voorbehouden aarkehet Belgisch Staatsblad

10/03/2015
ÿþ Mad WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste bla, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111),11-111,11 il il

neergelegeMtrar`igen op

2 Mifiie

Ondernemingsnr : 0560.969.311 Benam ing

(voluit} : STELIEJO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Vinkenbaan 10 te B-1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Blijkens beslissing van de zaakvoerder zal de maatschappelijke zetel van de vennootschap met Ingang van 26.02,2015 worden overgebracht naar

Ruggeveldstraat 54 te B-2110 Wijnegem

OpgemaaV te Steenokkerzeei op 28 januari 2015

Jozef

ter griffie Váh dë Ne r andsfàTige

rechtbank van kophandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
STELIEJO

Adresse
VINKENBAAN 10 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande