STELUT

Divers


Dénomination : STELUT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.704.715

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 28.08.2014 14497-0413-010
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 01.08.2013 13383-0471-010
17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 07.09.2012 12561-0269-010
21/01/2011
ÿþ Lut Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l' auge

11 2 JAN. 2D1j

Griffie

belg

ai

Be

Sta

1II1IIItlIIfININIRtlI1







Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : STELUT

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel: 1785 Merchtem, Langevelde 53

Onderwerp akte : Uittreksel oprichtingsakte

Uit een akte verleden voor Notaris Sabine Van Buggenhout te Meise (Walvertem), op 30 december 2010: met als registratierelaas 'Geregistreerd 6 rollen  geen verzending te Meise, op 6 januari 2011. Boek 425. Blad; 42. Vak 3. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De Ontvanger: Henri Roseleth (getekend)', blijkt dat een Commanditaire Vennootschap op Aandelen werd opgericht onder de benaming STELUT, met maatschappelijke; zetel te 1785 Merchtem, Langevelde 53. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.Zij zal niet; ontbonden warden indien een zaakvoerder overlijdt, failliet wordt verklaard, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is. Indien één van de zaakvoerders overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is, zef het bestuur van de vennootschap voor de toekomst waargenomen worden door de overblijvende zaakvoerder, die desgevallend alle machten alleen zal uitoefenen.

Indien alle zaakvoerders overleden zijn, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd, beslist de algemene; vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen of de vennootschap ai dan niet moet ontbonden' worden. Indien zij niet tot de ontbinding beslist, benoemt zij één of meerdere zaakvoerders ter vervanging van de overleden, onbekwame of verhinderde zaakvoerders. De identiteit van de beherende (hoofdelijk aansprakelijke) vennoten, die eveneens de oprichters zijn luidt als volgt: de heer ROBBERECHTS Stefaan Frans Paula, geboren te Merchtem op 27 augustus 1962 en zijn echtgenote mevrouw VERHAEGEN Lutgart Joanna Maria, geboren te Merchtem op 11 mei 1962, samen wonende te 1785 Merchtem, Langevelde 53,; gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 590.000,00 ¬ , is volledig volstort en', vertegenwoordigd door 590 aandelen zonder nominale waarde. Bij wijze van geldschieting werd door de stille aandeelhouders in totaal 12.000,00 ¬ gestort.

Het maatschappelijk kapitaal is enerzijds samengesteld uit een inbreng in natura, door de echtgenoten ROBBERECHTS-VERHAEGEN, zijnde 598 aandelen in de Vennootschap Onder Firma Robberechts & Co; Verzekeringen, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Gasthuisstraat 54A. De conclusie van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natara luidt als volgt:

VI. BESLUITEN

De inbreng in natura tot de oprichting van de commanditaire vennootschap op aandelen STELUT, Langevelde 53 te 1785 Merchtem, bestaat uit 598 aandelen van de vennootschap onder firma VERZEKERINGSKANTOOR ROBBERECHTS ondernemingsnummer 0433.506.559), met maatschappelijke; zetel: Gasthuisstraat 54 A te 1785 Merchtem eigendom van de Heer Steffan ROBBERECHTS en mevrouw: Lutgart VERHAEGEN, wonende te 1785 Merchtem, Langevelde 53.

Bij het beëindigen van onze controiewerkzaamheden, is Paul POREAU, Bedrijfsrevisor, vennoot van b.v.b.a.; BOSSAERT MOREAU SAMAN & C°, bedrijfsrevisoren, Waterloosesteenweg 757 te 1180 Brussel, van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is, voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de. inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 578 zonder vermelding van nominale waarde (434. aandelen voor Stefaan ROBBERECHTS en 144 aandelen voor Lutgart VERHAEGEN) van de commanditaire Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap op aandelen STELUT, zonder nominale waarde, die elk 1/590 ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

BOSSAERT MOREAU SAMAN & C° bvba

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Paul MOREAU

(getekend)

27 december 2010

Anderzijds is het kapitaal samengesteld uit een inbreng in geld, voor een totaal bedrag van 12.000,00 ¬ .

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van dat jaar. Het eerste boekjaar

loopt van de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van koophandel, om te eindigen op 31 december 2011. Winstverdeling:

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde balans, maakt de netto-winst uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op te bestaan wanneer hei reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering, die over de bestemming ervan beslist naar goeddunken.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ontbinding:

I. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Il. Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verliezen, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

III. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, wordt het beschikbaar overschot verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De heer ROBBERECHTS Stefaan en mevrouw VERHAEGEN Lutgart zijn beiden de statutaire zaakvoerders van de vennootschap. De zaakvoerders beschikken ieder afzonderlijk over een maatschappelijke handtekening, waar zij gebruik mogen van maken teneinde de vennootschap te verbinden, dit alles overeenkomst het maatschappelijk doel van de vennootschap. Naar buiten toe kan de vennootschap bijgevolg in iedere rechtshandeling rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door de handtekening van één der zaakvoerders.

Doel:

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechterlijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland, aan- of verkopen ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, op alle niet commerciële wijzen die zij het beste geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is de vennootschap toegestaan leningen aan te gaan en aile zakelijke, gebruiks- of genotsrechten te verkrijgen.

Jaarvergadering:

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats die wordt vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Valt de vastgestelde dag op een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de eerste zaterdag van de maand juni tweeduizend en twaalf, om elf uur in de zetel van de vennootschap.

Betreffende de inbreng in geld wordt bevestigd ondergtekende Notaris dar de inbreng in geld volledig volstort is bij DE» Bank.

Voor analytisch uittreksel

Sabine Van Buggenout

Notaris te Meise (Wolvertem)

Tegelijk neergelegd uitgifte van de akte met bijlage en verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de oprichters betreffende de inbreng in natura.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2015
ÿþ Moa Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111!)11191111,11,111411111111

neargelegd/onfiVangen op

z z 2:3

r PY.

~~r J ;'lila-^., van dGaffie' ,,r3

~CfStalsga

!7" ',3>à,

:^!'hr:~`SY '.9(_IIf& Vr.nl ~.._, .. ;.{ wF

- --- ...__ --" ----_" .~ ~~IJ."^'b~~~"~i~l -.

Ondernemingsnr : 0832.704.715

Benaming

(voluit) : STELUT

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 1785 Merchtem, Langevelde 53.

Onderwerp akte : KAP1TAALVERMINDERING - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Sabine Van Buggenhout te Wolvertem (Meise) op elf mei tweeduizend vijftien, geregistreerd 4 bladen, 0 verzendingen op het Registratiekantoor Vilvoorde op 22 mei 2015, Register 5 Boek 0 Blad 0 Vak 5343. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (50,00 ¬ ) - De Ontvanger, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "STELUT", waarvan de zetel gevestigd is te 1785 Merchtem, Langevelde 53, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing  kapitaalvermindering

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verminderen ten belope van TWEEHONDERD ZEVENENVEERTIG DUIZEND ACHTHONDERD EURO (247.800,00 ¬ ) om het te bren-'gen van VIJFHONDERD NEGENTIG DUIZEND EURO (590.000,00 ¬ ) op DRIEHONDERD TWEEENVEERTIG DUIZEND TWEEHONDERD EURO (342.200,00 ¬ ), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling op elk aandeel. Deze terugbetaling zal slechts geschieden binnen de twee maand na de publicatie der beslissing tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en mits naleving van de voorwaarden voor kapitaalvermindering bepaald in het wetboek van vennootschappen. Deze terugbetaling zal geschieden door afhouding op het volstort kapitaal,

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en bijgevolg:

- de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD TWEEENVEERTIG DUIZEND TWEEHONDERD EURO (342.200,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfhonderd negentig (590) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel éénvijfhonderd negentigste (11590ste) van het kapitaal vertegenwoordigend, Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort."

COORDINATIE DER STATUTEN.

Het nodige zal worden gedaan ter coördinatie der statuten en neerlegging ervan op de bevoegde griffie der Rechtbank van Koophandel.

VOOR GELIJKVORM1G ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout  notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte - gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
STELUT

Adresse
LANGEVELDE 53 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande