STEMAR UTILITIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEMAR UTILITIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.905.503

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 22.08.2014 14463-0302-012
09/04/2013
ÿþ~

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 54913*

284M. ,Lu il

I BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsar : ~j J~- 6- 03

Benaming p~

(voluit) : STEMAR UTILITIES

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BROUWERIJSTRAAT 1 - 1630 LINKEBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Mireille Bedert te 1740 Ternat op 21 maart 2013, ter registratie aangeboden, dat hierna gemelde personen

1. De heer PLATTIAU Stephan Ben, geboren te Asse op zestien juni negentienhonderd vierenzestig, wonende te 1730 Asse, Ganzeweg 18A;

2. De heer DE WANDELER Marc, geboren te Asse op drie april negentienhonderd drieënzestig, wonende te 1755 Gooik, Klein Brusselstraat 17;

3. De heer WOUTERS Eric, geboren te Sint-Amandsberg (Gent) op vier mei negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 1740 Ternat, Hortensialaan 58;

4. De heer ACHE Albert Jean, geboren te Etterbeek op elf december negentienhonderd éénenveertig,

wonende te 1740 Ternat, Hortensialaan 17.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt

1.Rechtsvorm en naam.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "STEMAR UTILITIES".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 1630 Linkebeek, Brouwerijstraat 1.

3.Kapitaal -- volstorting  samenstelling

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000). Het is vertegenwoordigd door

tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénttweehonderdste van

het kapitaal vertegenwoordigen.

De tweehonderd (200) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer PLATTIAU Stephan heeft inbreng gedaan van zevenduizend zeshonderd euro (7.600,00 EUR) waarvoor hem zesenzeventig (76) aandelen worden toegekend;

2. De heer DE WANDELER Marc heeft inbreng gedaan van zesduizend vierhonderd euro (6,400,00 EUR) waarvoor hem vierenzestig (64) aandelen worden toegekend;

3. De heer WOUTERS Eric heeft inbreng gedaan van vierduizend euro (4.000,00 EUR) waarvoor hem veertig (40) aandelen worden toegekend;

4. De heer ACHE Albert heeft inbreng gedaan van tweeduizend euro (2.000,00 EUR) waarvoor hem twintig (20) aandelen worden toegekend.

Het kapitaal is volstort ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR).

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5.Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- de huur en verhuring van personenauto's en bedrijfsvoertuigen en andere duurzame bedrijfsgoederen, kantoormateriaal, en rollend materiaal, het aankopen, verkopen en onderhouden ervan, alsook van onderdelen ervan, met het oog op de huur en verhuring ervan, bandenmontage en bandenstockage, het leveren en verrichten van aile hiermee verband houdende goederen, materieel, werkzaamheden, werken, herstellingswerken, diensten en verrichtingen.

- alle daden en verrichtingen stellen , contracten afsluiten, die rechtstreeks of onrechtstsreeks verband houden met deze voormelde activiteiten of de verwezenlijking van het maatschappelijk doel,

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge - het financieren van ondernemingen, vennootschappen, rechtspersonen, samenwerkingsverbanden, in verband met voormelde activiteiten.

- het lenen en opnemen van leningen, het uitlenen en beleggen van gelden, het overdragen en beschikken over vorderingen en vermogenswaarden in het algemeen.

- het verrichten van aile financiële transacties,

- de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, verkopen, huren, verhuren, of enig ander zakelijk recht in dit verband verwerven of vervreemden, overdragen, tot realisatie rechtstreeks of onrechtstreeks van haar doel.

i - het bezwaren en verbinden van de vennootschap, en al haar bezittingen, met ;garanties, borgtocht of andere zekerheden, zakelijke of persoonlijke, voorrechten en hypotheken, voor verbintenissen, zowel van de vennootschap zelf als voor verbintenissen van ondernemingen, rechtspersonen, vennootschappen of samenwerkingsverbanden waarmee de vennootschap op enigerlei wijze verbonden is, rechtstreeks of onrechtstreeks.

- de vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, overnemen van of directie voeren over, andere ondernemingen, ongeacht het doel ervan.

-de vennootschap kan op gelijk welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, vennootschappen, rechtspersonen, samenwerkingsverbanden, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn om haar onderneming te ondersteunen, of te ontwikkelen, haar grondstoffen, materialen of diensten kunnen leveren of de afzet/omzet van haar materialen, goederen, producten of diensten, kunn0n vergemakkelijken of bevorderen.

- de vennootschap kan alle verrichtingen en rechtshandelingen stellen, contracten afsluiten, die nodig zijn , of verband houden met voormelde activiteiten, of daartoe bevorderlijk zijn, en dit alles in de meest uitgebreide zin.

- de vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende- of onroerende zaken, stellen, uitvoeren of verrichten, die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel

6.Bestuur en vertegenwoordiging :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De heer Stephan PLATTIAU, wonende te 1730 ASSE, Ganzeweg 18A en De heer Marc DE WANDELER, wonende te 1755 GOO1K, Klein Brusselstraat 17 worden beiden benoemd als statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur. De algemene vergadering kan andere zaakvoerders benoemen, en de door haar benoemde zaakvoerders afzetten, dit alles bij eenvoudige meerderheid. De duur van het mandaat van de zaakvoerders benoemd door de algemene vergadering is beperkt tot 6 jaar en zij kunnen worden herbenoemd.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten en bevoegdheden om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen of te doen handelen, alle daden van beschikking en beheer te stellen of te doen stellen, en de vennootschap te vertegenwoordigen of te doen vertegenwoordigen in en buiten rechte, als etser of verweerder, alle akten te ondertekenen die de vennootschap verbinden, met het oog op de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De verschillende zaakvoerders zijn, ieder alleen handelend, bevoegd om namens de vennootschap alle hiervoor bedoelde verrichtingen te stellen, akten te ondertekenen en vertegenwoordigingsbevoegdheden uit te oefenen, behoudens voor handelingen die de waarde van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) te boven gaan, Op dat ogenblik zijn twee handtekeningen vereist.

7. Controlerecht

De vennoten hebben toezicht op de vennootschap en kunnen daartoe daden van onderzoek stellen, nazicht van de boekhouding en alle verrichtingen, alle briefwisseling en aile geschriften en documenten van de vennootschap.

8.Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt jaarlijks gehouden op de tweede woensdag van de maand juni en dit om 19.00 uur, Indien dit een wettelijke feestdag is, dan wordt deze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

9.Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

1O.Bestemming van de winst

Van de netto winst wordt jaarlijks ten minste 5 % voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist van zodra de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering der aandeelhouders beslist over de bestemming van de winst en de verdeling van de winst onder de vennoten volgens het aantal van hun aandelen en mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. De algemene vergadering kan ook beslissen om het geheel of een deel van de winst over te dragen op het volgend boekjaar, of voor de aanleg van een buitengewoon reservefonds.

11.Overgangsbepalingen

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

2, Eerste jaarvergadering:

Vdor-behouden aan het Belgisch Staatsbla

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van juni 2014 om 19.00 uur.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zat bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter , griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn. De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte.. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Getekend Mireille Bedert, geassocieerd notaris te 1740 Ternat.

Gelijkertijd neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recta , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
STEMAR UTILITIES

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 1 1630 LINKEBEEK

Code postal : 1630
Localité : LINKEBEEK
Commune : LINKEBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande