STEPHIMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STEPHIMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.861.956

Publication

05/06/2014
ÿþ mad11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie °

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I 111111 II 11111 II 1011111101

*14112214*









Ondernemingsnr : 0448.861.956

Benaming (voluit) STEPHIMA

(verkort) :

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kpoohancle

te Leuven, de

DE G2RlaifpigEel i2.U14 Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm naamloze vennootsohap

Zetel; te 3100 Leuven (Heverlee), Prioripaan 20

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

!; Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zestien mei:'

tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel, blijkt dat de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "AUTOBUSSEN:, ;i ALPAERTS", gevestigd te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 64, ingeschreven in het rechtspersonenregister van

!!

Mechelen met ondernemingsnummer 0403.869.792, en van de naamloze vennootschap "STEPHIMA", gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Priorijlaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven:: met ondernemingsnummer 0448.861.956, het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 Wetboek van Vennootschappen (hierna "partiële splitsing") door te voeren waarbij een deel van het vermogen van de inbrengende vennootschap "AUTOBUSSEN ALPAERTS" zonder ontbinding, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 677 juncto 728-741 vani het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de verkrijgende vennootschap "STEPHIMA", voornoemd, en dit tegen uitreiking van vier (4) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort,:! : van de verkrijgende vennootschap "STEPHIMA", toe te kennen aan de aandeelhouders van de inbrengende : vennootschap, andere dan de verkrijgende vennootschap zelf

Bijgevolg verbinden de organen van bestuur van de bovengemelde vennootschappen zich wederzijds om ailes te doen wat in hun macht ligt om vermelde partiële splitsing tot stand te brengen tegen de nagemelde voor-. waarden.

: Uit het voorstel van partiële splitsing blijkt wat volgt;

= (a) de rechtsvorm de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de partiële spIitsin& deelnemen

1- de naamloze vennootschap "AUTOBUSSEN ALPAERTS", gevestigd te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 64, ingeschreven in het rechtspesonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0403.869.792, hierna; genoemd "de partieel te splitsen vennootschap" of "de inbrengende vennoo_tschap", waarvan het doel luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot voorwerp:

Alle vervoerverrichtingen van goederen en van personen en in het bijzonder het uitbaten van autobusdiensten,!! het inrichten van verplaatsingen per autocar, het verhuren van auto's, zonder of met chauffeurs, het uitbaten; van taxi's, het inrichten en uitbaten van één of meer garages met de handel in aile onderdelen, brandstof en', ' oliën, het inrichten van reizen en uitstappen en de activiteiten van een reisagentschap, dit alles binnen het kader ; van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften: dit alles als hoofdmakelaar, makelaar of commissionaris, als : hoofdaannemer of onderaannemer.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks ote' onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere-

,

vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit, uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap : nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze; de vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden",

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

j " behouden

aan het Belgisch Staatsblad

; 2- de naamloze vennootschap "STEPHLIVL4", gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Priorijlaan 20, : ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven met ondernemingsnummer 0448.861.956, hierna genoemd "de verkrijgende vennootschap", waarvan het doel luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen en vragen van management, consulting services;

- het beheer van een onroerend vermogen, ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, veranderingen, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van aile onroerende goederen uitvoeren en dit zowel van het vruchtgebruik, blote eigendom als de volle eigendom;

het beheer van deelneming onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen; ze mag in dit verband aile deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuurders- en vereffenaarsmandaten uitoefenen;

- het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook;

- de aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur- en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijke welke vorm, van alle handelszaken en alle roerende en onroerende rechten;

- verhuring en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties;

, aile licenties, brevetten en merken nemen en uitbaten, alle zelfs niet gebrevetteerde kennis en technieken valoriseren.

De vennootschap mag tevens waarborgen verstrekken ten voordele van derden.

Dit alles in de meest ruime zin.

Deze opsomming is niet beperkend en wordt slechts bij wijze van aanduiding verstrekt.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende, onroerende en financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag alle leningen op korte en/of lange termijn aangaan met inbegrip van obligatieleningen, en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs eventuele zakelijke panden.

De vennootschap mag onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in aile bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buiten gewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris.

E De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen ver richt door haar organen van vertegenwoordiging zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn, openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders ingeval van schade die gevolg zou zijn van doeloverschrijding".

(b) de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

Voorafgaandelijk aan de partiële splitsing zal beslist worden door de algemene vergadering van de , verkrijgende vennootschap om de bestaande tachtig (80) aandelen van de verkrijgende vennootschap te splitsen, in achtduizend (8.000) aandelen in de verhouding van één (1) bestaand aandeel voor honderd (100) nieuwe aandelen. Vervolgens zal als gevolg van de partiële splitsing aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap vier (4) niete,ve aandelen in de verkrijgende vennootschap "STEPHIMA" worden uitgereikt, ' welke aandelen allen worden toegekend aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap, andere dan de verkrijgende vennootschap zelf.

, Er wordt geen opleg in geld betaald.

; (c) wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing tekent het orgaan van bestuur van de verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de aandeelhouders (andere dan de verkrijgende vennootschap) van de inbrengende , vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap (andere dan de verkrijgende vennootschap) toekomt;

de datum van het partieel splitsingsbesluit.

, Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur namens de verkrijgende vennootschap en door de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap of hun gevolmachtigde ondertekend.

(d) datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst - bijzondere voorwaarden betreffende dit recht

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen wordt 1 januari 2014 (0.00 uur) als datum weerhouden. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 1 oktober 2013.

(e) datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

Op de laatete blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

I et e

mod11.1

De datum vanaf welke de verrichtingen betreffende de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op één januari 2014 (0.00 uur).

(f) rechten die de verkrii gende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de inbrengende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend,

(g) bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris/bedrijfsrevisor voor het opstellen van de in artikel 731, respectieveliik artikel 746 Wetboek van VennootschaPpen bedoelde verslagen

Aan de algemene vergaderingen van de vennootschappen die aan de partiale splitsing deelnemen zal worden voorgesteld om artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen in zoverre dit artikel verwijst naar de verslagen van de bestuursorganen.

Derhalve zal in de agenda letterlijk melding worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de afstand van dat recht zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke ' stemming van de algemene vergaderingen,

Er zal tevens aan de algemene vergaderingen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen voorgesteld worden om unaniem te verzaken aan het opstellen van het verslag als bedoeld in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg zal de verslagprocedure overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek Vennootschappen in de verkrijgende vennootschap "STEPHIMA" wordén gevolgd.

(h) ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan

de partiële splitsing deelnemen

, Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen

die deelnemen aan de partiële splitsing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLED SENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

à; " behouden

aan het Belgisch Staatsblad

j\d/7

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2014 : LE084013
01/10/2014
ÿþt mod 11,1

... ____.. .,

tL. ik B i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ;

na neerlegging ter griffie van de akte .

,

,

LIN74*

111111

bel da

Be Sta.

NEERGELEGD

22 SEP. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Ondememingsnr : 0448.861.956

Benaming (voluit) :STEPHIMA

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel " te 3001 Leuven (Heverlee), Prioripaan 20

doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat: - overgegaan werd tot de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUTOBUSSEN ALPAERTS", gevestigd te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 64, ingeschreven in het,: rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Mechelen) met ondernemingsnummer 0403.869392;

ingevolge voormelde akte werden de in het partieel splitsingsvoorstel beschreven activa, rechten en , ; verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap "AUTOBUSSEN ALPAERTS" bij wijze van partiële splitsing overgedragen aan de naamloze vennootschap "STEPHIMA", gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee),.! Priorijlaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven met ondernemingsnummer 0448,861.956;

, - diensvolgens het aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activavermogensbestanddelen, met alle rechten en plichten, overgegaan zijn op de naamloze vennootschap "STEPHIMA";

alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan het aan de verkrijgende vennootschap toegewezen!1 activavermogensbestanddelen werden vanaf achtentwintig augustus tweeduizend veertien overgenomen door. de verkrijgende vennootschap;

- de datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activavermogensbestanddelen van de partieeli gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht werden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende: vennootschap, alsmede de datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, werd vastgesteld op één januari tweeduizend en veertien.

Ingevolge voormelde partiële splitsing werd op voormelde datum overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen van de kapitaalverhoging van voornoemde naamloze vennootschap "STEPHIMA".

Uit deze akte blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van voornoemde naamloze vennootschapi "STEPHIMA" onder meer;

1) beslist heeft om de bestaande tachtig (80) aandelen te splitsen in achtduizend (8.000) aandelen in de verhouding van één (1) bestaand aandeel voor honderd (100) nieuwe aandelen.

2) beslist heeft de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUTOBUSSEN ALPAERTS" goed te keuren.

3) kennis genomen heeft van verslag dat werd opgesteld door de bedrijfsrevisor, de bnrgerlijke vennootschap;i onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLATON BRUNO: BEDRUFSREVISOR", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Floraliënlaan 26, vertegenwoordigd 4 door de heer Bruno BLATON, bedrijfsrevisor, op datum van 14 juli 2014, overeenkomstig de bepalingen van. artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, over de voorgenomen niet geldelijke inbreng.

; De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in nature bij de naamloze vennootschap STEPHIMA, bestaat uit de inbreng van de:, activabestanddelen van onroerende goederen door de partieel te splitsen naamloze vennootschap: AUTOBUSSEN ALPAERTS, in het kader van een partiële splitsing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Charles DECKERS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op achtentwintig augustus tweeduizend veertien, véér registratie uitgereikt, met als enig:

t mocl11.1

Voor-

bepoudeo

aan her

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

' De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ; ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

' Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- De toegepaste methoden van waardering van de activa- en passivabestanddelen, op basis van de intrinsieke waarden, zoals die blijken uit de splitsingsstaat per 31 december 2013 verantwoord zijn in de gegeven omstandigheden, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is;

De inbrengwaarde van 101,46 EURO, die voor uitgifte van aandelen in aanmerking komt, minstens overeenstemt met de fractiewaarde van de als tegenprestatie 4 uit te geven aandelen, voor een kapitaal van 11,25 EURO en een belastingvrije reserve van 90,21 EURO.

' Voorafgaand wordt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap STEPHIMA voorgesteld om de bestaande 80 aandelen van STEPHIMA te splitsen in 8.000 aandelen in de verhouding van één bestaand aandeel voor 100 nieuwe aandelen.

Teneinde aan de minimum kapitaalvereiste te voldoen wordt aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap voorgesteld om voorafgaand te beslissen de vennootschapsvorm om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

' Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Antwerpen, 14 juli 2014.

Blaton Bruno Bedrijfsrevisor burg. bvba,

Vertegenwoordigd door

Bruno Blaton

Bedrij fsrevisor".

In het bijzonder verslag dat door de raad van bestuur van de verkrijgende vennootschap werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt niet afgeweken van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

4) beslist heeft het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van ELF EURO VIJFENTWINTIG CENT (£ 11,25) om het te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 62.000,00) op TWEEËNZESTIGDUIZEND EN ELF EURO VIJFENTWINTIG CENT (E 62.011,25) en uitgifte van VEER (4) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort, van de verkrijgende vennootschap "STEPHIMA", welke aandelen worden toegekend aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap, andere dan de verkrijgende vennootschap zelf.

10p vermeide kapitaalverhoging werd volledig ingetekend en zij werd volledig volstort ingevolge de inbreng in natura van de aan de verkrijgende vennootschap "STEPHIMA" toegewezen activa-vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap.

5) beslist heeft tot aanpassing van de eerste twee alinea's van artikel 5 van de statuten aan de splitsing van de

aandelen en de kapitaalverhoging welke voorafgaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND EN ELF EURO VIJFENTWINTIG

CENT (E 62.011,25) en is verdeeld in ACHTDUIZEND EN VIER (8.004) aandelen zonder vermelding van

waarde".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Notaris Charles DECKERS

Tegelijk hiermee

; neergelegd:

- afschrift van

de akte:

- gecoördineerde

statuten

- verslag raad van

bestuur

- verslag bedrijf-

revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-^^ ---------

Ondernemingsnr : 0448.861.956

Benaming (voluit) : STEPHIMA

(verko rt)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: te 3001 Leuven (Heverlee), Priorijlaan 20

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op zesentwintig september tweeduizend veertien, dragende de melding "Akte van notaris Marc p SLEDSENS te Antwerpen van 26-09-2014, repertorium 40788 Blad(en): 7 Verzending(en): 0 Geregistreerd op het registratiekantoor ANTWERPEN 1-AA op twee oktober tweeduizendveertien (02-10-2014) Register 5 ,13oek 222 Blad 055 Vak 0010 Ontvangen registratierechten vijftig euro (¬ 50,00) De Ontvanger", blijkt dat de' buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "STEPHIMA", ' gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Priorijlaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met ondernemingsnummer 0448.861.956, onder meer beslist heeft

1. over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de ; heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 ; WI1392) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

2, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLATON BRUNO BEDRIJFSREVISOR.", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Floraliënlaan 26, vertegenwoordigd door de heer Bruno BLATON, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, ., goed te keuren.

. De heer BLATON, voornoemd besluit zijn verslag letterlijk als volgt

"6. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap STEPHIMA NV, bestaat uit de inbreng van' , een vordering, ontstaan ingevolge de uitkering van een dividend door de aandeelhouders.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der': Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de:' ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter' vergoeding van de inbreng in natura.

Wij maken voorbehoud bij deze verrichting omdat de in te brengen vordering pas zal ontstaan, onder opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering voorafgaand aan de inbreng, de uitkering van een dividend, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen, goedkeurt.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, rekening houdend met het in vorige paragraaf vermelde voorbehoud, van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de ; fractiewaarde van de bestaande oude aandelen;

- de door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden ot een inbrengwaarde van 1.084351,50 EURO, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in nature, bestaande uit 139.960 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde, in totaal

q 1.084.351,50 EURO, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is. 5

Op de laatste 1)1X van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111111UP

NEERGO EGD

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven. Griff tu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

; verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion"

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen en kan onder

geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Antwerpen, 22 september 2014

Blaton Bruno Bedrijfsrevisor burg. bvba,

Vertegenwoordigd door

Bruno Blaton"







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge 3, tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van EEN MILJOEN VIERENTACHTIGDUIZEND DRIEHONDERDEENENVIJFTIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 1.084.351,50) om het te brengen , van TWEEËNZESTIGDUIZEND EN ELF EURO VIJFENTWINTIG CENT (E 62.011,25) op EEN MILJOEN HONDERDZESENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERDTWEEËNZESTIG EURO VIJFENZEVENTIG , CENT (E 1.146.362,75) door uitgifte van honderd negenendertigduizend negenhonderdzestig (139,960) " aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort door inbreng in natura door incorporatie in kapitaal van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het voornoemde ; verslag van de bedrijfsrevisor.

4. artikel 5 van de statuten aan te passen aan de kapitaalverhoging als volgt:

; "flet geplaatst kapitaal bedraagt EEN MILJOEN HONDERDZESENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERDTWEEËNZESTIG EURO VIJFENZEVENTIG CENT (E 1.146.362,75), vertegenwoordigd door honderd zevenenveertigduizend negenhonderd vierenzestig (147.964) aandelen zonder vermelding van waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

raad van bestuur;

, - verslag van de

bedrijfsrevisor









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2013 : LE084013
26/03/2012 : LE084013
22/02/2012 : LE084013
31/03/2011 : LE084013
01/04/2010 : LE084013
26/03/2010 : LE084013
31/03/2009 : LE084013
28/03/2008 : LE084013
28/03/2006 : LE084013
06/12/2005 : LE084013
31/03/2005 : LE084013
05/04/2004 : LE084013
29/03/2004 : LE084013
31/03/2003 : LE084013
25/03/2002 : LE084013
16/06/2001 : LE084013
02/06/2001 : LE084013
24/03/2001 : LE084013
25/03/2000 : LE084013
25/03/1998 : LE84013
01/01/1997 : LE84013
30/12/1992 : LEA8438
06/04/2016 : LE084013

Coordonnées
STEPHIMA

Adresse
PRIORIJLAAN 20 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande