STEVARDO

Société en commandite simple


Dénomination : STEVARDO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.768.473

Publication

24/04/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

allerhande;

- Het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens;

- Het uitvoeren van managementactiviteiten van holdings en andere: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van derden; op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

- Onder eender welke vorm, het verwerven en/aanhouden van participaties in bestaande en nog op te richten vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van de ondernemingen waarin zij participeert;

- Alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bestaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

De vennootschap mag bovendien op gelijke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.000 (duizend) euro, vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen ter waarde van elk 10 (tien) euro, volledig volstort.

Beherend vennoot: DBM CONSULTING BVBA , BE0898.492.687, gevestigd te Aarschotsesteenweg 157/F1 3111 Wezemaal, hier vertegenwoordigd door DE BROUWER KIM als zaakvoerder, wonende te Aarschotsesteenweg 157/F1 3111 Wezemaal.

Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd : DBM CONSULTING BVBA (BE0898.492.687), die aanstelt als vaste vertegenwoordiger natuurlijk persoon DE BROUWER KIM wonende te Aarschotsesteenweg 157/F1 3111 Wezemaal. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. De zaakvoerder stelt aan als bijzonder lasthebber/gevolmachtigde de Heer Martens Dirk, wonende Peter Benoitstraat 1/1 9300 Aalst. De lasthebber krijgt hierbij de bevoegdheid om in de plaats te treden van de zaakvoerder bij het ondertekenen van overeenkomsten en alle andere handelingen te stellen die noodzakelijk blijken in het kader van de uitoefening van het doel van de vennootschap.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de 20ste dag van de maand mei op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 15 april 2014 en eindigt het op 31 december 2015. Op de winsten in de jaarrekening, vastgesteld na aftrek van de algemene kosten van alle aard, inbegrepen de eventuele wedde en vergoedingen van de actieve zaakvoerder, van de maatschappelijke lasten en van de noodzakelijke afschrijvingen, fiscale en andere voorzieningen, zal er 5/100 vooraf worden genomen voor het wettelijke reservefonds. Deze voorafname zal niet meer verplicht zijn wanneer het reservefonds het tiende deel bedraagt van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering der aandeelhouders, die over de aanwending ervan zal beslissen met gekwalificeerde meerderheid. Er mogen geen winsten uitgekeerd worden zolang er overgedragen verliezen zijn. Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen. Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Opgemaakt te Wezemaal, 15 april 2014

Beherend vennoot

DBM Consulting BVBA

De Brouwer Kim, zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
STEVARDO

Adresse
AARSCHOTSESTEENWEG 157, BUS F1 3111 WEZEMAAL

Code postal : 3111
Localité : Wezemaal
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande