STIJN VAN SCHEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STIJN VAN SCHEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.963.994

Publication

03/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14302168*

Neergelegd

27-02-2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0546963994

Benaming (voluit): Stijn Van Schel

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1861 Meise, Jan Hammeneckerstraat 75

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Evy Willems, geassocieerde notaris te Keerbergen, op zesentwintig februari tweeduizend veertien heeft de heer VAN SCHEL Stijn, geboren te Jette op 16 mei 1984, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Jan Hammeneckerstraat 75, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Stijn Van Schel en met zetel te 1861 Meise, Jan Hammeneckerstraat 75 opgericht. De duur van deze vennootschap is een onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen. Het kapitaal bestaat uit inbrengen in geld en is volledig geplaatst door de oprichter. Hij volstort dit kapitaal ten belope van 12.400,00 en ontvangt hiervoor 186 aandelen. Hij is als niet volgestorte inbreng nog een bedrag van 6.200,00 euro verschuldigd. Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap Crelan.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de beroepsactiviteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat of die de ontwikkeling ervan bevorderen voor zover zij worden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de beroepsregels, onverminderd de Europese gedragscode, de reglementen van inwendige orde van de algemene raad van de Orde van de Vlaamse Balies en van de andere betrokken balies of erkende wettelijke instanties. De vennootschap heeft tevens tot doel alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen als curator, voorlopig bewindvoerder of schuldbemiddelaar, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als arbiter en alle vormen van bemiddeling, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de raad van de Orde van Advocaten bij de balie waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, en onder meer deze vervat in de Beroepscodex van de gezegde orde.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijke wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, is hij noodzakelijk zaakvoerder.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd, de heer Stijn Van Schel, voornoemd. Hij aanvaardt zijn mandaat.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de zaakvoerder, indien slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de vierde vrijdag van de maand april om 18.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

Voor ontledend uittreksel.

Evy Willems, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
STIJN VAN SCHEL

Adresse
JAN HAMMENECKERSTRAAT 75 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande