STOCKALPERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STOCKALPERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.624.921

Publication

24/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DnusÉge

t 5 Jee fzt

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake--

Zetei : lijkheid

Sint-Genesius-Rhode, Stationstraat, 156

' Ondernemingenr : 0823.6 24.9 21

Voorwerp akte : Wijziging van de statuten

Tekst :

Ingevolge akte verleden voor Pierre Olivier LOIX, Geassocieerd Notaris te Doornik, vervangende Meester Olivette MIKOLAJCZAK, Geassocieerd Notaris te Doornik, wettelijk belet, aan onderhavige akte, op 11 december 2013, registratie geregistreerd te ,Doornik 2 op 17 december 2013, volume 310, folio 29, case 2, voor 50,00¬ , door M. Waelkens,

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " STOCKALPERS ", met maatschappelijke zetel te Sint-Genesius-Rhode, Stationstraat 156, vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, te Brussels, vervangende Meester Olivette Mikolajczak, wettelijk belet, op 23 februari 2010, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 maart daarna, onder nummer 10038363, waarvan de statuten niet

gewijzigd werden, en waarvan de maatschappelijke zetel overgebracht werd naar Stationstraat 156, te Sint-Genesius- Rhode, ingevolge beslissing bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 oktober 2012, onder nummer 12163549, nam de volgdnde besluiten :

Eerste besluit : Verslagen opgemaakt conform artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen

De algemene vergadering geeft ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 22 november 2013 en dat de voorgestelde Wijziging van het doel omstandig verantwoordt.

Aan dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 30 september 2013, hetzij minder dan drie maanden oud.

De vennoten erkennen volledig op de hoogte te zijn van dit verslag om er kopie van te hebben gekregen voorafgaand aan deze. Deze verslag roept geen enkele opmerking van de aandeelhouders. D verslag zal met deze acte bij de Griffie neer leggen.

Tweede besluit : Doelswiiziging

Zoals voorgesteld door de zaakvoerder beslist de vergadering het doel van de vennootschap uit te breiden tot volgende activiteit, meer bepaald hetgeen volgt : De vennootschap kan eveneens

-Spelen de r'ol van intermediaris in het verkoop van verzekeringen, herverzekeringen en pensioenfondsen, exclusief verplichte sociale verzekeringen

~

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblae

*14024057*

Benaming STOCKALPERS

r

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

a

r t ltz - vervolg

a



- Exploitatie van en handel in onroerend goed.

DERDE BESLUIT UITKERING DIVIDEND AFKOMSTIG UIT DE OVERGEDRAGEN WINST

De vergadering bevestigt dat door een bijzondere algemene vergadering van vennoten welke voorafgaandelijk dezer, met name op 5 december 2013, gehouden werd, beslist werd om uit de overgedragen winst van de vennootschap, zoals deze blijkt uit de meeste recente jaarrekening welke v66r 31 maart 2013 door de algemene vergadering van de vennootschap werd goedgekeurd, met name de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar afgesloten per 31 december 2011, en welke per voormelde datum van achtenvijftigduizend driehonderd zesennegentig euro zeven cents (¬ 58.396,07) bedroeg, een dividend uit te keren aan de huidige vennoten van de vennootschap ten belope van een bruto-bedrag van . achtenvijftigduizend driehonderd zesennegentig .euro zeven cents euro (¬ 58.396,07), hetzij, na inhouding van een (verlaagde) roerende voorheffing a rato van 10%, een netto-bedrag van van tweeënvijftigduizend vijfhonderd zesenvijftig euro zesenveertig cents (¬ 52.556,46), en dit in verhouding tot de respectieve participaties van de huidige

vennoten in de vennootschap. .

" Gelet op het feit dát het netto-bedrag van het uitgekeerde dividend opnieuw in de vennootschap wordt ingebracht, zoals voorgesteld onder het vierde agendapunt en zoals beslist onder het vierde besluit van deze buitengewone algemene vergadering, is voormelde dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting onderworpen aan een verlaagde roerende voorheffing van 10%.

VIERDE BESLUIT : VERHOGING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL DOOR INBRENG IN GEL))

De vergadering beslist vervolgens om het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van het bedrag van het onder voorgaand besluit vermelde nettodividend, met name met een bedrag van tweeënvijftigduizend vijfhonderd zesenvijftig euro zesenveertig cents (¬ 52.556,46) teneinde het kapitaal van de vennootschap te brengen van achttienduizend zeshonderd . euro (£ 18.600,00) op eenenzeventig duizend honderdzesenvijftig euro zesenveertig cents (£ 71.156,46), met name door inbreng (in geld) van voormeld netto-dividend door de huidige vennoten van de vennootschap, en dit in verhouding tot hun aandelenbezit. Deze kapitaalverhoging vindt plaats zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele vermeerdering van de fractiewaarde van de bestaande honderdzesentachtig (186) aandelen van de vennootschap.

VIJFDE BESLUIT : UITOEFENING VOORKEURRECHT  INSCHRIJVING EN VOLSTORTING KAPITAALVERHOGING

(i) Voorkeurrecht

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voorzegd, verklaren :

volledig kennis te hebben van de statuten en de financiële situatie van de

vennootschap,

- sedert meer dan vijftien dagen kennis te hebben van hun (wettelijk)

voorkeurrecht (krachtens artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen) en te weten dat

dit recht uitgeoefend kan worden gedurende een periode van minstens vijftien dagen,

- te weten dat dit voorkeurrecht verhandelbaar is,

De vennoten verklaren dat zij hun voorkeurrecht wensen uit te oefenen.

(ii) Onderschrijving  Volstorting

De vennoten van de vennootschap verklaren vervolgens kennis te hebben van de

statuten en van de financiële toestand van de vennootschap, en de kapitaalverhoging te

onderschrijven, met name als volgt :

- de heer OIivier DEVAUX : ten, belope van euro (36.736,97£);

Mevrouw Charlotte MIKOLAJCZAK ; ten belope van euro (15.819,49 ¬ ).

en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele

vermeerdering van de fractiewaarde van de bestaande honderdzesentachtig (186) aandelen

























Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de ¬ nstrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

e

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd da rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen ,

Verso " Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~

kent - vervolg

j:

van de vennootschap.

Voormelde vennoten-intekenaars verklaren en de vergadering erkent dat de altlus onderschreven kapitaalverhoging integraal volstort werd (door een storting in speciën), zodat de vennootschap thans uit dien hoofde beschikt over een bedrag van tweeënvijftigduizend vijfhonderd zesenvijftig euro zesenveertig cents (¬ 52.556,46), gestort op een bijiondere rekening met nummer 363-1282805-20 en geopend op naam van de vennootschap bij ING Bank. Een stortingsbewijs (bankattest), door voornoemde bank afgeleverd op elf december 2013, werd aan ondergetekende notaris overgemaakt en zal door ondergetekende notaris bewaard worden.

ZESDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

" De vergadering stelt vast en ondergetekende Notaris stelt bij authentieke akte vast dat onderhavige kapitaalverhoging dor inbreng in geld " ten belope van tweeënvijftigduizend vijfhonderd zesenvijftig euro zesenveertig cents (6 52.556,46) onderschreven en volledig volstort werd, en dat het kapitaal effectief gebracht is op

eenenzeventig duizend honderdzesenvijftig euro zesenveertig cents (71.156,466), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen.

ZEVENDE BESLUIT : STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten te wijzigen, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met de actuele werkelijke en maatschappelijke zetel

Artikel 2- Zetel

Vervanging van de leste alinea van artikel 2 als volgt

« De werkelyke zetel is gevestigd met maatschappelijke zetel te-Sint-Genesius -Rhode, Stationstraat 156. »

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met hogervermelde beslissingen tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap, met name als volgt:

- Artikel 5 - Kapitaal

Vervanging van de tekst van artikel 5 als volgt :

«Het kapitaal is vastgesteld op eenenzeventig duizend honderdzesenvijftig euro zesenveertig cents (71.156,466) Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186)" aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186S1e) van het kapitaal vertegenwoordigen. »

ACHTSTE BESLUIT : MACHTEN TER UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN

De vergadering kent alle machten toe aan de zaakvoerder met het oog op; de uitvoering van de genomen beslissingen..

De vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLUIT: MANDAAT KRUISPUNTBANK DER ONDERNEMINGEN EN ANDERE ADMINISTRATIES

De vergadering machtigt bovendien de zaakvoerder, met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten die in het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Kruispuntbank van Ondernemingen nuttig dan wel noodzakelijke zouden zijn, te vervullen.

Voornoemde lasthebber zal te dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen en, in het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen stellen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.

Voor analytische uittreksel overeenstemmend.

03/10/2012
ÿþ,i " Mod PUF 11.1

Eiel,; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Belt, Staat

ui

_ BRUSSEL

2 S P.1U1i

r'Iffle-

IJI1!

Ondernemingsnr ^0523.624.923.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : STOCKALPERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat, 160 -1640 Sint-Genesius-Rode

(volledig adres)

Onderwerpen? akte : Overplaatsing maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 20 JULI 2012 GEHOUDEN TEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering bekrachtigt dat vanaf 20jull 2012 het wettelijke adres van STOCKALPERS BVBA verhuisd Is naar Stationsstraat 156 in 1640 Sint-Geneslus-Rode.

Olivier Devaux

Zaakvoerder











Op de laatstebiz. v rl Lüik vërmëii ën - i2éck~ : Ná rli ëri tió®dâriïàliecf ii-aé iiistriiniéïitérendë iibtaris, tiétïïJ`ví n dë për ii(6)Iï(ën}'-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 23.08.2012 12432-0294-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.04.2016, NGL 31.08.2016 16538-0027-011

Coordonnées
STOCKALPERS

Adresse
STATIONSTRAAT 156 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande