STONESOFT BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STONESOFT BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.912.547

Publication

25/04/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Md Won:111.1

EIFIUSSg4-

APR 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0479.912.547

Benaming

(voluit) Stonesoft Belgium

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Pegasuslaan 5, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming en beëindiging van zaakvoerder Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot dd. 7 april 2014:

Er werd een einde gesteld aan het mandaat van de heer John Kearns als enige zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf 7 april 2014

De heer Jonathan Park, met woonplaats te South Cliffe, Sarsfield Court, Glanmire, Cork, Ireland werd met ingang vanaf 7april 2014 benoemd als zaakvoerder van de Vennootschap, voor een onbepaalde duur. Zijn mandaat zal niet bezoldigd zijn.

Er werd beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Kurt Aerts, de heer Frank Dewael en de heer Jan Marien, do Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Kurt Aerts

Bijzondere lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Vat behot aan Baie StaatE

*14088218*

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

Í ..illi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iN 1%10103

1 9 MRT 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0479.912.547

Benaming

(voluit) : Stonesoft Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pegasuslaan 5, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel - Voorstel tot een met fusie gelijkgestelde overneming

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel: het fusievoorstel dd. 8 maart 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van McAfee NV, met maatschappelijke zetel te Culliganlaan 2 H, 4831 Diegem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer RPR Brussel 0439.994.473, en Stonesoft Belgium BVBA, met maatschappelijke zetel te Pegasuslaan 5, 1831 Diegem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer RPR Brussel 0479.912.547, met het oog op een met fusie gelijkgestelde overneming van: Stonesoft Belgium BVBA.

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 8 maart 2014:

A. Overnemende vennootschap

1. Naam: McAFEE NV

2. Rechtsvorm: naamloze vennootschap

3. Zetel: Culliganlaan 2 H, 1831 Diegem

4. Doel:

"De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, de productie en de marketing van producten en diensten met betrekking tot netwerk analyse, alsook hardware, software producten en hulpmiddelen die daarmee verband houden.

Zij kan alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap kan ook op om het even welk manier een belang nemen in alle ondernemingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of verwant doel hebben dat van aard is om de vennootschap te ondersteunen of haar ontwikkeling te bevorderen, of die de toelevering van grondstoffen kunnen verzekeren, of van aard zijn de ontwikkeling van haar producten te vergemakkelijken,"

B. Over te nemen vennootsohap

1, Naam: STONESOFT BELGIUM BVBA

2. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3. Zetel: Pegasuslaan 5, 1831 Diegem

4. Doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Op de matste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Consulting, planning, training, productontwikkeling en  onderhoud, verkoop, promotie, marketing, support, import, export, groothandel en detailhandel in of met betrekking tot Stonesoft producten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,"

C. Datum

Met ingang vanaf 1 januari 2014 worden alle verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

D. Bijzondere rechten - Andere effecten

Al de aandelen van de over te nemen vennootschap horen toe aan de overnemende vennootschap, zodat geen enkele aandeelhouder van de over te nemen vennootschap bijzondere rechten bezit. De over te nemen vennootschap heeft geen andere effecten uitgegeven dan de aandelen die haar kapitaal vertegenwoordigen.

E. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap en de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap hebben een bijzondere volmacht verleend aan de heer Kurt Aerts, de heer Frank Dewael en de heer Jan Marien, do Lydien, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermeld fusievoorstel met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van aile publicatieformulieren en andere documenten).

Kurt Aerts

Lasthebber

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



VíSr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







14/08/2014
ÿþMod Word 11,i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsblac



Ondernemingsnr : 0479.912.547

Benaming

(voluit) : STONESOFT BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Pegasuslaan 5  1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 8 mei 2014, met als registratievermelding :

"Geregistreerd drie blad(en), geen renvooi(en) op het 1 efe Registratiekantoor van Brussel 5 op 19 mei 2014. Boek 41, blad 22, vak 9. Ontvangen : vijftig euro (50 :r). Getekend voor de Adviseur af, (getekend) : JEANBAPTISTE Françoise : C. DUMONT"

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid "STONESOFT BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem,' Pegasuslaan 5, de volgende besluiten heeft genomen :

FUSIEVOORSTEL - BESLUIT TOT FUSIE - ONTBINDING

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als gevolg van ontbinding zonder vereffening van huidige vennootschap "STONESOFT BELGIUM" (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van haar gehele vermogen in de naamloze vennootschap "M°AFEE", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Culliganlaan 2H, met ondernemingsnummer BTW BE 0439.994.473 RPR Brussel (overnemende vennootschap).

De vergadering besluit, bijgevolg, tot de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013. Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap vanaf (en met inbegrip van) 1 januari 2014, worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal door de overnemende vennootschap geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien deze laatste de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE - VOLMACHT

De vergadering besluit dat voorgaande besluiten zijn genomen onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmend besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone= algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

De bij deze bedongen opschortende voorwaarde za! geacht verwezenlijkt te zijn door het enkel feit van de; stemming door de algemene vergadering van de ovememende vennootschap van bedoelde met fusie door` overneming gelijkgestelde verrichting en de vaststelling door deze laatste van haar effectieve en definitieve; verwezenlijking.

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan elk lid van de raad van bestuur van; de overnemende vennootschap, alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor de vaststelling van het verwezenlijken van boven vermelde opschortende voorwaarde en de bijgevolg hieruit voortvloeiende verwezenlijking van de fusie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

'Op-delaatstd blz. van Luk 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

neergelegdlontvangen op

0 5 AUG. 2014

ter griffie van et j derIandstalige

recttt'oE1nk van koophandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-- .....

....

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

GeIjktjdge neerle.g.glag.:

- de expeditie van het proces-verbaal met een volmacht in bijlage.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

*1*-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2014
ÿþ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,111111111

"140434

0 6 FEC 20l4

Griffie

Benaming : BVBA Stonesoft Belgium

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspraakelijkheid

Zetel : Pegasuslaan 5 in 1831 Diegem

Ondernemingsnr : 0479912547

Voorwerp akte : Ontslag en benoeming

Op 1 januari 2014 zijn de aandeelhouders van de vennootschap samengekomen in Bijzondere Algemene Vergadering onder het voorzitterschap van De Heer Jonathan Park,

De aandeelhouders nemen de volgende beslissingen:

1. De Heer Hiidenheimo Ilkka wordt ontslagen uit zijn functie als zaakvoerder vanaf heden.

2. De Heer Kearns John, wonende te 11 Glincool Crescent Ballincolling Cork, Ierland wordt benoemd tot zaakvoerder vanaf heden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

John Kearns,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.03.2013, NGL 27.03.2013 13077-0262-024
12/06/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 9 JUN

BRuSse

Griffie

Benaming : BVBA Stonesoft Belgium

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspraakelijkheid

Zetel : Pegasuslaan 5 in 1831 Diegem

Ondernemingsnr : 0479912547

Voorwerp akte : Benoeming

Op 12 maart 2012 om 14:00, zijn op de zetel van de vennootschap de aandeelhouders in Algemene' Vergadering bijeengekomen.

Alle aandeelhouders zijn aanwezig, de vergadering is dus geldig samengesteld en kan alle beslissingen nemen.

De Algemene Vergadering beslist de aanstellingstermijn van PKF Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigt, door Dhr. Gunther Loits, in hoedanigheid van commissaris, te verlengen voor een periode van 3 jaar te rekenen: tot en met de Algemene Vergadering van 12 maart 2015.

llkka Hiideheimo,

zaakvoerder

~ijl~gën`bïj'hëfSéIgisa- StaatsbIe ÿÿ1276612111Z - Annexes du Moniteur bete

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.03.2012, NGL 26.04.2012 12096-0082-025
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.03.2011, NGL 30.03.2011 11073-0293-025
09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.03.2010, NGL 29.03.2010 10086-0537-025
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.03.2009, NGL 28.04.2009 09133-0014-026
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.03.2008, NGL 11.04.2008 08105-0228-026
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.04.2007, NGL 25.05.2007 07160-0386-027
13/12/2006 : BLA125988
02/05/2006 : BLA125988
12/09/2005 : BLA125988
25/11/2004 : BLA125988
15/07/2004 : BLA125988
10/04/2003 : BLA125988

Coordonnées
STONESOFT BELGIUM

Adresse
PEGASUSLAAN 5 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande