STORYVILLE CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STORYVILLE CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.812.230

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.09.2014, NGL 29.09.2014 14611-0450-012
31/12/2013
ÿþ" mocrWord 11.1

Mine In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111,11111,

528*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

....z.-rue139b ter griffie der Rechtbank van koophanber

te Leuven, de 17DEC1 2013 DE GRIFFIER.

Grinie

BE0463.812.230

STORWILLE CO

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bierbeekstraat 57 - 3052 Blanden (Oud-Heverlee)

Onderwerp(en) akte: statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTS MANS, geassocieerd notaris te Mechelen op vier december tweeduizend dertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STORYVILLE CO, met zetel te 3052 Blanden (Oud-Heverlee), Bierbeekstraat 57.

Ondernemingsnummer 0463.812.230

De algemene vergadering heeft ais volgt beslist:

Eerste agendapunt: omzetting kapitaal in euro  afschaffing nominale waarde

De buitengewone algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap voortaan uit te drukken in euro, meer bepaald: achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

Hiertoe worden de statuten aangepast zoals hierna bepaald.

Vervolgens besluit de buitengewone algemene vergadering de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en deze te vervangen door een fractiewaarde, zodat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De statuten worden aangepast zoals hierna bepaald.

Tweede agendapunt: kapitaalverhoging door incorporatie van reserves

De buitengewone algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door incorporatie in het kapitaal van een bedrag van zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99) dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves. Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven zodat het aantal aandelen-in-omloop op zevenhonderd vijftig (760) behouden blijft.

Om in de statuten blijk te geven van deze wijziging worden deze aangepast zoals hierna bepaald. Ondergetekende notaris wijst erop dat bij kapitaalverhoging ingevolge incorporatie van reserves, in voorkomend geval, opnieuw een wettelijke reserve dient te worden aangelegd, door een afname van een twintigste van de winst tot één tiende van het kapitaal wordt bereikt.

Derde agendapunt: verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te BE -3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd, zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te BE -3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, de dato drie december tweeduizend dertien, luiden letterlijk als volgt:

SESLUITEN

De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA «STORYVILLE CO» betreft de schuldvordering die de vennoot, de heer Bart SAP, bezit ten opzichte van de BVBA «STORYVILLE CO», resulterend uit de uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10%, ten bedrage van netto 121.500,00 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Ondememingsnr :

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel (volledig adres) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onergetekende, mevrouw Inge BEERNAERT, bedriffsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedriffsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat: 1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrerevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering

vOn de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter

vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de

procedure 1/001- uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2, de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in nature weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn, eP dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd.

De vergoeding voor de inbreng in nature door de heer Bart SAP ten bedrage van 121.500,00 EUR bestaat uit de uitgifte van 1.215 kapitaalaandelen van de BVBA «STORYVILLE CO», zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/1.21e van 121.500,00 EUR, toegekend aan de heer I3art SAP. tiVij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no faimess opinion.

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de vennoot die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in Artikel 537 WIB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 03 december 2013

BB&13 Bedriffsrevisoren

Burg, Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge Beernaert

(getekend)"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Vierde agendapunt: kapitaalverhoging door inbreng in nature

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkornstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (go%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde honderd éénentwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 121.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00) te brengen op honderd veertig duizend honderd euro 140.100,00), door uitgifte van duizend tweehonderd vijftien (1.215) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer SAP Bart ten bedrage van honderd éénentwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 121.500,00) bestaat uit de uitgifte van duizend tweehonderd vijftien (1.215) kapitaalaandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STORYVILLE CO, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend aan de heer SAP Bart.

Vijfde agendapunt: verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoning

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd éénentwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 121.500,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile vennoten, die aanvaarden, duizend tweehonderd vijftien (1.215) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de heer SAP Bart, vennoot sub duizend tweehonderd vijftien (1.215) aandelen

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Zesde agendapunt: vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd éénentwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 121.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd veertig duizend honderd

Luik B - vervnin

euro (¬ 140.100,00), vertegenwoordigd door duizend negenhonderd vijf en zestig (1.965) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

"ARTIKEL VIJF. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd veertig duizend honderd euro (¬ 140,100,00), vertegenwoordigd door duizend negenhonderd vijf en zestig (1.965) aandelen zonder nominale waarde, die teder één/duizend negenhonderd vijf en zestigste (1/1.965-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

Zevende aciendapunt: wlizigina van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besluit de buitengewone algemene vergadering tevens de statuten van de vennootschap aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen.

Achtste besluit: volmacht tot coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOLMACHT

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan Outcome bvba, 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg, Kantorenpark Everest 248/0, vertegenwoordigd door Ilse Getteman, Kamelialaan 10, 1150 Brussel, of Patrick De Smet, Populierendreef 5, 1982 Zemst met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

knout Schotsmans, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van de zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.09.2012, NGL 17.09.2012 12568-0098-012
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.10.2011, NGL 31.10.2011 11594-0223-012
08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.10.2010, NGL 04.10.2010 10569-0575-012
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 12.10.2009 09808-0304-012
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 29.09.2008 08757-0020-012
10/03/2008 : LE099956
02/10/2007 : LE099956
01/09/2006 : LE099956
28/07/2005 : LE099956
09/09/2004 : LE099956
24/06/2003 : LE099956
03/08/2002 : LE099956
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.09.2015, NGL 28.09.2015 15613-0233-011

Coordonnées
STORYVILLE CO

Adresse
BIERBEEKSTRAAT 57 3052 BLANDEN

Code postal : 3052
Localité : Blanden
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande