STRAIGHT>>IP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STRAIGHT>>IP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.963.510

Publication

13/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10. Er worden geen commissarissen benoemd;

11. Doel; De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigennaam of in naam van derden, voor eigen rekening of rekening van derden:Het geven van adviezen in de meest ruime zin, het verrichten van studies en vertalingen;Raadgeving en vertegenwoordiging inzake intellectuele en industriële eigendomsrechten waaronder het verstrekken van juridisch en ander advies, het deponeren en verdedigen van merken, modellen, octrooien, copyrights, het verrichten van expertises, het optreden als een door de rechter aangeduide deskundige (onder andere in het kader van de procedure beslag inzake namaak), het verrichten van onderzoeken, het voeren van betwistingen en het opstellen van overeenkomsten.Het opmaken van contracten bij overnames, fusies en splitsingen.Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementdiensten aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen, ondernemingen en verenigingen.Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.Het beheren, huren, verhuren, kopen en verkopen van onroerende goederen.Bestuur en management van vennootschappen als zaakvoerder, bestuurder, vennoot of consulent.Dit alles in de meest ruime zin.Zij kan kopen, verkopen, ter beschikking stellen, in leasing geven of nemen, huren, verhuren en verbouwen van onroerende goederen in eigen beheer. Zij kan bovendien, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand december om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

13. De oprichters geven volmacht voor onbepaalde tijd aan Rimbert Consulting BVBA, Ninoofsesteenweg 323, 1500 Halle met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of handelsregister en/of op de griffie en/of Kamer van Ambachten en Neringen en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, naar aanleiding van deze oprichting.

Coordonnées
STRAIGHT>>IP

Adresse
KLEINDALSTRAAT 36 1630 LINKEBEEK

Code postal : 1630
Localité : LINKEBEEK
Commune : LINKEBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande