STRATEFIN MANAGEMENT, AFGEKORT : STRATEFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STRATEFIN MANAGEMENT, AFGEKORT : STRATEFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.464.016

Publication

17/06/2014
ÿþ~

111111111jilitijjpo

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie Ha Heerlegging ter griffie van ee gelegd/ontvangen op

0 5 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kotaipteandel Brussel

Mod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 873.464.016

Benaming

(voluit) : STRATEFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel ; 1640 Sint-Genesius-Rode, Struikenlaan 31,

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

HET JAAR TWEE DUIZEND VEERTIEN.

Op drie juni

Voor Ons, Meester Jean-Pierre MARCHANT, notaris te Ukket-Brussel, ter studie.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"STRATEFIN MANAGEMENT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1640 Sint-Genesius-Rode, Struikenlaan 31.

Opgericht blijkens akte verleden voor Meester Jean-Pierre MARCHANT, ondergetekende notaris, op achttien april twee duizend vijf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier mei daarna onder nummer 05064776.

Waarvan de statuten laatst gewijzigd werden blijkens;

- akte verleden voor Meester Jean-Pierre MARCHANT, ondergetekende notaris, op acht en twintig februari twee duizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig maart erna onder nummer 08044884.

- akte verleden voor Meester Jean-Pierre MARCHANT, ondergetekende notaris, op zes en twintig mei twee duizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 juni 2008 onder nummer 08084452.

- akte verleden voor Meester Jean-Pierre MARCHANT, ondergetekende notaris, op eerste februari twee duizend deertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 februari 2013 onder nummer 2013-02-14/0026956.

Ingeschreven in Rechtspersonenregister, in het gerechtelijk arrondissement van Brussel, onder nummer 0873464016.

Bureau

De zitting wordt geopend om veertien uur, onder voorzitterschap van de heer Christian TERLINDEN, hierna genoemd, die als secretaris aanduidt Mevrouw PERIN Julie, wonende te Ukkel, Steenveltstraat 22. VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders die verklaren eigenaar te zijn van het aantal aandelen aangeduid naast hun naam:

1. de heer TERLINDEN Christian Raoul Marie Robert, geboren te Etterbeek op 18 decernber.1959, houder

van het nationaal nummer 591218-439-53, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Struikenlaan 31,

Eigenaar van duizend zeventig aandelen 1070

2. Mevrouw van YPERSELE de STRIHOU Sophie Christiane Adelin Marie Ghislaine, geboren te Brussel op 6 augustus 1962, houdster van het nationaal nummer 620806-318.84, wonende te 1640 Sint Genesius-Rode, Struikenlaan 31,

Eigenaar van vijf aandelen 5

Totaal: duizend vijfenzeventig aandelen 1075

Vertegenwoordiging

Mevrouw van YPERSELE de STRIHOU Sophie, voornoemd, is hier geldig vertegenwoordigd ingevolge

onderhandse volmacht die aan de akte gehecht zal blijven, door de heer TERLINDEN Christian, voormeid.

Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van wat volgt:

A. De samengeroepen vergadering heeft de volgende agenda:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.A/ Verhoging van het kapitaal ten bedrage van 900.000 ¬ om het te brengen van 54.950 euro naar 954.950 euro, met de creatie van 17.607 nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zuilen delen vanaf de datum der akte, Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven zonder nominale waarde, tegen de fractiewaarde van 51,1162 ¬ per aandeel en zonder uitgiftepremie. Op deze kapitaalverhoging zal onmiddellijk kunnen worden ingeschreven in geld in het kader van het tijdelijk stelsel van artikel 537 van het Wetboek inkomstenbelastingen (na distributie van de beschikbare reserves zoals goedgekeurd door de algemene vergadering van 01,10.2012

C/ Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

2/ Wijziging van de betrekkelijke artikelen van de statuten.

31 Machten aan Notaris JP MARCHANT

B. Op heden zijn er duizend vijf en zeventig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn.

Deze vergadering is bijgevolg rechtsgeldig samengesteld en kan geldig beraadslagen en beslissen over alle

punten van de vergadering zonder dat de vervulling van de modaliteiten van samenroepen moeten worden

verantwoord.

C. Om te worden aangenomen moeten de voorstellen onder 1 en 2 van de agenda de drie/vierden van de uitgebrachte stemmen behalen terwijl de andere voostellen de gewone meerderheid moeten behalen.

D, Elk aandeel geeft recht op een stem.

Vaststelling van de geldigheid der vergadering

De uiteenzetting van de voorzitter wordt juist bevonden door de vergadering; deze erkent rechtsgeldig te zijn samengesteld en bevoegd te zijn om te beraadslagen over de punten van de agenda.

Beslissingen

De vergadering valt de agenda aan, en na beraadslaging neemt zij de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING: VERHOGING VAN KAPITAAL IN GELD EN VASTELLING VAN DE INBRENGEN N VERHOGING VAN KAPITAAL

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van 900.000 ¬ om het te brengen van 54.950 euro naar 954.950 euro, met de creatie van 17.607 nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de datum der akte. Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven zonder nominale waarde, tegen de fractiewaarde van 51,1162 ¬ per aandeel en zonder uitgiftepremie.

Op deze kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, aan pari, door de actuele vennoten in verhouding van hun respectievelijke aandelen in het kapitaal, in het kader van tijdelijk stelsel van artikel 537 van het inkomstenbelastingenwetboek,

BI INSCHRIJVING - VOLSTORTING

De voornoemde vennoten verklaren de bovenvermelde kapitaalverhoging in geld in te schrijven in verhouding van hun aandelen door middel van inbrengen in geld voortkomende van door uitgekeerde dividenden inbrengen voortgekomen uit belaste reserves uitgekeerd ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 27 mei 2014, die beslist heeft tot de uitkering van interim dividend in het kader van het artikel 537 van de belastingwet op inkomen, ingevoerd door de wet van 28 juni 2013.

Deze belaste reserves, zoals goedgekeurd door de gewone algemene vergadering van late oktober 2012, waren in staat om in de vorm van dividend te worden uitgekeerd met toepassing van een verlaagd tarief van roerende voorheffing van 10 %, op voorwaarde en in de mate dat minstens het ontvangen bedrag direct wordt opgenomen in het maatschappelijke kapitaal en voor zover deze verhoging plaatsvindt tijdens het laatste boekjaar dat eindigt vbór 1 oktober 2014.

De vennoten verklaren dat deze reserves aan de wettelijke voorschriften verantwoorden en dat de bekomen dividenden naar aanleiding tot de distributie onmiddellijk worden opgenomen in het kapitaal gedurende de voorgeschreven termijn door de huidige inbrengen, voor een totaal bedrag van 900.000¬ .

Is alhier tussengekomen de Heer TERLINDEN Christian, voornoemd, die verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledige kennis te hebben van de statuten der vennootschap, de kapitaalverhoging in te schrijven en inbreng te doen voor 895.814 euro, met ais vergoeding 17.525 nieuwe aandelen.

Is alhier tussengekomen Mevrouw van YPERSELE de STRIHOU Sophie, voornoemd, vertegenwoordigd zoals gezegd die verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledige kennis te hebben van de statuten der vennootschap, de kapitaal in te schrijven en inbreng te doen in geld voor 4186 euro, met als vergoeding 82 nieuwe aandelen.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging integraal ingeschreven is volledig volgestort door storting of overschrijving op de rekeningnummer BE 44001726313545 geopend op naam van de vennootschap bij de bank BNP PARiBAS FORTIS zoals luidt uit een bankattest geleverd op 3 juni 2014, hetwelk in bewaring van ondergetekende Notaris zal blijven. Bijgevolg is ter beschikking van de vennootschap de som van negen honderd duizend euro (900.000 ¬ ).

C/ VASTSTELLING VAN VERWEZENLIJKING VAN KAPITAALVERHOGING

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat de kapitaalverhoging volledig is volgestort en verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op NEGEN HONDERD VIERENVIJFTIG DUIZEND NEGEN HONDERD VIJFTIG EURO( 954.950 ¬ ).

TWEEDE BESLISSING: WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Ingevolge de genomen beslissingen, besluit de vergadering de volgende wijzingen aan de statuten aan te brengen en het artikel 5 over het kapitaal te vervangen als volgt:

"Artikel 5. : Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is vastgesteld op NEGEN HONDERD VIERENVIJFTIG DUIZEND NEGEN

HONDERD VIJFTIG EURO (954.950 ¬ j, vertegenwoordigd door 98.682 gelijke aandelen zonder vermelding

van nominale waarde "

DERDE BESLISSING: VOLMACHTEN

De vergadering kent aile volmachten toe aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de getroffen

beslissingen, en aan de Notaris Jean-Pierre MARCHANT om de coördinatie van de statuten op te maken.

Stemming : Aile beslissingen worden unaniem aanvaard.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de comparanten op zicht van officiële

stukken.(identiteitskaart)

RECHT VAN GESHRIFTEN

Van vijfennegentig euro (¬ 95,00) zo verklaart en betaald door notaris Jean-Pierre MARCHANT te Ukkel

(1180 Brussel).

AFSLUITING

Gezien de agenda is afgewerkt, werd de vergadering geheven om halfdrie,

Voor-

r behouden aan het Belgisch* Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG AFSCHRIFT

Gelijktijdige neerlegging van een expeditie en een coordinatie.

Afgeleverd op ongezegeld papier voor de inlassing het Belgisch Staatsblad,

JEAN PIERRE MARCHANT

NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.09.2014, NGL 08.09.2014 14580-0548-013
14/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.08.2013, NGL 07.11.2013 13657-0295-013
14/02/2013
ÿþ(Drs,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lintege

0 4 FEV. 2agriffie

Ondernemingsnr : 0873464016

Benaming

(voluit) : STRATEFIN MANAGEMENT

Rechtsvorm : NV

Zetel : 1640 RODE SINT GENESIUS STRUIKENLAAN 31

Onderwerp akte : WIJZIGING

111

HET JAAR TWEE DUIZEND DEERTIEN.

Op eerste februari.

Voor Ons, Meester Jean-Pierre MARCHANT, notaris te Ukkel-Brussel, ter studie.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" STRATEFIN MANAGEMENT ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1640 Sint-Genesius-Rode, Struikenlaan 31.

Opgericht blijkens akte verleden voor Meester Jean-Pierre MARCHANT, ondergetekende notaris, op achttien april twee duizend vijf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier mei daarna onder nummer 05064776.

Waarvan de statuten laatst gewijzigd werden blijkens :

- akte verleden voor Meester Jean-Pierre MARCHANT, ondergetekende notaris, op acht en twintig februari twee duizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig maart erna onder nummer 08044884.

- akte verleden voor Meester Jean-Pierre MARCHANT, ondergetekende notaris, op zes en twintig mei twee duizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 juni 2008 onder nummer 08084452.

Ingeschreven iri Rechtspersonenregister, in het gerechtelijk arrondissement van. Brussel, onder nummer 0873464016.

Bureau

De zitting wordt geopend om een uur, onder voorzitterschap van de heer Christian TERLINDEN, hierna genoemd, die als secretaris aanduidt Mevrouw van YPERSELE de STRIHOU Sophie, hierna genoemd.

VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders die verklaren eigenaar te zijn van het aantaal aandelen aangeduid naast hun naam:

1. de heer TERLINDEN Christian Raoul Marie Robert, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Struikenlaan 31,: houder van het nationaal nummer 591218-439-53

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

eigenaar van duizend zeventig aandelen 1070

2. Mevrouw van YPERSELE de STRIHOU Sophie Christiane Adelin Marie Ghislaine, wonende te 1640 Sint Genesius-Rode, Struikenlaan 31, houdster van het nationaal nummer 620806-318.84

eigenaar van vijf aandelen5

Totaal : duizend vijfenzeventig aandelen 1075

Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van wat volgt:

A. De samengeroepen vergadering heeft de volgende agenda:

1° Wijziging van de benaming van de vennootschap

2° Wijziging van artikel 1 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe benaming

3° Volmachten betreffende de coördinatie van de statuten.

4° Volmachten

B. Op heden zijn er duizend vijf en zeventig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn.

Deze vergadering is bijgevolg rechtsgeldig samengesteld en kan geldig beraadslagen en beslissen over alle punten van de vergadering zonder dat de vervulling van de modaliteiten van samenroepen moeten worden verantwoord.

C. Om te worden aangenomen moeten de voorstellen onder 1 en 2 van de agenda de drie/vierden van de uitgebrachte stemmen behalen terwijl de andere voostellen de gewone meerderheid moeten behalen.

D. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Vaststelling van de geldigheid der vergadering

De uiteenzetting van de voorzitter wordt juist bevonden door de vergadering; deze erkent rechtsgeldig te zijn samengesteld en bevoegd te zijn om te beraadslagen over de punten van de agenda.

Beslissingen

De vergadering valt de agenda aan, en na beraadslaging neemt zij de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit de nieuwe benaming van de vennootschap af te korten in "STRATEFIN".

TWEEDE BESLISSING  WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJF DER STATUTEN

Ingevolge de genomen beslissing besluit de vergadering volgende wijziging aan de statuten aan te brengen:

- artikel 1: de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 1 " De vennootschap neemt de vorm aan van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming van "STRATEFIN"

DERDE BESLISSING -COORDINATIE

~

4.

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch'

Staatsblad

De vergadering geeft alle machten aan notaris Jean-Pierre MARCHANT om de statuten te coordineren, om de tekst daarvan op te stellen, deze neer te leggen en bekend te maken.

VIERDE BESLUIT - VOLMACHTEN

Benoeming lasthebber: De vergadering stelt met name de BVBA J.JORDENS te 1210 Brussel, Mkridiaanslcaat, 32, aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om de besluiten die voorafgaan en de gegevens betreffende de vennootschap te laten registreren in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen..

VOOR GELIJKVORMIG AFSCHRIFT

Gelijktijdige neerlegging van een expeditie

Afgeleverd op ongezegeld papier voor de inlassing het Belgisch Staatsblad.

JEAN PIERRE MARCHANT

NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2012, APP 01.10.2012, DPT 16.10.2012 12610-0433-014
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.08.2011, NGL 23.12.2011 11650-0373-014
04/11/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2010, APP 30.07.2010, DPT 29.10.2010 10595-0228-014
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.09.2009, NGL 30.09.2009 09792-0263-014
09/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 18.11.2008, NGL 03.02.2009 09034-0103-013
30/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 27.05.2008 08162-0042-013
26/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 07.05.2007, DPT 18.07.2007 07426-0133-013

Coordonnées
STRATEFIN MANAGEMENT, AFGEKORT : STRATEFIN

Adresse
STRUIKENLAAN 31 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande