STUDIO PASCAL LEBRUN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STUDIO PASCAL LEBRUN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.439.152

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 27.06.2014 14243-0477-010
13/03/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



behoi

aan

Belgi

Staat;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Q 4 MAR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0444439152

Benaming

(voluit) : STUDIO PASCAL LEBRUN

(verkort) :

Rechtsvorm : nv

Zetel : 1850 Grimbergen , Grimbergsesteenweg 102

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG 1N NATURA STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op 26 februari 2014 dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap STUDIO PASCAL LEBRUN in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende besluiten genomen hebben met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT  KENN1SNAME VOORAFGAANDE TUSSENTIJDSE DIVIDENDUITKERING

De vergadering neemt kennis van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders de dato 12 december 2013, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W1B 1992 voor een bruto bedrag van honderd negenenveertigduizend achthonderd euro (¬ 149.800,00). Het netto bedrag na afhouding van de tijdelijke roerende voorheffing van 10% maakt een kapitaalsverhoging uit. Een exemplaar van die schriftelijke besluiten blijft bewaard in het dossier van de notaris.

TWEEDE BESLUIT VERSLAGEN INBRENG NATURA

De verslagen aangekondigd in de agenda werden opgesteld en medegedeeld aan de aandeelhouders overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

- De heer Jean Bernard Pieuli-Takou, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Londerzeel, aangesteld door de raad van bestuur heeft een verslag over deze inbreng in natura opgesteld, in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag, van 10 januari 2014, bevat de hierna letterlijk opgenomen conclusies :'BESLUIT

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de kapitaalsverhoging van de naamloze vennootschap Studio Pascal Lebrun met zetel te 1850 Grimbergen, 102 Grimbergsesteenweg. Het onememingsnummer van de vennootschap is BE 0444.439.152.

De inbreng in natura bestaat uit vorderingen. Deze vorderingen zullen voortkomen uit de beslissing van de aandeelhouders van de vennootschap om een dividend toe te kennen op grond van de bepalingen van de programmawet van 28 juni 2013 (Beglisch Staatsblad 1 juli 2013) en van het artikel 537 WIB. De vorderingen zullen betrekking hebben op het netto bedrag van het dividend, hetzij een totaal van 134.820¬ . Gezien de wettelijke bepalingen dient het dividend onmiddellijk na toekenning te worden geïncorporeerd in het kapitaal. Huidig verslag is aldus opgesteld onder de opschortende voorwaarde van de voorafgaande toewijzing van het bruto dividend ten belope van 149.800¬ , overeenstemmend met een netto bedrag van 14.820¬ , en de beslissing van de vennoten om hun vordering in te brengen in het kapitaal.

Ik ondergetekende, Jean Bernard Pieuli-Takou, Bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 1840 Londerzeel, Leopold Van Hoeymissenstraat 37, verklaar in overeenstemming met artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de raad van bestuur weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden overeenkomen met het bedrag van de kapitaalverhoging, nl. 134.820¬ , De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering. De fractiewaarde van de bestaande 125 aandelen zal evenwel stijgen van 492 ¬ tot 1.570,56¬ per aandeel. De aandeelstructuur blijft ongewijzigd de heer Pascal Lebrun 124 aandelen; mevrouw Sonia Ronval 1 aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de' rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Londerzeel, 10 janauri 2014, (getekend)

Jean Bernard Pieuli-Takou, Bedrijfsrevisor."

De raad van bestuur heeft een bijzonder verslag opgesteld over het voorstel van inbreng in natura, op datum van 12 december 2013 in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken;

Een exemplaar van voormelde verslagen zal aan de akte gehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

PERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

e) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vierendertigduizend achthonderd twintig euro (¬ 134.820,00) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op honderd zesennegentigduizend driehonderd twintig euro (¬ 196.320,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura, van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de aandeelhouders hebben lastens de vennootschap afkomstig uit een rekening-courant en dit ten belope van in totaal honderd vierendertigduizend achthonderd twintig euro (E 134.820,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

pe vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen en gedurende de eerste vier (4) jaren na inbreng onderworpen wordt aan roerende voorheffing.

pe vergadering verklaart tevens volledig te zijn ingelicht omtrent de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van minstens één van de vijf (5) belastbare tijdperken voorafgaand aan de verrichting.

b) Inschrijving

Vervolgens hebben de aandeelhouders van de vennootschap verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit, en meer bepaald als volgt:

-de heer Lebrun Pascal voornoemd, doet een inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens de vennootschap afkomstig uit een rekening-courant en dit ten belope van honderd drieëndertigduizend zevenhonderd eenenveertig euro vierenveertig cent (E 133.741,44);

-mevrouw Ronval Sonia voornoemd, doet een inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij heeft lastens de vennootschap afkomstig uit een rekening-courant en dit ten belope van duizend achtenzeventig euro zesenvijftig cent (¬ 1.078,56).

o) Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd.

1]e vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vierendertigduizend achthonderd twintig euro (E 134.820,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zesennegentigduizend driehonderd twintig euro (E 196.320,00), vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

d) Wijziging van artikel 5 van de statuten.

- De vergadering beslist de inhoud van artikel 5 te wijzigen om het aan te passen aan de genomen beslissingen, waardoor het thans luidt ais volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesennegentigduizend driehonderd twintig euro (E 196.320,00), vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder

nominale waarde. historiek kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 13 juni 1991 met een kapitaal van een miljoen tweehonderd vijftigduizend frank, vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig aandelen.

Ingevolge kapitaalsverhoging van dertigduizend vijfhonderd dertien euro op 20 december 2011, door incorporatie van beschikbare reserves en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Ingevolge kapitaalsverhoging van honderd vierendertigduizend achthonderd twintig euro (¬ 134.820,00) gedaan op 26 februari 2014 werd het kapitaal gebracht op honderd zesennegentigduizend driehonderd twintig euro (E 196.320,00), zulks na het uitkeren van het tussentijds dividend op grond van artikel 537 WIB92, via inbreng in natura, zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Deze kapitaalsverhoging werd volledig volstort."

VIERDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen en aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten over te gaan,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte; notulen bijzondere algemene vergadering; bijzonder verslag bestuurden

verslag bedrijsrevisor

Opgemaakt te Wemmel op 28 februari 2014

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2013 : BL547232
22/06/2012 : BL547232
10/01/2012 : BL547232
30/06/2010 : BL547232
13/07/2009 : BL547232
02/07/2008 : BL547232
22/06/2007 : BL547232
07/07/2006 : BL547232
07/07/2005 : BL547232
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 11.07.2015 15297-0297-010
05/07/2004 : BL547232
07/07/2003 : BL547232
29/07/2000 : BL547232
01/01/1993 : BL547232
31/10/1991 : BL547232

Coordonnées
STUDIO PASCAL LEBRUN

Adresse
GRIMBERGSESTEENWEG 102 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande