SUBCOM

Société en commandite simple


Dénomination : SUBCOM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.885.820

Publication

10/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Honnekinberg, 32 -1950 Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

Op 1 januari 2014,

Zijn bijeengekomen :

1.Mijnheer Nicolas ROISIN, Honnekinberg, 32 te 1950 Kraainem, geboren te Namen op 5 october 1975, Rijksregistemummer : 75.10.05-163.71, gecommanditeerde vennoot.

2.Mijnheer Amaud ROISIN, Rue du Golet, 6 te 1367 Bommal, geboren te Namen op 5 october 1975, Rijksregistemummer : 75.10.05-161.73, commanditaris vennoot.

Die hebben verklaard de statuten als volgt te hebben vastgelegd van hun gewone commanditaire vennootschap.

Artikel 1

Hierbij wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming : SUBCOM Comm V.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd, Honnekinberg, 32 te 1950 Kraainem.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

1 . Reclame in alle vormen en in al zijn toepassingen, het organiseren van de promotie van de verkoop van' producten en diensten ( inclusief de aankoop van mediaruimte en website creatie ), en het beheer van' reclamecampagnes met gebruikmaking van aile technieken, methoden en processen van communicatie op alle soorten van bestaande en toekomstige media.

2 . Samenstelling, aanpassing ,herschrijven inhoud ( journalistiek , reclame ... ).

3 . De vennootschap kan ook fungeren als een agent van een kunstenaar, of ais agent van teams, waaronder kunstenaars en technici voor de omroep. Ze kan zich ook richten op het beheer van kunstenaars, concert organisaties, boekingen, promotie van kunstenaars, kunstenaar vertegenwoordiging en alles wat: daarvan kan worden afgeleid.

4 . Productie, ontwerp, productie, distributie, uitgeverij, het beheer en de verspreiding van elke vorm van film: en audiovisuele eventueel schriftelijke of literaire consultancy en verspreiding van audiovisuele producten,' advies en training communicatie, aankoop, verkoop, leasing, de bouw van audiovisuele apparatuur, elke activiteit direct of indirect in verband met de media activiteiten, het beheer van de rechten van bovengenoemde zaken.

5 . Communicatie , transmissie , verspreiding door alle media , alle informatie die direct of indirect verband; houden met haar activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3 0 JAIV. 201

BRUME

Griffie

j(f Q. i o

SUBCOM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in België of in het buitenland, alle commercieel, industrieel en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect, volkomen of gedeeltelijk aan haar maatschappelijk doel verbonden zijn, of die de implementatie en de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap kan, via inbreng van contanten of in natura, van fusie, van intekening, van deelname, van financiële bijdrage of anders, een deelname in andere ondernemingen nemen bestaande of op te richten vennootschappen, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan één of meer mandaten van beheerder of zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen die al dan niet een gelijksoortig voorwerp hebben,

De vennootschap kan handelen zowel voor zijn persoonlijke rekening als voor rekening van derden of in deelname.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf heden.

Artikel 5

Mijnheer Nicolas Raisin is alleen besturend (gecommanditeerde) vennoot, verantwoordelijk en zaakvoerder van de vennootschap. Hij is aansprakelijk voor de maatschappelijke schulden. Hij alleen heeft de bevoegdheid om de vennootschap te verbinden, doch mag dit alleen doen in het belang van de vennootschap.

De andere vennoot Mijnheer Arnaud Roisin is gewoon commanditaris (stille vennoot) en verbindt zich geenszins buiten het betalen van zijn deel in het kapitaal, Hij Is nooit aansprakelijk voor de maatschappelijke schulden. Hij mag zich geenszins bemoeien met het bestuur van de vennootschap maar hij mag altijd kennis nemen van de maatschappelijke boeken en dokumenten en van de stand van de kas- en bankrekeningen.

Artikel 6

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgelegd op twintig duizen ¬ , (20,000,00 euro), en wordt vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen op naam.

De commanditaire inbreng van de besturende (gecommanditeerde) vennoot bedraagt 19.800 E, en wordt vergoed met de uitgifte van 99 deelbewijzen van 200¬ ,- per stuk.

De commanditaire inbreng van de stille vennoot (commanditaris) bedraagt 200E, en wordt vergoed met de uitgifte van 1 deelbewijs van 200¬ .

Artikel 7

De verdeling van de maatschappelijke fondsen bij de ontbinding van de vennootschap geschiedt tussen de vennoten pro rata hun deelneming in het kapitaal.

De winsten worden verdeeld in dezelfde verhouding. Dit geldt ook voor de verliezen, behalve dat de stille vennoot (commanditaris) er maar aansprakelijk voor is ten belope van zijn commanditaire inbreng in het kapitaal.

Artikel 8

Het maatschappelijk jaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni.

Het eerste maatschappelijk jaar begin op 1 januari 2014 en eindigt op 30 juni 2015,

Artikel 9

De gewone algemene vergadering wordt elk jaar gehouden, op 15 december, om 10 uur op de maatschappelijke zetel,

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in december 2015.

Elke vennoot mag een algemene vergadering bijeenroepen, met minimumtermijn van acht dagen, per brief gericht aan elk van de andere vennoten.

3

De vergadering wordt voorgezeten door de besturend vennoot en, in zijn afwezigheid, door de oudste vennoot.

De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid der stemmen. Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij deelbewijzen bezit in de vennootschap.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

in geval van gelijkheid der stemmen, is de stem van de besturende vennoot, desgevallend de voorzitter, beslissend.

Indien, in een eerste vergadering, twee vennoten niet aanwezig zijn noch vertegenwoordigd, moet een nieuwe bijeenroeping gedaan worden en zal de nieuwe vergadering in alle geval beslissend zijn.

Artikel 11)

Elke vennoot mag de ontbinding van de vennootschap vragen, maar deze zal slechts met de meerderheid van twee derden der stemmen besloten worden.

Artikel 11

Het overlijden van een vennoot brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg,

De erfenaars van de overleden vennoot zullen geenszins de goede gang van de activiteiten mogen belemmeren. Zij zullen slechts het deel dat de overledene toekomt overeenkomstig de laatste balans mogen opeisen.

Artikel 12

in geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of belemmering van de zaakvoerder hebben de andere vennoten het recht om voor zijn definitieve vervanging te zorgen met eenvoudige meerderheid der stemmen.

Artikel 13

. Geen enkele vennoot mag zijn rechten in onderhavige vennootschap overdragen zonder de toestemming

van alle andere vennoten.

Artikel 14

in geval van ontbinding van de vennootschap, zullen één of meerdere vereffenaars belast worden met de vereffening door beslissing van een buitengewone algemene vergadering die ook hun machten en i vergoedingen zal vastleggen,

Artikel 15

De vennoten hebben het recht om de statuten te wijzigen met een meerderheid van twee derden der stemmen.

Artikel 16

" Voor alle betwistingen onder vennoten of met hun erfenaars, aangaande de interpretatie en de uitvoering ' ' van onderhavige statuten, zijn de rechtbanken van het arrondissement van de sociale zetel alleen bevoegd.

Volmacht

Tot slot wordt in het bijzonder volmacht verleend aan NV STRATEFI RPR : BE0472.538.864, Livomostraat 7 Bus 4 te 1060 Brussel, vertegenwoordig door de vennootschap BGCF (vertegenwoordigd door Thierry Dekens), om voor namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen tot het te bekomen van een inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen of eventuele wijzigingen achteraf en eventueel met het oog op het bekomen van de inschrijving van de vennootschap bij de BTW administratie.

Gedaan en ondertekend te Kraainem, op 01/01/2014, in x exemplaren (aantal vennoten + 1).

Nicolas Roisin, Gecommanditeerde

Amaud Roisin, Commanditaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SUBCOM

Adresse
HONNEKINBERG 32 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande