SVDL CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SVDL CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.754.115

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14228-0252-011
12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 11.07.2013 13287-0084-011
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.08.2012, NGL 29.08.2012 12457-0114-009
14/08/2012
ÿþC Mpd Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaiaizso*

BRUSSEL

Q 3 OUT Mt

Griffie

Ondememingsnr : 0831.754.115

Benaming (voluit) : SVDL Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sloesveldstraat 37 - 1560 Hoeilaart

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging-doelwijziging-zetelverplaatsing

Uit de notulen opgesteld door notaris Hélène Goret te Overijse op vierentwintig juli tweeduizend en twaalf,, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `SVDL Consulting' met zetel te 1560 Hoeilaart, Sloesveldstraat 37, volgende beslissingen heeft genomen:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 1560 Hoeilaart,' Guillaume Dekleermaekerstraat 21 en aanpassing van de eerste paragraaf van artikel twee der statuten als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1560 Hoeilaart, Guillaume' Dekleermaekerstraat 21."

2. A) Verslag opgesteld door de zaakvoerder in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met in bijlage een boekhoudkundige staat die niet meer dan drie maanden oud is.

B) Voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel tot de volgende activiteiten :

"Alle verrichtingen in binnen- en buitenland met betrekking tot onroerende, goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de herfinanciering van, onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,; prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

De handel in al zijn vormen (groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie,...) alle soorten dranken, voeding, decoratie en binnenhuisinrichting, management en advies en alle activiteiten in de horeca.

De aankoop en verkoop, huur en verhuur van computers en alle hardware en toebehoren, zoals audio en audiovisuele toestellen voor beeld en klank, alsook de verkoop van kantoorbenodigdheden en toebehoren in, de ruimste zin van het woord, zoals computers, printers, audiovisuele applicaties, fotokopies, digitale toestellen, zoals foto-apparaten,; telefoontoestellen, Gsm's, Dvd's, toestellen en apparaten voor' muziekinstallaties en gelijkaardige toestellen.

Aankoop en verkoop van software op maat, van eigen applicaties en toepassingen en andere kant en klare pakketten.

Het verstrekken van dienstverlening in de sector van informatica en, telecommunicatie, op het vlakt van engineering en management en onder de vorm van consultancy in de ruimste zin van het woord; management in'

het algemeen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

c

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Kleinhandel in computers en standaardprogramatuur.

Activiteiten van systeemintegrator.

Systeemanalyse en ontwerp, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen en netwerken.

Ontwikkeling en onderhoud van websites.

Het aanleggen en onderhouden van netwerken in kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Het leggen van kabels en diverse leidingen, het onderhoud van het netwerk.

Het installeren en onderhouden van professionele back-up systemen. Het geven van cursussen en opleidingen in cornputerbasics en aan advanced users.

Alle internettoepassingen zowel via netwerken als via GPRS en VPN.

Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen inclusief systemen voor automatische dataidentificatie.

Telecommunicatie: telefoon, mobilofoon, telegraaf, telex, fax. De transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via kabel, draadloos, door middel van relais of via een satelliet.

De ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard of speciale programmatuur.

Het verlenen van advies en bijstand bij de toepassing van informatica-programma's, data- en telecommunicatietechnieken.

Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant, invoeren van gegevens en de volledige verwerking van gegevens.

Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

De samenstelling van databanken door samenbrengen van en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen.

De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat.

Het ter beschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of een bepaalde groep gebruikers door middel van listings en dergelijke.

Aankoop, verkoop, huren en verhuren, import, export van allerhande materialen die betrekking hebben op de hiervoor opgesomde activiteiten.

Het beheer, de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat:

a. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, het vervreemden, het (ver) huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

b . Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het beheren, valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

i , Ze kan alle commerciële handelingen stellen als aankopen, verkopen, invoeren, uitvoeren, verhuren, het nemen van brevetten en dergelijke welke verband houden met hetgeen hierboven werd aangeduid, met uitzondering van deze waarvoor de vennootschap over geen geldige exploitatie- of vereiste vergunning beschikt.

j b. Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privépersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, informaticabeleid, het marketingbeleid, het productie- en ontwikkelingsbeleid, hei technisch beleid, het promotie- en verkoopbeleid, het financieel, administratief- en personeelsbeleid. Het verrichten van studiewerk ter zake en het verlenen van alle diensten. De rekrutering, vorming, plaatsing en ter beschikking stellen van (gespecialiseerd) personeel - de (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van alle advies met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge De verkoop van allerhande producten.

Werkplaats voor het herstellen en onderhouden van motorrijwielen, rijwielen en bromfietsen.

Kleinhandel in nieuwe en gebruikte fietsen en onderdelen.

Kleinhandel in nieuwe en gebruikte motorrijwielen, bromfietsen en onderdelen.

Kleinhandel in accessoires voor rijwielen, motorrijwielen, bromfietsen.

De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuur, onderhoud, herstelling, assemblage, bewaarneming, ontwerp en ontwikkeling van alle nieuwe en tweedehandse fietsen, elektrische fietsen en fietsen met hulpmotor, bromfietsen, fietsonderdelen, fietstoebehoren evenals van aanverwante sportartikelen;

Het aanbieden en organiseren van fietstrips en fietsvakanties;

De uitbating van een evenementenbureau;

De groot- en kleinhandel evenals de in- en uitvoer van alle sport, hobby en vrijetijdsartikelen en speelgoed evenals sport- en vrijetijdskledij;

De groot- en kleinhandel evenals de in- en uitvoer van alle voedingsmiddelen en voedingssupplementen, dieet- en natuurvoeding evenals lichaamsverzorgingsproducten specifiek bestemd voor sportbeoefenaars.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

Luik B - Vervnln

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten welke het doel 'geheel of ten dele vergemakkelijken."

en bijgevolg wijziging van de tekst van artikel 3 van de statuten in die zin.

3. Machten aan de zaakvoerder om de beslissingen uit te voeren en om de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte, gecoördineerde tekst der

statuten

" Voor

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

~

Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Hélène Goret

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0106-010

Coordonnées
SVDL CONSULTING

Adresse
GUILLAUME DEKLEERMAEKERSTRAAT 21 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande