SWAELENS MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SWAELENS MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.837.580

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 28.04.2014 14108-0149-012
06/11/2014
ÿþ mod 11.1



" be - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe varhgbakte /ontvangen op

111

4203 70

2 8 OKT. 2014

têr griffie van de Nederlandstalige n iegrl ë u lr4 beenmes il'1e1 Krassel

Ondernemingsnr : 0882837580

Benaming (voluit) : Swaelens Management bvba

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Josse Biesmanstraat 64

1560 Hoeilaart

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Eugène-Christophe BEYER werd op 23 september 2014 de' buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "SWAELENS MANAGEMENT", waarvan de zetel gevestigd is te 1560 Hoeilaart, Josse: Blesmansstraat 64, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0882.837.580, alwaar volgende agenda werd: behandeld:

1.- Bijzonder verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva conform artikel 181 van het. Wetboek van vennootschappen.

2.- Bijzonder verslag van de accountant conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

3.- Ontbinding van de vennootschap.

4.- Kennisname ontslag zaakvoerder.

5.- Benoeming van een vereffenaar - Vergoeding.

6.- Vaststelling van de machten van de vereffenaar.

7.- Volmacht formaliteiten.

En volgende besluiten werden genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt dei voorzitter het volgende vast:

a)op 15 september 2014 heeft de zaakvcerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap: gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, zijnde op 31 augustus 2014; dit: verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 22 september 2014 heeft de externe accountant, STEVIGNY & C° BVBA, vertegenwoordigd: door Stévigny Ph, kantoor houdend te 9930 Zomergem, Peperhoek 6, overeenkomstig artikel 181; van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"BsSLUIT ACCOUNTANTSVERKLARING

De staat van activa en passiva van Swaelens Management BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 1560 Hoeilaart te Josse Biesmansstraat 64, dewelke werd opgesteld in het kader; van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van; de vennootschap, afgesloten per 31 augustus 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van 594.802,24 E.

Ingevolge toepassing van art 181 W. Venn, waarbij wordt vastgesteld dat de onderneming ingevolge de in vereffeningstelling in staat van discontinuiteit verkeert, werden de nodige correcties uitgevoerd', ii teneinde een correcte waardering te geven aan de activa die na 31 augustus 2014via verkoop of via'. onttrekking uit de vennootschap zullen gaan en dit aan realisatiewaarde.

Het netto -actief is positief en bedraagt 312.567, 08 e.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Aan dit rapport wordt, in bijlage, de staat van activa en passiva gehecht en maakt één geheel uit met dit document.

Gedaan te goeder trouw,

Zomergem, 22 september 2014

(getekend)

STEVIGNY & C° BVBA

vertegenwoordigd door Stévigny Ph.

Extern Accountant IAB"

EERSTE en TWEEDE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 augustus 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, en keurt deze goed. DERDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Derhalve bestaat de vennootschap vanaf heden nog enkel voor haar vereffening. De vergadering wijzigt dan ook de naam van de vennootschap van "SWAELENS MANAGEMENT" naar "SWAELENS MANAGEMENT in vereffening" en past artikel 1 van de statuten in die zin aan om het te vervangen door onderstaande tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft de naam "SWAELENS MANAGEMENT in vereffening"

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting `BVBA" gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

VIERDE BESLISSING  Kennisname ontslag zaakvoerders De vergadering neemt kennis

van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslag nemend is:

de heer Swaelens Frank voornoemd.

De vergadering beslist dat op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van de vennootschap definitieve kwijting zal verleend worden aan de hierbij ontslagnemende zaakvoerder. VIJFDE BESLISSING  Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar :

de heer Swaelens Frank,voornoemd.

De vergadering beslist dat het mandaat van de vereffenaar niet bezoldigd zal zijn.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de heer Swaelens Frank, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vpor-behouden aan het L3elgisch Staatsblad

voor-'behouden mari 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZEVENDE BESLISSING  volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Dominique Vermeulen, vertegenwoordigend Stévigny & C° BVBA Accountants & Belastingconsulenten, kantoor houdend Zomergein, Peperhoek 6, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten

-beschikking ondervoorzitter van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel (getekend) E-C BEYER, notaris











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13104-0538-012
02/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 26.04.2012 12098-0121-011
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.03.2011, NGL 29.03.2011 11071-0514-011
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 25.03.2010 10075-0266-011
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.02.2009, NGL 30.03.2009 09097-0064-011
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 14.03.2008, NGL 28.03.2008 08077-0316-011

Coordonnées
SWAELENS MANAGEMENT

Adresse
JOSSE BIESMANSSTRAT 64 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande