SWIDEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SWIDEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.893.756

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 29.08.2014 14537-0022-010
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 16.07.2013 13307-0554-008
31/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M"

Neergelegd ter galf W

Rechtbank ven Kooph'endGl

te Leuven, de RR SAN, 2012 DE Ore ,JAN'

Griffie

m I I II 1111111111 OI I III11

*12027201*

V beh aa Be! Stan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.893.756

Benaming (volledig): SWIDEL

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koutemstraat 53, 3370 BOUTERSEM

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : UITBREIDING DOEL + VERPLAATSING ZETEL

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers te Tienen op twaalf december tweeduizend en elf, geregistreerd te Tienen I op drieëntwintig december daarna, reg 5 boek 731 blad 22 vak 4, twee bladen, geen verzending. Ontvangen vijfentwintig euro. Getekend de Ontvanger, L. Schollaert dat de buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SWIDEL", met zetel te 3370 Boutersem, Koutemstraat 53, met ondernemingsnummer 0833.893.756. Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende Notaris op achttien februari tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig februari nadien, onder nummer 0301297 en waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd tot op heden, éénparig besloten heeft: EERSTE BESLUIT: De algemene vergadering besluit éénparig de zetel van de vennootschap te verplaatsen. De eerste zin van artikel 2 der statuten wordt gewijzigd als volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3360 Bierbeek, Hoegaardsesteenweg 83." TWEEDE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en elf. DERDE BESLUIT: De algemene vergadering besluit éénparig het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

In artikel 3 van de statuten wordt na het punt "-beroepsoprichter van gebouwen" de volgende twee punten toegevoegd: "- praktijk voor kinesistherapie; - interieurarchitectuur, binnenhuisinrichting en aanverwante activiteiten, eventueel gepaard gaande met de uitbating van één of meerdere kantoren en/of winkels in deze branches, psychologie." Wordt tevens neergelegd: uitgifte van de akte en gecoordineerde statuten.

Bert Valkeniers, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301297*

Neergelegd

18-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): SWIDEL

0833893756

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3370 Boutersem, Koutemstraat 53

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op achttien februari tweeduizend elf dat 1. de Heer DELRONGE Frédéric Florent, geboren te Tienen op éénentwintig maart negentienhonderd negenenveertig (rijksregisternummer 49.03.21 315-08), 2. zijn echtgenote Mevrouw SWINNEN Angèle Rosa Joseph Renée, geboren te Leuven op vijfentwintig juli negentienhonderd vijftig (rijksregisternummer 50.07.25 202-50), samen wonende te 3370 Boutersem (Vertrijk), Koutemstraat 53, 3. Juffrouw DELRONGE Nathalie, geboren te Leuven op veertien juli negentienhonderd zevenenzeventig (rijksregisternummer 77.07.14 208-68), ongehuwd, wonende te 3360 Bierbeek, Hoegaardsesteenweg 83 en 4. Juffrouw DELRONGE Annelies, geboren te Leuven op achtentwintig juni negentienhonderd tweeëntachtig (rijksregisternummer 82.06.28 206-39), ongehuwd, wonende te 3370 Boutersem, Koutemstraat 53, een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "SWIDEL" en met zetel te 3370 Boutersem, Koutemstraat 53, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland:

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden; onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, onderhouden, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing en alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- zelf of door derden oprichten en/of renoveren van woningen in eigen beheer met de bedoeling te verkopen; - beroepsoprichter van gebouwen.

Zowel in België als in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of die er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

Zij mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van haar nijverheid of handel.

Er wordt ook nog gepreciseerd dat de vennootschap, ten gunste van andere al dan niet verwante vennootschappen en ten gunste van alle derden ten aanzien van dewelke zij verbintenissen zou aangaan, alle hypothecaire of andere inpandgevingen en alle garanties, van welke aard dan ook, kan toestaan.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt:

- door de Heer Frédéric Delronge ten belope van zeventig (70) aandelen;

- door Mevrouw Rosa Swinnen ten belope van zeventig (70) aandelen;

- door Juffrouw Nathalie Delronge ten belope van drieëntwintig (23) aandelen;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

- door Juffrouw Annelies Delronge ten belope van drieëntwintig (23) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het kapitaal waarop door hem werd ingeschreven volledig volstort is. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Voor alle handelingen die zesduizend euro (¬ 6.000,00) te boven gaan is een gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders vereist.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder: de Heer Frédéric Delronge en Mevrouw Angèle Swinnen, beiden voornoemd.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vijftiende van de maandjuni om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De oprichters geven bij bijzondere volmacht aan de Heer Ghislain Creten, zaakvoerder MARGIS burgerlijke vennootschap onder bvba, Generaal Guffensstraat 15, 3300 Tienen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispunt Bank Ondernemingen en het ondernemingsloket, aanvraag BTW-nummer, beheersattest, aansluiting sociale verzekeringskas, ondertekening, indiening, consultatie en verdediging van fiscale dossiers.

Voor analytisch uittreksel. Wordt tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bert VALKENIERS, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 31.08.2016 16559-0149-010

Coordonnées
SWIDEL

Adresse
HOEGAARDSESTEENWEG 83 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande