SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM, AFGEKORT : S.C.S. BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM, AFGEKORT : S.C.S. BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.184.110

Publication

07/05/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.12.2013, NGL 29.04.2014 14108-0531-043
21/05/2014
ÿþVoorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grill, van de akte

.neergelegd/ontvangen op "

L "

111111f~m~~uinu~~~uim1Ni

" 1910353

12 MEI 2014

ter griffie van drederlandstalige rechtbank van koondel Brussel

Ondernemingsnr : 0441.184.110

Benaming

(voluit) : SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM

(verkort) : C.S.C. BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vliegveld 701, busl, 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uitreksel van de notulen van de algemene vergadering van 27 november 2013.

De bijzondere algemene vergadering neemt akte van de herroeping van het mandaat van de heer Philippe Wittock en van de heer John Batten als bestuurders van de Vennootschap, met ingang vanaf 30 september 2013.

De bijzondere algemene vergadering beslist vervolgens om Mevrouw Seliz Fabricius wonende te Seestrasse 35, 8805 Richterswil., Zwitserland te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 oktober 2013.

De algemene vergadering besluit om bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Arnaud Van Oekel en/of Mevrouw Olivia de Patoul en/of de heer Philippe Hendrickx en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en om te subdelegeren, teneinde alle vereiste documenten neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en om alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van voormelde resoluties (daarin begrepen het ondertekenen van Formulier I en Il), en om alle documenten in te vullen, te vervolledigen of te ondertekenen die vereist zijn voor enige wijziging bij de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Philippe Hendrickx

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelcgdlofltvaflgen op



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(111111111I11111e11111

01 AUG. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

Griffie

rechtbank van koophandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0441.184.110

Benaming

(voluit) SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM

(verkort) : C.S.C. BELGIUM

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Vliegveld 701, busl , 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte BENOEMING BESTUUDER VERKIEZING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - WIJZIGING HANDTEKENINGSVOLMACHTEN - VERANDERING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uitreksel van de notulen van de algemene vergadering van16 april 2014:

De bijzondere algemene vergadering beslist om Pieter Van den Nieuwenhuizen BVBA, vertegenwoordigd door Pieter Van den Nieuwenhuizen, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 16 april 2014.

De algemene vergadering besluit om bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Arnaud Van Oekel en/of Mevrouw Olivia de Patoul en/of de heer Philippe Hendrickx en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en om te subdelegeren, teneinde elle vereiste documenten neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en om alle formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van voormelde resoluties (daarin begrepen het ondertekenen van Formulier I en Il), en om alle documenten in te vullen, te vervolledigen of te ondertekenen die vereist zijn voor enige wijziging bij de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Ultreicsel van de notulen van de raad van bestuur van 17 april 2014:

1. Verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de vennootschap, beslist de raad van bestuur de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf heden te verhuizen naar Bedrijvenzone Machelen-Cargo 704, bus 22, 1830 Machelen, met onmiddellijke ingang.

2 Verkiezing van Pieter Van den Nieuwenhuizen BVBA, vertegenwoordigd door de heer Pieter Van den Nieuwenhuizen als voorzitter van de raad van bestuur

Overeenkomstig artikel 11 van de statuten van de Vennootschap verkiest de raad van bestuur Pieter Van den Nieuwenhuizen BVBA, vertegenwoordigd door de heer Pieter Van den Nieuwenhuizen, unaniem als voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap met ingang vanaf heden.

3. Wijziging van handtekeningsvolmachten

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten van de Vennootschap en zonder af te doen aan de algemene vertegenwoordigingsregels hierin opgenomen beslissen de bestuurders om, afhankelijk van het type van transactie, de volgende handtekeningvolmachten toe te kennen:

" Financiâle verplichtingen en verrichtingen op de bankrekeningen van de Vennootschap dienen getekend te worden door de CFO, of in zijn/haar afwezigheid door de Financial Controller of de Business Controller, samen met de gedelegeerd bestuurder (C EO) of samen met een andere bestuurder.

Op de laatste blz. van Lt_e_13. vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

.Verplichtingen en documenten met betrekking tot aangelegenheden van informatica en telecommunicatie dienen getekend te worden door de ICT Manager, of in zijn/haar afwezigheid door de CFO, samen met de gedelegeerd bestuurder (CEO) of samen met een andere bestuurder.

" Verplichtingen en documenten met betrekking tot commerciële aangelegenheden (met betrekking tot de verkoop en de bedrijfsontwikkeling) dienen getekend te worden door de Commercial Manager, of in zijn/haar afwezigheid door de CFO, samen met de gedelegeerd bestuurder (CEO) of samen met een andere bestuurder.

.Verplichtingen en documenten die betrekking hebben op gebouwen, materiaal (behalve IT materiaal) en operationele diensten dienen getekend te worden door de Operations Director, of in zijn/haar afwezigheid door de Procurement & Project Manager of de CFO, samen met de gedelegeerd bestuurder (CEO) of samen met een andere bestuurder.

" Contracten en documenten met betrekking tot het engageren, het promoveren en het ontbinden van arbeidsovereenkomsten voor bedienden en arbeiders; de sociale documenten, de documenten en verbintenissen met betrekking tot de verzekeringen van het personeel, de overeenkomsten die de individuele en collectieve arbeidsrelaties beheersen, de betalingen met betrekking tot de vergoeding van het personeel dienen getekend te worden door de HR Director, of in zijn/haar afwezigheid door de HR Business Partner, de HR officer of de CFO, samen met een bestuurder of met een lid van het HR Shared Services Center.

" Documenten met betrekking tot verzekeringen (behalve HR) en documenten die dienen overgemaakt te worden aan de BTW- en andere fiscale administraties dienen getekend te worden door de CFO, of in zijn/haar afwezigheid door de Financial Controller of de Business Controller, samen met de gedelegeerd bestuurder (CEO) of samen met een andere bestuurder.

" Documenten met betrekking tot de douane verrichtingen dienen getekend te worden door de Operations Director, of de CFO, of de gedelegeerd bestuurder (CEO), die alleen handelt of in hun/haar afwezigheid door een bestuurder,

.Alle andere documenten daarin begrepen de documenten die uitgaan van de staat, van de overheden, de provincies evenals de vertegenwoordiging van de Vennootschap in rechte kan rechtsgeldig gebeuren door de gedelegeerd bestuurder, die alleen handelt, of in zijn/haar afwezigheid door de CFO, of door een bestuurder.

Voor alle duidelijkheid, worden door toekenning van de volmachten opgelijst hierboven, aile in het verleden toegekende volmachten expliciet opgeheven en ingetrokken.

Op heden, hebben de volgende personen de volgende functies:

CFO: M&A Services BVBA, vertengenwoordigd door Nadia Yaiche Verwilghen

Operations Director Eric Verlinden

Commercial Manager Dirk Dendauw

HR Director Filiep Spinnewyn

Purchasing & Project Manager Jan Bories

ICT Manager Dré Mundorff

HR Business Partner Heidi Ceuppens

HR Officer Christine Lebacq

HR Shared Services Center - leden: Luc Matagne; Peter Ysebaert, Nathalie Van den Broeck, Willem-Jan

Polspoel, Anita Schoonjans

Financial Controller Annemarie Vandevelde

Business Controller Ivan Coninx

4. Bijzondere volmacht

De raad van bestuur besluit om bijzondere volmacht te verlenen aan Meneer Arnaud Van Oekel en/of Meneer Philippe Hendricloc en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178, elk van hen met de macht om alleen te handelen en om te subdelegeren, teneinde aile vereiste documenten neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en om aile formaliteiten te vervullen die vereist zijn voor de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van voormelde resoluties (daarin begrepen het ondertekenen van Formulier I en II), en om alle documenten in te vullen, te vervolledigen of te ondertekenen die vereist zijn voor enige wijziging bij de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Philippe Hendrickx

Lasthebber

'oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0184-044
12/01/2015
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0441.184.110

Benaming (voluit) : SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Bedrijvenzone Machelen-Cargo 704 bus 22

1830 Machelen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  TOEVOEGING AFKORTING BENAMING 

KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING

"

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op drieëntwintig december'

tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- naast de huidige naam van de vennootschap ook de verkorte benaming S.C.S." BELGIUM" gebruikt wordt.

- het kapitaal verhoogd werd met vijf miljoen euro (¬ 5 000 000,00) om het te brengen van vier miljoen vijfhonderd en achtduizend zeshonderd zevenentachtig euro twintig cent (¬ 4 508 687,20) op negen miljoen vijfhonderd en achtduizend zeshonderd zevenentachtig euro twintig cent (¬ 9 508 687,20) door het bijmaken van tachtigduizend vierhonderd negenentachtig (80 489) aandelen zonder nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande; deelnemend in de winst vanaf drieëntwintig december tweeduizend veertien, en waarop ingetekend werd in speciën door storting van honderd procent.

- het kapitaal van de vennootschap verminderd werd met vier miljoen vijfhonderd vijftigduizend negenhonderd zesentwintig euro zeventien cent (¬ 4 550 926,17) om het te herleiden van negen miljoen vijfhonderd en achtduizend zeshonderd zevenentachtig euro twintig cent (¬ 9 508 687,20) tot vier miljoen negenhonderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd eenenzestig euro drie cent (¬ 4 957 761,03), door aanzuivering van geleden verliezen voor een zelfde bedrag, zoals deze blijken uit de jaarrekening afgesloten op eenendertig decembertweeduizend dertien..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met vier volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grj fie van de akte

' neergelegd/ontvangen ©p

3 0 r'Lc. 2014

ter griffiL van (fez,. Pleclerlanc'° ta 11ge rechtbank van kergemnc:el Brt.!ccel

t-



i





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2013
ÿþmod 11.1

Luik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

13019398*

BRUSS5L

,IAN 2013

Griffie

vc behc aar Bell Stam

Ondernemingsnr:0441.184.110

Benaming (voluit) : SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vliegveld 701 bus 1

1820 Steeriokkerzeel

' Onderwerp akte : RECHTZETTING BIJ DE AKTE VAN KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING VAN 31 OKTOBER 2012  KENNISNEMING VAN DE EFFECTIEVE WAARDE VAN DE INBRENG IN NATURA -- VERBETERING VAN DE WAARDERING VAN DE INGEBRACHTE ACTIVA EN PASSIVA  HANDHAVING VAN HET BEDRAG VAN DE KAPITAALVERHOGING  BOEKING VAN EEN UITGIFTEPREMIE  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, "geregistreerd drie bladen twee renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op vier januari tweeduizend dertien, boek 235 blad 14 vak 12, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen.";

BLIJKT dat:

de waardering van de activa- en passivabestanddelen van de bij wijze van partiële splitsing overgenomen "Cargo activiteiten" van de naamloze vennootschap SWISSPORT BELGIUM verbeterd werd, rekening houdend met hun boekhoudkundige waarde in de tussentijdse vermogensstaat per één november tweeduizend en twaalf van de naamloze vennootschap SWISSPORT BELGIUM;

- de kapitaalverhoging met een bedrag van twee miljoen negenhonderd achtendertigduizend zeshonderd zevenentachtig euro twintig cent (¬ 2.938.687,20) vergoed door de uitgifte van achtenzestigduizend

tweehonderd zeventig (68.270) nieuwe aandelen gehandhaafd blijft.

E - het verschil tussen de effectieve waarde van de bij wijze van partiële splitsing overgenomen "Cargo activiteiten" en de gerealiseerde kapitaalverhoging, te weten zeshonderd vierenvijftigduizend driehonderd vijfenzeventig euro vier cent (¬ 654.375,04), geboekt werd op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zef uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen voor kapitaalvermindering.

- als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd : de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K law, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle

verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

K law neemt in deze geen beslissingen, maar wordt gevraagd technische bijstand te verlenen om administratieve formaliteiten, zoals hoger gespecificeerd, te vervullen naar aanleiding van voormelde besluiten. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

a ~~1,1131 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL'

Griffie 7 JAN 2013

uhII

III

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0441.184.110

Benaming

(voluit) : SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vliegveld 701, bus 1, 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslaglbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering dd. 22 juni 2012

De voorzitter stelt aan de vergadering voor het ontslag van de commissaris van het kantoor DBW, vertegenwoordigd door Patrick Waltniel, met als maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Keizersplein 40A bus 4, te aanvaarden,

De vergadering aanvaardt unaniem het ontslag van de commissaris

De voorzitter stelt aan de vergadering de benoeming voor van de burgerlijke coiiperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (B001), Prins Boudewijniaan 24d, 2550 Kontich, als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 31 december 2014 vaststelt. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Serge Cosijns (IBR Nr. A01656), vennoot van KPMG Bedrijfsrevisoren, aan als vaste vertegenwoordiger.

De commissaris aanvaardt zijn mandaat en de vergadering besluit de benoeming unaniem goed te keuren.

Voor eensluidend uittreksel

Patrick Minsart

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen-brr het-Belgiseh-Staatsblact - It01/2f113 = Annt Ktin Moniteur bergti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/11/2012
ÿþ'`C mod111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\\Impollpt

BRUSGEL

Glits NOV. ~~~~~;~~

Ondernerningsnr : 0441184110

Benaming (voluit) : SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vliegveld 701 bus 1

1820 Steenokkerzeel

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING - A.V. VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op eenendertig

oktober tweeduizend en twaalf;

DAT:

- het kapitaal verhoogd werd met één miljoen honderdduizend euro (¬ 1.100.000,00) om het te brengen van vierhonderd zeventigduizend euro (¬ 470.000,00) op één miljoen vijfhonderd zeventigduizend euro (¬ 1.570.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, waarop werd ingetekend door één van de bestaande aandeelhouders, volstort in speciën ten belope van honderd procent (100 %);

- de "Cargo activiteiten" van de naamloze vennootschap "SWISSPORT BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1830 Machelen, Bedrijvenzone Machelen Cargo 704 bus 22, ondememingsnummer (RPR Brussel) 0477.051.641, partieel gesplitste vennootschap, bij wijze van partiële splitsing, in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen, overgenomen werden door de naamloze vennootschap "SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel, Vliegveld 701 bus 1, ondernemingsnummer (RPR Brussel) 0441.184.110, overnemende vennootschap;

- dat deel van het vermogen van voornoemde partieel gesplitste vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de naamloze vennootschap "SWiSSPORT CARGO SERVICES BELGIUM";

- vanaf één november tweeduizend en twaalf de verrichtingen gesteld met betrekking tot de "Cargo activiteiten" boekhoudkundig en voor fiscale (directe belastingen) doeleinden geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap;

- ingevolge de partiële splitsing het kapitaal verhoogd werd met een bedrag van twee miljoen negenhonderd achtendertigduizend zeshonderd zevenentachtig euro twintig cent (¬ 2.938.687,20) om het kapitaal van de vennootschap te brengen van één miljoen vijfhonderd zeventigduizend euro (¬ 1.570.000,00) op vier miljoen vijfhonderd en achtduizend zeshonderd zevenentachtig euro twintig cent (¬ 4.508.687,20), waarvoor de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Serge Cosijns, bedrijfsrevisor, commissaris van de vennootschap, een verslag heeft opgesteld waarvan de conclusies letterlijk luiden als volgt:

"De inbreng bestaat uit een deel van het vermogen van Swissport Belgium NV. De delen van de activa en passiva van het vermogen van Swissport Belgium NV die zullen overgaan op Swissport Cargo Services Belgium NV ingevolge de partiële splitsing van Swissport Belgium NV, zijn alle activa en passiva die verband houden met de cargoactiviteiten van Swissport Belgium NV, voor een bedrag van 5.002.648,53 EUR.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a)de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng door partijen weerhouden methode van waardering in hef kader van deze verrichting en onder de specifieke omstandigheden verantwoord is door het principe van boekhoudkundige continuïteit;

d)de ruilverhouding, zoals door de bij de splitsing betrokken partijen conventioneel overeengekomen, slechts op één manier werd bepaald, namelijk op basis van de boekhoudkundige waarde en dat, gezien de specificiteit van de partiële splitsing, de nieuw uit te geven aandelen, als vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van Swissport Belgium NV op Swissport Cargo Services Belgium NV, zullen worden

C^ ~e laatste blz. van Luik 5 vermelden Recto Alaam en hoedanighe.o var .e ,r,s-rar verterende notaris hetzij van de perso(o)nfen!

,=mage ,ccrdge^

Versa Naa,, e' ; anate,e^ r;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblaà - 26111)

mod 11.1

toegekend aan de aandeelhouders van Swissport Belgium NV in verhouding tot hun bestaande participatie in

het kapitaal van Swissport Belgium NV.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 68.270 aandelen van de vennootschap Swissport Cargo

Services Belgium NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen:

" hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Swissport Cargo Services Belgium NV;

" zullen deelnemen in de resultaten van Swissport Cargo Services Belgium NV vanaf 7 november 2012.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is".

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Klaw, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de partieel gesplitste vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waaruit dit uittreksel is getrokken, draagt de navolgende registratiemelding : "geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op zes november tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 79 vak 14, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmacht aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

(

Voor-

I behouden

aan het

>Belgisch

' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad = 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ûe 'natste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigneic har de n --,r-renteende notaris hetzij van de persoio7n{end

':e:d de rechts-. ,.. se^ ,. e;en,.-rccrd!gen

Verso Nd rh landtec?.-

27/09/2012 : BL535476
01/08/2012 : BL535476
10/02/2012 : BL535476
12/07/2011 : BL535476
18/03/2011 : BL535476
21/02/2011 : BL535476
24/01/2011 : BL535476
05/08/2010 : BL535476
18/03/2010 : BL535476
11/07/2008 : BL535476
26/06/2008 : BL535476
29/08/2007 : BL535476
02/08/2007 : BL535476
24/01/2007 : BL535476
04/09/2006 : BL535476
28/07/2006 : BL535476
22/07/2005 : BL535476
19/07/2005 : BL535476
19/07/2005 : BL535476
13/07/2015
ÿþmod 11.1

n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I

0 2 JUL1 2015

~~ r +y

i" grirF~e V~n a~r~f~~dertandsfaiïne

,F,~r,?e v~ rt. ~De~Dh ~nd~l BrÜ~seÏ

Ondernemingsnr : 0441.184110

neergelegd/ontvangen op

Benaming (voluit) : SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM

(verkort) : S.C.S. BELGIUM

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : eedrijvenzone Machelen-Cargo 704 bus 22

1830 Machelen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zesentwintig juni tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- het kapitaal verminderd werd met drie miljoen eenenvijftigduizend driehonderd negenentwintig euro achttien cent (¬ 3 051 329,18) om het te herleiden van vier miljoen negenhonderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd eenenzestig euro drie cent (¬ 4 957 761,03) tot één miljoen negenhonderd en zesduizend vierhonderd eenenderlig euro vijfentachtig cent (¬ 1 906 431,85), door aanzuivering van geleden verliezen voor een zelfde bedrag, zoals deze blijken uit de jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

- de datum van de jaarvergadering gewijzigd werd om deze voortaan te laten plaatsvinden op de vierde donderdag van de maand juni in plaats van op de eerste maandag van de maand juni, telkens om tien uur.

-de jaarvergadering over het lopende boekjaar bijgevolg gehouden zal worden op de vierde donderdag van de maand juni tweeduizend zestien om tien uur,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT--GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met vier volmachten aangehecht

- geco5rdineerde tekst van de statuten - lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2004 : BL535476
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.12.2014, NGL 11.08.2015 15417-0178-044
04/08/2003 : BL535476
23/06/2003 : BL535476
08/05/2002 : BL535476
23/08/2001 : BL535476
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 14.12.2015 15688-0589-048
29/07/1994 : BL535476
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 21.10.2016 16661-0233-050

Coordonnées
SWISSPORT CARGO SERVICES BELGIUM, AFGEKORT :…

Adresse
BEDRIJVENZONE MACHELEN-CARGO 704, BUS 22 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande