SYLVIANE BARTHOLOMEEUSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYLVIANE BARTHOLOMEEUSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.134.374

Publication

22/09/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ri 2 .SER

Griffie

Ondernemingsnr : 0888.134.374

Benaming

(voluit) : SYLVIANE BARTHOLOMEEUSEN

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Blijde Inkomstlaan nummer 44 te 1560 Hoeilaart

Onderwerp akte : VERSLAG OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR - KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER - OVERDRACHT VAN DE ACTIVA - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "SYLVIANE BARTHOLOMEEUSEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1560 Hoeilaart, Blijde Inkomstlaan nummer 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0888.134.374, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op negen juni tweeduizend en elf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op tweeëntwintig juni tweeduizend en elf, boek 18 blad 81 vak 06, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft

EERSTE BESLISSING

VERSLAG DOOR DE VEREFFENAAR

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten en overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd. De dato zes mei' tweeduizend en elf heeft de bevoegde rechtbank van koophandel het plan goedgekeurd.

Na lezing van het verslag opgesteld door de vereffenaar, neemt de vergadering de besluiten aan van dit verslag en keurt de rekeningen goed in verband met de vereffening.

TWEEDE BESLISSING

KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR

Vervolgens, verleent de vergadering zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting aan de vereffenaar : Mevrouw Sylviane BARTHOLOMEEUSEN, wonende te Hoeilaart, Blijde Inkomstlaan nummer 44, voor haar beheer als vereffenaar van de vennootschap.

DERDE BESLISSING

KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering bevestigt de kwijting die gegeven is aan de zaakvoerder bij akte verleden door Meester Gérard INDEKEU, geassocieerde Notaris te Brussel, op tweeëntwintig maart tweeduizend en elf.

1

Voor- *.tiia3o3a+

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblai

VIERDE BESLISSING

SLUITING VAN DE VEREFFENING EN TOEWIJZING VAN HET ACTIEF EN PASSIEF AAN DE ENIGE

VENNOOT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

"

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder vorm : van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SYLVIANE BARTHOLOMEEUSEN" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste zeven jaren bewaard zullen worden bij Mevrouw Sylviane BARTHOLOMEEUSEN, :`voornoemd.

" De voornoemde vennoot verklaart alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap ten hunne lasten te nemen, alsook het hierna beschreven vruchtgebruik op het onroerend goed.

De vergadering beslist het vruchtgebruik, geschat op een waarde van tweehonderd tweeëntwintig duizend negenhonderd negenennegentig euro eenentachtig cent (222.999,81 ¬ ), op het onroerend goed dat meer dan genoeg beschreven is in het voornoemde proces-verbaal, toe te wijzen aan de enige vennoot, Mevrouw Sylviane BARTHOLOMEEUSEN, hier aanwezig en die aanvaardt.

t. Voir-

 behouden aan hét Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling: Mevrouw Sylviane BARTHOLOMEEUSEN, ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 30.08.2011 11489-0269-015
21/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUXELLES

MUSSEL

APR rem,

Ondernemingsnr : 0888.134.374

Benaming

(voluit) : " SYLVIANE BARTHOLOMEEUSEN "

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Blijde Inkomstlaan nummer 44 te 1560 Hoeilaart

Onderwerp akte : VERSLAGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - VERVROEGDE ONTBINDING - ONTSLAG EN KWIJTING DER ZAAKVOERDER - BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR - MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke: vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYLVIANE BARTHOLOMEEUSEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1560 Hoeilaart, Blijde Inkomstlaan nummer 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0888.134.374, opgemaakt voor Meester. Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap; onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op tweeëntwintig maart tweeduizend en elf, geregistreerd op het; Tweede Registratiekantoor van Jette op 5 april daarna, boek 28 blad 73 vak 9, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft

EERSTE BESLISSING

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, en van het verslag door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.A. WILMET & Cie", met maatschappelijke zetel te 1390 Grez-Doiceau, Place Ernest Dubois nummer 16, vertegenwoordigd door de Heer Francis WILMET,; Bedrijfsrevisor, de dato 11 maart 2011, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden; samengevat afgesloten per 31 december 2010, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezigel. vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de Bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden als volgt :

"In het kader van de procedure van ontbinding voorzien in het artikel 181 van het Wetboek van! Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de b.v.b.a. Sylviane BARTHOLOMEEUSEN een: boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2010 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ .283.007,70 en een netto-passief van ¬ 27.707, 05.

Op grond van de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd in overeenstemming met de professionele; normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerster gerealiseerd zullen worden door" de vereffenaar.

Op 11 maart 2011

F.A. WILMET & CIE

Vertegenwoordigd door

(handtekening)

Francis WILMET

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*iiosiias

TWEEDE BESLISSING

VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar vereffening uit te rekenen

van heden.

DERDE BESLISSING

ONTSLAG DER ZAAKVOERDER

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap, met name: Mevrouw BARTHOLOMEEUSEN Sylviane, wonende te Hoeilaart, Blijde Inkomstlaan nummer 44.

Zij geeft haar kwijting voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden, onder voorbehoud van wat zou kunnen blijken uit het rapport van de vereffenaar, en haar zou kunnen ten laste gelegd worden.

VIERDE BESLISSING

BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR

De vergadering beslist tot vereffenaar te benoemen: Mevrouw BARTHOLOMEEUSEN Sylviane, voornoemd,

die dit mandaat aanvaardt.

Deze benoeming is gedaan voor een onbepaald termijn.

VIJFDE BESLISSING

MACHTIGING

De vergadering beslist de bevoegdheid van de vereffenaar als volgt vast te stellen :

Onder voorbehoud van wat bepaald wordt in de wet van twee juni tweeduizend en zes, tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, om de vereffeningsprocedure te verbeteren, heeft de vereffenaar de meest uitgebreide macht voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het wetboek van vennootschappen. Hij mag de , handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 §2 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt

" voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; Hij mag verzaken aan

" alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van de alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Buiten een speciale machtiging, alle aktes die de vennootschap in vereffening betreffen, zelfs de aktes waarin een publieke of ministeriële ambtenaar tussenkomt, worden door de vereffenaar zelf getekend.

Het mandaat van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, beschikking van de Rechtbank van

Koophandel te Brussel ter goedkeuring van de benoeming van de vereffenaar.

-Voor-behoûden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 08.10.2010, DPT 26.11.2010 10617-0539-014
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 13.10.2009 09808-0299-015
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 01.07.2008 08337-0179-013

Coordonnées
SYLVIANE BARTHOLOMEEUSEN

Adresse
BIJDE INKOMSTLAAN 44 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande