SYNERGOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYNERGOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.662.003

Publication

07/03/2014
ÿþ MOI WOid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden UIIlIlmuu~~.~mu~~u~

aan het 1405 978*

Belgisch Staatsblat

Ondernemingsnr : 0870.662M03

Benaming

(voluit) : SYNERGOS

(verkort) :

BRUSSEL

Bijlagen bij fiée Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1501 Halle (Buizingen) Nachtegaarstraat 162

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BAV - KAPITAALVERHOGING - HERWERKING STATUTEN - UITVOERINGSMACHTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Melissa Vyvey, te Halle, op 20 februari 2014, blijkt dat de' buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SYNERGOS met maatschappelijke zetel te 1501 Halle (Buizingen) Nachtegaalstraat 162,, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE' (0)870.662.003/RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft genomen:

TITEL A,

Kapitaalverhoging.

1, Beslissing.

Bij bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013 werd besloten om over te gaan tot een,

uitkering van dividend aan de aandeelhouders. Het betreft een uitkering van dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belastbare reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap, hetzij een uitkering van dividenden met het oog op de toepassing van de fiscale gunstmaatregel waarvan sprake in artikel 537 WIB 1992, Voor de uitkering van het dividend werden inzonderheid de beschikbare reserves van de vennootschap op datum van 31 december 2011, zoals deze blijken uit de jaarrekening van de vennootschap afgesloten op 31 december 2011 en gcedgekeurd door de gewone algemene verga-dering die in 2012 is samengekomen.

Uit de jaarrekening van 31 december 2011 blijkt dat de be-schikbare reserves 631.632,00 euro bedroegen,: Er werd terzake besloten om een bruto-dividend van 583.000,00 euro uit te keren aan de aandeelhouders. Een bedrag van 10% roerende voorheffing werd ingehouden en betaald na de uitkering van het dividend dienen tel ' worden betaald, waardoor een netto-dividend van 524.700,00 euro werd uitgekeerd aan de aandeelhouders, hetzij:

-262.350,00 aura aan netto-dividend aan Mijnheer VANDENBRANDE Luk;

-262.350,00 euro aan netto-dividend aan Mevrouw DE LATTE Carine.

De vennoten besloten terzake dat de voornoemde netto-dividenden die door hen werden ontvangen, terug . zouden worden ingebracht in het kapitaal van de vennootschap.

Deze bedragen werden gestort op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap bij de Bank J, Van Breda. Aan ondergetekende notaris werd terzake een bankattest afgegeven door de Bank J. Van Breda, waaruit blijkt dat de gezegde bedragen werden gestort op de rekening met nummer BE45 6455 0230 0589.

Een kopie van dit bankattest zal worden bewaard door ondergetekende notaris.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapi-taal van de vennootschap te verhogen ten belope van 524.700,00 euro, hetzij ten belope van het voormelde netto-dividend, teneinde het maatschappelijk kapitaal te brengen van 18.550,00 euro op 543.250,00 euro, zonder dat dit gepaard gaat met de uitgifte van nieuwe maatschappelijke aandelen en dus met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

De vennoten verklaren, voor zover als noodzalijk, zowel gezamenlijk als ten persoonlijke titel te verzaken aan de termijn van 15 dagen voorzien door artikel 310 van het Wetboek van Vennootschappen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving voor het uitoefenen van het voorkeurrecht.

2. Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging,

Komen hier tussen: de voornoemde vennoten, die verklaren, na te hebben erkend kennis te hebben genomen van zowel de fi-nanciële toestand en de statuten van de onderhavige vennootschap als van de voorstellen vervat in de dagorde en de be-palingen van artikel 537 WIB 1992 :

" A, in eigen naam en voor eigen rekening in speciën in te schrijven op de kapitaalverhoging en dit in

verhouding ,tot hun huidig aandelenbezit, zijnde als.volgt,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

-262.350,00 euro aan netto-dividend aan Mijnheer VANDENBRANDE Luk;

-262.350,00 euro aan netto-dividend aan Mevrouw DE LATTE Carine..

B. de kapitaalverhoging van 524.700,00 euro volledig te hebben volgestort door middel van: een voorafgaande storting op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE45 6455 0230 0589 geopend op naam van de onderhavige vennootschap bij de Bank  I, VAN BREDA waarop beide aandeelhouders samen een bedrag van 524.700,00 euro hebben gestort,

hetgeen blijkt uit het bankattest afgeleverd door de gezegde Bank aan ondergetekende notaris, waarvan een kopie bewaard wordt door ondergetekende notaris.

De vennoten werden door ondergetekende notaris gewezen op de inhoud van artikel 1401 05 van het Burgerlijk Wetboek en te weten dat voor personen gehuwd onder een gemeenschapsstelsel de lidmaatschapsrechten verbonden aan hun aandelen eigen zijn maar de kapitaalwaarde van de aandelen deel uitmaakt van het gemeenschappelijk vermogen.

3. Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris authentiek te willen vastleggen dat, ingevolge de voorafgaande beslissing -gestaafd door het voormelde bankattest- het maatschappelijk kapitaal van de onderhavige vennootschap werkelijk op 543.250,00 euro werd gebracht zonder uitgifte van nieuwe maatschappelijke aandelen.

TITEL B.

Statutenwijzigingen.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de ven-pootschap volledig te herwerken zonder evenwel de maatschap-pelijke benaming, de maatschappelijke zetel, het maatschap-pelijk doel, de Looptijd van het boekjaar of de datum en het uur van de jaarvergadering aan te passen en dit teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die zuilen worden genomen omtrent het voorstel waarvan sprake onder titel A hiervoor evenals met het Wetboek van Ven-nootschappen en de wetgeving inzake corporate governance.

"STATUTEN

Hoofdstuk 1. Rechtsvorm  Naam  Zetel  Doel  Duur

1 Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam SYNERGOS.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennoot-schap, moet de maatschappelijke benaming steeds worden voor-afgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA", de maatschappelijke zetel, het ondernemingsnummer, de term rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

2Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1501 Halle (Buizingen) Nachtegaalstraat 162.

Het bestuursorgaan mag beslissen om de zetel te verplaatsen naar een andere plaats in België met inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland, dochtervennootschappen oprichten of agentschappen, opslagplaatsen, uitbatingszetels, bedrijfszetels, administratieve zetels of bijkantoren vesti-gen.

3Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, en dit in zoverre de pagemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementerin-gen, in eigen naam en voor eigen rekening van derden:

l.a. het verlenen van advies en diensten aan derden in het algemeen, op het vlak van IT, data- en informatieverwerk ingsdiensten;

b. het verlenen van diensten in verband met informaticatoe-passingen zowel software, als hardware;

c. het verlenen van diensten in verband met telecommunicati-etoepassingen zowel software, als hardware;

d. het verlenen van advies en diensten aan derden in het al-gemeen op het vlak van competency and reward management, compensation and benefits en human ressources in het bijzon-der;

e. het coordineren en uitvoeren van projecten met betrekking tot voorgaande activiteiten in de ruimste zin van het woord;

f. het uitoefenen van management, consulting en beheersac-tiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van management-functies in diverse ondernemingen, het sluiten van consult-ingovereenkomsten, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé,_personen en instellingen, voor-namelijk doch niet uitsluitend op het vlak van human res-sources, marketing, management, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur ;

g. het organiseren van opleidingen en incentives;

h. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging, in 't kort tussenpersoon in de handel, met betrekking tot aile goederen die met deze voormelde ac-tiviteiten verband houden.

i. groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van bloemen, planten, decoratieartikelen en organisatie van opleidingen en projecten in verband met bloemschikken;

j. de aan- en verkoop, verhuur, het bestuur en het beheer van onroerende goederen;

k. de verkoop van georganiseerde buitenlandse reizen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

L de groot- en kleinhandel in meubelen en binnen- en buit-eninrichting.

IL De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbe-houden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, on-dememingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies:

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van

aandelen en vastrentende waarden door intekening, waar-borgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het ver-wezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard.

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursop-drachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

e. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten; alsmede alle ac-tiviteiten die die betrekking hebben op onroerende leasing;

f. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

g. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelin-gen;

h. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden van aval verlenen vcor die schulden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleg-gingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de ven-nootschap alle handelingen kan verrichten van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtsweeks met dit doel verwant of ver-knocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

4Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk IL Maatschappelijk kapitaal - Aandelen

5Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 543.250,00 euro.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 100. 6Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Alle aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de in-schrijving in het register van aandelen op naam. Van die in-schrijving worden certificaten overhandigd aan de vennoten.

Elke aandelenoverdracht zal slechts aan de vennootschap en aan derden tegenwerpbaar zijn door de inschrijving in het register van aandelen op naam van een verklaring van overdracht, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun lasthebbers.

7Ondeelbaarheid van aandelen

Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar en de vennootschap zal slechts één eigenaar per aandeel erkennen.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan het bestuursorgaan de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Evenwel, in geval van vruchtgebruik en blote eigendom, zal de vruchtgebruiker het stemrecht in de algemene vergadering uitoefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming worden be-reikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de geza-menlijke gerechtigden.

8Overdracht van aandelen

Behoudens de beperkingen van artikel 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, is de overdracht van aandelen aan geen enkele beperking onderworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er is geen instemming van de vennoten vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een verbonden vennootschap.

Hoofdstuk III. Bestuur - Controle

9Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die de meest uitgebreide bevoegdheden hebben om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, uitgezonderd de bevoegdheden die bij wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde tijdsduur door haar vast te stellen en kunnen worden ontslaan door de algemene vergadering..

Indien er twee (2) zaakvoerders zijn, zullen deze gezamenlijk de vennootschap besturen.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, zullen deze een collegiaal orgaan (college van zaakvoerders) vormen. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwe-zigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waarge-nomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een secre-taris benoemen.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, be-noemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers ais vaste vertegen-woordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechts-persoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij 1 zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Deze regels gelden eveneens in hoofde van de onderhavige vennootschap indien deze zou worden aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere ven-nootschap.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende zaakvoerders, die niet herbe-noemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

10Bijeenkomsten - Beraadslaging - Besluitvorming

Indien er een college van zaakvoerders is, kan dit bijeenge-roepen worden op verzoek van één of meer zaakvoerders. Deze bijeenroeping geschiedt minstens drie (3) kalenderdagen vóór de datum voorzien voor de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid. In geval van hoogdringendheid worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping.

De oproeping geschiedt geldig per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wet-boek.

Het bestuursorgaan kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle zaakvoerders op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen. Elke zaakvoerder die een vergadering van het college van zaakvoerders bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit vóór of na de vergadering waarop hij / zij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders worden ge-houden in België of uitzonderlijk in het buitenland op de plaats aangeduid in de oproeping,

Indien de deelnamemodaliteiten in de oproeping aangeduid zijn, kunnen de vergaderingen gehouden worden door middel van telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie.

De zaakvoerders kunnen eveneens beslissen door middel van schriftelijke besluitvorming waarbij beslissingen worden ge-nomen door middel van eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn I haar handtekening draagt (met inbegrip van een elek-tronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem 1 haar op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen.

Een zaakvoerder mag één of meer van zijn I haar collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn 1 haar eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij 1 zij volmachten heeft ontvangen.

Indien er een college van zaakvoerders bestaat, kan dit col-lege slechts geldig beraadslagen en beslissen

indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met dien verstande dat minstens twee (2) zaakvoerders aanwezig moeten zijn. indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering

worden samengeroepen die, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, met dien verstande dat minstens twee (2) zaakvoerders aanwezig moeten zijn.

Elk besluit van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van de stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding of blanco stem van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de verga-dering voorzit beslissend.

11 Notulen

De besluiten van het bestuursorgaan worden vastgelegd in no-tulen die ondertekend worden door de aanwezige zaakvoerders. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door één (1) zaakvoerder.

12Delegatie van specifieke bevoegdheden

Het college van zaakvoerders mag één of meer bijzondere ver-tegenwoordigers aanduiden voor bijzondere

en duidelijk om-lijnde taken.

13Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig verte-genwoordigd door twee (2) zaakvoerders,

die gezamenlijk op-treden. De enige zaakvoerder mag afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap te-vens geldig vertegenwoordigd door

bijzondere lasthebbers be-noemd door het bestuursorgaan,

14Bezoldiging - Kosten - Uitgaven

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering,

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten die de zaakvoerders kunnen doen gelden ais gedaan

in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden

gebracht.

15 Controle

In de mate waarin dit wordt vereist door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennoot-schappen en deze statuten, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie (3) jaar. Bij de benoeming van de commissarissen stelt de algemene vergadering hun bezoldiging vast voor de volledige duur van hun mandaat, Deze bezoldiging kan enkel met de instemming van de algemene vergadering en de commissaris worden gewijzigd. Op straffe van schadevergoeding kan een commissaris tijdens zijn / haar mandaat alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Hoofdstuk IV, Algemene vergadering

16Saorten - Datum - Plaats

leder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur, Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke be-sluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten minstens twintig (20) kalenderdagen vôôr deze datum worden verstuurd,

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die één / vijfde (20 %) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen,

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproe-ping.

1 il3ijeenroeping

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, minstens vijftien (15) kalenderdagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief, die de agenda, en de nodige documenten, voor zover toepasselijk, bevat, wordt gestuurd per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel en uitdrukkelijk schriftelijk akkoord gaan om de brief en de andere noodzakelijke documenten te ontvangen door middel van een andere wijze van mededeling.

De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden door het be-stuursorgaan, de commissarissen of in voorkomend geval de vereffenaars.

De personen die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen tevens, vôôr of na de algemene vergadering die zij niet bijwoonden, er schriftelijk aan ver-zaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onre-gelmatigheid in de oproeping.

De personen die gerechtigd zijn om de noodzakelijke documenten te ontvangen, kunnen, vôôr of na de algemene vergadering, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van enig stuk of afschrift ervan.

18 Toelating

Indien de oproeping dit vereist, moet een vennoot, om te worden toegelaten, minstens drie (3) werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering zijn I haar voornemen om aan deze vergadering deel te nemen per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek ter kennis brengen van het bestuursorgaan of in voorkomend geval de vereffenaars.

19Vertegenwoordiging op algemene vergaderingen

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening van de vennoot dragen (met in-begrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en on-dertekende volmacht minstens drie (3) werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformali-teiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

20Stemmen per brief

e a Indien de oproeping dit voorziet, mag een vennoot per brief stemmen door middel van een formulier waarvan de vermeldingen in de oproeping zijn bepaald en dat ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd (indien de oproeping dit vereist), (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering warden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgertijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet het gedagtekend en on-dertekend formulier minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of op een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. 21Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, moet een vennoot of zijn I haar lasthebber de aanwezigheidslijst on-dertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de ven-noot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (11i) indien toepasselijk, de identiteit van de lasthebber en (iv) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming.

Eenzelfde verplichting geldt voor de personen die krachtens artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen tot een al-gemene vergadering dienen te worden opgeroepen.

22Samenstelling van het bureau

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voor-zitter van het bestuursorgaan of, bij gebreke hieraan of in geval van zijn / haar afwezigheid, door een andere zaakvoerder of een lid van de algemene vergadering die daartoe door deze vergadering werd aangeduid.

De voorzitter van de algemene vergadering duidt een secretaris aan.

De vergadering kan een of meer stemopnemers aanstellen op voorstel van de voorzitter.

23Beraadslaging - Besluitvorming

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen en de volmachten dit toelaten.

Het bestuursorgaan geeft antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten warden gesteld met betrekking tot hun verslag.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, kunnen de beslissingen geldig worden genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meer-derheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem,

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe wordt een document houdende de voorgestelde besluiten, met een afschrift van de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gezonden naar alle vennoten. Aile vennoten worden verzocht om het gedagtekend en ondertekend document binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document hetzij op meerdere exemplaren van dit document, De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum bepaald in het document. Indien de goedkeuring van alle vennoten niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn.

24 Notulen

De besluiten van de algemene vergadering worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de

voorzitter, de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. De volmachten worden gehecht aan

de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven. Deze notulen worden ingelast in een speciaal

register.

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door één (1) zaakvoerder,

Hoofdstuk V, Jaarrekening - Winstverdeling - Dividenden

25 Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Váor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

«Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris en de jaarrekening op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

3 Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennoot-schappen, Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap be-antwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° = van het Wetboek van vennootschappen.

26Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van min-stens één twintigste (5 %) van de nettowinst in voor de ver-ming van de wettelijke reserve, Deze inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één / tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene ver-gadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

27 Dividenden

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door het bestuursorgaan.

Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf (5) jaar en komen dan aan de vennootschap toe.

Elke uitkering van dividend die gebeurde in strijd met de wet dient door de vennoot die deze uitkering heeft < ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in zijn 1 haar gunst in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Hoofdstuk VI. Ontbinding - Vereffening

28Ontbinding - Vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) zal/zullen slechts in functie treden na de bevestiging van zijn/hun benoeming door de algemene vergade-ring, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Ven-nootschappen.

Zij beschikken over alle machten voorzien door de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bij-zondere toelating van de algemene vergadering. De algemene vergadering mag evenwel op elk moment deze machten beperken door een beslissing genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

Alle activa van de vennootschap moeten worden verkocht tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Indien niet alle aandelen werden volstort op dezelfde manier, moeten de vereffenaars het evenwicht' herstellen vooraleer tot enige verdeling over te gaan, hetzij door bijkomende volstortingen te vragen, hetzij door vooraf betalingen te doen.

Hoofdstuk VII. Algemene bepalingen

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak, woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan.

De vennoten zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

' Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van deze statuten niet als

werkdagen beschouwd.

Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen. Bijgevolg, warden de bepalingen van dit Wetboek waarvan niet op wettige wijze wordt

afgeweken geacht opgenomen te zijn in de onderhavige statuten en worden de clausules die strijdig zijn met de

dwingende bepalingen van de wet voor niet geschreven geacht."

TITEL C.

Uitvoeringsmachten.

Voor eensluidend verklaard analytisch uittreksel,

notaris Melissa Vyvey (getekend)

Worden tegelijkertijd neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene

vergadering.

Op de iaatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13541-0359-009
10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 05.10.2012 12605-0137-011
22/02/2012
ÿþ Mut P1YF 11 1

Luik.- B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het Belgisch

StaatsbEar

1111.1111j11A1321i

BRUSSEL

0 9 FEB

20#12

Griff

Ondernemingsnr : 0870.662.003 Benaming (voluit) : Svnergos (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nachtegaalstraat 162 (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28/1012011

o vergadering neemt akte van het ontslag als zaakvoerder van mevrouw De Latte Carine, Nachtegaalstraat 162, 1501 Buizingen, met ingang van 01/1112011,

:Vandenbrande Luk

;Zaakvoerder

1501 Halle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(omtcn}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.09.2011 11564-0078-012
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 31.08.2010 10506-0008-011
14/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 11.08.2009 09564-0073-012
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 14.08.2008 08569-0112-013
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.08.2006 06696-1831-012
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 30.09.2015 15638-0355-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16571-0561-009

Coordonnées
SYNERGOS

Adresse
NACHTEGAALSTRAAT 162 1501 BUIZINGEN

Code postal : 1501
Localité : Buizingen
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande