SYNERGY@WORK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYNERGY@WORK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.915.317

Publication

10/01/2013
ÿþVo(' behoi

aan Belg Staat;

Mod Woed 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank vani pophandel te Leuven de 2.8 DEC, 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

liijlagenTiij Tiet Bè1gisê1 Staatsblad iij1aiT2Ô13 - Annexes du Moniteur belge

.?ih~~~

+ _

IiNuiiu~wu~iNAu~~~

13 06461+

r ~

Ondernemingsnr : 0878915317

Benaming

(voluit) : SYNERGY@WORK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopold I straat 48, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - KAPITAALVERMINDERING - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Er blijkt uit proces-verbaal verleden voor notaris Jean Michel BOSMANS, te Heverlee, op 20 december 2012, nog te registreren, is samengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SYNERGY@WORK", met zetel te 3000 Leuven, Leopold I straat 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0878.915.317 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer 0878.915.317 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT: beraadslaging over de verslagen inzake de omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1.De raad van bestuurder heeft op 15 december 2012 het verslag opgemaakt voorzien in artikel 778 Wetboek van Vennootschappen; aan dit verslag is een balans gehecht afgesloten op 30 september 2012;

2.BVBA Ravert, Stevens & 00, vertegenwoordigd door mevrouw Kristien Stevens, kantoorhoudende te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, aangewezen door de algemene vergadering, heeft het verslag opgemaakt de dato 14 december 2012 voorzien in artikel 777 Wetboek van Vennootschappen,

Dit verslag besluit ais volgt:

"IX. Conclusies

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012, die de Raad van Bestuur heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Tot besluit van onze werkzaamheden onder de vorm van een beperkt nazicht met verwijzing naar artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, dat:

1. de gelijkwaardigheid van de rechten van de aandeelhouders van de op te zetten naamloze vennootschap "SYNERGY@WORI<n, behouden blijft ter gelegenheid van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

2, er geen overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

3. het netto-actief van de NV "SYNERGY@WORK" per 30 september 2012, zoals weergegeven in huidig verslag, hoger is dan het maatschappelijk kapitaal.

Dit verslag werd op verzoek van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de naamloze vennootschap "SYNERGY@WORK" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 14 december 2012

BVBA "Ravert, Stevens & C""

vertegenwoordigd door Kristien Stevens Bedrijfsrevisor"

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen.

Deze beide verslagen en de staat van actief en passief per 30 september 2012 zullen tesamen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel. TWEEDE BESLUIT: omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering neemt akte van de materiële verwezenlijking van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naara. De vergadering stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van 7 december 2011 het nodige heeft gedaan om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van de Vennootschappen: een register van aandelen op naam werd aangelegd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 463 van voormeld Wetboek, het aandelenbezit van elke aandeelhouder werd ingeschreven op zijn naam in het aandelenregister op naam, tegen inlevering en vernietiging van de bestaande aandelen aan toonder, Van die inschrijvingen werden certificaten afgegeven aan alle aandeelhouders, overeenkomstig artikel 465 van voormeld Wetboek.

De vergadering stelt vast dat het proces-verbaal van voormelde bijzondere algemene vergadering werd geregistreerd op het registratiekantoor te Zaventem op 30 december 2011, boek 6/17, blad 9 vak 25.

Bijgevolg besluit de vergadering om in de statuten vast te stellen dat alle aandelen van de vennootschap op naam zijn en alle verwijzingen naar aandelen aan toonder te schrappen.

DERDE BESLUIT: omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van de rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de bedrijvigheid en het doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven ongewijzigd (mits aanpassing voor wat betreft de hierna vermelde kapitaalvermindering), evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2012, en waarvan een exemplaar werd gehecht aan het verslag van de raad van bestuur.

Alle bewerkingen gedaan sedert deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht vervuld te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Synergy@Work" behoudt haar inschrijvingsnummer in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap "Synergy@Work" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder dat tot andere formaliteiten dient te worden overgegaan.

VIERDE BESLUIT: ontslag bestuurders

De vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende personen als bestuurders van de naamloze vennootschap en verleent hen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat:

- De Heer BELLINKX Patrick,

- Mevrouw BORMANS Annik.

VIJFE BESLUIT: verdeling van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elke aandeelhouder ontvangt één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Synergy@Work" tegen één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

De vennoten verklaren aldus, elk vcor zich, in te stemmen met de volgende toebedeling van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Synergy@Work",

1.De Heer BELLINKX Patrick, Eigenaar van honderdzesennegentig (196) aandelen:

2,Mevrouw BORMANS Annik, Eigenaar van twee (2) aandelen:

3, De Heer BELLINKX Michiel, Eigenaar van twee (2) aandelen.

SAMEN: tweehonderd (200) aandelen: 200

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid definitief doorgevoerd werd.

ZESDE BESLUIT: Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van drieënveertigduizend negenhonderdvijftig euro (¬ 43.950,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) zijnde het wettelijk minimum kapitaal van de BVBA. De fractiewaarde per aandeel van ¬ 312,5 (62.500/200) verandert hierdoor in ¬ 92,75 (18.550/200) per aandeel, zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering fiscaal vooreerst zal aangerekend worden op het werkelijK gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan elke vennoot voor een gelijk deel.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalers tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

ZEVENDE BESLUIT: aanpassing statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalvermindering die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

r ~ , R "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00), en wordt vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen:"

~ t ACHTSTE BESLUIT: aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt, BIJ UITTREKSEL

1. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "Synergy@Work".

2.De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Koning Leopold I straat 48,

3.De vennootschap heeft tot doel:

- Als commerciële tussenpersoon op te treden bij de levering van goederen en/of diensten en dit zowel in België als in het buitenland, De gegeven opdrachten kunnen betrekking hebben op één enkele verrichting, maar kunnen ook op een reeks transacties slaan. Zij kunnen een tijdelijk of bestendig karakter hebben en worden uitgevoerd voor één enkele of voor verschillende opdrachtgevers.

Voor haar rekening en/ of voor rekening van derden in België of het buitenland, alleen of in samenwerking om het even welke handelingen te verstrekken die betrekking hebben op agentuur of makelarij van verzekeringen, kredieten, beleggingen; het beheren overnemen en overdragen van portefeuilles, studies raadgevingen en tussenkomsten in verzekeringszaken en bankzaken, de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten, ofwel het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

De exploitatie van een bankfiliaal in de hoedanigheid van afgevaardigd agent.

Consulting in activiteiten inzake marketing en publiciteit.

Het organiseren van opleidingen en seminaries. Het bedenken, uitwerken en materialiseren van publicaties, mediaproducten, drukwerken, enzovoort.

AI deze voorgaande opsommingen zijn verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag:

- alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard, die kunne bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

- rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of een fusie aangaan met alle ondernemingen of vennootschappen, die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of die deze in de hand werken.

4.Het maatschappelijk kapitaal, volledig onderschreven en volgestort, bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00), en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het neerleggen van een uittreksel uit deze akte op de bevoegde griffie;

6.Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

lis er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennoctschap in alle akten en in rechte.

2.Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3.De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

4.De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

7. 1.De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand mei om 17.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

8.Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Op het einde van ieder maatschappelijk jaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening die uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting bestaat en een geheel vormt.

9. Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen,

10.Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Voor-$ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening,

NEGENDE BESLUIT: Benoemingen

De vergadering besluit te benoemen tot zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dit voor onbepaalde duur:

1.De Heer BELLINKX Patrick, voornoemd;

2.Mevrouw BORMANS Annik, voornoemd;

die hun opdracht aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet, Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

TIENDE BESLUIT:Machtiging aan het bestuursorgaan om de te nemen besluiten uit te voeren

De vergadering verleent elke machtiging aan het bestuursorgaan om alle voormelde besluiten uit te voeren. ELFDE BESLUIT: Volmacht voor wijziging bij de administratie(s)

De vergadering verleent elke machtiging aan Accountantskantoor Fidulex BVBA te 3200 Aarschot, Herseltsesteenweg 95 alsook, in voorkomend geval, aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te.

TWAALFDE BESLUIT: Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris Jean Michel Bosmans,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Michel BOSMANS

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, staat actief-passief, verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor, 2 onderhandse volmachten, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2012
ÿþ kbd 2.1



t,ue :B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, .~ _z;" ~ . _ .

" ] " , +Y i -" e,(1 5"S~ .f~~~.l

24 On r. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

*12180688"

ni

Ondernemingsnr : 0878.915.317

Benaming

(voluit) : Synergy ci71 work

Rechtsvorm : NV

Zetel : Koning Leopold I straat 48 - 3000 Leuven

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder & gedelegeerd-bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd 22 oktober 2012:

Met eenparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

Er wordt kwijting verleend aan de heer Bellinkx Patrick en mevrouw Boymans Annik voor hun uitgeoefend mandaat als bestuurder van de afgelopen zes jaar.

De Heer Bellinkx Patrick word herbenoemd als bestuurder en als gedelegeerd-bestuurder voor een periode van zes jaar, een einde nemend op 26 januari 2018.

Mevrouw Bormans Annik wordt herbenoemd als bestuurder voor een periode van zes jaar, een einde nemend op 26 januari 2018.

Betlinkx Patrick

Gedelegeerd-bestuurder

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.10.2012, NGL 23.10.2012 12614-0486-015
08/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.10.2011, NGL 31.10.2011 11597-0224-015
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.09.2010, NGL 29.09.2010 10561-0513-016
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 19.08.2009 09595-0051-016
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 03.07.2008 08361-0023-015
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.05.2007, NGL 18.07.2007 07425-0214-015
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.09.2015, NGL 28.09.2015 15608-0557-015

Coordonnées
SYNERGY@WORK

Adresse
KONING LEOPOLD I STRAAT 48 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande