T-CORE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T-CORE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.219.858

Publication

31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.02.2011, NGL 23.03.2011 11067-0401-014
16/03/2011
ÿþ Mod 2.0

± In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*110909]]"

-.1e),

04 MAR. 2O

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0881219858

Benaming

(voluit) : T-Core

Rechtsvoren : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1770 Liedekerke, Salvialaan 6

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "DELOITTE ACCOUNTANCY" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig februari tweeduizend en elf, door Meester Eric Spruyt, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen°, burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T-Core", waarvan de zetel gevestigd is te 1770 Liedekerke, Salvialaan 6, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op dertien januari tweeduizend en elf door de bestuursorganen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Accountancy", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, "de overnemende vennootschap", en van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T-Core", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1770 Liedekerke, Salvialaan 6, "de overgenomen vennootschap", en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op veertien januari tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgische Staatsblad van zesentwintig januari daarna, onder nummer: 20110126-0013347.

2/ Goedkeuring van de verriohting waarbij de overnemende vennootschap "Deloitte Accountancy" de; overgenomen vennootschap 'T-Core" bij wijze van fusie door overneming overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de vennoot van één (1) aandeel "T-Core" (die niet aangehouden worden door de overnemende vennootschap) zullen twee (2) volgestorte nieuw uit te geven aandeel op naam van de burgerlijke vennootschap' onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Accountancy" worden uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast : de vennoot van "T-Core" zal voor zijn één aandeel afgerond twee (2) nieuw aandelen "Deloitte Accountancy" toegekend krijgen.

In toepassing van artikel 703 paragraaf 2, 1 "' van het Wetboek van vennootschappen zullen er geen; aandelen van de ovememende vennootschap worden uitgereikt in ruil voor de aandelen die worden aangehouden door de overnemende vennootschap in de overgenomen venootschap.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de overnemende vennootschap; zal een aanvang nemen vanaf de juridische uitwerking van de fusie zijnde 1 maart 2011 zelfs indien een; eventuele uitkering betrekking heeft op eerder gerealiseerde winsten.

De nieuw uitgegeven aandelen zullen van dezelfde aard zijn en zullen dezelfde rechten verlenen als de: bestaande aandelen van de overnemende vennootschap van dezelfde categorie.

Boekhoudkundige en fiscale datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend en elf boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. JURIDISCHE UITWERKING

Deze fusie zal juridisch uitwerking hebben op 1 maart 2011 om 00.000 uur.

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Marie-Noëlle Havelange, mevrouw Darie Robbrecht,, mevrouw Eline Michels, de heer Filip Van Acoleyen, de heer Pierre Lüttgens, die te dien einde allen: woonstkeuze doen op het adres van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laga", gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan, 8a, afzonderlijk

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J

handelend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in het

rechtspersonenregister te schrappen en om aangifte van stopzetting van haar werkzaamheden te doen bij de

B.T.W.-administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een aanwezigheidslijst). Uitgereikt v66r registratie In toepassing van artikel 173, le bis van het Wetboek registratierechten.

Eric Spruyt

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden dan,het" Belgisch Staatsblad

28/02/2011
ÿþ~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh III ~IV91nll~~ll IhIlmYll

aa " iiosssas"

Bel Sta

Ondernemingsnr . 0881.219.858

Benaming

(voluit) : T-Core

Rechtsvaren : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Salvialaan 6, 1770 Liedekerke

Onderwerp akte : Bestuurders: benoemingen, ontslagen

Uittreksel uit het proces-verbaal van de vergadering der vennoten gehouden op 6 december 2010: 1. Benoeming van bestuurders

De vergadering heeft besloten om de heer Dirk CLARYSSE, wonende te 8940 Wervik, Ten Brielensesteenweg 109, de heer Sven ASSELBERGH, wonende te 1700 Dilbeek, J. De Windestraat 76A, de heer Gino VAN HOORNYCK, wonende te 9111 Sint-Niklaas, Nauwstraat 82, de heer Johan VLAMINCKX, wonende te 2600 Berchem, Terlinckstraat 89, de BVBA DBD - Management, met maatschappelijke zetel: gevestigd te Kasteellaan 26, 1910 Kampenhout, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Kristine DOOREMAN, de BVBA CDAD, met maatschappelijke zetel gevestigd te Salvialaan 6, 1770 Liedekerke, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Chris DENEYS, en de CVBA Active Financial Management, met maatschappelijke zetel gevestigd te Sint Jobsesteenweg 85, 2930 Brasschaat,: vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Marie-Rose DE BACKER, als bestuurders van. de vennootschap vanaf 5 november 2010 te benoemen.

2. Ontslag van bestuurders

De vergadering neemt akte van het ontslag van mevrouw Kristine DOOREMAN en van de heer Chris DENEYS als bestuurders van de vennootschap vanaf heden.

Voor eensluidend uittreksel,

Sven ASSELBERGH

Bestuurder

.

Op de laatste bíz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

BRt1SSEM

~6~8~1

~riffie

28/02/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ill

o3a3"

beha

aai

Bel Staa

W

" ~J\~J~~

I6PU In

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.219.858

Benaming

(voluit) : T-Core

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Salvialaan 6, 1770 Liedekerke

Onderwerp akte : Gedelegeerd bestuurder: benoeming

Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op 6 december 2010:

De raad van bestuur heeft besloten om de heer Sven ASSELBERGH, wonende te 1700 Dilbeek, J. De Windestraat 76A, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap te benoemen vanaf 5 november 2010.

Voor eensluidend uittreksel,

Sven ASSELBERGH

Bestuurder

26/01/2011
ÿþ Motl2.V

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- T4 JAN. 2011

behouden Emme

aan het

Belgisch _

Staatsblad

111111

'11013347*

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.219.858

Benaming

(voluit) : T-Core

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Salvialaan 6, 1770 Liedekerke

Onderwerp akte : Neerlegging van een fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid T-Core door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een. cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Accountancy overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen

Opde laatste blz, van Luik B vermelden : Recto hoedanigheid

:Naam en hoe van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

29/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.03.2010, NGL 28.04.2010 10099-0240-012
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.04.2009, NGL 25.05.2009 09155-0108-012
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.06.2008 08303-0284-012
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 10.07.2007 07370-0101-006

Coordonnées
T-CORE

Adresse
SALVIALAAN 6 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande