T.P.H. D'HERDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T.P.H. D'HERDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.292.152

Publication

25/04/2014
ÿþMod Word 11.1



A In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" /-

Griffie

11111M111111111118

Ondememingsnr 0478292152

Benaming

(voluit) TANDARTSENPRAKTIJK H. D'HERDE

(verkort):

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap Onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1560 Hoellaart, Gemeenteplein 34

(volledig adres)

Onderwerp akte: NAAMSWIJZIGING - DOELSWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap Onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TANDARTSENPRAKTIJK H. D'HERDE", opgemaakt door het ambt van Meester Tom VERHAEGEN, geassocieerd notaris, te Overijse, op twintig maart tweeduizend veertien, geregistreerd te kantoor Overijse, de éénentwintig maart tweeduizend veertien. Vier bladen, geen verzendingen. Boek 134, bled 14, vak 12. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger, a/1 (getekend) G. PAESMANS, Adviseur ail blijkt dat:

1)De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om de huidige naam van de vennootschap "Tandartsenpraktijk H. D'Herde" te wijziging in 'T.P.H.D'Herde".

2)Na kennisname van het verslag van het bestuursorgaan van 3 januarl 2014, alsook de staat van actief en passief afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien de vergadering besloten heeft het maatschappelijk doel uit te breiden, zodat dit vanaf heden

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van het beroep van tandarts.

Om dit doel te verwezenlijken is het haar toegestaan volgende handelingen in de meest ruime zin te stellen: A.Alle klinische, functionele en technische onderzoeken in de tandheelkunde.

B.ledere medische, klinische, technische of heelkundige behandeling van aandoeningen in de tandheelkunde.

C.Flet op algemene wijze bijeenbrengen van aile middelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het uitoefenen van de tandheelkunde of die van aard zijn de uitvoering ervan geheel of gedeeltelijk te begunstigen.

Tevens het behcuden en aanscherpen van wetenschappelijke kennis door zelfstandig wetenschappelijk werk en door het volgen van voordrachten, congressen en wetenschappelijke seminaries en dergelijke, naast het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs en door publicatie. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke, roerende, onroerende of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden.

2. De vennootschap mag aile verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren en verhuren, verkavelen, renoveren, en dergelijke meer, met het oog op het beheer en de opbrengst. Zij mag roerende en onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden. Kortom zij mag aile verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende en onroerende goederen, alsook roerende en onroerende zakelijke rechten, zonder dat voormelde verrichtingen een activiteit als vastgoed makelaar mogen uitmaken".

3) De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om het artikel drie van de statuten te wijzigen ais volgt:

"De venncotschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van het beroep van tandarts.

Om dit doel te verwezenlijken is het haar toegestaan volgende handelingen in de meest ruime zin te stellen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

A.Alle klinische, functionele en technische onderzoeken in de tandheelkunde.

B.ledere medische, klinische, technische of heelkundige behandeling van aandoeningen in de tand heelkunde.

C.Het op algemene wijze bijeenbrengen van aile middelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het uitoefenen van de tend heelkunde of die van aard zijn de uitvoering ervan geheel of gedeeltelijk te begunstigen.

Tevens het behouden en aanscherpen van wetenschappelijke kennis door zelfstandig wetenschappelijk werk en door het volgen van voordrachten, congressen en wetenschappelijke seminaries en dergelijke, naast het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs en door publicatie. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken,

In algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke, roerende, onroerende of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden.

2. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onrcerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren en verhuren, verkavelen, renoveren, en dergelijke meer, met het oog op het beheer en de opbrengst. Zij mag roerende en onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden. Kortom zij mag aile verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende en onroerende goederen, alsook roerende en onroerende zakelijke rechten, zonder dat voormelde verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar mogen uitmaken".

4)0e buitengewone algemene vergadering besloten heeft om het artikel zevenentwintig van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld.

De commissaris, of bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe wijze en juiste wijze is weergegeven.

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering de vereffenaars en de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk In strijd zijn met de rechten van derden.

Na de aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen aile geheel afbetaalde aandelen. Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volgestorte aandelen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

V66r de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartce de vennootschap, waarbij hij optreedt, krachtens artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, gehouden is. In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris, de bedrijfsrevisor of de externe accountant heeft opgemaakt".

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) geassocieerd notaris Tom VERHAEGEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2013 : BLT005732
04/07/2012 : BLT005732
18/08/2011 : BLT005732
24/06/2010 : BLT005732
14/08/2009 : BLT005732
01/07/2008 : BLT005732
06/08/2007 : BLT005732
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 17.06.2015 15183-0580-017
03/07/2006 : BLT005732
23/06/2005 : BLT005732
02/07/2004 : BLT005732
21/04/2004 : BLT005732
11/07/2003 : BLT005732
21/03/2003 : BLT005732
17/09/2002 : BLA122291
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 30.08.2016 16509-0279-017

Coordonnées
T.P.H. D'HERDE

Adresse
GEMEENTEPLEIN 34 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande