TABASERV

Divers


Dénomination : TABASERV
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 409.554.982

Publication

23/09/2013
ÿþ4° "

MDD22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

r

Voar-

behoude

aan het

Belgisct

Staatsbla









*13144 0*



Ondemerningsnr : 0409.554.982 Benaming

(voluit) : TABASERV

BRUSSEL

12 SEP 2013

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Louizalaan 251/5 te 1050 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Beslissing op van de Algemene Vergadering van 6 juni 2013: De maatschappelijke zetel van de vzw Tabaserv wordt vanaf 1 juli 2013 overgebracht naar volgend adres: Brabançonnestraat 93 te 3000 Leuven.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/10/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IIII*111.11.11511.111,11191

BRuSse

26 -Og- 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0409.554.982

Benaming

(voluit) : TABASERV

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Louizalaan 251 bus 5 - 1050 Brussel

: Onderwerp akte : Nieuwe statuten

Uittreksel uit de statuten:

De algemene vergadering van 24 juni 2011, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige; aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

"

ARTIKEL 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: TABASERV.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Louizalaan 251 bus 5, 1050 Brussel en ressorteert onder het: gerechtelijk arrondissement Brussel.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht, neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De federatie die een dienstencentrum uitmaakt heeft tot doel:

a)het onderzoeken, aanmoedigen en verwezenlijken van wat nuttig kan zijn voor de tabaksindustrie in het.

algemeen en voor de leden in het bijzonder op sociaal, economisch, technisch, juridisch en fiscaal vlak;

b)het leveren en uitbouwen van diensten aan de leden;

c)de belangen gemeenschappelijk aan alle leden behartigen.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

ARTIKEL 5

De vereniging telt enkel effectieve leden.

rep de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Hun gegevens worden vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op drie.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere rechtspersoon met enige belang in de tabaksindustrie. Een kandidatuur moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur die de kandidatuur voorlegt aan de algemene vergadering die stemt over de aanvaarding.

ARTIKEL 7

De maximum ledenbijdrage bedraagt 500 EUR.

ARTIKEL 8

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. Dit ontslag heeft slechts uitwerking op 31 december van het kalenderjaar dat volgt op datgene waarin het lid zijn ontslag heeft aangeboden.

Elk lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering.

Worden eveneens ontslagnemend als lid beschouwd:

a)de leden die als rechtspersoon ophouden juridisch te bestaan

b)de leden die niet langer de doelstellingen van het dienstencentrum zoals omschreven in artikel 3,

onderschrijven

Zij dienen echter hun verplichtingen tegenover de vereniging te zijn nagekomen en zullen hiertoe bij aangetekend schrijven worden aangemaand door de Raad van Bestuur.

ARTIKEL 11: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar en zijn herverkiesbaar.

ARTIKEL 12: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering en oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 13: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. ln dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 14: Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

AAOD 2.2

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn met eenparigheid van de stemmen. Iedere bestuurder kan zich voor de betrokken vergadering, bij gewone brief laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder die slechts één vertegenwoordiging per vergadering kan aanvaarden.

ARTIKEL 17

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover bpost, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 19: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 4° lid, W.VZW

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van een bestuurder.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 20: Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 13bis, 1° lid,

W.VZW

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het dagelijks bestuur omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en alle handelingen die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

ARTIKEL 22

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en/of verifcateurs der rekeningen,

-het bepalen van de bezoldiging van de commissarissen ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitstuiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

- de goedkeuring van het huishoudelijk reglement op voorstel van de raad van bestuur,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de voorzitter of een door de raad van bestuur aangeduide bestuurder.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar voor de goedkeuring van de jaarrekening en de stemming over de kwijting van de bestuurders, alsook in de maand november voor de goedkeuring van de begroting van het daaropvolgende boekjaar.

ARTIKEL 25

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 26

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden warden door de voorzitter of een door de raad van bestuur aangeduide bestuurder. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief tenminste acht werkdagen voor de vergadering.

ARTIKEL 27

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld warden.

ARTIKEL 29

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter.

ARTIKEL 31

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan verenigingen die een zoveel ais mogelijk gelijkaardig doel nastreven.

Van de ontbinding za! het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging

MOD 2.2

1..#;ii4 ?'.5 "

dient dit »Ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Te Brussel, op 24 juni 2011

Vandermarliere Guido

Voo rzitte r

i', ~;inr. t: 4 ~ <:! ~ 3 ::n 3 ;, ::; # #'i .r. ':.1 .

. .... 'r`... ... Zi~+P vë::`: ..:E:i-. `:AF~~!#:$ . s4 .~:i~ : i :ilEá~ii ! y19~$4:.." "F2íl': :íi :$:!! :.. :Y:â~ !" :'E:!. ... f#::Y.~. : i!. 2t ~8. !~i'i:7.; ~Eii7::# f:~" 'íiCS.?r.'" ~"

~" ::>' :Y .c$ C~f: 'Jx:G: Y, s" x . ~4..y  -" . ~° ; K ;M1 " " , y.f t

.. . k: ~ i:" " ~ :a:.F~i..~ i.i t::r7~f.f t ..5 i:~E .`!.v:~.r. yen {~ça.{ ::.?-: :a .`:)ii{"oi:.:'r+:ï{}~"tis}3:~sp"

'y}YAM..~." i.e:~fE ; A 7 Y" " d~ .

..sn.w  E. E. ,~::.:~!~r~F:lfr" f

16/07/2015
ÿþ MOD 2.2

141` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

1 103030*

I NEERGELEGD

0 7 JULI 2015

Grive Rechtbank van Koophandel

te u

Oridernemingsnr : 0409.554.982

Benaming

(voluit) : Tabaserv

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Brabançonnestraat 93, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering dd, 17 juni 2014,

De herbenoemingen van de bestuurders voorgesteld op de Raad Van Bestuur van 17 juni 2014 worden bekrachtigd, namelijk:

Mevrouw Christine De Baets, wonende te 2550 Kontich, Antwerpsebaan 36, en dit voor de periode van 2013 tot en met 2015.

De heer Bart Torrekens wonende te 9400, Ninove, Eichemstraat 23 , en dit voor de periode van 2013 tot en met 2015.

De heer Guida Vandermarliere, wonende te 8670 Vichte, Bosstraat 10, en dit voor de periode van 2013 tot en met 2015.

De heer Vandermarliere wordt tevens benoemd tot voorzitter.

Bruno Melyn

Directeur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TABASERV

Adresse
Zetel : Braban

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande