TAEKWONDO KEUMGANG, AFGEKORT : KEUMGANG

Association sans but lucratif


Dénomination : TAEKWONDO KEUMGANG, AFGEKORT : KEUMGANG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 464.802.422

Publication

02/10/2014
ÿþMOD 2.2

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

º%

Ondernemingsnr : 464.802.422 Benaming :

(voluit) : Taekwondo Keumgang vzw

(verkort) : Keumgang vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel: 3290 Diest Parelsbergstraat 71

Onderwerp akte Nieuwe Statuten : Naamswijziging - Wijziging Art 01, Art 02, Art 06

Ingevolge de beslissing van de Bijzondere Algemene vergadering van 3augustus 2014 , werd de volgende

statutenwijziging goedgekeurd,

TKD school Keumgang Parelsbergstraat 71

3290 Diest

Identificatienummer 22181/98

HOOFSTUK 1 : BENAMING -- ZETEL  DUUR

Art.01 :

De vereniging zonder winstoogmerk wordt TKDschool Keumgang genoemd, afgekort : 'Keumgang vzw' De maatschappelijke zetel bevindt zich te 3290 Diest, Parelsbergstraat 71. Binnen deze gemeente kan de maatschappelijke zetel worden verplaatst bij beslissing van de Raad van Bestuur. TKDschool Keumgang vzw ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Art.02 :

De vereniging stelt zich tot doel taekwondo te promoten en aan te leren in Vlaanderen, door leden te ondersteunen op taekwondotechnisch en taekwondopedagogisch vlak, De vereniging kan aile middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten in de meest ruime zin uitoefenen of laten uitoefenen, die haar doel rechtvaardigen

Art 03 :

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, maar kan ieder ogenblik worden ontbonden door de Algemene Vergadering. De ontbinding wordt geregeld zoals voorzien in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 op de 'verenigingen zonder winstgevend doel' (hierna 'vzw wetgeving' genoemd).

Hoofdstuk 2: LEDEN

Art 04:

De vereniging telt effectieve leden (stemgerechtigd) en toegetreden (niet-stemgerechtigde) leden.

De vereniging dient minimaal 3 effectieve ( stemgerechtigde) leden te tellen.

Art 05:

Als toegetreden ( niet stemgerechtigd ) lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die

het toetredingsformutier tekent en het lidgeld betaalt.

Art 06:

A Elk effectief ( stemgerechtigd) lid dient als dusdanig aanvaard te worden door de Algemene Vergadering met een 2/3 meerderheid. Personen kunnen zich  via schrift gericht aan de secretaris van de VZW - kandidaat stellen om effectief ( stemgerechtigd) lid te worden van de vzw wanneer cumulatief voldaan wordt aan volgende voorwaarden : Meerder jarig zijn ; in het bezit zijn van een officiële dangraad ( zwarte gordel ) ; minimum 10 jaar lid zijn.

Deze personen worden pas effectief ( stemgerechtigd ) lid wanneer de Algemene Vergadering deze kandidaatstelling met een 2/3 meerderheid aanvaardt.

8 De algemene vergadering kan andere natuurlijke personen -- die niet voldoen aan de onder art 06 A

gestelde voorwaarden - aanvaarden met een 2/3 meerderheid.

Art 07:

A De leden kunnen ontslag nemen door een aangetekend schrijven gericht aan de maatschappelijke zetel ter attentie van de secretaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

L ~ ï .

f :'r Gi'iffie-..,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

B Elk lid dat het door hem verschuldigde lidgeld niet betaalt wordt als ontslagnemend beschouwd. Art 08:

A uitsluiting van een lid gebeurt volgens de in de wet vastgelegde procedures

B Wanneer een lid dat uitgenodigd werd voor de Algemene Vergadering, 2 opeenvolgende jaren afwezig

blijft op de Algemene Vergadering van de VZW, dan moet de Raad van bestuur het lidmaatschap van het

betrokken lid op de jaarlijkse Algemene Vergadering van het 3de jaar voorleggen ter uitsluiting volgens de in de

wet vastgelegde procedures.

Aanwezigheid op de Algemene Vergadering kan per geschreven en ondertekende volmacht

Art 09:

Het lid dat ontslag neemt of uitgesloten wordt, kan geen aanspraken doen gelden op het bezit van de

vereniging, noch zijn bijdragen terugvorderen.

Art 10:

Het jaarlijkse lidgeld wordt vastgesteld op maximum 350 euro

HOOFDSTUK 3 : RAAD VAN BESTUUR

Art 11:

De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur samengesteld uit minimum 3 leden. Volgende functies worden minimum waargenomen : voorzitter, secretaris en penningmeester. De Raad van Bestuur verdeelt onderling de functies. In geval een door de statuten voorzien plaats vacant wordt, duidt de Raad van Bestuur één van zijn leden of een bestuurder ad interim aan (zonder stemrecht) om deze functie te vervullen tot aan de eerstvolgende Algemene Vergadering.

Art 12 : De leden van de Raad van Bestuur worden gekozen door de Algemene Vergadering voor een termijn van 4 jaar en zijn herverkiesbaar.

Art. 13 : De leden van de Raad van Bestuur zijn afzetbaar door de Algemene Vergadering volgends de in de wet vastgelegde procedures.

Art 14 : De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris.

Art 15 : De Raad van Bestuur kan beslissen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid der stammen. In geval van staking van stammen is de stem van de voorzitter of degene die hem vervangt doorslaggevend. De processen-verbaal van de beraadslagingen worden opgesteld en ondertekend door de secretaris n de voorzitter.

Art 16 : De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zoij is bevoegd om aile akten te voltrekken die door de vzw wetgeving of de statuten niet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

Art 1 : Geen enkele actie verbindt de vereniging indien zij geen twee handtekeningen draagt van de leden van de Raad van Bestuur, waaronder due van de voorzitter (bij afwezigheid, door zijn vervanger, d.i. de oudste van de aanwezige beheerders)

Art 18 : De leden van de Raad van Bestuur gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de uitvoering van hun mandaat en tot de fouten begaan in hun bestuur.

HOOFDSTUK 4: ALGEMENE VERGADERING

Art 19 : De Algemene Vergadering b wordt door de Raad van Bestuur minstens eenmaal per jaar of in alle gevallen bepaald door de statuteestaat uit alle (stemgerechtigde e) effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door de oudste van de aanwezige bestuurders. Elke lid beschikt over één stem, maar kan zich, d.m.v. een schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een derde.

Art 20 : De Algemene Vergadering is bevoegd voor alle bevoegdheden bepaald door de vzw-wetgeving.

Art 21 : De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur minstens eenmaal per jaar of in alle gevallen bepaald door de statuten en de vzw wetgeving bijeengeroepen. De oproepingsbrief bevat een kennisgeving van de datum, dagorde, uur en plaats en wordt uiterlijk 8 dagen voor de datum van de vergadering opgestuurd of doorgemaild, ondertekend door de voorzitter of de secretaris.

Art 22 : De besluiten van De Algemene Vergadering worden genotuleerd en getekend door de voorzitter en de secretaris. Mits een schriftelijk verzoek, gericht aan de Raad van Bestuur kunnen leden en belanghebbende derden een kopie bekomen.

Art 23 : De besluiten worden opgenomen door een meerderheid van de helft plur één van de aanweige (stemgerechtigde) effectieve leden, behalve waar het anders is voorzien door de statuten of de vzw-wetgeving. Geen enkel besluit mag worden genomen als het niet op de dagorde voorkomt.

HOOFDSTUK 5 : REKENINGEN-BEGROTINGEN

Art 24 : Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

HOOFDSTUK 6 : REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

MaD 2.2

Luik B - Vervolg

Art 26 : Het reglement van inwendige orde, opgesteld door de Raad van Bestuur, bepaalt de onderlinge afspraken tussen de leden van de vereniging. Elk lid moet zich naar de voorschriften van dit reglement gedragen en de onwetendheid van de bepalingen van dit reglement zal nooit ais veontschuldiging warden aanvaard. Een kopie van dit reglement kan warden aangevraagd aan de Raad van Bestuur.

HOOFDSTUK 7 : WIJZIGING DER STATUTEN - ONTBINDING - VEREFFENING

Art 26 : De Algemene Vergadering kan slechts overgaan tot wijziging van de statuten of ontbinding met een

meerderheid der stemmen zoals bepaald in de vzw-wetgeving.

Art 27 : De Algemene Vergadering die de ontbinding uitspreekt, duidt twee vereffenaars aan die het actief

vermogen overdragen naar een vereniging met een gelijkaardig doel.

Art 28 : Voor aile gevallen die niet in de statuten zijn voorzien, is de vzw wetgeving van toepassing.

Opgemaakt te Diest op t augustus 2014.

David Beckers Hilde Vanrompay

Voorzitter Secretaris

i

Voor- i

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

02/09/2013
ÿþ

adaa a in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbias

Neergelegd ter gritte der

Rechtbar`tk vert Koophandel

te Leuven, de 2

DE G~F~º% ~~ ~ 2013

~,

Griffie

Ondernemingsnr.: 0464802422

Benaming Taekwondo Keumgang VZW

(voluit)

(afgekort) : Keumgang vzw

Rechtsvorm : VZW

Zetel : 3290 Diest Parelsbergstraat 71

Onderwerp akte : Statuutswijziging van hoofdstuk Il Leden:art 04 tot en met art 10

Ingevolge de beslissing van de Algemene vergadering van 4 mei 2013, werd de volgende statutenwijziging goedgekeurd.

Taekwondo Keumgang VZW

Pariesbergstraat 71

3290 Diest

Identificatienummer 22181/98

HOOFSTUK 1 : BENAMING  ZETEL  DUUR

Art.01 :

De vereniging zonder winstoogmerk wordt Taekwondo Keumgang genoemd, afgekort : 'Keumgang vzw' De maatschappelijke zetel bevindt zich te 3290 Diest, Parelsbergstraat 71. Binnen deze gemeenste kan de maatschappelijke zetel worden verplaatst bij beslissing van de Raad van Bestuur. Taekwondo Keumgang vzw ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Art.02

De vereniging stelt zich tot doel taekwondo te promoten en aan te leren in Vlaanderen, door leden, clubs te ondersteunen op logistiek, taekwondotechnisch en taekwondopedagogisch vlak. De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten in de meest ruime zin uitoefenen of laten uitoefenen, die haar doel rechtvaardigen.

Art 03 :

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, maar kan ieder ogenblik worden ontbonden door de Algemene Vergadering. De ontbinding wordt geregeld zoals voorzien in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 op de 'verenigingen zondér winstgevend doel' (hierna 'vzw-wetgeving' genoemd).

Op de laatste biz, van t<yfk e vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

ryehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

-er, olg

Hoofdstuk 2: LEDEN

Art 04:

De vereniging telt effectieve leden (stemgerechtigd) en toegetreden (niet-stemgerechtigde)

leden.

De vereniging dient minimaal 3 effectieve ( stemgerechtigde) leden te tellen.

Art 05:

Als toegetreden ( niet stemgerechtigd ) lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke

persoon die het toetredingsformulier tekent en het lidgeld betaalt.

Art 06:

A Elk effectief ( stemgerechtigd) lid dient als dusdanig aanvaard te worden door de Algemene Vergadering met een 2/3 meerderheid. Personen kunnen zich  via schrift gericht aan de secretaris van de VZW- kandidaat stellen om effectief ( stemgerechtigd) lid te worden van de vzw wanneer cumulatief voldaan wordt aan volgende voorwaarden : Meerder jarig gijn ; in het bezit zijn van een officiële dangraad ( zwarte gordel) ; minimum 10 jaar lid zijn van de vzw of een deetclub waarmee een samenwerkingsverband bestaat.

Deze personen worden pas effectief ( stemgerechtigd) lid wanneer de Algemene Vergadering deze kandidaatstelling met een 2/3 meerderheid aanvaardt.

B De algemene vergadering kan andere natuurlijke personen  die niet voldoen aan de

onder art 06 A gestelde voorwaarden - aanvaarden met een 213 meerderheid.

Art 07:

A De leden kunnen ontslag nemen door een aangetekend schrijven gericht aan de maatschappelijke zetel , ter attentie van de secretaris.

B Elk lid dat het door hem verschuldigde lidgeld niet betaalt wordt als ontslagnemend

beschouwd.

Art 08:

A uitsluiting van een lid gebeurt volgens de in de wet vastgelegde procedures

B Wanneer een lid dat uitgenodigd werd voor de Algemene Vergadering, 2 opeenvolgende jaren afwezig blijft op de Algemene Vergadering van de VZW, dan moet de Raad van bestuur het lidmaatschap van het betrokken lid op de jaarlijkse Algemene Vergadering van het 3de jaar voorleggen ter uitsluiting volgens de in de wet vastgelegde procedures. Aanwezigheid op de Algemene Vergadering kan per geschreven en ondertekende volmacht. Art 09:

Het lid dat ontslag neemt of uitgesloten wordt, kan geen aanspraken doen gelden op het bezit van de vereniging, noch zijn bijdragen terugvorderen.

Art 10:

Het jaarlijkse lidgeld wordt vastgesteld op maximum 350 euro

HOOFDSTUK 3 : RAAD VAN BESTUUR

Art 11

De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur samengesteld uit minimum 3 leden.

Volgende functies worden minimum waargenomen : voorzitter, secretaris en

penningmeester, De Raad van Bestuur verdeelt onderling de functies. In geval een door de

statuten voorzien plaats vacant wordt, duidt de Raad van Bestuur één van zijn leden of een

bestuurder ad interim aan (zonder stemrecht) om deze functie te vervullen tot aan de

eerstvolgende Algemene Vergadering.

Art 12

De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen door de Algemene Vergadering voor

een termijn van 4 jaar en zijn herverkiesbaar.

Art 13:

De leden van de Raad van Bestuur zijn afzetbaar door de Algemene Vergadering volgens de

in de wet vastgelegde procedures.

Art 14 :

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris.

Art 15:

De Raad van Bestuur kan slechts beslissen indien ten minste de helft van de bestuurders

Op de laatste blz. van L i B vermelden ; cj ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd

de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

duikli - :'eJog

aanwezig is. De besluiten worden opgenomen bij eenvoudige meerderheid der stemmen. in geval van staking der stemmen is de stem van de voorzitter of diegene die hem vervangt doorslaggevend. De processen-verbaal van de beraadslagingen worden opgesteld en ondertekend door de secretaris en de voorzitter.

Art 16

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd om alle akten te voltrekken die door de vzw wetgeving of de statuten niet aan de AIgemene Vergadering zijn voorbehouden.

Art 17:

Geen enkele actie verbindt de vereniging indien zij geen twee handtekeningen draagt van de leden van de Raad van Bestuur, waaronder die van de voorzitter (bij afwezigheid, door zijn vervanger, d.i. De oudste van de aanwezige beheerders).

Voor-

eeehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

--------

Art 18:

De leden van de Raad van Bestuur gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de uitvoering van hun mandaat en tot de fouten begaan in hun bestuur.

HOOFDSTUK : ALGEMENE VERGADERING

Art 19:

De Algemene Vergadering bestaat uit alle (stemgerechtigde) effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door de oudste van de aanwezige bestuurders. Elk lid beschikt over één stem, maar kan zich, d.m,v. Een schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een derde.

Art 20

De Algemene Vergadering is bevoegd voor alle bevoegdheden bepaald door de vzw-wetgeving.

Art 21:

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur minstens eenmaal per jaar of in alle gevallen bepaald door de staturen en de vzw-wetgeving bijeengeroepen. De oproepingsbrief bevat een kennisgeving van datum, dagorde, uur en plaats en wordt uiterlijk 8 dagen voor de datum van de vergadering opgestuurd of doorgemaild, ondertekend door de voorzitter of secretaris.

Art 22 :

De besluiten van de Algemene Vergadering worden genotuleerd en getekend door de voorzitter en de secretaris. Mits een schriftelijk verzoek, gericht aan de Raad van Bestuur, kunnen Ieden en belanghebbenden een kopie bekomen.

Art 23 :

De besluiten worden genomen door een meerderheid van de helft plus één van de aanwezige (stemgerechtigde) effectieve leden, behalve in de gevallen waar het anders is voorzien door de statuten of de vzw-wetgeving. Geen enkel besluit mag worden opgenomen als het niet op de dagorde voorkomt.

HOOFDSTUK 5 : REKENINGEN-BEGROTINGEN

Art 24 : Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begroting voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

HOOFDSTUK : REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

Art 25 : Het reglement van inwendige orde, opgesteld door de Raad van Bestuur, bepaalt de onderlinge afspraken tussen de leden van de vereniging. EIk Iid moet zich naar de voorschriften van dit reglement gedragen en de onwetendheid van de bepalingen zal nooit als verontschuldiging worden aanvaard. Een kopie van dit reglement kan worden aangevraagd aan de Raad van Bestuur.

Op de laatste W. van !Luik B wrrnelden : I;c_cto : Naam en hocdaneheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

AiOD,z

alia -- vervolg

HOODSTUK 7 : WIJZIGING DER STATUTEN -- ONTBINDENG- VEREFFENING

Art 26

De Algemene Vergadering kan slechts overgaan tot wijziging van de statuten of tot

ontbinding met een meerderheid van stemmen zoals bepaald in de vzw-wetgeving.

Art 27

De Algemene Vergadering die de ontbinding uitspreekt, duidt twee vereffenaars aan die het

actief vermogen overdragen naar een vereniging met een gelijkaardig doel.

Art 28

Voor alle gevallen die niet in de statuten voorzien zijn, is de vzw-wetgeving van toepassing.

Opgemaakt te Diest op 04 mei 2013

David Beckers Hilde Vanrompay

Voorzitter Secretaris

Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : recto ; Naam en hoedenigheld van de Instrumenterende notans. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam en handtekening

15/06/2012
ÿþ

Lez [3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





Neergelegd ter griffie ~l~" i

Rechtbank van Koü;. iar

te Leuven, de JUil' 2012 DE GRIF-r; Ife

I1I1 II III! 1 1111 11ff 1III Il II 111111

" LZ10,~05"

beh~

! aa~

~ Bel Staa







Ondernemingsnr.: 0464802422

Benaming Taekwondo Keumgang VZW

{voluit) :

(afgekort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : 3290 Diest Parelsbergstraat 71

Onderwerp akte : Wijziging Bestuur en leden van vzw

Ingevolge de beslissing van de Algemene vergadering van 21 april 2012, werden

volgende bestuurders verkozen voor 4 jaar.

Beckers David

Verpleger

Parelsbergstraat 71

3290 Diest

Belg

Vicca Louis

Bediende

Bredestraat 158

3293 Kaggevinne Diest

Belg

Vanrompay Hilde

Bediende

Bredestraat 158

3293 Kaggevinne Diest

Belg

De statutair voorziene functies binnen de RVB van de VZWTaekwondo Keumgang zijn als volgt toegewezen

Voorzitter;. David Beckers

Penningmeester: Gunter Engelen

Secretaris : Hilde Vanrompay

Volgende leden werden met 2I3 van de aanwezige stemmen uitgesloten als lid van de VZW :

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

/1

,

~°~_

~.behouáen

a~~tf hét

'Seigisch

Staatsblad

`7 uiiS 13

DEHASQUE HUGO

Bediende

Leefkem 1

3294 Molenstede  Diest

Belg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

DEHASQUE WIM --(e_ct.e)rcuu-;

Leraar

Diestsestraat 149

3270 Scherpen heuvel

Belg

\,(;oTC. k; H'ek

becke_fr

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

24/04/2012
ÿþbeha

aar Belt Staal

E{Ondernemingsnr.: 0464802422

*12079109*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffe

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophand

te Leuven, de APf:, 2fi DE GqiegR.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Benaming Taekwondo Keumgang Dierst

(voluit)

(afgekort) :

Rechtsvorm : 1/gw

Zetel : 3294 D'est Leefkern 1

Onderwerp akte : Wijziging functies bestuursleden en wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge de beslissing van de Raad van Bestuur dd 24 nov 2011, werd overgegaan tot een herverdeling van de functies van het bestuur.

De statutair voorziene functies binnen de RVB van de VZW Taekwondo Keumgang Dieetzijn ais volgt toegewezen met meerderheid van de aanwezige stemmen :

Voorzitter: David Beckers

Penningmeester : Gunter Engelen

Secretaris : Witte Vanrompay

Deze bovenstaande functies werden steeds toegewezen met 3 stemmen voor, 1 onthouding en 1 tegenstem.

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 21/03/2012 Pareisbergslraat 71, 3290 D'est.



















Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

01/08/2011
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter enfle de

Res;wibs.rik v:,;r: FCoophanc:r.

~ ~..-~ud@t1i de ^ 22,-A

GRiFFIEK

Grne

III11 111111111 JI,VI

~,9"

4be

a

B st:

Ondememingsnr: 464 .802.422

Benaming

(voluit): Taekwondo Keumgang vzw

(verkort) : Keumgang vzw

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Leefkem 1, 3294 Diest

Onderwerp akte : Statuutswijziging / Verkiezing bestuurder

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering op zaterdag 21 mei 2011 werd door de Algemene Vergadering van taekwondo keumgang vzw volgende statuutswijziging goedgekeurd :

HOOFDSTUK 2: LEDEN

Art. 06 : a. Als voorwaarden tot erkenning als effectief (stemgerechtigd) lid gelden :

-stichtend lid van gewezen vzw Keumgang Diest

-zwarte gordel, meerderjarig en 10 jaar ononderbroken lid van de vzw Taekwondo

Keumgang of de deelclubs waarmee een ononderbroken samenwerkingsverband

bestaat

Dhr. Gunter Engelen werd herverkozen als bestuurder voor een nieuwe termijn van 4 jaar conform de statuten.

Wim Dehasque Louis Vicca

Voorzitter Secretaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TAEKWONDO KEUMGANG, AFGEKORT : KEUMGANG

Adresse
PARELSBERGSTRAAT 71 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande