TAELS C & W

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TAELS C & W
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 538.625.360

Publication

25/09/2013
ÿþe

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Reÿnyÿ -':-~ :'~f ~;r~i,E der

~htc~n ke, var; j<oophander

te Leuven, de ~Se.DEGr~ié !Eh? 6 ~. 2013

IIII111311,1.111J0111

V, beha aai Bel Staa

iu

Ondernenningsnr :~t~ . (LÇ , 36,0

Benaming

(voluit) : Taels C & W

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens onderhandse overeenkomst dd dato 15 september 2013 werd de Vennootschap onder firma 'TAELS C & W' met zetel te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg 13, voor onbepaalde tijd te rekenen van het. bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

1,De heer TAELS Herman Ludovicus Maria Willem, geboren te Antwerpen op 3 februari 1947, echtgenoot van Mevrouw GORDTS Bernadette Lydia Jozefa Johan, wonende te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg 13.

2.De heer TAELS Christophe Leo Stefan Magda Joris, geboren te Leuven op 4 november 1979, echtgenoot van Mevrouw Rivera Camacho Gratiela, wonende te 3120 Tremelo

Zij richten een vennootschap onder firma op met een kapitaal van 2000 E vertegenwoordigd door 100 aandelen, waarop zij intekenen als volgt: 50 aandelen op naam van Taels Herman en 50 aandelen op naam van Taels Christophe.

De vennootschap heeft tot doel

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven en instellingen (privé en overheid) in verband met

public-relations en communicatie;

-Het bijeenbrengen van partijen in een adviesraad;

-Het advies en de begeleiding van Kleine en Middelgrote Ondernemingen, ook in moeilijkheden;

-Het verlenen van adviezen en het verschaffen van hulp aan het bedrijfsleven en instellingen (privé en overheid) op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en beveiliging, het verschaffen van informatie aan managers en kaderleden;

-Het opmaken van bedrijfseconomische kostenbaten analyses;

-Managementactiviteiten van ondernemingen: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

-De vennootschap mag voor eigen rekening en voor derden studies en opdrachten uitvoeren en bijstand verlenen op financieel, fiscaal, juridisch, boekhoudkundig, administratief en managementgebied.

Voorgaande activiteiten kunnen worden uitgevoerd in eigen naam of in opdracht van derden;

Voormelde activiteiten zijn niet beperkend en moeten in de meest ruime zin worden geïnterpreteerd;

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken Nochtans mogen de verbintenissen boven # euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Herman TAELS, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Aan de zaakvoerder en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen váôr de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden,

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Herman TAELS, voornoemd, of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel,

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zef de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 januari 2014.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld tussen de vennoten in dezelfde verhouding als hun aandelenbezit.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst,

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd ' worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten..

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte

(get.) Herman Taels, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

Maa

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Liiik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2015
ÿþModword

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voor behouti

aan h

Belgis Staatst

im

5001915*

,11111111

NEERGELEGD 2 2 DEC, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

eltittien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 538 625 360

Benaming

(voluit) : Taels C & W

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Rijmenamsesteenweg 13

3150 Haacht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Correctie akte oprichting.dd 1519/2013

Bij vergissing werd vermeld dat het boekjaar wordt afgesloten op 31 januari 2014.

Het eerste boekjaar werd afgesloten op 30 september 2014. Dit is dan ook de correcte afsluitingsdatum

Bovendien dient vermeld dat de gewone jaarvergadering plaats vindt op 31 januari.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TAELS C & W

Adresse
RIJMENAMSESTEENWEG 13 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande