TANDARTS ANN RENARD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS ANN RENARD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.897.581

Publication

02/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311006*

Neergelegd

30-06-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0632897581

Benaming (voluit) : Tandarts Ann Renard

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Leon Gillardlaan 51

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Ingmar De Kegel, geassocieerd notaris te Halle, op 25

juni 2015, neergelegd ter registratie, dat:

Mevrouw Renard, Ann-Marie Danielle, geboren te Avelgem op 8 oktober 1959, ongehuwd, wonende

te Asse (1731 Zellik), Leon Gillardlaan 51.

Een vennootschap heeft opgericht die de volgende statuten heeft aangenomen:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming « Tandarts Ann Renard ».

Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Asse (1731 Zellik), Leon Gillardlaan 51.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening al voor rekening van derden, zowel in België als

in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

1) De uitoefening van een tandartsenpraktijk, omvattende de uitoefening en de bevordering van de mond- en tandheelkunde en alle deelgebieden ervan en dit in de meest ruime zin, zoals orthodontie, parodontologie: implantologie en prothetische tandheelkunde.

2) De uitbating van een tandtechnisch laboratorium omvattende het vervaardigen, leveren, plaatsen, herstellen en aanpassen van mond- en tandprothesen, correctieapparaten en hulpstukken en evenals het verstrekken van labaratoriumprestaties.

3) Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de tandartsgeneeskunde, mond- en tandverzorging: tandbederf en -preventie, en dit in de breedste betekenis van het woord.

4) Het aan- en verkopen, huren en verhuren van installaties, instrumenten, materialen, producten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van een tandheelkundig kabinet.

5) Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nodig of nuttig zijn voor voormelde activiteiten.

6) Het optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert betreffende tandheelkundige gebitsidentificatie.

7) Management  en consultingactiviteiten, verlenen van advies en begeleiding aan directeurs en managers.

8) Het begeleiden van de administratie, informatica, organisatie en management van ondernemingen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

9) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, informatica en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

10) Het vervullen van de functie van tussenpersoon voor het verwerven van commissies en

1731 Asse

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vergoedingen in de meest ruime zin.

11) Het participeren in ondernemingen, opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere ondernemingen.

12) Patrimoniumbeheer, aankoop, verkoop, huur of verhuur, huurfinanciering, het bouwen, doen bouwen, onderhouden, verkavelen, prospecteren en uitbaten, ter beschikking stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van onroerende goederen of gedeelten ervan voor industriële-, bureel-, recreatie-, bedrijfs-, of privédoeleinden en het verkrijgen en verstrekken van zakelijke rechten ter zake, met uitsluiting van de activiteiten waarvoor een bijzondere erkenning is vereist, indien deze erkenning niet is verkregen.

13) De aankoop, verkoop, importeren, exporteren, huur, verhuur en/of terbeschikkingstelling van allerhande roerende goederen, apparaten, installaties en materialen in de meest ruime zin.

14) Alle roerende  en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen, waaronder inbegrepen de verwerving en uitbating van octrooien, merken en licenties, doorvoeren die geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

15) Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen of diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten afvaardigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de meest ruime zin.

De vennootschap zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

De vennootschap zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkwaardig of verwant voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek te geven of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenenvijftigduizend driehonderd euro (EUR 57.300,00). Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd drieënzeventig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderd drieënzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven door mevrouw Renard, Ann-Marie:

1. Inschrijving in geld:

Mevrouw Renard, Ann-Marie, voornoemd, verklaart vooreerst in te schrijven in geld op honderdzesentachtig aandelen, hetzij voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro, welke zij volledig heeft volstort in geldspeciën.

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP-Paribas-Fortis Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 juni 2015 jongstleden afgeleverd bankattest, dat door de notaris in zijn dossier zal bewaard blijven.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door haar aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is.

2. Inschrijving in natura:

Mevrouw Renard, Ann-Marie, voornoemd, verklaart vervolgens als volgt in te schrijven in natura op

de overige driehonderd zevenentachtig (387) aandelen, hetzij voor een bedrag van

achtendertigduizend zevenhonderd euro (EUR 38.700,00):

Verslag van de bedrijfsrevisor

De Burgerlijke CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Peter Weyers, bedrijfsrevisor, heeft het verslag opgemaakt dat voorgeschreven is door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag komt tot het volgende besluit:

 7. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Peter Weyers, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de toekomstig oprichter van de Burg. BVBA Tandarts Ann Renard, met maatschappelijke zetel te Leon Gillardlaan 51, 1731 Asse (Zellik), op 10 juni 2015, om overeenkomstig art. 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken aangaande de inbreng in natura in voorgenoemde vennootschap van activabestanddelen toebehorende aan de eenmanszaak op naam van mevrouw Ann-Marie Renard.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening, rekening houdend met een voorbehoud voor de voorraden ten belope van ¬ 1.000,00:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de toekomstige oprichter van de Burg. BVBA  Tandarts Ann Renard verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte activabestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt ;

" de inbreng in natura bestaat uit goodwill voor een bedrag van ¬ 50.000,00, installaties, machines en uitrusting voor een bedrag van ¬ 28.500,00, meubilair en kantoormachines voor een bedrag van ¬ 9.200,00 en de voorraad voor een bedrag van ¬ 1.000,00.

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de vergoeding onder de vorm van een openstaande schuld zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Gezien ondergetekende geen fysische voorraadcontrole heeft kunnen uitvoeren, maakt ondergetekende een voorbehoud voor de voorraad ten bedrage van ¬ 1.000,00.

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng ter waarde van ¬ 88.700,00 zullen:

* 387 aandelen op naam zonder nominale waarde worden toegekend aan mevrouw Ann-Marie Renard met een totale fractiewaarde van ¬ 38.700,00;

* Een bedrag van ¬ 50.000,00 zal op rekening-courant van mevrouw Ann-Marie Renard geboekt worden.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat enkel en alleen de in dit verslag beschreven activabestanddelen deel uitmaken van de voormelde inbreng in natura. Mevrouw Ann-Marie Renard zal alle in dit verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in dit verslag niet vermelde schulden t.o.v. derden.

Bij een gedwongen verkoop van de voormelde activa of bij een stopzetting van de activiteit zal mogelijks de overdrachtswaarde van de voormelde activa niet gerealiseerd kunnen worden. Ondergetekende wenst uitdrukkelijk te stellen dat de betreffende waardering uitgaat van een waarde die bepaald werd op  going-concern -basis.

De voornoemde inbrengwaarde mag niet aanzien worden als een prijs  verkoopwaarde - doch eerder als een economische en technische gebruikswaarde nodig om eenzelfde capaciteit op te bouwen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Melle, 16 juni 2015

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Peter Weyers

Vennoot  Bedrijfsrevisor

Verslag van de oprichter

De oprichter heeft het verslag opgesteld dat door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen wordt vereist en waarin hij het belang dat de inbreng in natura heeft voor de vennootschap verwoordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bekendmaking

De beide voornoemde verslagen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, in overeenstemming met artikel 219 juncto artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Beschrijving van de inbreng

Mevrouw Renard, Ann-Marie, voornoemd, verklaart in de vennootschap in te brengen haar eenmanszaak (Tandartspraktijk) uitgebaat onder de naam  Renard Ann-Marie onder het ondernemingsnummer 0813.025.888, en welke nader omschreven is in voormeld revisoraal verslag. De inbrenger verklaart dat de inbreng vrij is van alle bevoorrechte schulden, en dat geen enkel element van de inbreng bezwaard wordt door een borgstelling.

Voorwaarden van de inbreng

1. Deze inbreng wordt gedaan onder de voorwaarden als naar recht.

2. De vennootschap zal van het ingebrachte goed de eigendom en het genot hebben vanaf het ogenblik van de verwerving van de rechtspersoonlijkheid, mits de daaraan verbonden lasten te dragen.

3. De hier opgerichte vennootschap zal het ingebrachte goed verkrijgen in de tegenwoordige staat, zonder verhaal op de inbrenger, om welke reden ook.

Vergoeding van de inbreng

Zoals uiteengezet in het revisoraal verslag vertegenwoordigt de inbreng in natura een totaal bedrag van achtentachtigduizend zevenhonderd euro (EUR 88.700,00). Als tegenprestatie en vergoeding voor deze aldus gedane inbreng in natura ontvangt mevrouw Renard, Ann-Marie, voornoemd driehonderd zevenentachtig (387) aandelen welke volledig volstort zijn.

Het saldo van de inbrengen, hetzij vijftigduizend euro (EUR 50.000,00) zal in rekening-courant worden geboekt in het voordeel van de inbrenger-oprichter, te weten mevrouw Renard, Ann-Marie, voornoemd.

Totaal: vijfhonderd drieënzeventig (573) aandelen.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door haar aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zevenenvijftigduizend driehonderd euro. Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de 3e vrijdag van de maand juni, om 19.30 uur.

Indien die dag een feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING  JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

- mevrouw Renard, Ann-Marie, voornoemd,

hier aanwezig en die verklaart haar mandaat te aanvaarden en die eveneens verklaart dat niets zich hiertegen verzet.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De verschijners verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 2 januari 2015, dag vanaf wanneer de tandartspraktijk voor rekening van de hierbij opgerichte vennootschap uitgeoefend wordt.

Evenwel zal deze overname enkel gevolgen met zich meebrengen vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

BIJZONDERE VOLMACHT

Aan de heer Peter Weyers, bedrijfsrevisor en boekhouder-fiscalist van Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten cvba , evenals aan zijn/hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met maatschappelijke zetel te Kareelstraat 120122, 9300 Aalst, wordt hierbij volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de belastingadministraties - zowel voor directe als indirecte belastingen -, alsook tegenover het ondernemingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

- voor eensluidend analytisch uittreksel 

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de akte  verslag bedrijfsrevisor  verslag oprichter

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Ingmar De Kegel,

Geassocieerd Notaris.

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 16.06.2017, NGL 06.07.2017 17285-0240-014

Coordonnées
TANDARTS ANN RENARD

Adresse
LEON GILLARDLAAN 51 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande