TANDARTS GERRIT STEGE

Société en commandite simple


Dénomination : TANDARTS GERRIT STEGE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 559.840.844

Publication

26/08/2014
ÿþ9 â

Mod PDF lii

Ondememingsnr : Benaming (valut) :

(verkort):

Rechtsvorrn Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst:

Het blijkt uit onderhandse akte opgemaakt op 7 augustus 2014 te Wemmel dat door de heer Gerrit Stege wonende te 1780 Wemmel, Rasse! 5 en mevrouw Francouise Fluens, wonende te 1780 Wemmel, Rasse! 5 een burgerlijke vernnootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de naam " Tandarts Gerrit Stege ". De heer Gerrit Stege is gecommanditeerd vennoot en mevrouw Francolse Fluens is stille vennoot. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Rasse! 5, 1780 Wemmel, De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Duur: cle vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" De algemene uitbating van tandheelkundige praktijken overeenkomstig de deontologische gedragsregels eigen aan het beroep, omvattende alle verrichtingen die tandartsen in hoofde van hun dimploma's wettelijk mogen uitvoeren en ondermeer het verstrekken van alle om het even welke diensten en zorgen in verband met de algemene tandheelkunde, ai dan niet conserverende, mond- en tandverzorging, de kindertandheelkunde, kleine mondheelkunde evenals, voor zover daartoe de nodige erkenningen werden bekomen, alle tandheelkundige specialismen zoals de somatologie, de orthodontie, de paradontologie, de implantologie, de endodontologie en de narcodontie met mogelijkheid tot opname of incorporatie van andere medische en paramedische disciplines;

" Het uitvoeren van radiologische onderzoeken in verband met de uitoefening van het beroep van tandarts;

Op de laatste blz. van Lulk vermelden : rtecto :Naam e-rinoedanigheid van de inStrilmétitérende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzlen van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

*14159905*

irYn\

In de bijlagen bij het Belgisch gefeeleend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte "life%len

ett

L-dt- à

1 4 Aue 2014

ter griffie van (YS Afecleriandstaliga rechtbank van ketittezinde1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

559_ 8Q o. g Lt

Tandarts Gerrit Stege

Gewone commanditaire vennootschap

Rasse' 5, 1780 Wemmel, België

"

"

MQd POF 11.1

" Het verlenen van advies, begeleiding en opleiding alsmede de organisatie van studiedagen en seminaries met betrekking tot tandverzorging, -bederf en - preventie;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De uitbetaling van een tandtechnisch laboratorium omvattende het vervaardigen, leveren, plaatsen, herstellen of aanpassen van mond- en tandprothesen, correctieapparaten en hulpstukken evenals het verstrekken van laboratoriumprestaties dienaangaande;

" Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat;

" De aan- en verkoop, de verhuring, de leasing, het onderhoud en de herstelling evenals de huurkoop van producten, materialen, uitrustingsgoederen, instrumenten en apparatuur voor tandheelkundige hygiëne en verzorging of die, rechtstreeks of onrechtstreeks, in verband staan met het beroep van tandarts;

" De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen..

Kapitaal: het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 Euro en is verdeeld in 100 aandelen. Door Comparant Gerrit Stege werd ingetekend voor 99 aandelen en volstort en door mevrouw Francoise Huens werd ingetekend op 1 aandeel en volstort.

Boeklaarl Het boeklaar begint op 01 lanuari van ieder "par en eindigt op 31 december. De jaarvergadering wordt telkens gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei van een kalenderjaar om 17 uur of Indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen.

Bestuur: de leiding van de vennootschap berust bij de Zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: de heer Gerrit Stege. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt De Zaakvoerder, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Overgangs- en slotbepalingen:

1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2016.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap aile verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VOQr"

behouden

aan het

Beigisch

Staateblad

"

- vervolg

" »

Ltrft', a - vervorg

_ - - -

Mrd PDF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

e.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4. De voornoemde gecommancliteerde vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Flet mandaat van de gecommanditeerde vennoot is onbezoldigd.

5. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, de heer Gerrit Stege, die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt

6. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Coone & Partners Accountants, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 10, met recht van indeplaatsstelling voor de inschrijving, wijziging/verbetering, schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, voor op te treden tegenover het FOD Financiën, Sociaal Verzekeringsfonds en alle andere fiscale instanties.

Gerrit Stege

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TANDARTS GERRIT STEGE

Adresse
RASSEL 5 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande