TANDARTS JAN VERBELEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS JAN VERBELEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.593.709

Publication

14/02/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- *14042374*

behoudei 11111111

aan het

Belgisch

Staatsblai





Ondernemingsnr :0859.593.709

Ex 1ussEL

0 , FEN. 2414

Griffie

Benaming (voluit) : Tandarts Jan Verbelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : BurgerIijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Londerzeelseweg 85

1880 Ramsdonk

Onderwerp akte :ARTIKEL 537 WETBOEK VAN INKOMSTENBELASTINGEN - UJTKERJNG TUSSENTIJDS DIVIDEND - ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig december tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, geassocieerd notaris te Brussel, dragende aan het slot de volgende registratiemelding :

Geregistreerd vijf bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van Brussel, op zeven januari tweeduizend veertien, boek 5/63, blad 91, vak 19. Ontvangen vijftig euro (50 EUR). De Eerstaanwezend inspecteur, a.i. (getekend) GATELLIER M., Adviseur, a.i.

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tandarts Jan VerbeIen", waarvan de zetel gevestigd is te 1880 Ramsdonk, Londerzeelseweg 85, hiema "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderdvijfennegentigduizend euro (195,000,00 EUR) en vaststelling dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de Vennootschap.

De enige vennoot verklaarde deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

3° Beslissing, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderdvijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (175.500,00 EUR) om het te brengen op tweehonderdvijftienduizend vijfhonderd euro (215.500,00 EUR), door uitgifte van duizend honderdzesentachtig (1.186) nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de enige vennoot de duizend honderdzesentachtig (1.186) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de bedriifsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 5 december 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren"; vertegenwoordigd door de heer Peter Bruggeman, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tandarts Jan Verbeten" bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door de heer en mevrouw Jan Verbelen (huwgemeenschap), voor een totaal bedrag van honderdvijfenzeventig duizend en vijfhonderd euro (175.500,00 EUR). Deze schuldvordering zal ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

mail 11.1

a) De algemene vergadering van 11-12-2013 besluit rechtsgeldig, voorafgaand aan de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag, tot toekenning van een dividend ten belope van 175.500,00 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure, en

b) Deze algemene vergadering besluit rechtsgeldig om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen op de creditzijde van een schuldrekening op naam van de vennoot.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7,1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

7.2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

7,3. Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waanlering van de ingebrachte schuldvordering, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen (na voorgenomen dividenduitkering) weerhouden vermits de enige vennoot (en als vertegenwoordiger van de huwgemeenschap dewelke de vermogensrechten bezit) in dezelfde verhouding als zijn bestaand aandelenbezit zijn schuldvordering inbrengt Hierdoor kunnen er geen verschuivingen ontstaan.

7.4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en gelet op het feit dat er slechts één vennoot is, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31-12-2012 en de tussentijdse cijfers van de inbrenggenietende vennootschap.

7.5. in deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

7.6. De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 1.186 aandelen van bvba Tandarts Jan Verbeten, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van bvba "Tandarts Jan Verbelen" in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Brussel op 05/12/2013

VGD Bedrijfsrevisoren burg. CVBA

vertegenwoordigd door Peter Bruggeman

Bedrijfsrevisor"

4° Vervanging van_ artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvijftienduizend vijfhonderd euro (215.500,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderdzesentachtig (1.586) aandelen op naam, zonder vermelding nominale waarde, die ieder één/duizend vijfhonderd zesentachtigste (1/1.586sr°) van het kapitaal vertegenwoordigen."

5° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, besliste de vergadering artikel 8 van de statuten (kapitaalverhoging in geld - . kapitaalverhoging in natura) te vervangen,

6° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving inzake ontbinding en vereffening overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, besliste de vergadering artikelen 31 en 32 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 31.- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten aile tilde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald ijs tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de

v~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen'

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mQd 11,1

algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen,

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, ken iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 32.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten)

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 26.08.2013 13455-0406-013
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 26.08.2012 12472-0009-013
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 16.08.2011 11401-0494-013
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 30.08.2010 10500-0374-013
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 31.07.2009 09525-0062-013
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 27.08.2008 08678-0216-013
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 11.07.2007 07409-0057-013
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 02.06.2015 15145-0270-013
24/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.06.2006, NGL 21.08.2006 06654-2306-013
01/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.06.2005, NGL 29.06.2005 05391-0256-013

Coordonnées
TANDARTS JAN VERBELEN

Adresse
LONDERZEELSEWEG 85 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande