TANDARTSENPRAKTIJK TIMMERMANS

Divers


Dénomination : TANDARTSENPRAKTIJK TIMMERMANS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 478.909.883

Publication

09/10/2014
ÿþ~

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beh

aa

Be

Sta

reclIi ban l<vrdr, ~ivU~ii~ar~~f~~ $i ta~~~l ,

neergelegd/ontvangen op

3 0 SEP. 20111

ter griffie varefeeederlandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.909.883

Benaming

(voluit) : TANDARTSENPRAKTIJK TIMMERMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : HUMBEEKSESTEENWEG 155 TE 1850 GRIMBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING 1N TOEPASSING VAN ARTIKEL 537WIB92.

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op datum van 19 september 2014 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap dat:

1. De algemene vergadering beslist heeft om de inbreng door de vennoten, van de Schuldvordering, hierna nader beschreven, waarvan zij titularis zijn tegenover de onderhavige vennootschap, ingevolge de voormelde beslissing tot dividenduitkering, genomen door de algemene vergadering van vennoten de dato 16 september 2014 , welk dividend tot op heden niet werd uitgekeerd aan de vennoten, goed te keuren.

Gezegde Schuldvordering die door de vennoten wordt ingebracht, wordt hierna ook de `Schuldvordering', genoemd.

De algemene vergadering beslist heeft, overeenkomstig de bepalingen van het artikel 637 WIB om het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten befope van 52.830,00 (tweeënvijftig duizend achthonderd en dertig) EURO om het maatschappelijk kapitaal te brengen van 1.000,00 (duizend) EURO op 53.830,00 (drieënvijftig duizend achthonderd en dertig) EURO zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vennoten hebben bevestigd kennis genomen te hebben van zowel de financiële situatie als van de statuten van de onderhavige vennootschap, en na te hebben verklaard:

-Dat zij de eigenaars zijn van de schuldvordering en dat zij alle rechten bezitten om er vrij over te kunnen; beschikken, zonder enige beperking in het kader van de voorgenomen inbreng in natura.

-Dat de in te brengen schuldvordering vrij en zuiver is van gelijk welke inpandgeving of beletsel die van aard' zou zijn hun verhandelbaarheid in het kader van de voorgenomen inbreng in natura aan te tasten.

-Dat alle inlichtingen die door hem werden verschaft teneinde de voornoemde schuldvordering te waarderen oprecht en exact zijn.

En daarna, verklaart over te gaan tot de inbreng in natura in de onderhavige vennootschap van de volle eigendom van de schuldvordering tegenover de onderhavige vennootschap.

Aangaande de dividendenpolitiek in de toekomst, erkent de vergadering volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in het artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging ten belope van 52.830,00 (tweeënvijftig duizend achthonderd dertig) EURO, doorgevoerd werd en het maatschappelijk kapitaal bijgevolg gebracht is op 53.830,00 (drieënvijftig duizend achthonderd en dertig) EURO, met 100 (honderd) aandelen zonder nominale waarde,

2. Naar aanleiding van de genomen beslissing werd het artikel 5 van de statuten als volgt aangepast;

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 53.830,00 (drieënvijftig duizend achthonderd dertig) EURO, vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het, Befglsch

Staatsblad

"

3. De vergadering volmacht heeft verleend aan het bestuursorgaan om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de Griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

GETEKEND :

Marleen TIMMERMANS,

zaakvoerder

Wim MEERT,

zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- afschrift van de bijzondere algemene vergadering dd. 19 september 2014.

- Gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2014
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Humbeeksesteenweg 155 te 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omvorming naar Vennootschap onder Firma - Handelsbenaming - Ontslag zaakvoerder - Benoeming zaakvoerders - Aanpassing statuten.

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 02 januari 2014 dat

1. De vergadering besloten heeft om de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid, en om de vorm van een Vennootschap Onder Firma aan te nemen.

2. De vergadering besloten heeft het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende tekst:

"Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het! bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, juridische en commerciële, aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt, Ter uitvoering van haar opdrachten en. voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar: zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te: treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap."

3. De vergadering besloten heeft als handelsnaam aan te nemen "WM Connects".

4. De vergadering besloten heeft de zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, met name, mevrouw Timmermans Marleen, wonende te 1850 Grimbergen, Humbeeksesteenweg 155, te ontslaan als zaakvoerder. Een algemene ontlasting over haar mandaat wordt verstrekt,

5. De vergadering heeft besloten aan te stellen als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van

heden:

- de heer Meert Wim, wonende te 1850 Grimbergen, Humbeeksesteenweg 155.

- mevrouw Timmermans Marleen, wonende te 1850 Grimbergen, Humbeeksesteenweg 155.

6. Volmacht

De vergadering heeft een bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van de administratieve formaliteiten bij de Fiscale Administratie en de Kruispuntbank van Ondernemingen aan de BV-CVBA De Decker & Co, met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer 1.

GETEKEND:

TIMMERMANS Marleen, MEERT Wim,

zaakvoerder zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd: - Afschrift van de bijzondere algemene vergadering dd. 02-01-2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M1.1011

1253*

Mod Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

FEB 2014

Griffie

i

Ondernemingsnr : 0478.909.883 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Tandartsenpraktijk Timmermans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/12/2011
ÿþ Motl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad

111

"11186591"

o 1 DEC 2011

Griffie





Ondernemingsnr : 0478.909.883

Benaming

(voluit) : TANDARTSENPRAKTIJK TIMMERMANS

-Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HUMBEEKSESTEENWEG 155 TE 1850 GRIMBERGEN

Onderwerp akte : VERMINDERING KAPITAAL

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-04-2011 dat:

1. de vergadering beslist heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van negen en" twintig duizend Euro (29.000), teneinde het te brengen van dertig duizend Euro (30.000) op duizend Euro. (1.000) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist heeft dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk fiscaal; gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist heeft vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

2. In overeenstemming met het genomen besluit tot vermindering van het kapitaal, heeft de vergadering. beslist om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 1.000,00 EUR (duizend euro), vertegenwoordigd door

honderd aandelen (100) zonder nominale waarde."

3. De vergadering verleent aan de zaakvoerder, alle bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te coördineren.

GETEKEND

TIMMERMANS Marleen,

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij Ïiët Î3ëlgliCh Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

13/09/2005 : BLT005889
02/12/2003 : BLT005889
10/12/2002 : BLA123733

Coordonnées
TANDARTSENPRAKTIJK TIMMERMANS

Adresse
HUMBEEKSESTEENWEG 155 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande