TANDARTSPRAKTIJK KRIS RONSMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK KRIS RONSMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.796.862

Publication

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 28.06.2013 13241-0430-011
02/03/2012
ÿþ mad 11.1

In de bljieg n het Ezigiech Stweteh e.. hetend te melen kopie

" M Vi bij

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie del

Rechtbank van Koophang

te Leuven, de 2 0 FEB, 2Q1

DE FFIER

n ie

flhII II III III I I II I II A

" 12049290+

bel aa

Be Sta:

Annexes du Moniteur belge

02/03/2012

Staatsblad

Ondernemingsnr : ~G 3 YU Ó6 a

Benaming (voluit) :Tandartspraktijk Kris Ronsmans

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haaggatstraat 39

3071 Kortenberg (Erps-kwerps)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert op 17 februari 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

1) onder de naam "Tandartspraktijk Kris Ronsmans", met zetel te 3071 Kortenberg (Erps-kwerps), Haaggatstraat 39, en met een onbeperkte duur;

2) waarvan het kapitaal TWINTIGDUIZEND EURO (£ 20.000,00) bedraagt, volledig in natura geplaatst is, volstort is en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

mevrouw Kristine Ronsmans, wonend te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Haaggatstraat 39, die een inbreng in natura van een tandartspraktijk heeft. gedaan ter geschatte waarde van tweehonderdenvijfduizend achthonderd negenennegentig euro vijftig cent (£ 205.899,50) waarvan twintigduizend euro (£ 20.000,00) aan het kapitaal zal besteed worden en waarvoor haar honderd (100) volstorte aandelen worden toegekend, het saldo zijnde honderdvijfentachtigduizend achthonderd negenennegentig euro vijftig cent (£ 185.899,50) zal vergoed worden in rekening-courant ten gunste van mevrouw Kristine Ronsmans bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tandartspraktijk Kris Ronsmans,

3) met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt. afgesloten op ëé.ncndertig december tweeduizend en twaalf;

4) met de jaarvergadering op de laatste dinsdag van de maand mei om twintig uur; de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en dertien; Indien die dag geen warled g is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

5) met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,- die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen. Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld mevrouw Ronsmans Kristine, wonend te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Haaggatstraat 39.

Overecnkcnist±; eri-i :e9 219 r.e2t'7,ee'- rtr.,,,re7i x-1-7, _r werd opgesteld:

- met volgende besluiten aangaande de bij gezegde natura-inbreng toegepaste schattingswijze en de ervoor als tegenprestatie verstrekte vergoeding , in het revisoraal verslag opgemaakt door de heer Michel Wera, kantoorhoudende te Kortenberg op 7 februari 2012:

" Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng met gemengde vergoeding, van de voornaamste bestanddelen uit de beroepswerkzaamheid van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad



Mevrouw Kristine RONSMANS, die geschiedt aan de hand van de situatie per 1 januari 2012, verklaar ik zonder voorbehoud dat:

1. De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De oprichter, toekomstige zaakvoerder, is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen.

3. De beschrijving van de bij de oprichting van de Burg BVBA TANDARTSPRAKTIJK KRIS RONSMANS in te brengen vermogensbestanddelen, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng met gemengde vergoeding betreft:

" 100 volgestorte aandelen van de Burg BVBA TANDARTSPRAKTIJK KRIS RONSMANS met elk een gelijke fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 200,00 per aandeel). Deze aandelen komen toe aan Mevrouw Kristine RONSMANS, behoudens vergoeding indien daartoe aanleiding bestaat.

" Een inschrijving op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap op naam van en in het voordeel van Mevrouw Kristine RONSMANS voor een bedrag van £ 185.899,50. De rente op deze rekening wordt bepaald op basis van de marktrente en in overeenstemming met de fiscale bepalingen dienaangaande. Dit bedrag komt toe aan Mevrouw Kristine RONSMANS, behoudens vergoeding indien daartoe aanleiding bestaat.

5. De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (100) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde e 200,00 per aandeel) van de toegekende aandelen, verhoogd met een inschrijving van een bedrag van e 185.899,50 op een rentedragende lopende rekening in het voordeel van Mevrouw

Kristine RONSMANS.

6. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 7 februari 2012.

Michel Wera, bedrijfsrevisor "

Beschrijving van de inbreng

INBRENG VAN EEN TANDARTSPRAKTIJK

Omschrijving van de tandartspraktijk

De tandartspraktijk heeft als activiteit de voornaamste bestanddelen uit de beroepswerkzaamheid van mevrouw Kristine Ronsmans werkzaam als tandarts met een praktijk op haar privé adres te Kortenberg, Haaggatstraat 39.

De inbreng omvat de voornaamste bestanddelen van de tandartspraktijk, zoals het patiëntenbestand, de materiële vaste activa (installaties, machines en uitrusting) en de voorraden en bestellingen in uitvoering zoals dit alle nader omschreven wordt in het genoemde revisoraal verslag. De comparant verklaart overeenkomstig artikel 60 Wetboek Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de exploitatie van de ingebrachte tandartspraktijk zijn aangegaan goals ze uit haar boekhouding blijken, en die zullen geacht worden te zijn gedaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2012.

De inbrenger bedingt tevens dat bij toepassing van artikel 1121 van het Burgerlijk Wetboek de vennootschap jegens de schuldeisers van de ingebrachte tandartspraktijk verbonden is tot nakoming van haar schulden en verplichtingen, en de comparant aanvaarden dit beding, derwijze dat de vennootschap jegens de inbrenger gehouden is tot vrijwaring tegen iedere vordering vanwege die schuldeisers.

Hypothecaire toestand

Voornoemde inbrenger verklaart dat de door haar ingebrachte

tandartsr.raartijY 1-, 17rn7Ircndn

overschrijving.

Algemene voorwaarden van deze inbreng

a. Verplichtingen voor de vennootschap:





































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i i.i



- De vennootschap verkrijgt de volle eigendom vanaf heden en het genot van de ingebrachte tandartspraktijk vanaf 1 januari 2012; zij zal er te rekenen van dan ook alle belastingen en lasten voor dragen.

- De vennootschap zal alle overeenkomsten en verbintenissen moeten eerbiedigen en uitvoeren die de inbrenger afgesloten heeft inzake de ingebrachte tandartspraktijk.

- Alle rechten, kosten en lasten voortvloeiende uit onderhavige inbreng in

natura zijn ten laste van de vennootschap.

Schattincr-vergoeding

Voor de waardering van de inbreng in natura sluit de inbrenger zich aan

bij het revisoraal verslag.

De inbrenger verklaart de haar toegekende vergoedingen te aanvaarden.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. De uitvoering van alle technische, medische, tandheelkundige, radiografische en laboratoriumprestaties die verband houden met de tandheelkunde en aanverwante disciplines. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding naar rata van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden.

2. Het verschaffen van de nodige middelen voor het oprichten en beheren van een praktijk tot het beoefenen van de tandheelkunde en aanverwante disciplines.

3. Het verstrekken van tandheelkundige adviezen en raadgevingen.

4. Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

5. De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

6. De mogelijkheden scheppen om een tandarts - vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines bij te blijven.

7. De vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek toestaan op haar onroerende goederen tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende patrimoniumverrichtingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennootschap stelt voormelde activiteiten voor zover en enkel indien het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en/of gewijzigd wordt, en zonder dat voormelde activiteiten een regelmatig en commercieel

karakter verkrijgen. De vennootschap zal zich onthouden van alle handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of

verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Biegëff bil het Betgfsrelt Stutslilïct _ U2103i2ITIZ = Annexes du 1VYnniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de

belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van

schriftelijke besluitvorming.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kostend lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve

aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in

functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Bïjtàgën-$ft hët'Bdereli Stwats[ità-d - 02I0312012 = -Annexes dü"lVTôniteurTiéIgé

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

4

mod 11.1

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

---------------



Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Verslag bedrijfsrevisor de dato 7 februari 2012

Verslag oprichter inzake inbreng in natura





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK KRIS RONSMANS

Adresse
HAAGGATSTRAAT 39 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande