TAOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.326.936

Publication

30/05/2014
ÿþMcl Werd 1/.1

à

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d%Ate

"vrgelegeo

R3111111 1111

lusse!

Ondernerningsnr : 0883.326.936

Benaming

(voluit) : TAOS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: B-1950 Kraainem, Mechelsesteenweg, 455/4

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING MET VEREFFENING- UITVOERINGSBEVOEGDHEDEN

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TAOS, met maatschappelijke zetel te met maatschappelijke zetel te B-1950 Kraainem, Mechelsesteenweg, 455, bus 4, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0) 883.326.936/RPR Brussel (vennootschap opgericht blijkens een akte verleden voor notaris Louis-Philippe Marcelis, op 1 september 2006, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 september daarna, onder het nummer 06141723) opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris te Brussel, op 25 maart 2014, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

2.1.Vervroegde ontbinding;

De algemene vergadering beslist dat de vennootschap vervroegd wordt ontbonden en vanaf heden enkel nog in vereffening voortbestaat.

2.2.Benoeming van een vereffenaar:

De algemene vergadering beslist ais enige vereffenaar de volgende per-soon te benoemen: de Heer DE PAUW Patrick Pascal Daniel geboren te Etterbeek op acht april negentienhonderd vijftig (11N: 500408-109-50 en houder van de identiteitskaart met nummer 591-2161771-34), wonende te B-1640 Sint-Genesius-Rode,' Ginstlaan, 11ADe gezegde beslissing is evenwel genomen onder de opschortende ,voorwaarde van, de, bevestiging van deze benoemingen door de Rechtbank van koophandel conform artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De instrumenterende notaris verklaart terzake dat hij het uittreksel van deze akte slechts op een geldige wijze zal kunnen neerleggen, conform artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, na het verkrijgen van een afschrift van de beslissing tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar genomen door de Rechtbank van Koophandel, hetwelke afschrift, conform het voormelde artikel, gezamenlijk met het uittreksel van dit proces-verbaal zal worden neergelegd.

2.3.Bevoegdheden en vergoeding van de vereffenaar.

De algemene vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden met name alle bevoegdheden vermeld in de artikels 186 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen steilen zonder daartoe de machtiging van de algemene vergadering te behoeven, en dit in alle gevallen waarin dit voorzien is. Inzonderheid mag de vereffenaar de activiteiten van de vennootschap tot aan de afsluiting van de vereffening voortzetten, de goederen van de vennootschap verdelen, de goederen en één of meerdere bedrijfstakken van de vennootschap inbrengen in andere vennootschappen en de ervoor verkregen aandelen verdelen of te gelde, ma ken.

De vereffenaar mag de Hypotheekbewaarder ontslaan van zijn verplichting een ambtshalve inschrijving te' nemen, mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende rechtsvorderingen en mag een akkoord tot doorhaling verlenen -zowel tegen als zonder betaling- van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en ge-'schriften van de vennootschap.

De vereffenaar mag zelfstandig alle verbeterende en aanvullende akten in geval van fout, vergetelheid of onduidelijkheid in de beschrijving van de goederen en rechten, die door haar worden ingebracht in andere. vennootschappen, ondertekenen en mag de modaliteiten met betrekking tot de aanwezigheid op de algemene vergadering voor de vereffening bepalen rekening houdend met het gegeven dat de aandeelhouders zullen worden toegelaten op de latere algemene vergaderingen op basis van de inschrijvingen in het aandeelhouder-register van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

beh

aa

Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

II

II 1

Vangen op

2 Cl MEi 2014

ter griffie ven de

rechtbank v Nederlandstalige

an R6iitibehandci

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 0

De vereffenaar kan onder zijn v"eraritWOOr-delijkfield, elle' darde per-Sonen in" zijn 'macht en plaats doen

treden, doch enkel voor bijzondere en welbepaalde zaken.

, Onverminderd hetgeen hiervoor bepaald is, wordt de vennootschap in alle akten die haar verbinden, met

inbegrip van deze waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar tussenkomt, geldig vertegenwoordigd, door de vereffenaar, die terzake alleen kan optreden, en die geen andere recht-vaardiging hoeft voor te leggen dan zijn/haar benoeming.

Het mândaat van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

4.Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder Kwijting

Als gevolg van de vervroegde ontbinding van deze vennootschap stelt de algemene vergadering vast dat het mandaat van de zaakvoerder vanaf heden wordt beëindigd.

Voor zover als mogelijk, beslist de algemene vergadering op heden kwijting te verlenen aan de zaakvoerder en dit voor de uitoefening van zijn mandaat tussen 1 januari 2013 en heden. In elk geval verbindt de algemene vergadering zich ertoe om, voor zover als noodzakelijk, op de gewone algemene vergadering van de vennoten die zal worden gehouden ln 2014, dewelke zich zal uitspreken over de goedkeuring van de rekeningen van het huidige maatschappelijk boekjaar, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder.

Titel B.

Uitvoeringsmachten,



VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris

Samen neergelegd uitgifte (accountantsverslag, verslag van de zaakvoerder)

eezijdig veroekschrift van de benoeming van de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/09/2014
ÿþ Mod Word 11.i

Ulti:::37 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van tieeKetleeMontvangen op

1III 1j1n1.11111111

Ondernemingsnr : 0883.326.936 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

TAOS in vereffening

V

beh aa Be

Ste:

05 SEP, KM

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van ereandel Brussel

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel; MECHELSESTEENWEG 455 BUS 3-. 1950 KRAAINEM

(volledig adres)

Onderwerp aide SLUITING - VEREFFENING -VOLMACHTEN

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 29 augustus 2014:

A/ Voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening volgende wettelijke formaliteiten werden vervuld:

1/ Op 25 maart 2014 werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de heer Patrick DE PAUW, voornoemd, benoemd tot vereffenaar van de vennootschap.

2/ Bij beslissing de dato 7 april 2014 van de Rechtbank van Koophandel te Brussel werd overgegaan tot de bevestiging van de benoeming van de voornoemde heer Patrick DE PAUW tot vereffenaar.

3/ De beslissing tot ontbinding werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 Mei daarna, onder nummer 14108807.

4/ Overeenkomstig artikel 190§1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

5/ Op 28 juli 2014 heeft de Rechtbank van Koophandel te Brussel een beschikking afgeleverd bevattend haar akkoord met het verdelingsplan.

BI Volgende beslissingen werden genomen:

1/ De vereffening is als beëindigd verklaard en de vennootschap heeft vanaf 29 augustus 2014 definitief opgehouden te bestaan, waardoor het mandaat van de vereffenaar is beëindigd.

2/ Aan de heer Patrick DE PAUW, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Ginstlaan 11A, worden alle op heden niet gekende en/of vergeten activa van de vennootschap, evenals alle toekomstige activa, dewelke later nog zouden opduiken, overgedragen.

3/ De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende de door de wet vereiste termijn bewaard worden op cie woonplaats van de vereffenaar, te weten te 1640 Sint-Genesius-Rode, Ginstlaan 11A, die zich met de bewaring ervan gelast.

4/ Alle gelden en waarden van de vennootschap werden verdeeld, zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

5/ De hierna genoemde personen worden als bijzondere gevolmachtigden aangesteld, die elk afzonderlijk kunnen optreden met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake de stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, Greenland li  Blue Planet *Isle verdiep:

-Mevrouw Sandra ROMAGNOLO;

-De heer Pascal DEMILECAMPS.

Patrick DE PAUW

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd kopie beschikking goedkeuring verdelingsplan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Itipagerrb1thet-Belgtsrlr-Sta-atetattz16/09121llzr

27/02/2014
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111J1P411,p,11111*111 nn

~~~..

T 8 FEV ~012014~

Griffie

Ondernemingsnr : 0883.326.936

Benaming

(voluit) : TAOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : B-1950 Kraainem, Mechelsesteenweg, 455 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN BEDRIJFSTAK

Uit een akte verleden op 30 januari 2014 door Meester Carole Guillemyn, Geassocieerd Notaris te Brussel, ter registratie neergelegd op het 1 ste Registratiekantoor van Anderlecht, blijkt dat

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAOS ", met maatschappelijke zetel te B-1950 Kraainem, Mechelsesteenweg, 455, bus 3, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0) 883.326.936/RPR Brussel, Overdragende Vennootschap, de bedrijfstak "vastgoedprojecten", Overdragende heeft aan de naamloze vennootschap "GREENSTONE COMPANY", waarvan de zetel gevestigd is te Ukkel (B-1180 Brussel), Kaporaal dreef, 10, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen nummer BTW BE (0)542.539.311 RPR Brussel, Overnemende Vennootschap.

- de verrichting wordt onderworpen aan de regeling omschreven in de artikelen 770, met verwijzing naar de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 Wetboek van Vennootschappen.

- de overgedragen elementen vormen een geheel dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome activiteit uitoefent en op eigen kracht kan werken. Het overgedragen geheel beantwoordt aan de wettelijke omschrijving van het begrip "bedrijfstak" in artikel 680 van het Wetboek van vennootschappen.

Datum van boekhoudkundige toerekening

De overdracht van de bedrijfstak "Vastgoedprojecten" verkrijgt juridisch uitwerking op 30 januari 2014.

De Overdragende Vennootschap en de Overnemende Vennootschap wensen dus aan de voornoemde verrichtingen geen boekhoudkundige en/of fiscaal retroactiviteit toe te kennen.

Geen bijzondere voordelen voor bestuurders

Geen enkel bijzonder voordeel wordt of zal warden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de overdracht.

Belangrijke wijzigingen in de activa en passiva

De Overdragende Vennootschap, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva hebben voorgedaan tussen de datum waarop het voorstel van overdracht van de bedrijfstak "Vastgoedprojecten" werden opgemaakt en heden.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd: uitgifte (4 certificaten)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/12/2013
ÿþ idod woM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

x1318fi822*

Ondernemingsnr : 0883.326.936

Benaming

(voluit) : TAOS

(verkort) :

r

~ 3 DEC-2411 55

~Ru

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1950 - K.raainem, Mechelsesteenweg, 455 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT OVERDRACHT VAN EEN BEDRIJFSTAK

Neerlegging van een voorstel tot overdracht van een bedrijkstak volgens de procedure voorgeschreven bij' de artikelen 770 en 760 van het Wetboek van vennootschappen tussen de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "TAOS" (overdragende vennootschap) met maatschappelijke zetel te B-1950 Kraainem,. Mechelsesteenweg, 455, bus 4, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0) 883.326.936/RPR Brussel, en de naamloze vennootschap "GREENSTONE, COMPANY" (overnemende vennootschap) met zetel te Ukkel (B-1180 Brussel), Kaporaal dreef, 10, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen nummer (0)542.539.311 RPR Brussel.

Hierna volgt een uittreksel

"Het doel van de respectieve vennootschappen luidt als volgt

-De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'TAOS":

De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, van,

1) alle onroerende verrichtingen zoals de aankoop, verkoop, de valori-satie, de ontwikkeling, de promotie, de verkaveling, de verfraaiing, de omvorming, het onderhoud, de verbetering, het verhuren, het beheer en de makelarij van alle onroerende goederen, bebouwd of niet bebouwd, zowel in België als in het buitenland.

De bouw, de algemene aanneming van alle openbare of particuliere werkzaamheden van alle gebouwen, de'

" verwezenlijking van alle gebouwen of vastgoedcomplexen.

2) De verkoop en aankoop van alle kunstwerken en verzamelstukken.

3) De dienst- en adviesverlening, op aile vlakken vervat in het doel hierboven en onder meer door de, uitoefening van de functies van bestuurder van vennootschappen en andere rechtspersonen.

4) Het afsluiten van commerciële verrichtingen en/of transacties van in-ternationale aard in het kader van' haar hierboven beschreven activiteiten.

5) De aankoop, de intekening, de overdracht, de verkoop of om het even welke andere gelijkaardige' verrichting, van alle effecten, aandelen of deelbewijzen, obligaties, warrants, openbare fondsen, of om het even" welk ander roe-rend goed, met inbegrip van de rechten van intellectuele eigendom. De ven-nootschap mag, samenwerken met, deelnemen, investeren of een rechtstreeks of onrechtstreeks belang nemen in de: vennootschappen of bestaande of op te rich-ten verenigingen, op om het even welke wijze.

Het afsluiten en onderhandelen, in het kader van haar doet, van alle overeenkomsten, akkoorden of, contracten, het verlijden van alle akten hetzij voor haar rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij nog als lasthebber, makelaar of tussenpersoon,

Over het algemeen mag zij alle burgerlijke, commerciële, onroerende en roerende, industriële of financiële' verrichtingen uitvoeren die direct of indirect betrekking hebben op het doel hierboven of die de uitvoering ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal kunnen borg staan voor en waarborgen verstrekken voor rekening van derden onder een zakelijke of persoonlijke vorm en door middel van alle procedures die niet door de wet worden verboden, een belang nemen: in om het even welke onderneming of vennootschap.

- De naamloze vennootschap "GREENSTONE COMPANY".

De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van,

1) alle onroerende verrichtingen zoals de aankoop, verkoop, de valorisatie, de ontwikkeling, de promotie, de' verkaveling, de verfraaiing, de omvor-ming, het onderhoud, de verbetering, het verhuren, het beheer en de' makelarij van alle onroerende goederen, bebouwd of niet bebouwd, zowel in België als in het buitenland.

De bouw, de algemene aanneming van alle openbare of particuliere werkzaamheden van alle gebouwen, de' verwezenlijking van aile gebouwen of vastgoedcomplexen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

2) De verkoop en aankoop van alle kunstwerken en verzamelstukken.

3) De cjienst- en adviesverlening, op alle vlakken vervat in het doel hierboven en onder meer door de uitoefening van de functies van bestuurder van vennootschappen en andere rechtspersonen.

4) Het afsluiten van commerciële verrichtingen en/of transacties van in-temationale aard in het kader van haar hierboven beschreven activiteiten.

5) De aankoop, de intekening, de overdracht, de verkoop of om het even welke andere gelijkaardige verrichting, van alle effecten, aandelen of deelbewijzen, obligaties, warrants, openbare fondsen, of om het even welk ander roe-rend goed, met inbegrip van de rechten van intellectuele eigendom. De ven-nootschap mag samenwerken met, deelnemen, investeren of een rechtstreeks of onrechtstreeks belang nemen in de vennootschappen of bestaande of op te richten verenigingen, op om het even welke wijze.

6) De uitbating van een centrum dat simulaties vrije val en parachtisme (windtunnel) organiseert, alsook daarmee verbonden activiteiten zoals de uitbating van een cafetaria of club.

Het afsluiten en onderhandelen, in het kader van haar doel, van alle overeenkomsten, akkoorden of contracten, het verlijden van alle akten hetzij voor haar rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij nog als lasthebber, makelaar of tussenpersoon.

Over het algemeen mag zij alle burgerlijke, commerciële, onroerende en roerende, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren die direct of indirect betrekking hebben op het doel hierboven of die de uitvoering ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal kunnen borg staan voor en waarborgen verstrekken voor rekening van derden onder een zakelijke of persoonlijke vorm en door middel van aile procedures die niet door de wet worden verboden, een belang nemen in om het even welke onderneming of vennootschap.

b) Datum voor deelname in de winst

Aangezien de partijen een overdracht van bedrijfstak beogen, bestaat de vergoeding verschuldigd door de overnemende vennootschap niet uit aan-delen, maar uit een verkoopprijs, waarvan sprake onder punt f) hieronder.

c) Boekhoudkundige datum

De datum vanaf welke de verrichtingen van de bedrijfstak "Vastgoedprojecten" van de overdragende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap is vast-gesteld op de datum waarop de overdracht van de bedrijfstak juridisch uit-werking verkrijgt.

Het is echter hun bedoeling dat de overdracht juridisch en ook boekhoudkundig uitwerking verkrijgt op de dag waarop de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders die zich zoals voorzien door artikel 770 juncto 761 van het Wetboek van vennootschappen, zich over de overdracht van de bedrijfstak "Vastgoedprojecten", zal uitspreken,. De partijen wensen dus aan de verrichting geen boekhoudkundige retroactiviteit toe te kennen.

d) Bijzondere voordelen.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt of zal worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

vennootschappen die deelnemen aan de overdracht.

e) Omschrijving van het voorwerp van de overdracht

"TAOS" heeft verscheidene bedrijfstakken, waaronder met name de bedrijfstak "Vastgoedprojecten".

Wordt overgedragen aan de naamloze vennootschap "GREENSTONE COMPANY" : de bedrijfstak 'vastgoedprojecten' omvattende de volgende ele-menten, hieronder letterlijk opgesomd als volgt, met uitsluiting van elk ander element:

1)Vastgoedproject "PARK LANE" met betrekking tot een grond waarvan een dochteronderneming van Bouygues Immobilier Belgium eigenaar is. Dit project is goed gekend door de Ovememer die er geen verdere details van wil.

2)Vastgcedproject "BASILIK'ART" met betrekking tot een grond dat toe-behoort aan Bouygues Immobilier Belgium zelf. Dit project is goed ge-kend door de Ovememer die er geen verdere details van wil.

De projecten PARK LANE et BASILIK'ART worden beiden de "projecten" genoemd.

Het huidige voorstel tot overdracht van de bedrijfstak heeft betrekking op de Overdracht door de Overdrager van de projecten, alsook bijhorende rechten en verplichtingen, zoals summier vernoemd, de verschillende contracten, gegeven garanties en kredieten met betrekking tot de projecten. De Ovememer erkent volledig geïnformeerd te zijn over de verplichtingen eigen aan de afge-stane projecten.

De Overdrager en de Overnemer komen overeen dat de Overdracht be-trekking heeft op de bedrijfstak zoals die geleid werd door de Overdrager voorafgaand aan de Overdracht.

Voor de goede orde bevestigen de partijen dat het eigen vermogen en de winst van "TAOS" van het lopende jaar niet zullen worden overgedragen aan "GREENSTONE COMPANY".

De partijen bevestigen dat de overgedragen elementen aldus een geheel vormen dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome activiteit uitoefent en op eigen kracht kan werken. Het overgedragen geheel beantwoordt aldus aan de wettelijke omschrijving van het begrip "bedrijfstak" in artikel 680 van het Wetboek van vennootschappen.

De partijen komen overeen dat alle eventueel niettoebedeelde activa en passiva toekomen aan de overnemende vennootschap in de mate dat zij essentieel deel uitmaken van de overgedragen bedrijfstak, en voor het overige aan de overdragende vennootschap blijven toebehoren.

Zoals vermeld, is dit voorstel van overdracht opgesteld op basis van de staat van activa en passiva op datum van 31 oktober 2013. De partijen verkla-ren echter dat het hun bedoeling is dat op boekhoudkundig en fiscaal vlak de overdracht uitwerking krijgt op de datum waarop de overdracht juridisch effectief tot stand zal komen. Bijgevolg kunnen zich wijzigingen voordoen in min of in meer aan de omvang van de overgedragen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vermogensbestanddelen, tijdens de periode gelegen tussen de datum van de staat van activa en passiva, zijnde 31'oktober 2013, en de datum van overdracht.

.De partijen komen overeen dat de overnemende vennootschap in nauw overleg met de overdragende vennootschap een boekhoudkundige controle zal uitvoeren van de situatie en de omvang van de overgedragen vermogensbe-standdelen onmiddellijk voor het totstandkomen van de Overdracht. Deze boekhoudkundige controle zal plaatsvinden en afgerond worden uiterlijk zestig dagen na de goedkeuring van de voorgenomen overdracht door de bevoegde organen van de beide vennootschappen, Indien deze boekhoudkundige controle leidt tot de vaststelling dat de samenstelling van de overgedragen vermogens-bestanddelen na overdracht, een materiële wijziging heeft ondergaan, zullen de partijen in nauw overleg en binnen een termijn van dertig dagen een correctie overeenkomen ten opzichte van de op datum van Overdracht bepaalde ver-koopprijs.

De eventuele correctie op de verkoopprijs zal uiterlijk dertig dagen na het akkoord over de correctie worden betaald, hetzij door de ovememende vennootschap in geval van correctie in meer, hetzij door de overdragende ven-nootschap in geval van correctie in min.

De aldus gerealiseerde Overdracht zal de rechtsgevolgen hebben als bedoeld in artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen.

f) Overdrachtsprijs

De Overdracht is bevestigd en aanvaard voor een initiële prijs van negen miljoen driehonderdtwintig duizend euro (¬ 9.320.000,00-) (hierna genoemd de "Prijs").

De prijs zal prorata kunnen aangepast worden indien er tussen de datum van ondertekening van de onderhavige Akte en de datum van Overdracht rechtshandelingen plaatsvinden (onder andere verkoop van gedeelten van de onroerende goederen) in het kader van bovenvermelde overgedragen vast-goedprojecten.

De prijs zà1 betaald worden door de Overnemer op het ogenblik van de ondertekening van de authentieke akte van overdracht van de bedrijfstak.

De huidige Overdracht is niet onderworpen aan BTW, zoals voorzien in artikelen 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW Wetboek.

g) Eigendomsoverdracht

De Overnemer koopt de eigendom en het gebruik van de bedrijfstak, vanaf de datum van de realisatie van de opschortende voorwaarden zoals om-schreven in punt "k" (hierna "datum van Overdracht" genoemd). Conform het artikel 770 van het Wetboek der Vennootschappen, verwijzend naar het artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen, zal de Overdracht bij realisatie van de opschortende voorwaarden de overdracht van de activa en passiva van rechtswege naar de Overnemer met zich meebrengen.

De Overnemer zal in de rechten en plichten van de Overdrager voortvloeiend uit de elementen die deel uitmaken van de afgestane bedrijfstak, van rechtswege gesubrogeerd worden, op de datum van Overdracht.

Vanaf de datum van Overdracht, zullen het geheel van de uitbatingskosten, evenals de commerciële en juridische verplichtingen van de bedrijfstak gedragen worden door de Overnemer.

h) Algemene voorwaarden van overdracht

1.Algemene garanties

De Overdracht van de bedrijfstak valt onder de gebruikelijke feitelijke en juridische garanties.

2.Belastingen en lasten

Te rekenen vanaf de datum van Overdracht, zal de Overnemer verplicht zijn alle belastingen, heffingen en

taksen, die door om het even welke publieke autoriteit gevorderd worden, en voorvloeien uit de afgestane

bedrijfstak, pro rata temporis te betalen.

De Overdrager engageert zich om deze belastingen, heffingen, taksen te betalen voor het deel dat hem

betreft, namelijk het deel voorafgaand aan de Overdracht.

i) Bijzondere voorwaarden van overdracht

1.Risico's en verzekeringen

Vanaf de datum van de Overdracht, zal de Overnemer de risico's en elementen met betrekking tot de

afgestane bedrijfstak alleen dragen en dient hij bijgevolg zelf te voorzien in aile vereiste verzekeringscontracten.

2.Beëindiging van de verplichtingen en lopende contracten.

3.Commerciële- en onder-aannemingscontracten

De partijen verbinden er zich toe hun commerciële partners zo goed mogelijk te informeren over de

Overdracht van de bedrijfstak.

j) Overname van het personeel

Conform de bepalingen van CAO nummer 32bis, bevestigd door het Koninklijk Besluit van 25 juli 1985, zal de Overnemer vanaf de Overdrachtsdatum, alle personeelsleden overnemen van de afgestane bedrijfstak, en dit zoals omschreven in de bijlage en aan dezelfde voorwaarden als deze van hun huidig arbeidscontract.

k) Opschortende voorwaarden

1.De overdracht van bedrijfstak voorwerp van onderhavige akte is onderworpen aan de opschortende voorwaarde van de productie door de Over-drager ten laatste op de dag waarop de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders die zich zoals voorzien door artikel 770 juncto 761 van het Wetboek van vennootschappen, zich over de overdracht van de bedrijfstak "Vastgoedprojecten", zal uitspreken, van de vier (4) certificaten met een geldigheid van 30 dagen respectievelijk opgesteld door de belastingontvanger (certificaat in artikel 442bis van het Wetboek der Belastingen), de ontvanger van de BTW van zijn domicilie of maatschappelijke zetgin (certificaat uitgereikt in toepassing van artikel 93 UNDECIES B, BTW Wetboek), de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelf standigenmet het bewijs dat er op de datum van aanvraag geen schulden zijn ten taste van de Overdrager bij de ontvangers van taksen en bijdragen en dat er geen aangekondigde controles zijn door deze instanties, of bij gebrek hieraan, aan het verloop van een termijn van 1 maand vanaf de eerste dag van de maand volgend op de maand

van de notificatie van huidig voorwerp van overdracht van bedrijfstak zonder dat de fiscale en lof sociale administratie de niet- tegenstelbaarheid van huidige voorwerp van overdracht van bedrijfstak zou ingeroepen hebben.

21.De overdracht van bedrijfstak voorwerp van onderhavige akte is afge-sloten onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de procedure voorzien in artikel 770 in het Wetboek der Vennootschappen, waarin de Over-drager de verplichting heeft een Overdrachtsvoorstel neer te leggen conform artikel 760, wat door de ondertekening van onderhavige Akte za! worden gere-aliseerd en de noodzaak om voor de Overdrager deze Overdracht te laten goedkeuren door zijn aandeelhouders tijdens een Algemene Vergadering, bij een notaris conform artikel 770 van het Wetboek der Vennootschappen, en dit ten laatste op 31 januari 2014,

Indien alle opschortende voorwaarden hierboven, ten laatste op datum van 31 januari 2014, niet voldaan zijn, zat de overdracht van bedrijfstak voor-werp van onderhavige akte van rechtswege als nietig verklaard worden en zul-len beide partijen van hun gemeenschappelijke verplichtingen ontlast worden."

Voo-behouden aan het Belgisch Staatsblad

(getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris

Samen neergelegd :

- Uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 23.05.2013 13138-0501-030
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 19.06.2012 12190-0395-014
07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 23.05.2011 11128-0130-014
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 11.06.2010 10181-0073-014
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 03.06.2009 09200-0133-014
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 13.06.2008 08219-0188-023

Coordonnées
TAOS

Adresse
MECHELSESTEENWEG 455, BUS 3 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande