TAPPTIC ANTWERP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAPPTIC ANTWERP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.612.276

Publication

16/07/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te t auvent, de 0 5 Mi 12013

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3191 Hever, Kwaenijkstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beslissing tot fusie door opslorping door de naamloze vennootschap "TAPPTIC", ontbinding zonder vereffening.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 25 juni 2013 door David INDEKEU, notaris te Brussel, volgende melding van registratie dragende : "Geregistreerd drie bladen, een renvooi, op het 3e Registratie-,kantoor van Brussel, op zevenentwintig juni 2013, boek 91, blad 31, vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro. Voor de Ontvanger (getekend) S. GERONNEZ-LECOMTE", wat volgt :

FUSIE in de zin van artikels 676, 682 en 719 tot 727 van het Wetboek van Vennootschappen, van de vennootschap "TAPPTIC ANTWERP" door opslorping door de naamloze vennootschap "TAPPTIC", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1180 Brussel, Perckestraat, 127 bus F. Ondernemingsnummer ; 0827571138 (RPM Brussel), eigenares van alle aandelen van de onderhavige vennootschap, bij wijze van overdracht in deze laatste van haar vermogen omvattend gans haar actieve en passieve toestand, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de situatie per 31 december 2012. Boekhoudkundig en fiscaal gezien, neemt de fusie aanvang op 1 januari 2013.

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING: met ingang van 25 juni 2013.

BEWARING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BOEKEN EN DOCUMENTEN van de overgenomen vennootschap op de zetel van de naamloze vennootschap "TAPPTIC" te 1180 Brussel, Perckestraat, 127 bus F gedurende de door de wet bepaalde termijnen.

MACHTEN aan de BVBA CORPOCONSULT, te 1060 Brussel, Fernand Bernierstraat, 15, met bevoegdheid deze machten te delegeren, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie door te halen.

Tegelijk hiermee neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal van 25 juni 2013.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

David INDEKEU, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 111 asli aio*

Ondernemingsnr : 0831612276

Benaming

(voluit) : TAPPTIC ANTWERP

(verkort) :

Op de laatste biz. van Luik E vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.03.2013, NGL 30.04.2013 13107-0041-009
04/04/2013
ÿþM ~ "

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13052739

t~~r griffie der Koophandel

Lw 2 5MAO. 2013

C r n c r

_ ~ r?- ~ ~ 1a=3 f

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0831.612.276

Benaming

(voluit) ; TAPPTIC ANTWERP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3191 Hever, Kwaenijkstraat, 4

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL DOOR OVERNAME VAN cc TAPPTIC ANTWERP b.v.b.a » DOOR a TAPPTIC s.p.r.I.»

Het voorstel van fusie door overname van de b.v.b.a. Tapptic Antwerp door s.p.r.l. Tapptic zal op 6 mei 2013 voor de Heer Louis-Philippe MARCELIS , Notaris met standplaats te Brussel worden voorgesteld aan de Algemene Vergaderingen van de Aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennooschappen, stellen de bestuursorganen het' volgende fusievoorstel op :

1. Voorstelling van de fuserende vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd tussen : , r

x, ,

f~

a)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « TAPPTIC ANTWERP », waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3191 Hever, Kwaenijkstraat, 4, ingeschreven in het Rechtspersonenregister, onder ondernemingsnummer 0831.612.276 (hierna de over te nemen vennootschap) ;

en

b) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid cc TAPPTIC », waarvan de maatschappelijke, zetel gevestigd is te 1180 Ukkel, Rue de Percke, 127 F; ingeschreven in het Rechtspersonenregister, onder; ondernemingsnummer 0827.571.138 (hierna de overnemende vennootschap).

De over te nemen vennootschap heeft, naar luid van artikel 3 van haar statuten, lot dcel :

"De vennootschap heeft als voorwerp, zowel in België als in het buitenland:

" de creatie en de exploitatie van diensten via Internet, audiotel, gsm, televisie, radio of enig " audiovisueel' medium;

" alle handelingen inzake communicatie, promotie, ontwikkeling, creatie en raadgeving;

" alle activiteiten inzake beheer, vorming, marketing, raadgeving, organisatie en analyse, in het bijzonder in de domeinen van het beheer, het toezicht en de controle op elke verbonden vennootschap of met dewelke er een band van participatie bestaat of op elke andere vennootschap, evenals het toekennen van elke lening of waarborgen aan deze vennootschappen, onder eender welke vorm of voor eender welke duur;

" alle commerciële handelingen, en met name de aankoop en de verkoop in de sector van de communicatie en de promotie;

" alle handelingen inzake beheer, consultance, onderzoek en ontwikkeling;

" alle commerciële handelingen en met name de aankoop en de verkoop in de sector van de technologie of. de industrie,

De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van vennootschappen uitoefenen in alle andere vennootschappen en mag zich borg stellen ten voordele van haar eigen zaakvoerders en vennoten.

De vennootschap mag zich borg stellen en dit zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen aangegaan door derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, daarin begrepen haar handelsfonds.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan, binnen de grenzen van haar maatschappelijk doel, zowel in België als In het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke handelingen stellen.

Zij kan zich interesseren, docr middel van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, participatie, financiële of andere tussenkomst, in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de de verwezenlijking van haar doel zouden kunnen bevorderen."

De overnemende vennootschap heeft, naar luid van artikel 3 van haar statuten, tot doel :

« La société aura pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger :

" toutes opérations de création et d'exploitation de services sur support internet, audiotel, mobile, télévisé, radio ou tout autre medium audiovisuel ;

" toutes opérations de communication, de promotion, de conception création et de conseil ;

" toutes activités de gestion, de formation, de marketing, de conseil en organisation et d'analyse en particulier dans les domaines de l'administration, de la supervision et du contrôle de toute société liée ou avec laquelle il existe un lien de participation et toutes autres, ainsi que consentir tous prêts ou garanties à celles-ci, sous quelque forme et pour quelque durée que ce soit ;

" toutes opérations commerciales, et ce notamment l'achat et la vente dans le secteur de la communication et de la promotion ;

" toutes opérations de conseil, consultance et recherche et développement ;

" toutes opérations commerciales en ce notamment l'achat et la vente dans le secteur de la haute technologie ou de l'industrie.

La société peut exercer la fonction d'administrateur, de gérant ou de liquidateur d'autres sociétés et peut se porter caution au profit de ses propres gérants et associés.

La société peut donner caution tant pour ses propres engagements que pour les engagements de tiers, entre autres en donnant ses biens en hypothèque ou en gage, y compris son propre fonds de commerce.

Elfe peut, dans les limites de son objet social, tant en Belgique qu'à l'étranger, effectuer toutes opérations mobilières, immobilières, financières, industrielles, commerciales ou civiles.

Elle peut s'intéresser par voie d'apport, de cession, de fusion, de souscription, de participation, d'intervention financière ou autrement, dans toutes les sociétés, entreprises ou opérations ayant un objet similaire ou connexe ou de nature à favoriser la réalisation de son objet. »

2. De overnemende vennootschap zal het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, verkrijgen,

3. Er zal worden voorgesteld het vermogen van de b.v.b.a. TAPPTIC ANTWERP met terugwerkende kracht per 1 januari 2013 over te dragen. Bijgevolg zullen alle verrichtingen die deze vennootschap vanaf 1 januari 2013 heeft uitgevoerd, boekhoudkundig beschouwd worden als zijnde uitgevoerd voor rekening van de ' overnemende vennootschap.

4. Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en verlenen aan alle houders van die aandelen dezelfde rechten en voordelen. Bijgevolg dienen in de vennootschap die de inbrengen ontvangt geen aandelen gecreëerd te worden die bijzondere rechten verlenen.

tr

5. Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de Raden van Bestuur van de fuseren vennootschappen,

Christophe CHATILLON

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenIng

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 19.06.2012 12184-0323-009

Coordonnées
TAPPTIC ANTWERP

Adresse
KWAENIJKSTRAAT 4 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande