TCS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TCS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.530.195

Publication

17/12/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de  5 DEC, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie







131 9134





Ondernemingsnr : 0877.530.195

Benaming

(voluit) : TCS BELGIUM

(verkort)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3140 KEERBERGEN, SLJSJESWEG 61

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Volgens een akte opgemaakt door Bart Amauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op 03 december 2013, heeft de algemene vergadering het volgende beslist:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering gehouden op 25 november 2013 heeft beslist om een dividend uit te keren. Op de algemene vergadering heeft de enige vennoot uitdrukkelijk verklaard toepassing te maken van artikel 537 wetboek inkomstenbelasting,

Ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend is roerende voorheffing verschuldigd. Het saldo van het dividend werd geboekt als verschuldigd dividend, De vennoot heeft een vordering op de vennootschap ten belope van het netto-dividend: driehonderdvijftienduizend euro (¬ 315.000,00).

De algemene vergadering neemt kennis van de verslagen opgemaakt wegens het voorstel om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura.

Het verslag van de zaakvoerder over het belang van de inbreng in natura, luidt als volgt:

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER INZAKE DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Hierbij zijn wij zo vrij verslag uit te brengen in het kader van artikel 313 van het W. Venn« in verband met de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de BVBA TCS BELGIUM Sijsjesweg 61, 3140 Keerbergen.

De kapitaalverhoging met inbreng in natura betreft de netto dividend-schuldvordering betreffende het, dividend dat beslist werd op de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders van 25 november 2013.

De netto dividend-schuldvordering betreft meer specifiek het dividend dat volgens de overgangsmaatregeling van artikel 537 WIB 92 kan genieten van de verlaagde roerende voorheffing van 10 % onder de in dat artikel vermelde voorwaarden waaronder o.a, de onmiddellijke inbreng in kapitaal van het verkregen bedrag aan kwalificerende dividenden.

Het overeenkomstig dividend (beslist op voormelde Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders. van 25 november 2013) betreft een bruto dividend van EUR 350.000,00 dat na inhouding van de roerende, voorheffing van 10 % voor een bedrag van 315.000,00 als netto dividend-schuldvordering zal worden ingebracht in het kapitaal van de vennootschap ingevolge het kapitaalverhoging-agendapunt van de buitengewone algemene vergadering die op 3 december 2013 zal worden bijeengeroepen in de kantoren van de geassocieerde notarissen Van Campenhout & Arnauts BVBA te Keerbergen.

Het aantal uit te geven nieuwe aandelen in ruil voor de inbreng kan als volgt worden bepaald

De BVBA TCS BELGIUM heeft slechts 1 aandeelhouder die aile 200 aandelen bezit nl Jaak van Dael, Sijsjesweg 61, 3140 Keerbergen. Bijgevolg wordt ais berekeningsbasis voor het aantal nieuw uit te geven aandelen het eigen vermogen genomen per 31 december 2012.

> De voorgenomen kapitaalverhoging betreft een inbreng in natura van de netto dividend-vordering van 315.000,00 EUR. De dividend uitkering werd beslist door de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders van 25 november 2013.

> Het eigen vermogen per 31 december 2012 bedraagt EUR 484.859 vertegenwoordigd door 200 aandelen., Het eigen vermogen per aandeel  na de dividend uitkering  bedraagt bijgevolg EUR (484.859-350.000) / 200: of EUR 674,29

> Het aantal nieuw uit te geven aandelen bedraagt bijgevolg: 315.0001674,29 of 467

Door deze kapitaalsverhoging wordt een deel van de 'overgedragen winst' voor een bedrag van EURO 315.000,00 verankerd in het gestorte kapitaal van de vennootschap volgens de bepalingen en voorwaarden van artikel 537 WIB 92,

De zaakvoerder heeft de Heer Werner Borré, kantoor houdende te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564 a, bedrijfsrevisor, aangezocht om het verslag op te stellen dat voorgeschreven wordt door artikel 313 W. Venn.

_ bij een kapitaalverhoging door inbreng in natura.___e____ _ _...__. blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Op de laatste

IlmVoor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder sluit zich volledig aan bij de conclusies van dit verslag.

Opgemaakt te Keerbergen op 2511112013.

Jaak van Dael, zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor over de beschrijving van de inbreng in natura en over de toegepaste

waarderingsmethoden, luidt als volgt:

9. BESLUIT

In uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en in overeenstemming met de

controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren werd de kapitaalverhoging met inbreng in natura van TCS

BELGIUM besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onderzocht.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van TCS BELGIUM BVBA wordt door de enige vennoot een

inbreng in natura verricht van een schuldvordering.

De schuldvordering wordt gewaardeerd aan driehonderd vijftienduizend euro (315.000,00 EUR).

Als tegenprestatie voor de inbreng in natura door de enige vennoot worden vierhonderd zevenenzestig

(467) nieuwe aandelen uitgegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag treedt slechts in werking nadat de beslissing werd genomen om het dividend toe tekenen, nadat het nettobedrag van het dividend werd ingeschreven als schuld ten aanzien van de inbrengers en nadat de inbrengers de toezegging hebben gedaan om het kapitaal te verhogen door inbreng van hun schuldvordering van het netto-dividend.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de algemene vergadering onontbeerlijk achten. Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het wetboek van vennootschappen.

Te Mechelen op 21 november2013. Werner BORRÉ, bedrijfsrevisor.

De vennoot verklaart de vordering in te brengen in het kapitaal.

De algemene vergadering beslist eenparig om het kapitaal te verhogen met driehonderdvijftienduizend euro (¬ 315.000,00) door inbreng van de vordering van de vennoot. ln ruil voor de inbreng worden 467 aandelen toegekend aan de inbrenger.

De notaris stelt vast dat de wettelijke voorschriften met betrekking tot de inschrijving en de volstorting van de kapitaalsverhoging, werden nageleefd.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging geheel werd geplaatst en dat de kapitaalsverhoging gerealiseerd werd.

De algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende bepaling:

ARTIKEL 5

Het kapitaal bedraagt driehonderddrieëndertigdulzend zeshonderd euro (¬ 333.600,00) en is vertegenwoordigd door zeshonderdzevenenzestig (667) aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist om artikel 18 van de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 18

De algemene vergadering is bevoegd om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. Zij benoemt de vereffenaars, maar de benoeming moet aan de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd. De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden. De vennootschap in vereffening wordt vertegenwoordigd als volgt;

a. door de enige vereffenaar, indien er slechts één benoemd is.

b. door de vereffenaars gezamenlijk, indien er twee benoemd zijn.

c, door de vereffenaars handelend als college, indien er meer dan twee benoemd zijn.

d. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge















Tevens neergelegd: uitgifte van de akte met verslag van de zaakvoerder, gecoördineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor.

Voor ontledend uittreksel.

-Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 04.06.2013 13148-0109-009
06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 04.06.2012 12142-0416-009
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 06.07.2011 11262-0375-009
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 07.06.2010 10154-0599-008
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 06.06.2009 09202-0347-008
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.10.2007, NGL 08.01.2008 08002-0170-010

Coordonnées
TCS BELGIUM

Adresse
SIJSJESWEG 61 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande