TEA FOR TWO, AFGEKORT : T.4.2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEA FOR TWO, AFGEKORT : T.4.2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.977.022

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 27.03.2014, NGL 20.05.2014 14129-0360-011
01/02/2013
ÿþ ASod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 11 lIi





BRUSSEC

~ tî e2®e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.977.022

Benaming

(voluit) : Tea for Two

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek, d'Arconatistraat 78

Onderwerp akte ; Statutenwijziging

ngevolge Bey, de dato 19.12.2012, gehouden opp het kantoor van Notaris Paul Bauwens, met standplaats te Dilbeek, geregistreerd tien bladen geen verzendingen te Dilbeek Il de 03 Jan 2013, Boek 605, Blad 57, Vak 01, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) ai (get.) M. Wauters, werden navolgende beslissingen genomen:

EEERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter tot lezing van het proces verbaal van de zaakvoerder, op datum van heden, met daaraan vastgehecht een staat van actief en passief, afgesloten op 30/09/2012, om er voorafgaandelijk dezer vergadering kennis van te hebben genomen.

De vergadering keurt dit verslag goed en beslist het doel te vervangen door navolgende activiteiten:

"De vennootschap heeft als doel

Alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen aangaande of in verband met het uitvoeren van elke handeling betreffende computers en software voor cliënten in België of in het buitenland; alle verrichtingen aangaande invoer, het uitrusten, het bouwen, de aan- en verkoop, het beheer van agentschappen, het huren en verhuren, het vervoer en het opslaan, het uitbaten en het omvormen van computers en software, van bijhorigheden, van materialen en van alle voorwerpen ermede in rechtstreeks of onrechtstreeks verband of die van aard zijn hun activiteit te begunstigen; het verlenen van diensten voor het uitvoeren, bij middel van computers en software van alle verrichtingen voor Belgische of buitenlandse cliënten, het opmaken van programma's voor computers en software; de aan- en verkoop, zowel in België als in het buitenland van dergelijke programma's; de studie, de proefnemingen en het herstellen van alle computers en software; zij zal inlichtingen, informaties en instructies kunnen geven in verband met deze inrichtingen; zij zal niet alleen in haar naam en voor haar rekening kunnen optreden maar ook als makelaar, tussenpersoon of vertegenwoordiger door verrichtingen die in haar doel vermeid worden.

De vennootschap zal eveneens opdracht kunnen ontvangen en mandaten welke haar toelaten de administratieve, financiële, boekhoudkundige en commerciële problemen van andere vennootschappen onder haar controle te stellen en het dagelijks beheer hieraan verbonden, waar te nemen.

De vennootschap zal eveneens zich kunnen inlaten met het uitlenen van diensten en personeel van alle andere vennootschappen die haar dat zouden vragen en dit op aile gebied en in de zin van het woord "service". Het leveren van prestaties, al dan niet uitgevoerd door eigen personeel, teneinde private personen, ondernemingen uit publieke en private sector en publieke en parastatale instellingen in de uitvoering van hun opdrachten bij te staan.

En in het algemeen, alle handelingen die rechtstreeks verband houden met de hierboven vermelde doeleinden, de opsomming die voorafgaat slechts een beperkend karakter hebbende,

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

De vennootschap mag beleggen in aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook beleggen in onroerend goed (zoals ondermeer het verwerven, het vervreemden, het ruilen, het beheren, het uitbaten, het valoriseren, het huren of verhuren, het in leasing geven of nemen, het verlenen of ontvangen van opstalrecht, erfpacht, vruchtgebruik of blote eigendom, het doen bouwen, verbouwen of inrichten).

Het aangaan van leningen van financiële middelen van welke aard ook bij derden, ongeacht of het gaat om natuurlijke personen of rechtspersonen.

Het verstrekken van leningen van financiële middelen van welke aard ook evenals het toestaan van voorschotten aan derden, ongeacht of het gaat om natuurlijke personen of rechtspersonen.

Het zich borgstellen of haar aval verlenen, het (doen) verstrekken van hypothecaire of andere zekerheden evenals van persoonlijke of zakelijke waarborgen, het in pand geven van de eigen handelszaak, zowel tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

waarborg van haar eigen verbintenissen als van verbintenissen van derden, ongeacht of het gaat om natuurlijke personen of rechtspersonen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatleondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen ; In de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

e. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

f.het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

g.toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden van aval verlenen voor die schulden. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten (inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te vertonen) in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

De vergadering beslist tot aanpassing van het toepasselijk artikel van de statuten.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, zodat dit voortaan zal beginnen op 1 oktober, om te eindigen op 30 september van elk jaar.

Als overgangsmaatregel beslist de Algemene Vergadering het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari 2012, te verlengen tot 30 september 2013.

De vergadering beslist tot aanpassing van toepasselijk artikel van de statuten.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de jaarvergadering van de vennootschap te laten plaatsvinden op de vierde donderdag van de maand maart om 19u.

De vergadering beslist tot wijziging van het toepasselijk artikel van de statuten.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist om het mandaat van de zaakvoerder niet meer te vergoeden.

Het mandaat is dus onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.. De bezoldiging

kan in geld en/of natura worden toegekend.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist om over te gaan tot het aannemen van nieuwe statuten, zonder dat daarbij de naam,

zetel, doel, duur en kapitaal gewijzigd worden:

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken, wordt met eenparigheid van stemmen de statuten als volgt

aangenomen

Artikel 1.- De Naam luidt: "TEA FOR TWO", afgekort "T.4.2", onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,

Beide benamingen mogen zowel afzonderlijk als samen gebruikt worden.

Artikel 2.- De zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek, d'Arconatistraat 78.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de

zetel naar om het even waar in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-

hoofdstad, overgebracht warden.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of stapelplaatsen, zowel in België

als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3:

dC

s ~

! t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft als doel:

"De vennootschap heeft als doel ;

Alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen aangaande of in verband met het uitvoeren van elke handeling betreffende computers en software voor cliënten in België of in het buitenland; alle verrichtingen aangaande invoer, het uitrusten, het bouwen, de aan- en verkoop, het beheer van agentschappen, het huren en verhuren, het vervoer en het opslaan, het uitbaten en het omvormen van computers en software, van bijhorigheden, van materialen en van alle voorwerpen ermede in rechtstreeks of onrechtstreeks verband of die van aard zijn hun activiteit te begunstigen; het verlenen van diensten voor het uitvoeren, bij middel van computers en software van alle verrichtingen voor Belgische of buitenlandse cliënten, het opmaken van programma's voor computers en software; de aan- en verkoop, zowel in België als in het buitenland van dergelijke programma's; de studie, de proefnemingen en het herstellen van alle computers en software; zij zal inlichtingen, informaties en instructies kunnen geven in verband met deze inrichtingen; zij zal niet alleen in haar naam en voor haar rekening kunnen optreden maar ook als makelaar, tussenpersoon of vertegenwoordiger door verrichtingen die in haar doel vermeld worden.

De vennootschap zal eveneens opdracht kunnen ontvangen en mandaten welke haar toelaten de administratieve, financiële, boekhoudkundige en commerciële problemen van andere vennootschappen onder haar controle te stellen en het dagelijks beheer hieraan verbonden, waar te nemen.

De vennootschap zal eveneens zich kunnen inlaten met het uitlenen van diensten en personeel van alle andere vennootschappen die haar dat zouden vragen en dit op alle gebied en in de zin van het woord "service". Het leveren van prestaties, al dan niet uitgevoerd door eigen personeel, teneinde private personen, ondernemingen uit publieke en private sector en publieke en parastatale instellingen in de uitvoering van hun opdrachten bij te staan.

En in het algemeen, alle handelingen die rechtstreeks verband houden met de hierboven vermelde doeleinden, de opsomming die voorafgaat slechts een beperkend karakter hebbende.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

De vennootschap mag beleggen in aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook beleggen in onroerend goed (zoals ondermeer het verwerven, het vervreemden, het ruilen, het beheren, het uitbaten, het valoriseren, het huren of verhuren, het in leasing geven of nemen, het verlenen of ontvangen van opstalrecht, erfpacht, vruchtgebruik of blote eigendom, het doen bouwen, verbouwen of inrichten).

Het aangaan van leningen van financiële middelen van welke aard ook bij derden, ongeacht of het gaat om natuurlijke personen of rechtspersonen.

Het verstrekken van leningen van financiële middelen van welke aard ook evenals het toestaan van voorschotten aan derden, ongeacht of het gaat om natuurlijke personen of rechtspersonen.

Het zich borgstellen of haar aval verlenen, het (doen) verstrekken van hypothecaire of andere zekerheden evenals van persoonlijke of zakelijke waarborgen, het in pand geven van de eigen handelszaak, zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als van verbintenissen van derden, ongeacht of het gaat om natuurlijke personen of rechtspersonen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c, het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen ; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

e. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

f.het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

g.toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden van aval verlenen voor die schulden. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

-i.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

}

.

Voor-beh`outlen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap Kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten (inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te vertonen) in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Artikel 4,- De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur, vanaf datum van oprichting.

TITEL Il.- Het maatschappelijk kapitaal

Artikel 5.- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Door de vennoten wordt voor het gehele kapitaal ingeschreven en volledig volstort in speciën.

De effecten -- zowel de aandelen als de obligaties, zo die worden uitgegeven - zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Ze worden ingeschreven in een register en van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Artikel 14.- De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en duur van hun mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 19.- Ieder jaar, de vierde donderdag van de maand maart om 19 uur moet een jaarvergadering gehouden worden.

Zij moet plaatshebben in het arrondissement waar de zetel gevestigd is; op de zetel zelf of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. Ingeval hogervermelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal bij deze gelegenheid de prijs van de aandelen overeenkomstig artikel acht van deze statuten vaststellen.

De vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door de zaakvoerder, hetzij door de commissaris, zo er een benoemd wordt. De bijeenroeping is verplicht op aanvraag van vennoten die ten minstens een vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen, alsook in het geval bepaald ln artikelen negen, tien en zeventien. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag.

Artikel 22,- Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober en wordt op 30 september van ieder jaar afgesloten.

Artikel 25.-

Een ontbinding en vereffening in één akte is mogelijk mits naleving van de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerders of van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSEL

1 expeditie - 1 uittreksel - 1 Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Paul Bauwens Notaris

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 27.08.2012 12462-0096-010
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.06.2011 11232-0239-010
20/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iii nii nin uni 11111 iii nun 1111 un iii

" 11060178*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lusthuizenlaan 13, 1700 Dilbeek . e1...^" °b_v,\-\

: Ontslag - benoeming zaakvoerder i' Ver âetsingintaatscháppelijke zetel

0464.977.022

Tea For Two

Ondernemingsar : Benaming

(volait) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op 7 april 2011 om 14.00 uur op de maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Lusthuizenlaan 13.

Na beraadslaging beslist de vergadering unaniem om de heer Willy Leus wonende te 1700 Dilbeek,

Lusthuizenlaan 13, te ontslaan als zaakvoerder en dit met onmiddellijke Ingang.

Na beraadslaging beslist de vergadering unaniem om de heer Dehaene Luc wonende te 1700 Dilbeek,

d' Arconatistraat 78, te benoemen als zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang. Het mandaat is onbezoldigd.

Na beraadslaging beslist de vergadering der zaakvoerders gehouden op 7 april 2011 om 14u30 op de maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Lusthuizenlaan 13 unaniem om de zetel te verplaatsen naar 1700 Dilbeek, d' Arconatistraat 78 en dit met onmiddellijke ingang.

Voor eensluidend uittreksel,

Dehaene Luc,

Zaakvoerder

e" -s

U,~

.~~~

e 8 AVR. 2411

Griffie

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 30.06.2010 10247-0497-010
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 31.07.2008 08519-0210-011
04/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 28.06.2006 06370-1781-011
18/11/2005 : BL633334
01/07/2005 : BL633334
16/06/2004 : BL633334
16/02/2004 : BL633334
03/07/2003 : BL633334
23/08/2001 : BL633334

Coordonnées
TEA FOR TWO, AFGEKORT : T.4.2

Adresse
D'ARCONATISTRAAT 78 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande